Bilde 1 av Staverhagan 4B - tbhBilde 2 av Staverhagan 4B - tbh
Digital salgsoppgave
Staverhagan 4B - tbh

1341 Slependen • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

SOLGT. Lekker arkitekttegnet nyoppført villa - høy standard - dobbelgarasje - blindvei - hybel - barnevennlig - utsikt
Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
249 m²
Bruksareal (BRA)
300 m²
Kommunale avgifter
kr 1 814 / Mnd
Prisantydning
kr 16 190 000
Omkostninger
kr 123 750
Totalpris
kr 16 313 750
Byggeår
2023
Tomt
Eiet tomt 1038 m²
Oppdragsnummer
36230458
card-default

Kjetil Borgersrud

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Les om Kjetil
Prisantydningkr 16 190 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 105 000,-
  
Totalpris kr 16 313 750
Eiendom
Staverhagan 4B - tbh, 1341 Slependen

Matrikkel
Gnr. 56 Bnr. 99 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 249 kvm, Bruksareal: 300 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Areal i 3. etasje, sett bort fra skråtak er 94 m².

Antall soverom
5

Byggeår
2023

Tomt
Eiet tomt 1038 kvm

Prisantydning
16 190 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Ole Peter Arnesen Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 16 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 105 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 106 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 16 296 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 16 313 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 21 763,40 pr. år Prognose for vann og avløp. Renovasjon kommer i tillegg.

Eier
Joachim Uberg Skorge

Beskrivelse
Vi har gleden av å presentere en nyoppført, lekker, påkostet og smakfull villa. Boligen er arkitekttegnet og spesielt tilpasset tomten med tanke på innsyn, utsikt og solforhold.

Det er lagt stor vekt på helhet, materialvalg, himlingshøyde, farver og  løsninger. Her har du med andre ord alt du kan forvente av en moderne bolig.

Eiendommen er solrik, asfaltert innkjørsel og gårdsplass med dobbelgarasje. Attraktiv beliggenhet, høyt og fritt, i et stille og populært villaområde i Staverhagan.

Boligen går over 3 etasjer. Toppetasjen har skråtak og takhøyde på opptil 3,55 m. Hovedetasjen har takhøyde på 2,65 m og 1. etasje på 2,4 m.
Det er etablert en hybel som er tilknyttet hoveddelen, men denne har også egen inngang. Integrert dobbelgarasje på 34 m² med 2,35 m porthøyde.
Garasjen er isolert og det er tilrettelagt for installering av El-bil lader.

Hoveddelen inneholder blant annet 3 stuer, 3 delikate bad og 4 gode soverom. Fantastiske terrasser med sol hele dagen. Hybelen (43 m²) er en 2-roms med egen inngang. Hybelen inneholder stue med kjøkkenløsning, bad, eget soverom og gang.

Parkering
Det er parkering i integrert dobbelgarasje. Tilrettelagt for installering av El-bil lader. Det er god plass til flere biler på gårdsplassen.

Beliggenhet
Eiendommen har en rolig og barnevennlig beliggenhet, i et meget attraktivt villaområde på Tanum. Boligen ligger på et høydedrag med gode solforhold og utsikt. Tanum er et eldorado for friluftsmennesker med flotte turmuligheter rett utenfor døren. Tanumskogen, Vestmarka og kulturlandskapet på Tanumplatået gir flotte turmuligheter både sommer og vinter. Videre er det kort vei til Sandvika som er ett av Norges største kjøpesentre med rundt 200 butikker og spisesteder. Kort gange til bussforbindelser fra Tanum skole. Boligen sogner til Tanum barneskole og Bjørnegård ungdomsskole. Det er flere videregående skoler i nærheten samt et godt utvalg av barnehager.

Bebyggelse
I nærområdet er det primært frittliggende eneboliger.

Tomt
Eiet tomt, 1038 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
1. etasje: Entré/hall med trapp, bad/vaskerom, multimedierom/kinorom og teknisk rom.
2. etasje: Trapperom, gang, kjøkken, stue, spisestue, bad og 2 soverom.
3. etasje: Trapperom, stue, bad og 2 soverom, samt bod.

Hybel i 1. etasje: Entré, soverom, bad, gang og stue/kjøkken.

Annet: Bod med utvendig adkomst og dobbel garasje.

Byggemåte
Taktekkingen består av asfalttakbelegg. Levert og montert av Icopal Tak. Takrenner, nedløpsrør og beslag er av plastbelagt stål. Yttervegger er av tradisjonelt bindingsverk utvendig kledd med liggende
panel. Fullisolert takkonstruksjon utført som saltak. Vinduer med 3-lags isolerglass og produksjonsår 2021. Velux topphengslede takvinduer i vedlikeholdsfri utførelse. Et vindu har elektrisk åpne- og lukkefunksjon med fjernbetjening. Hovedytterdør og sidefelt med glass. Ytterdører uten glass til bod, garasje og hybel. Garasjeport av lakkert aluminium med fjernbetjening. Heve/skyvedører til terrasser mot syd og vest samt til hagen. Støpte betonggulv på grunnen i 1. etasje. Trebjelkelag som etasjeskille. Malte tretrapper med eik trinn. Malte trefyllingsdører og karmer med dempelister. Malte glatte dører i hybeldelen. Leilighetsdør med brannklassifisering B-30 og lydisolering 35 dB mellom hoveddel og hybel.

Primærrom
Primærrom: 249 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 300 kvm

Boder
Boligen har godt med oppbevaringsplass i både utvendig og innvendig bod på totalt 10 kvm.

Standard
En gjennomført og tiltalende arkitekttegnet villa med en fantastisk beliggenhet på et høydedrag. Standardmessig er det høy kvalitet i alle ledd. Her er det lagt vekt på å ha en god helhet hva gjelder materialer, farger og løsninger.

Litt om rommene:

Entré/hall:
Innbydende og romslig entré med varmekabler i flislagt gulv. Hallen gir et svært godt førsteinntrykk av boligen - her er det hyggelig å komme hjem og ønske gjester velkommen.

Kjøkken:
Boligen har et stort, nydelig kjøkken med fine løsninger og behagelig fargepalett. Kjøkkeninnredning og kjøkkenøy fra Kvik har et design som kler rommet med mørke, glatte fronter og kvartskompositt benkeplater. Det er underlimt kompositt oppvaskkum og Tapwell blandebatteri med spylefunksjon. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, kombi stekeovn og mikro, nedfelt og induksjonstopp (80cm), oppvaskmaskin og kjøleskap.

Stue:
Boligen har fine stuer i hoveddelen; stue/spisestue, stue (3.etasje) og multimedierom (1.etasje).

Stue (2.etasje): Hovedstuen i 2.etasje er lys og elegant med store vinduer. Det er enstavs herdet tregulv i hele etasjen. Fra stuen er det utgang til en fin veranda mot vest på 8 kvm. Her kan det innredes med en koselig lounge. 

Spisestue: Spisestuen er plassert i kontakt med kjøkkenet. Fra spisestuen er det utgang til en romslig terrasse mot syd/vest. Her er det gode solforhold og fin utsikt. Verandaen kan innredes i flere soner med lounger, grill, planter og annet ønskelig utemøblement. En herlig forlengelse av etasjen på sommerhalvåret.

Stue (3.etasje): Et flott rom som kan innredes i flere soner. Størrelsen på stuen gir god plass til både sofaløsning og kontorløsning. Alt etter hva man ønske. Her er det også tatt hensyn til plassering av vinduer for å utnytte utsikt og sol. Svært god takhøyde på opptil 3.55 m. Også 3.etasjen har enstavs herdet tregulv. Areal i 3. etasje sett bort fra skråtak er 94 m². Det er klargjort for peis/peisovn.

Multimedierom/kinorom: Dette rommet blir fort et yndlingsrom for filmkvelder.Størrelsen på stuen gir god plass til både sofaløsning og multimedia. Fra rommet er det utgang til hagen.

Bad:
I hoveddelen er det to bad og ett bad/ vaskerom.

Bad 3.etasje: Lekkert/delikat flislagt bad. Flislagt gulv med varmekabler. Badet er utstyrt med badekar som byr på spafølelse med takvindu/himmelutsikt og dusj med innfellbare glassvegger. Det er videre servantseksjon med skuffer og heldekkende porselenvask, speil med lys og vegghengt WC. Balansert ventilasjon.

Bad 2.etasje: Tiltalende flislagt bad med varmekabler og malt himlingsflater med innfelte LED-downlights. Badet er utstyrt med dusjnisje med glassvegg, servantseksjon med skuffer og heldekkende komposittvask, samt speil med lys, stikkontakt og USB. Det er vegghengt WC. Balansert ventilasjon.

Bad/vaskerom 1.etasje: Praktisk og innholdsrikt rom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet inneholder dusj med innfellbare glassvegger, servantseksjon med skap nedfelt rustfri vask, samt vegghengt WC. Fin innredning med benkeplate.

Soverom hoveddel:
Hoveddelen har fire gode soverom, hvor to av disse er plassert i 3.etasje og to 2.etasje. Alle er optimalt plassert i umiddelbar nærhet til baderom. Alle soverommene har god plass til ønsket soveromsmøblement.

Hybel:
Hybelen ligger i en egen del av 1.etasje og består av entré, soverom, bad og stue/kjøkken. Det er tilgang fra hoveddelen i tillegg til egen inngang. Hybelen har en effektiv planløsning på 43 kvm. Med andre ord en romslig 2-roms. Fin stue med kjøkkenløsning. Kjøkkenet har innredning med glatte fronter og benkeplater av laminat. Det er videre nedfelt rustfri oppvaskkum og ett-greps blandebatteri. Det er integrerte hvitevarer som stekeovn, nedfelt induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl- og frys.

Stuen i hybelen har god plass til stuemøblement og multimedia. Romslig soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og annet ønskelig møblement. Hybelen har også et gjennomført flislagt bad med varmekabler. Badet er utstyrt med dusj med innfellbare glassvegger, servantseksjon med nedfelt porselenvask, samt speil med lys, stikkontakt og USB. Badet er innredet med vegghengt WC og det er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Overflater:
Gulv: Flislagt gulv med varmekabler i hall m/trapp. 1-stav Saga herdet tregulv i 2. og 3. etasje samt i multimedierom. Med varmefolie i kjøkken, spisestue, stue og gang i 2. etasje samt i multimedierom.
Vegg: Malte og flislagt vegger.
Himling: Malte himlinger. Innfelte LED-downlights med appstyring i kjøkken, spisestue og stue

Bemerkninger fra tilstandsrapporten:
TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):
Våtrommene har marginalt noe svakt fall på badegulvet i dusjen. Elektrisk anlegg.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 28.07.2023.
Ferdigattest er under utarbeidelse. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Det er gjort noen mindre endringer under bygging.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

- Fordelingskurser er sikret med jordfeilautomater.
- Hovedsikringer og overspenningsvern på 63 A.
- Det er 30 fordelingskurser.
- Fjernavlest måler er plassert i utvendig tilknytningsskap.
- Sikringsskapet var ikke ferdigstilt med kursfortegnelse på befaringsdagen. Eier opplyser at sikringsskapet ferdigstilles før overtakelse og at det elektriske anlegget leveres med Samsvarserklæring.

1. Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)?
Nei

Spørsmål til eier:
2. Når ble det elektriske anlegget installert eller sist oppdatert? (årstall)
2023
Spørsmål til eier
3. Er alle elektriske arbeider/anlegg i boligen utført av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet?
Ja
4. Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider på det elektriske anlegget etter 1.1.1999?
Ja
Eksisterer det samsvarserklæring?
Nei
5. Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet - Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller eventuelt andre tilsvarende kontrollinstanser med avvik som ikke er utbedret eller kontrollen er over 5 år?
Nei
6. Forekommer det at sikringene løses ut?
Nei
7. Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens elektriske anlegg?
Nei
8. Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr? Sjekk samtidig tilstanden på elektrisk tilkobling av varmtvannsbereder, jamfør eget punkt under varmtvannstank?
Nei

Generelt om anlegget
9. Er der synlig defekter på kabler eller er disse ikke tilstrekkelig festet?
Nei
10. Er det tegn på at kabelinnføringer og hull i inntak og sikringsskap ikke er tette, så langt dette er mulig å sjekke uten å fjerne kapslinger?
Nei
Inntak og sikringsskap
11. Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer?
Nei
12. Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder, allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget ha en utvidet el-kontroll?
Nei
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Energieffektiv og moderne oppvarming:
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Varmepumpe
- Gulvvarme (appstyrte termostater)

Det er tilrettelagt for vedfyring med stålpipe gjennom tak.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 21 763,40 pr. år Prognose for vann og avløp. Renovasjon kommer i tillegg.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum Kommune pr.d.d.

Faste løpende kostnader
Det er bestilt opplegg for Altibox fiber bredbånd, kr. 779 pr mnd.

Forsikring med polisenummer
If

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær.

Tekniske installasjoner
- Bredbåndstilknytning via fibernett. Eier opplyser at det er kablet nettverk i boligen.
- Varmtvannsbereder (hoveddel) på 300 liter fra 2022 er plassert i teknisk rom.
- Varmtvannsbereder (hybel) på 120 liter fra 2021 er plassert i teknisk rom.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Følgende erklæringer er tinglyst, og vi gjør oppmerksom på at den siste erklæringer vil bli tinglyst på eiendommen i.

2004/20807-1/100 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
19.07.2004
:Knr:3024 Gnr:56 Bnr:9
:Knr:3024 Gnr:56 Bnr:29
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 3024-56/12
Gjelder denne registerenheten med flere.

2018/863451-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST
08.06.2018 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:BÆRUM KOMMUNE
Org.nr: 935478715
:Knr:3024 Gnr:56 Bnr:29
Rettighet også for inntil to fremtidige fradelte parseller, samlet inntil tre boliger
OVERFØRT FRA: 3024-56/12
Gjelder denne registerenheten med flere.

2018/863451-2/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
08.06.2018 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:BÆRUM KOMMUNE
Org.nr: 935478715
:Knr:3024 Gnr:56 Bnr:29
Rettighet også for inntil to fremtidige fradelte parseller, samlet inntil tre boliger
OVERFØRT FRA: 3024-56/12
Gjelder denne registerenheten med flere.

2020/2716687-1/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST
08.07.2020 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:BÆRUM KOMMUNE
Org.nr: 935478715
:Knr:3024 Gnr:56 Bnr:12

2021/600660-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST
21.05.2021 21:00
:Knr:3024 Gnr:56 Bnr:12
Bestemmelse om reparasjon og omlegging
Kopi bestilt: 21.08.2023 kl. 15:45 av Kjetil Borgersrud
2021/600660-2/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST
21.05.2021 21:00
:Knr:3024 Gnr:56 Bnr:12

Følende erklæring vil bli tinglyst på eiendommen.
Undertegnede  eier av, gnr. 56 bnr 99 i Bærum kommune (kommunenummer: 3024) erklærer som bindende for seg og seinere eiere, at gnr. 56 bnr. 12, og fremtidige utskilte eiendommer/-boliger- fra-denne, -har, følgende- varige- -rettigheter--på-eiendommen:
l) Å anlegge vei på areal avsatt til vei som vist på vedlagte Situasjonskart Dl av 21.01.2020, rev. 22.08.2023.
2) Å ha varig rett til vei, vann og avløp til eiendommen og fremtidige eiendommer/boliger utskilt fta denne, gnr 50, bnr 1-2.
Denne erklæringen  blir å tinglyse som heftelse på eiendommen og kan ikke avlyses uten
samtykke Bærum kommune


Utleie
Det er tilrettelagt for at en mindre del av boligen kan leies ut. Arealer er byggemeldt og godkjent som varig oppholdsrom. Denne delen er tilknyttet hoveddelen, men har også egen inngang.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei.
Vann og avløp offentlig via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligbebyggelse.

Dette må man kjenne til:
Staverhagan nr 8, gnr. 56/bnr 29 har fått godkjent en tomt med veirett over eiendommen.
Staverhagan 4C, gnr. 56/bnr.12 skal videreutvikles.

Kommuneplaner:
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/23424/Bestemmelser%20og%20retningslinjer%20-%20Kommuneplanens%20arealdel%202022-42%20-
%20Med%20punkter%20unntatt%20rettsvirkning%20(10666427).docx
Delarealer Delareal 1 038 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Navarende

Reguleringsplaner:
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1982020
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1982020)
Navn ASTADBAKKEN 10 m.fl.
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 27.01.1986
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/8929/1982020.pdf
Delarealer Delareal 3 m
Formal Kjørevei

Reguleringsplaner under bakken:
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1998030
(https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1998030)
Navn NYTT DOBBELTSPOR LARS JONGS VEI - ASKER GRENSE
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 26.09.2001
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/9144/1998030.pdf
Delarealer Delareal 405 m
Formal Jernbane
Feltnavn J2
Delareal 107 m
Formal Jernbane
Feltnavn J1

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 16 190 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 105 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 106 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 16 296 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 16 313 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.5 900)
Oppløft Finn.no 27.11 + 12.12.23 (Kr.2 400)
Provisjon (Kr.78 625)
Visninger/overtagelse kr. 2500,- pr. sk. 4 visninger er inkludert. (Kr.5 000)
Tilleggsforsikring/ansvar over 15 mill. (Kr.5 950)
Look - ekstra: 7.11.+28.11+6.2+26.2 (Kr.14 000)
Oppløft finn 05.02.2024 (Kr.1 200)
Foto (oppdatering vinter) (Kr.4 858)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.50 000)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Tilrettelegging (Kr.16 500)
Fotografering/video (ihht faktura) (Kr.10 140)
Markedspakke Look (Kr.3 500)
Totalt kr. (Kr.226 473)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0458

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig Kjetil Borgersrud

Saksbehandlere
Kjetil Borgersrud
EIE Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig
Mob: 91 79 65 30 / E-post: kbo@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Staverhagan 4B - tbh
For mer om objektet
Staverhagan 4B - tbh

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: