Bilde 1 av Dragehodesvingen 12Bilde 2 av Dragehodesvingen 12
Digital salgsoppgave
Dragehodesvingen 12

1360 Fornebu • Bærum kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 3 890 000

Fellesgjeld: kr 3 025 000Omkostninger: kr 9 450Totalpris: kr 6 924 450
Rålekker 3-roms (2023) i attraktivt område | Solrik balkong | Garasje m.el.* | Heis | Nybyggaranti | Moderne | Nær "alt"
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Internt bruksareal (BRA-i)
56 m²
Bruksareal (BRA)
61 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
5 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
8 m²
Fellesutgifter
kr 17 275 / Mnd
Prisantydning
kr 3 890 000
Omkostninger
kr 9 450
Fellesgjeld
kr 3 025 000
Totalpris
kr 6 924 450
Byggeår
2023
Tomt
Fellestomt 5437 m²
Oppdragsnummer
36240400
card-default

Mona Zomlot

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Mona
Visninger
Søndag 29. sep.
12:15 - 13:00
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 3 890 000,-
Fellesgjeldkr 3 025 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 500,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 8 250,-
  
Totalpris kr 6 924 450
Eiendom
Dragehodesvingen 12, 1360 Fornebu, Etasje: 3

Matrikkel
Andelsnr. 26 Orgnr. 929175573 i Bærum kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Arealer
Totalt BRA 61 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 56 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal): 5 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 8 kvm

Areal
Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 61 kvm, BRA-i: 56 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 8 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2023

Tomt
Fellestomt 5437 kvm

Prisantydning
3 890 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Tom ivar stensen Takstdato: 30.07.24 14:54

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 3 025 000,- pr.
Andel fellesformue kr. 0,-

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 3 890 000,- (Prisantydning)
kr 3 025 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 6 915 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 916 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 924 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 17 275,- pr. mnd.

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av 'X'. "

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Anna Eline Zaborowski

Beskrivelse
Velkommen til Dragehodesvingen 12 presentert av Andreas Bock v/EIE eiendomsmegling

Lys og rålekker 3-roms leilighet beliggende i 3 etasje fra 2023 med høy standard i det attraktive borettslaget Markjordbæret. Boligen har god takhøyde en stor solrik balkong, samt smakfulle tilvalg. En sjelden mulighet!

Fremstående kvaliteter:
Egen garasjeplass m/ elbil-lader kan kjøpes til
Balkong på 8 kvm
Nybygg garanti frem til 2028
Delikat kjøkken fra Drømmekjøkkenet
Store vindusflater med fjernstyrt solskjerming
Praktiske innvendige boder og kjellerbod
Vannbåren gulvvarme
Nærhet til butikker og offentlig transport
Parkett på gulv
Solid og veldrevet sameie.

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Andreas Bock på abo@eie.no. Vi er også behjelpelige med verdivurdering av deres egen bolig om det er ønskelig eller behov før visning

Parkering
Det kan kjøpes til en biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller med lader til elbil.

Beliggenhet
Flott og sentralt beliggende leilighet i et sjønært og attraktivt område på Fornebu i Bærum kommune. Området har et flott dyreliv, hvor både ville fasaner og rådyr stadig er å se.

Mulighetene er mange på Fornebu og fra Fornebuporten er det kort vei til en aktiv fritid året rundt. Liker du å gå turer i skog og mark, ta et forfriskende bad, spille curling, tennis eller ta en båttur på fjorden? Alt dette og mye mer finner du i nærområdet enten du velger å kjøre bil, sykle eller gå. Langs kyststien kan man gå flotte turer ut mot Storøya og Nansenparken med flotte gressplener og mange gang- og sykkelveier, samt Festplassen og Sentraldammen med tilhørende bekkefar. Turen kan rundes av på Odonata som er en funkisinspirert kafé med galleri, ved det gamle flytårnet på Fornebu.

I 1998 ble Fornebu nedlagt som flyplass. Dette dannet grunnlag for et av landets største oppryddings- og transformasjonsprosjekter hvor en helt ny infrastruktur skulle utvikles fra bunn. Statsbygg og Oslo kommune påtok seg ansvaret for den overordnede infrastrukturen; opprydding av forurenset grunn, utbygging av veier og teknisk infrastruktur, terrengforming med planer for helhetlig massehåndtering samt utbygging av felles grøntstruktur; friområder, etablering av buffersoner mot naturreservatene, gangveinett og Nansenparken, en sentral samlende park i sentrum. Lekeplassene i Nansenparken har et gummiert dekke som fallunderlag og lekeapparatene appellerer til bruk uansett funksjonsevne. Sentralt i parken ligger Festplassen og dammen. Deler av plassdekket har et jevnt skråplan som leder ned i dammen. På denne måten kan alle komme helt ned til vannet, også om man sitter i rullestol. En kunstinstallasjon i form av steiner og dyser bidrar til vannlek; via flyttbare stålelementer kan man påvirke vannets vei, - et eksempel på installasjon som stimulerer mange sanser og som inviterer til lek uansett funksjonsnivå.

De fleste av servicetilbudene man trenger i hverdagen ligger i gangavstand til Fornebuporten. Her finner du blant annet en stor og innholdsrik Kiwi-butikk, apotek, blomsterbutikk, hyggelige serveringssteder, bibliotek, svømmehall, tennisbaner m.m. Fornebusenteret ligger en spasertur fra Fornebuporten med et rikt utvalg av butikker, kaféer, restauranter, vinmonopol og mye mer. Videre finner du populære handelssentre som Bekkestua, Sandvika og CC Vest en kort kjøretur unna.

Sjøflyhavna kro som har eksistert i mer enn 60 år og ligger en kort spasertur unna. Bygget er nå fredet og rehabilitert for å bevare sitt opprinnelige uttrykk. Her finner du et hyggelig og uformelt, maritimt og retrospektivt miljø som tilbyr enkel servering. Storøyodden badeplass, som ligger ytterst på odden på Storøya, kan friste med en lekker sandstrand, gressletter på 50 mål, kiosk, toalett og dusj, rampe for handikappede, strandvolleyballbaner, benker og grill.

Det er flere barnehager i området og gangavstand til Storøya barneskole og Hundsund ungdomsskole. Snarøya/Fornebu har et supert tilbud på aktiviteter til barn og unge som blant annet seilkurs og sjøspeider, samt Snarøya sportsklubb som byr på for eksempel kunstis, kunstgressbaner, fotball, tennis- og curlingklubb. For den golfinteresserte kan du ta turen på Fornebu Indoor Golfsenter.

Kollektivtilbudet til hovedstaden og forbindelse med resten av verden er godt utbygd. Med bussforbindelse rett i nærheten flere ganger i timen, er det lett å ta seg rundt uten å være avhengig av bil. Lysaker stasjon er et stort knutepunkt for offentlig kommunikasjon med hyppige avganger for flytog, regional- /lokaltog mot Oslo og Asker/Drammen, buss i "alle himmelretninger" og taxi.

Bebyggelse
Området består stort sett av blokk og småhusbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 5437 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Boligen inneholder følgende romfordeling:
Leiligheten består av: Entré, bad, to boder, to soverom, stue/kjøkken.
Utgang fra stue til balkong

Boligen har bod i kjeller og i leiligheten.

Byggemåte
Andelsleilighet tilhørende Markjordbæret Borettslag, beliggende på Fornebu, i Bærum kommune. Borettslaget har felles
tomt. Fellesområdet opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, brostein, plenarealer, lekeplass, trær og prydbusker.

Boligbygg over 5 etasjer, samt parkeringskjeller. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur av betong. Bærende vegger og etasjeskillere i
hovedsak av betong. Yttervegger består av teglstein. Taket er tilnærmet flatt og er tekket med membran/takpapp (Taket er ikke besiktiget).
Leiligheten har slett entrédør med brannklasse EI30 og lydklasse 44dB. Vinduer og balkongdør fra byggeår med karmer av tre, 3-lags glass og
metallbeslag

Boder
Leiligheten har 2 innvendig boder samt en kjellerbod.

Standard
Entré | Velkommen inn!
Hyggelig entré som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og fungerer som det naturlige knutepunktet.

Stue | Et sosialt oppholdsrom
Luftig stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys, og skaper en god atmosfære. Det er gode møbleringsmuligheter i stuen, med plass til sofamøbler med tilhørende stuebord, multimedia, spisegruppe og annet ønskelig møblement.

Balkong:
Fra stuen er det utgang til en balkong på 8kvm. På sommerstid oppleves det som en forlengelse av stuen. Her kan man nyte solen hele dagen! Solen er til å sees fra ca. 09-20 om sommerstid.

Kjøkken | Matlaging i fokus
Det moderne og lekre kjøkkenet fra Drømmekjøkkenet har åpen løsning mot stuen og innredning fra byggeåret med glatte fronter og laminat benkeplater. Det inkluderer en planlimt oppvaskkum med ett-greps armatur, benkeskapsbelysning, og stikkontakter under overskapene. Integrert kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og nedfelt platetopp er på plass, samt ventilator i overskap tilknyttet det balanserte ventilasjonsanlegget. Kjøkkenet har fokus på materialbruk og kvalitet, og er utstyrt med lekkasjestopper under oppvaskkummen og komfyrvakt for økt sikkerhet.

Soverom | 2 gode rom
Hovedsoverommet er romslig. Soverommet har god plass til dobbeltseng og nattbord.  Her er det også et stort skyvedørsgarderobeskap med god plass til oppbevaring. Det foreligger utvendig fjernstyrt solskjerming på begge soverom.

Soverom 2 er også av god størrelse med plass til dobbeltseng og annet ønskelig møblement. Passer perfekt som leilighetens kontor, barnerom eller gjesterom etter ønske eller behov.

Baderom | God morgen!
Dette moderne baderommet er påkostet, har stilrene svarte detaljer, flislagt gulv med varme, og flislagte vegger. Det har en malt himling med downlights, vegghengt servantinnredning med glatte fronter, og en heldekkende servant med ett-greps armatur. Speilskapet med overlys gir ekstra belysning. Dusjhjørnet har innfellbare glassdører og dusjarmatur med regndusj og hånddusj. Vegghengt toalett og avtrekksventil i himlingen bidrar til god ventilasjon, og det er opplegg for vaskemaskin. Dette gir et funksjonelt og stilfullt baderom av høy kvalitet

Overflater:
Gulv: Gulvflater belagt med parkett
Vegger: Vegg- og himlingsflater i malte flater
Himling: Malte flater

95% TG1!
Ingen TG2 eller TG3

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 05.05.2023 vedrørende Følgende er anmerket: Dragehodesvingen 8 - 10 - 12 - boligblokk Nordbygget og utomhusarealer -
Kvartal 1

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Sikringsskap med automatsikringer og hovedbryter plassert i entré.

Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg.
Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På
generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Forenklet vurdering:
Er det synlig tegn til merker på plugg til varmtvannsbereder: Ikke relevant
Er det synlig tegn på termiske skader: Nei.
Er det synlig tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: Nei.

Selgers opplysninger:
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: Byggeår.
Foreligger det eltilsynrapport fra de siste fem år: Nei.
Forekommer det at sikringer løses ut: Nei.
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget: Nei.
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne:
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: Nei.
Fungerer hvitevarer som følger boligen: Ja.

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme i gulv. Gulvvarme i entré, stue, bad og begge soverom. Hvert rom er egen sone som kan ha ulik temperatur etter ønske. Alt er styrt gjennom paneler på vegg, eller i app. Fungerer utmerket med fjernstyring dersom man er på hytta etc.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Eiendomsskatt
Det foreligger ikke eiendomsskatt i Bærum kommune

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 17 275,- pr.mnd.
Felleskostnader:
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 17.275,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 3.536,-
Kapitalkostnader OBOS01 13.739,-

Det må påregenes at felleskostnader og/eller fellesgjelden kan øke når man er en del av et borettslag.

Faste løpende kostnader
I tillegg til løpende felleskostnader, tilkommer kostnader for forbruk av strøm, innboforsikring etc.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3992  kwh fra april-desember 2023. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Kjøper må selv tegne innboforsikringer.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.: * OBOS01-98208141708
Type: A
Restgjeld: 242.525.000,-
Restløpetid: 38 år 11 md.
Rentekostnader:
Term pr. år: 12
Avdr. frihet til og med : 1.07.2028
Type rente: Flyt
Rente: 5.45

Det praktiseres IN-ordning samt 9 års avdragsfrihet på brl. lån og 39 år nedbetaling.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører og selger.

Årsregnskap
Årets resultat på kr 208 785 317 og vises i resultatregnskapet og foreslås overført til
egenkapital. (resultatet vises inklusiv nedbetalt fellesgjeld (IN)

Årets resultat korrigert for innbetalt fellesgjeld i forbindelse med IN er kr. 1 000 317.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 8591911

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. ,- Som sekundærbolig Kr. ,-

Borettslag
Borettslag: Markjordbæret Borettslag, Orgnr: 929175573
Borettslaget består av 103 andelsleiligheter.

Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt.
Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Miglena Todorova.
Borettslagets revisor er ERNST & YOUNG AS.

Styrets arbeid:
Styret har siden opprettelsen høsten 2023 hatt jevnlige møter med intervall på omtrentlig
hver 3.- 4. uke.
Det har vært mange krevende oppgaver styret har stått ovenfor og det nevnes her de
større i korte trekk.
1. Før innflytting fra april 2023 har Midlertidig styre (Obos) i forkant inngått flere avtaler
på vegne Markjorbæret borettslag. Det har vært en større jobb for vårt styre å få
oversikt over alle inngåtte avtaler. Noen avtaler er inngått for lengre perioder, opp til
10 år. Noen er inngått med høy pris/kostnad. En målsetning styret har er å holde
bokostnadene lave. Til eksempel var gartneravtalen på over 600.000 pr. år med 5
års binding, og de ville også ta full betaling 1. år. Her fikk vi fristilt oss fra binding
slik at vi etter årets sesong står fritt til å velge ny leverandør, vi fikk redusert årlig
sum med nesten 100.000 og redusert første år med 1/3.
2. Det har vært behov for oppfølging i forhold til serviceavtaler og
innkjøringsproblemer med heis, varme, lys, renhold, gårdsservice, nøkler og tilgang,
vaktmester, parkeringskontroll, garasjeport, brannvesen, brannvarsling/branntavler,
gartner, wifi/internett, ventilasjon, porttelefoner, postkasser, billadeproblemer og
bygningproblemer i fellesområdet.
3. Det har for beboerrepresentantene før styret ble valgt, vært møter med Obos og AF
i forhold til overleveringer og oppstart, forbefaring og overleveringer av alle
fellesareal og tekniske installasjoner inn og ute. I år har det vært Breeam
gjennomganger og 1års befaring på fellesareal, samt videre gjennomganger og
opplæringer i tekniske anlegg.
4. I forbindelse med innflytting var det mye oppfølging og spørsmål fra beboere.
Videre har det vært en god del oppfølging rundt salg og nye beboere samt utleie.
5. Videre har det vært mye jobb med etablering av driftsrutiner samt rutiner for HMS,
solskjerming, grøntareal m.m.
6. Felleskostnadene for oppvarming opplevdes i vinter å være høye. Vi har brukt mye
tid mot leverandør for å få oversikt over hvordan kostnadene regnes ut og fordeles.
I dette arbeidet fikk vi vite at modellen for å regne felleskostnadene slo negativt ut
for vår del. Denne har vi fått endret til en riktigere modell som allerede har vist å gi
positivt utslag på utgiftene.
7. Selv om bytte av filter til ventilasjon er et ansvar for hver enkelt leilighet, valgte
styret å organisere felles innkjøp og utlevering. Hovedårsak er at vi fant ut at vi
klarte å få vesentlig bedre priser ved å kjøpe samlet enn hva vi kunne se var mulig
å få til for den enkelte. Det har vært planlagt med 2 bytter årlig, og vi har hatt 2
bytter. Vi vurderer om vi skal øke til 3 etter anbefaling fra AF og etter å ha sett hvor
tette filtrene er etter et halvt år. Dette er ikke konkludert enda.
Vedlegg 1 10 av 39 0756 Årsrapport 2023 .pdf
3 Markjordbæret Borettslag
8. Tross generelt krav om minimum ett års botid før mulighet for overlating av borett
(utleie) har Midlertidig styre gitt flere dispensasjoner. Styret har jobbet med å få
oversikt over disse. Styrets holdning er å minimere utleie samsvarende majoritetens
ønske.
9. Flere leiligheter har hatt utfordringer av forskjellige grad. Styret har forsøkt å få
oversikt og vurdert eventuelle behov for å fronte fellessak. Nærmere info vises til
eget avsnitt i årsrapporten.
10.Innbrudd. Dessverre har borettslaget allerede hatt flere innbrudd og
innbruddsforsøk. Styreleder har anmeldt forholdet til politiet, men saken ble raskt
henlagt.
a. Dette førte til videre oppfølging med forsikring og lås&sikring for utbedring av
dørlås m.m.
b. Videre har vi fått gjennom vedtak om at Markjordbæret ønsker
videoovervåking. Borettslaget har også fått konkret tilbud og installasjon og
drift av kameraene. Siden garasjen eies sammen med Eplerosen borettslag
(Byggetrinn 2 og 3) og dette besluttes sammen med dem i styret for
garasjesameiget. Stiftelsesmøte for garasjesameiget er planlagt til 13. Ma

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligaksjeselskapets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

I sommer oppgraderte selger til en nøkkelfri leilighet, noe som innebærer betydelige fordeler med tanke på adgang for rengjøringshjelp eller leverandører, da det er mulig å gi tilgang på en enkel måte. Leiligheten har nå blitt en "smartleilighet" med integrasjon for smarthjemteknologi, slik som Alexa eller Google Home, som kan styre lys og solskjerming.

Låsene til hele borettslaget og leiligheten kan også styres via Unloc.

Dyrehold
Det er tillatt med dyr i boligselskapet under forutsetning av at eier aksepterer boligselskapets
regler for dyrehold. Signert erklæring om dyrehold vedlegges søknad.

Dyr kan oppholdes i bånd med ansvarlig på fellesarealene, ingen dyr skal være alene i
fellesarealene. Området med leker til barn er forbeholdt barn, vi vil derfor at man ikke har dyr
i dette området. Dette av hensyn til de som ikke ønsker kontakt med dyrene, allergier osv.
Som eier er man ansvarlig for at reglene overholdes.

Søknaden skal være behandlet innen en måned fra den mottas av styret. Passivitet er å
anse som godkjenning. Et avslag kan påklages til generalforsamling.

Eventuell klage på dyrehold må skje skriftlig. Styret kan innkalle partene til samtaler i saken.
Styret kan pålegge påklaget om å fjerne dyret.

Diverse
- Vinduer og balkongdør fra byggeår med karmer av tre, 3-lags glass og metallbeslag
- Utgang fra stue til balkong på 8 m2. Balkong i betongkonstruksjoner med rekkverk av metall og glass. Gulvoverflater er belagt med terrassebord. Rekkverkshøyde er målt til 1 meter. Balkongen har utebelysning og utvendig stikkontakt.
- Leiligheten har entrédør med brannklasse EI30 og lydklasse db44
- Ventilasjon: Balansert
- Stue og soverom er takhøyden målt til 2,71 meter og på bad er takhøyden målt til 2,30 meter

Elektrisk anlegg
Samsvarserklæring signert og datert er fremvist for følgende arbeider:
Fremlagt vedrørende "nyanlegg", datert 19.04.2022

Annet
Medfølger:
Hvitevarer: Fastmonterte hvitevarer. Annet må spesifiseres med selger.
Taklamper: Medfølger
Vaskemaskin og tørketrommel: Kan medfølge mot tillegg. Diskuteres med selger

Medfølger ikke
Vinskap

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


2020/3388325-2/200 REGISTERENHETEN KAN IKKE DISPONERES OVER UTEN SAMTYKKE FRA RETTIGHETSHAVER
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/1211630-1/200 ENDRING VED FUSJON TINGLYST
26.10.2022 21:00
FRA:MEGLEROPPGJØR AS
Org.nr: 982577675
TIL:OBOS EIENDOMSMEGLERE AS
Org.nr: 977040949
Kopi bestilt: 05.08.2024 kl. 12:27 av Mona Zomlot

2020/3388325-2/200 REGISTERENHETEN KAN IKKE DISPONERES OVER UTEN SAMTYKKE FRA RETTIGHETSHAVER TINGLYST
25.11.2020 21:00
RETTIGHETSHAVER:OBOS EIENDOMSMEGLERE AS
Org.nr: 977040949
OVERFØRT FRA: 3201-41/1003
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/1211630-1/200 ENDRING VED FUSJON TINGLYST
26.10.2022 21:00
FRA:MEGLEROPPGJØR AS
Org.nr: 982577675
TIL:OBOS EIENDOMSMEGLERE AS
Org.nr: 977040949
Kopi bestilt: 05.08.2024 kl. 12:27 av Mona Zomlot

2021/414721-1/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDNING TINGLYST
12.04.2021 21:00
RETTIGHETSHAVER:BÆRUM KOMMUNE
Org.nr: 935478715
Bestemmelse om kummer
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Gjelder også senere utskilte parseller
OVERFØRT FRA: 3201-41/1003
Gjelder denne registerenheten med flere

Kopi bestilt: 05.08.2024 kl. 12:29 av Mona Zomlot
2021/414835-1/200 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST
12.04.2021 21:00
RETTIGHETSHAVER:BÆRUM KOMMUNE
Org.nr: 935478715
Frafall av erstatning ved bebyggelse innenfor restriksjonsbelte til offentlige ledninger
Gjelder også senere utskilte parseller
OVERFØRT FRA: 3201-41/1003
Gjelder denne registerenheten med flere
Kopi bestilt: 05.08.2024 kl. 12:29 av Mona Zomlot

2021/414901-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
12.04.2021 21:00
RETTIGHETSHAVER:BÆRUM KOMMUNE
Org.nr: 935478715
Bestemmelse om opparbeidelse av offentlig vei, fortau og sykkelsti
OVERFØRT FRA: 3201-41/1003
Gjelder denne registerenheten med flere
Kopi bestilt: 05.08.2024 kl. 12:29 av Mona Zomlot

2023/91699-1/200 BESTEMMELSE OM FIBER-, DATA- OG TELEKABEL TINGLYST
26.01.2023 21:00
RETTIGHETSHAVER:OBOS OPENNET AS
Org.nr: 992874201
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
OVERFØRT FRA: 3201-41/2553
Gjelder denne registerenheten med flere
Kopi bestilt: 05.08.2024 kl. 12:30 av Mona Zomlot

2023/91699-2/200 BRUKSRETT TINGLYST
26.01.2023 21:00
RETTIGHETSHAVER:OBOS OPENNET AS
Org.nr: 992874201
OVERFØRT FRA: 3201-41/2553
Gjelder denne registerenheten med flere
Kopi bestilt: 05.08.2024 kl. 12:30 av Mona Zomlot

2023/639634-1/200 FELLES PANTEDOK BOR.INNSK TINGLYST
19.06.2023 21:00
BELØP: NOK 459.670.000
PANTHAVER:Fellesskapet Av Innskytere Jf Borettslagsloven § 2-11 Første Ledd
Lnr: 20037250
2023/639634-2/200 PRIORITETSBESTEMMELSE TINGLYST
19.06.2023 21:00
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2023/639602-1/200

2022/121177-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
01.02.2022 21:00
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:1003
Kopi bestilt: 05.08.2024 kl. 12:30 av Mona Zomlot

2023/409568-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
21.04.2023 21:00
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:2580
Gjelder denne registerenheten med flere
Kopi bestilt: 05.08.2024 kl. 12:30 av Mona Zomlot

2024/104870-1/200 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING TINGLYST
01.01.2024 00:00
2023/1200827-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST
27.10.2023 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:Alle Berørte Parter
Lnr: 20039125
:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:895
:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:1003
:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:2553
:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:2554 F
:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:2555 F
:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:2557
:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:2558
:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:2559
:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:2560
:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:2561 F
:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:2562
:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:2563
:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:2564
:Knr:3201 Gnr:41 Bnr:2565
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Tross generelt krav om minimum ett års botid før mulighet for overlating av borett
(utleie) har Midlertidig styre gitt flere dispensasjoner. Styret har jobbet med å få oversikt over disse. Styrets holdning er å minimere utleie samsvarendemajoritetens ønske.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23874/6403470.pdf
Delarealer Delareal 24 m
Arealbruk Veg,Nåværende
Delareal 5 413 m
ArealbrukBoligbebyggelse,Nåværende

Kommunedelplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2016014 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=2016014)
Navn KOMMUNEDELPLAN 3 FORNEBU
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 27.03.2019
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/18454/2016014.pdf
Delarealer Delareal 24 m
Arealbruk Veg,Nåværende
Områdenavno_V1
Delareal 5 413 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Framtidig
OmrådenavnB9.6
Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2016025 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=2016025)
Navn STORØYKILEN - FORNEBU FELT B9.6
Plantype Detaljregulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 23.09.2020
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/22101/5568137.pdf
Delarealer Delareal 5 437 m
Formål Boligbebyggelse
Feltnavn B
Delareal 4 853 m
Bestemmelsesområdevilkår for bruk av arealer, bygninger og anlegg

Reguleringsplaner over bakken
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2003005 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=2003005)
Navn FORNEBU, FELLES GRØNTOMRÅDER OG INDRE RINGVEI MM
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 28.04.2004
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/9239/2003005.pdf
Delarealer Delareal 200 m
Formål Sporvei/forstadsbane

Reguleringsplaner under arbeid
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 2020014 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=2020014)
Navn FORNEBURINGEN, VESTRE DEL TILRETTELEGGING FOR BUSS
Status Planforslag
Plantype Detaljregulering

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 890 000,- (Prisantydning)
kr 3 025 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 6 915 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
kr 1 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 916 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 8 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 924 450,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon: 1,5%

Tilrettelegging: 15.500 kr

Markedspakke : 19.900 kr

Informasjonspakke bolig: 16.966 kr

Visning pr. gang: 3750 kr




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-24-0400

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Andreas Bock

Saksbehandlere
Andreas Bock
EIE Sandvika
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 46 54 55 57 / E-post: abo@eie.no

Mona Zomlot
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 41 26 49 76
[/ E-post: mzo@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Dragehodesvingen 12
For mer om objektet
Dragehodesvingen 12

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: