Bilde 1 av Bærumsveien 215Bilde 2 av Bærumsveien 215
Digital salgsoppgave
Bærumsveien 215

1357 Bekkestua • Bærum kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 9 300 000

Omkostninger: kr 243 650Totalpris: kr 9 543 650
Hjørneleilighet - stor balkong med flott utsikt - 2 bad - 2 soverom - garasjeplass - heis - moderniseringsbehov
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
19
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Internt bruksareal (BRA-i)
97 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
6 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
16 m²
Fellesutgifter
kr 4 145 / Mnd
Prisantydning
kr 9 300 000
Omkostninger
kr 243 650
Totalpris
kr 9 543 650
Fellesformue
kr 20 541
Byggeår
1995
Tomt
Eiet tomt 2329 m²
Oppdragsnummer
36240556
card-default

Kjetil Borgersrud

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Kjetil
Visninger
Søndag 27. okt.
15:00 - 16:00
Mandag 28. okt.
17:00 - 18:00
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 9 300 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 300 000,-)kr 232 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 950,-
  
Totalpris kr 9 543 650
Eiendom
Bærumsveien 215, 1357 Bekkestua, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 19 Bnr. 1332 Snr. 19 i Bærum kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 103 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 97 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 6 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 16 kvm

Areal
Primærrom: 93 kvm, BRA-i: 97 kvm , BRA-e: 6 kvm , TBA: 16 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1995

Tomt
Eiet tomt 2329 kvm

Prisantydning
9 300 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex AS Øst Takstdato: 17.10.24

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.23
Andel fellesformue: kr. 20 541,- pr. 31.12.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 9 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 232 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 300 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 233 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 533 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 950,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 543 650,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 145,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Forretningsførsel, vaktmestertjeneste, trappevask, kabel-tv og internett, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, garasjeplass, drift m.m.

Eier
Ingunn Høy-Petersen

Beskrivelse
Velkommen til Bærumsveien 215 - Presentert av Kjetil Borgersrud, Eie Bærum.

Dette er en lys og romslig 3-roms hjørneleilighet, beliggende i 3.etasje. Nydelig utsikt mot Kolsåstoppen og nærområdet fra stuen og balkongen. Dette er toppleiligheten, i denne delen av bygget. Garasjeplass i felles oppvarmet parkeringskjeller. Enkel adkomst med heis til leilighetsplan. Boligen ligger fint til, med umiddelbar nærhet til Bekkestua sentrum.

Leiligheten har en luftig, innholdsrik planløsning med god størrelse på rommene. Stuen oppleves som meget lys og hyggelig med store vindusflater. Det er utgang til stor, nordvestvendt balkong med gode solforhold og flott utsikt. Videre inneholder boligen to gode soverom, to baderom i tillegg til et praktisk vaskerom. Et stort kjøkken med plass til spisegruppe, og godt med skap- og benkeplass. Leiligheten har standard fra byggeår, og modernisering må påregnes.

Det medfølger garasjeplass med mulighet for elbil lader. Det er godt med lagringsplass i innvendig bod, bod på balkongen og i kjeller.

Parkering
Det følger bruksrett til p-plass til hver enkelt leilighet som følger ved salg, den kan ikke skilles fra seksjonen. Leiligheten disponerer plass nr 19.
Det er heis fra garasje-/bodanlegg og opp til leilighetsplan.

Garasjeplassen kan leies ut hvis seksjonseieren ikke selv bruker dem, med prioritet til andre seksjonseiere.

Sameiene har tilrettelagt for lading av elbiler. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier. Strøm betales etter målt forbruk.

Sameiet har gjesteparkeringsplasser.

Beliggenhet
Leiligheten har meget attraktiv beliggenhet midt i sentrum av Bekkestua. Her bor man i nærheten av "alt". Bekkestua er en levende og varm møteplass for lokalbefolkningen. Varme i fortauene gjør det enkelt å komme seg frem på vinterstid og det er gangavstand til alle fasiliteter. I nærmiljøet ligger skoler, offentlig transport og butikker i de fleste bransjer - kolonial, bakevarer, klær, apotek, helse, treningssentre, legekontor, frisør, interiør, spisesteder - og mere til. Det er også kort vei til søndagsåpen butikk, så her får du alltid tak i det du trenger. Rett ved ligger Bekkestua bibliotek som er et kultursenter med tilbud til alle aldersgrupper. Dersom du ønsker ytterligere butikk- og servicetilbud er det kort vei til bl.a. Sandvika, CC-Vest og Fornebu S.

Det er en rekke barnehager i området og et mangfold av fritidsaktiviteter. Rett ved Nadderud Idrettspark, med blant annet fotball, håndball og svømmehall. Kort vei til Kolsås skisenter og golfbaner på Grini. Kort vei til marka med flotte turmuligheter fra blant annet Øverland. Her går turveier til Sæteren gård og Brunkollen. Flotte stier/turveier/sykkelveier i alle retninger - f.eks. langs Øverlandselva, Gjønnesjordet og Engervannet til Sandvika. Bærums Verk er kun 10 min unna med bil - her finner man en god blanding av kunst, mat og ulike butikker.

Offentlig kommunikasjon er enkelt! Kun 2-3 minutters gange fra boligen har du et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med buss og T-bane. Bussene går til de fleste deler av Bærum og Oslo og Trikk til Oslo via skøyen mens T-bane tar deg til Majorstuen på 17 minutter med hyppige avganger. Fra Bekkestua bussterminal har du også tilgang på Flybussen med hyppige avganger. Asker & Bærum Taxi har også egen taxiholdeplass på bussterminalen. Det er og kort vei til toget. Her er man ikke avhengig av bil for å komme seg av gårde.

Det er en kort kjøretur til Sandvika som er det administrative sentrum i Bærum kommune med alt av fasiliteter, Sandvika Storsenter og kino. For den interesserte kan Bærum kulturhus tilby et godt program av forestillinger og konserter. Her finner du også den nye flotte Sandvika fjordpark/Kadettangen og Kalvøya og Kyststien.

Bebyggelse
Sentrumsbebyggelse med leiligheter, forretninger, treningssentre, restauranter osv. Sameiet har bilfritt tun med lekeområde for små barn.

Tomt
Eiet tomt, 2329 kvm

Parkmessig opparbeidet tomt beliggende i et skjermet atrium med markterrasse og sittegrupper. Asfalterte gangveier og støttemurer med blomsterbed. Deler av området ble oppgradert i 2017 og området fremstår som pent og velholdt.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Leiligheten består av entré, to bad, vaskerom, praktisk innvendig bod, to soverom, stort spisekjøkken og stue. Utgang fra stue til nordvestvendt balkong på ca. 16 m2. En bod på balkongen, ca. 3 m2. Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg med heis til leilighetsplan.
I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller på ca. 3 m2.

Byggemåte
Selveierleilighet i Bekkestukollen Boligsameie I. Felles tomt for sameiet opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, sittegrupper, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning. Boligbygg over 4 etasjer og underetasje med bl.a. garasjeanlegg.
Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stål. Utvendige fasader kledd med teglstein og fasadeplater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget).
Leiligheten har dører og vinduer fra byggeår. Profilert/slett entrédør med glassfelt. Balkongdør og vinduer med karmer/rammer av tre og tre-lags glass. Oppvarming med elektrisitet. Gjennomgående leilighet beliggende i byggets 3.etasje.
Adkomst via felles trappegang med heis videre til svalgang og egen inngangsdør. Oppgangen har callinganlegg.
Utgang fra stue til nordvest-vendt balkong. Leiligheten disponerer i tillegg garasjeplass i felles garasjeanlegg og bod i underetasje.
For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Boder
Det er godt med lagringsplass i innvendig bod, bod på terrassen og i kjeller.

Standard
Hjørneleiligheten har god intern beliggenhet, og byr på fantastisk utsikt over området, mot Kolsås og Bærumsmarka. Leiligheten har hovedsakelig standard fra byggeår.

Leiligheten har en gjennomgående planløsning med vinduer og lys inn fra tre sider. Stuen oppleves som meget lys og hyggelig med store vindusflater. Det er utgang til stor, nordvestvendt balkong med gode solforhold, fra ettermiddag til kveld. Videre inneholder boligen to soverom, 2 bad og vaskerom. Det ene badet er tilknyttet hovedsoverommet. Det minste soverommet er tilknyttet bod/garderoberom. Det andre badet har adkomst fra gangen. Kjøkkenet er stort, godt med skap- /benkeplass og plass til spisegruppe.

Entré | Velkommen inn!
Leiligheten ligger fint til i gårdens 3.etasje med heisadkomst. Entréen/gangen er innredet med en skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy og sko. Her er det parkett på gulv og lyse malte overflater
.
Stue | Lys & utsikt
Boligen byr på en meget lys og luftig stue med store vindusflater. Stuen har en flott, usjenert utsikt. Det er parkett på gulv og lyse malte overflater.

Balkong | Utsikt
Fra stuen er det adkomst til en stor balkong på ca. 16 m2. Uteplassen vender mot nordvest og har meget flott utsikt. Her er det også en praktisk utebod på ca. 3 m2 - perfekt for oppbevaring av uteputer og annet. Balkongen har god plass til utemøblement, og er et herlig sted å tilbringe fine sommerkvelder. Det er montert markise som kan skygge for solen på de varmeste sommerdagene.

Kjøkken | Romslig
Et romslig spisekjøkken med plass til spisegruppe. Original innredning med hvite profilerte fronter, og benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Stikkontakter på vegg samt benkeskapsbelysning, og stikkontakter over kjøkkenbenk. Frittstående kjøleskap med fryser og oppvaskmaskin. Komfyr med keramisk platetopp. Ventilator tilkoblet avtrekk plassert i overskap. Kjøkkenet har montert komfyrvakt.

Soverom | To gode rom
Leiligheten har to fine soverom med parkett på gulv og lyse malte overflater. Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng og nattbord på hver side. Her er det også godt med oppbevaringsplass i garderobeskap. Hovedsoverommet har direkte adkomst til det største baderommet.
Det andre soverommet egner seg utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor - alt etter behov. Soverommet er tilknyttet en innvendig bod/garderoberom.

Bad I | Tilknyttet hovedsoverommet
Baderom fra byggetid. Adkomst fra hovedsoverommet. Badet er flislagt og har varmekabler i gulv. Her er det innredet med servantinnredning med skap og det er speil, belysning og stikkontakt over servanten. Vegghengt høyskap ved siden av servant. Videre har badet gulvstående toalett, og dusjkabinett med delvegger, og dør av glass og metall.

Bad II | Adkomst fra gang/entré
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med varme, og vegger med fliser/malte flater. Himling i malt mur. Vegghengt servantskap, med speil og belysning med stikkontakt på vegg over servant. Plassbygd dusjkabinett med dør av glass og metall. Gulvstående toalett.

Vaskerom
Et praktisk vaskerom med varmtvannsbereder, plass og opplegg til vaskemaskin og skap med utslagsvask. Gulvbelegg og malte flater.

Overflater:
- Gulvflater belagt med parkett, vaskerom med gulvbelegg.
- Malte veggflater og himling med malte betongelementer.


Utdrag fra tilstandsrapporten

Tilstandsgrad 3

Våtrom - 2 Med adkomst fra entré
Helhetsvurdering
TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: Eventuell membran/tettesjikt på gulv og vegger, samt vannrør av kobber, sluk/avløpsrør av plast er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid. Det er registrert sprekk på veggflis ved dusjkabinett. Avskaling på emaljen på gulvflis ved toalett. Sprekk på elastisk fug mellom gulv- og veggflis. Sprekker på flisfuger. Bomlyd i gulvfliser. Manglende vedheft mellom flis og underlag. Veggfliser stedvis utilfredsstillende festet. Manglende elastisk fug mellom servant og vegg. Tilkomst til sluket under dusjkabinett er utilfredsstillende.
Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Det ble registrert forhøyede verdier, noe som kan indikere utettheter/funksjonssvikt.
Målingene viser følgende: RH 43,1 %, temperatur 18,2 grader C og duggpunkt 5,6 grader C.
Fornying/oppgradering av våtrommet må påregnes.
Sjablongmessig prisanslag gjelder total oppgradering.
Sjablongmessig prisanslag: kr 100 000 - 300 000

Brannslukkingsutstyr
Det er ikke brannslukkingsutstyr iht gjeldende forskrift i boligen. Brannslukkingsutstyr må anskaffes

Tilstandsgrad 2
Bad
Begrenset luftespalte under dør, som fører til redusert ventilasjon når døren lukkes.
Tiltak bør iverksettes ved behov.
Vannrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset restlevetid. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, eller lignende forhold som utvikles over tid.
Tilkomst til eventuelt sluket under dusjkabinett er utilfredsstillende.
Eventuelt sluk under dusjkabinett er plassert høyere enn gulv utenfor dusjsonen. Dette medfører at vann utenfor dusjkabinett ikke vil kunne nå sluket, og vannskade kan oppstå i tilliggende rom. Tilstrekkelig avrenningsmulighet for vannsøl eller lekkasjevann utenfor dusjsonen bør etableres for å ivareta lekkasjesikkerhet. Det er registrert manglende elastisk fug mellom servant og vegg. Sprekker i servant. Det er registrert sprekk på flis/flisfug ved dør.
Sprekk på vegger øverst på malte flater. Tiltak kan iverksettes ved behov. Det er registrert sprekker mellom vegg- og himling.
Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres.
Rommet har ikke sluk i nedre del. Dusjkabinett er plassert på øvre del og er vurdert til ikke å ha sluk. Derfor er det ikke mulig å måle fall.
Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset restlevetid. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, eller lignende forhold som utvikles over tid.

Kjøkken
Vannrør av kobber er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset restlevetid. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, eller lignende forhold som utvikles over tid.
Til informasjon: Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.
Det er registrert sprekk på elastisk fug mellom vegg og himling. Tiltak kan iverksettes ved behov.
Parkettgulv bærer preg av alder og slitasje. Tiltak kan iverksettes ved behov.
Det er registrert fukt/svellemerker på enkelte skapdører. Tiltak kan iverksettes ved  behov.
Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset restlevetid. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, eller lignende forhold som utvikles over tid

Øvrige rom
Enkelte vegger bærer preg av alder og slitasje samt overflatebehandling.
Det er registrert sprekker i overgang mellom vegg og himling. Tiltak kan iverksettes ved behov.
Parkettgulv bærer preg av alder og slitasje. Tiltak kan iverksettes ved behov.
Dørbladet til innerdør ved bad 2 og rom benyttet som vaskerom har kontakt med dørterskel/dørkarm, noe som gjør at døren henger når den åpnes og lukkes. Justering av dørblad/dørkarm kan vurderes.
Vaskerom/bereder:  På bakgrunn av berederens alder er det grunn til å varsle om usikker restlevetid eller andre forhold som utvikles over tid. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjon/utskiftning. Jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov. Det gjøres oppmerksom på at rom benyttet som vaskerom ikke er bygget som et våtrom. Rommet har ikke etablert sluk. Eventuelle lekkasjer/vannsøl fra vanninstallasjoner vil medføre fuktskader i tilliggende konstruksjoner. Det anbefales derfor å montere automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer. Avløpsrørene er skjult og eventuell stakeluke er ikke lokalisert.

Elektrisk anlegg: Det er ikke gjennomført vedlikehold på det elektriske anlegget, og det foreligger ingen dokumentasjon. Trafo til lys i entré er utilfredsstillende festet.

Balkong/markise: Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Avvik fra dagens byggteknisk forskrift. Det er registrert slitasje/hull på markiseduker.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 1.8.1998. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Vaskerommet hadde opprinnelig dør fra bad (1), og var noe mindre. Dette forklarer nok at rommet ikke har eget sluk. I dagens planløsning er døren mot gang, og rommet er noe utvidet. Ellers er planløsningen identisk som byggetegningene.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet. Gulvvarme på badene. Strømforbruket i 2023 var 13 000 kWh.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Bærum kommune har ikke eiendomsskatt.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 145,- pr.mnd.
Forretningsførsel, vaktmestertjeneste, trappevask, kabel-tv og internett, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, garasjeplass, drift m.m.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har hatt et strømforbruk som tilsvarer ca. 13 000 kwh pr. år (2023). Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Utover felleskostnadene må det også tegnes bl.a. innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån registrert for selskapet pr.d.d.
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: 558330

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 540 979,- Som sekundærbolig Kr. 5 855 721,-

Sameie
Sameie: Bekkestukollen Boligsameie I,

Bekkestukollen Boligsameie I består av 41 boligseksjoner.
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Vaktmester ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i henhold til stillingsbeskrivelse.
Sameiet har vår og høstdugnad. Sameiet har som vane å arrangere sensommerfest i atriet og julegrantenning 1. søndag i advent.
Det meldes om kommende arbeid med maling av treverk, se opplysninger under.

Styre opplyser følgende fra styremøtet i 2023:
Vi har og har hatt tett dialog med Conso som er entreprenør på vår nabotomt nr.217. Det har vært litt ufremkommelig på vår innkjørsel i noen uker, men de er nå ferdige med dette arbeidet. Utbygger vil asfaltere snuplassen vår og nedkjørselen i løpet av våren `24. Utbygger vil også erstatte trærne som har blitt fjernet pga arbeid med støttemuren de bygger. Vedlikeholdsarbeid. Det ble gjort en del utskifting av råte på fasadebord på noen terrasser i 2023, dette arbeidet vil fortsette i 2024 da flere beboere melder inn fuktskader. Vår leverandør PBT gjør dette. Vi har hatt noen større utgifter på heisene våre i år. De er i generelt god stand, og vi har et pålagt ettersyn/service to ganger pr.år. BBS 2 pusset opp og malte sin blokk i `23. Vi i BBS1 bør pusse opp/male vår enhet i løpet av året, senest neste år. BBS 2 gjorde jobben selv og betalte kun for maling og pensler. Vi har innhentet tilbud fra malermester på vår blokk. Styret tror vi kan gjøre mye selv, som de gjorde hos BBS 2, men noe MÅ vi sette bort, som heis og trappehusene. Vi tar opp dette som en plenum-diskusjon etter ordinært årsmøte.  Nøkkelsystemet vårt begynner å bli utdatert og vi bør skifte lås-system. Det er også mange nøkler på "avveie". Vi har innhentet tilbud og vil fremlegge og diskutere dette etter ordinært årsmøte.  Styrene våre har godt samarbeid med Bekkestua Vel og de andre borettslagene rundt oss.
Styrelederne går HMS-runde to ganger pr.år på våre fellesarealer.                   
Norsk Brannvern er vår samarbeidspartner på Brannvern. De tar kontakt og går årlige inspeksjonsrunder hos våre beboere. 
Sameiene har hatt vår og høst dugnader, og flere sosiale sammenkomster på atriet.
Sommerfesten er en sikker vinner. 1. søndag i advent har vi tradisjonen tro julegrantenning med gløgg og allsang.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for naboer. Dyrehold skal meldes til styret.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom ved fullmektig. Selger/fullmektig har selv ikke bebodd eiendommen. Det må legges til grunn at fullmektigene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med bygningssakyndig eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

1995/35740-1/100  Best. om adkomstrett  
 28.12.1995 
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:19 Bnr:12  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3024-19/1332
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1995/35740-2/100  Bruksrett  
 28.12.1995  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:19 Bnr:12  
PARKERINGSPLASSER
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3024-19/1332
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1995/35742-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
 28.12.1995 
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:19 Bnr:12  
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3024-19/1332
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1996/9597-1/100  Erklæring/avtale  
 19.04.1996 
Bestemmelse anlegg og vedlikehold av røkgassrør
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 3024-19/1332
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2003/26437-1/100  Best. om adkomstrett  
25.09.2003 
 rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:19 Bnr:12  
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2003/26438-1/100  Best. om vann/kloakkledn.  
 25.09.2003 
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:619 Bnr:1 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:619 Bnr:1 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:619 Bnr:1 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:619 Bnr:1 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:619 Bnr:1 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:619 Bnr:1 Snr:6  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2003/26439-1/100  Best. om adkomstrett  
 25.09.2003 
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:619 Bnr:1 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:619 Bnr:1 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:619 Bnr:1 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:619 Bnr:1 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:619 Bnr:1 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:619 Bnr:1 Snr:6  
Bestemmelse om garasje/parkering
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger

Regulering
Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse. Det foregår flere utbyggingsprosjekter i området, blant annet Bærumsveien 217 (naboeiendom) som forøvrig er under oppføring. Nadderud arena er også under oppføring.

Gjelden planer for området:

KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype  Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser- https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23874/6403470.pdf
Delarealer 2 329 m
Områdenavn[13
KPBestemmelseHjemmel miljøkvalitet, estetikk, natur, landskap og grønnstruktur
Delareal 2 329 m,  arealbruk Sentrumsformål,Nåværende
 
Reguleringsplaner
Id 1990013 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1990013)
Navn  BEKKESTUA m/omgivelser
Plantype  Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 23.09.1992
Bestemmelser- https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/9013/1990013.pdf
Delareal 2 329 m
Formål Blokkbebyggelse
Feltnavn S1c,S1b
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.

Id 1992044 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1992044)
Navn BEKKESTUA FELT S1B OG S1C
Plantype
Bebyggelsesplan ihht. Reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 25.01.1994
Bestemmelser- https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/9044/1992044.pd

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger. Rask overtagelse er mulig. Leiligheten blir ikke ytterligere vasket til overtagelse.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 9 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 232 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 300 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 233 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 9 533 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 950,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 9 543 650,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.6 385)
Provisjon (forutsatt salgssum: 9 300 000,-) (Kr.55 800)
Tilrettelegging (Kr.16 900)
Foto (fakturert) (Kr.4 350)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 385)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.9 800)
Markedspakke (Kr.22 500)
Oppgjør (Kr.7 500)
Visningshonorar/overtagelse - 2 visninger er inkludert (Kr.2 500)
Innhenting av servitutter, 7 stk. (Kr.1 234)
Totalt kr. (Kr.133 354)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-24-0556

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Kjetil Borgersrud

Saksbehandlere
Kjetil Borgersrud
EIE Sandvika
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 91 79 65 30 / E-post: kbo@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bærumsveien 215
For mer om objektet
Bærumsveien 215

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: