Bilde 1 av Sleiverudåsen 8Bilde 2 av Sleiverudåsen 8
Digital salgsoppgave
Sleiverudåsen 8

1354 Bærums verk • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og attraktiv 4-roms leilighet m/trappefri adkomst - 2 terrasser - Garasje - Barnevennlig område - Gode solforhold.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
36
Antall soverom
3 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
112 m²
Bruksareal (BRA)
115 m²
Fellesutgifter
kr 4 738 / Mnd
Prisantydning
kr 6 190 000
Omkostninger
kr 173 820
Fellesgjeld
kr 135 000
Totalpris
kr 6 498 820
Fellesformue
kr 10 834
Byggeår
1988
Tomt
Fellestomt 21260 m²
Oppdragsnummer
36230435
card-default

Robert Eckmann

Eiendomsmegler / Partner
Les om Robert
Prisantydningkr 6 190 000,-
Fellesgjeldkr 135 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 9 250,-
Dokumentavgiftkr 163 370,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 6 498 820
Eiendom
Sleiverudåsen 8, 1354 BÆRUMS VERK, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 95 Bnr. 146 Snr. 36 i Bærum kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 115 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1988

Tomt
Fellestomt 21260 kvm

Prisantydning
6 190 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Anticimex Øst Takstdato: 21.08.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 135 000,- pr. 08.08.2023
Andel fellesformue: kr. 10 834,- pr. 31.12.2022

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 190 000,- (Prisantydning)
kr 135 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 6 325 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 163 370,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 164 570,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 489 570,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 498 820,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 738,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Inkluderer: Kommunale avgifter, tv-anlegg/bredbånd, garasje, energi/fyring,  vaktmestertjenester, snørydding, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring og nedbetaling av felles lån.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

Eier
Tone Merethe Gjestad Nils Ivar Slåttsveen

Beskrivelse
Velkommen til Sleiverudåsen 8 - Presentert av Robert Eckmann v/ EIE Eiendomsmegling avd. Sandvika.

Leiligheten har en solrik og rolig beliggenhet på Sleiverud på Bærums Verk i et område uten gjennomgangstrafikk.
Leiligheten har en god og usjenert plassering. Det er godt tilrettelagt med lekeplasser, turstier, samt sports- og friluftsarealer.
Fra leiligheten er det kort gangavstand til marka, barnehager, skoler, off. kommunikasjon og Handelsstedet Bærums verk.

Dette er en stor 4-roms leilighet beliggende i byggets 1.etasje med praktisk, gjennomgående planløsning.
Leiligheten inneholder følgende romfordeling:

HØYDEPUNKTER:
• Romslig 4-roms selveierleilighet
• Gjennomgående og familievennlig planløsning
• Garasjeplass
• Nærhet til Marka og flotte turområder
• Kort vei til offentlig kommunikasjon

Parkering
Leiligheten disponerer en garasjeplass med elbil-lader i felles garasjeanlegg. Ellers gode parkeringsmuligheter på felles utendørs parkeringsplass

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et solrikt og rolig boligfelt i grønne omgivelser på Bærums Verk. Lommedalsveien tar en enkelt til Handelsstedet Bærums Verk på noen minutter med bil. Sandvika og Bekkestua er også lett tilgjengelig.

Skole for barn i alle aldre er lett tilgjengelig, og det er et godt barnehagetilbud i lokalområdet. Blant skolene i nærheten finner man Gullhaug skole for 1.-7. Trinn og Eineåsen skole for 8.-10. Trinn. Den mest nærliggende videregående skolen er Rosenvilde videregående. På Rosenvilde tilbys det flere utdanningsprogrammer med blant annet Studiespesialisering, Kunst, Design og Arkitektur og Medier og Kommunikasjon.

Nærområdet er rikt på kulturelle og sportslige aktiviteter for barn og voksne av alle aldre. Bærum Golfklubb ligger en kort kjøretur unna og tilbyr flotte baner i landlige omgivelser. Handelstedet Bærums Verk byr på et bredt utvalg innen kultur, butikker og spisesteder. Med over 40 butikker, gallerier og spisesteder er dette hyggelig og begivenhetsrikt sted å besøke. Blant butikkene på handelsstedet finner man Baker Hansen, Den lille sjokoladefabrikken, MAXBO, Meny, På Håret Verket og Vinmonopolet for å nevne noen. Bærums Verk er godt kjent for sitt hyggelige julemarked og det tilbys aktiviteter for alle aldre hele året. Blant arrangementene finner man vinsmaking, kunstklubb for barn og høsttakkefest og mye mer.

For de som vil ut i skog og mark er tilbudet svært bredt. Kolsås Alpinanlegg er det største alpinanlegget i Bærum og tilbyr flotte bakker, samt alpinkurs. Lommedalen alpinanlegg byr også på skiglede for store og små. For de som er mer interessert i langrenn er det flotte skiløyper på Eineåsen og skistadion til Bærums Verk IF ligger rett utenfor boligfeltet, samt flere løyper lenger innover i Lommedalen. På sommeren byr marka på flotte turmuligheter til for eksempel Burudvann eller utsikten på Eineåsen.

Det er også et godt kollektivtransporttilbud i kort avstand fra boligen. Det er ca. 2 minutters gange til buss og nattbuss. Busslinje 150 og 150E har holdeplass kun få minutters gange fra leiligheten. Her går busser mellom Bærums Verk og Oslo Bussterminal hvert kvarter med avganger hvert 7. minutt i rushtiden. Her stopper også ekspressbussen til Oslo Sentrum (tar ca. 30 min) og nattbussen (fra Oslo sentrum.)

Bebyggelse
Bebyggelsen i nærområdet består av småhus/villa-bebyggelse og blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 21260 kvm
Store fine fellesarealer opparbeidet med asfalterte interne gangveier, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning. Her er det også lekestativer for barn.

Adkomst
Se kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder

Velkommen til Sleiverudåsen 8 - Presentert av Robert Eckmann v/ EIE Eiendomsmegling avd. Sandvika.

Lys og attraktiv 4-roms leilighet i 1.etg beliggende i et veletablert boligområde på Bærums Verk. Leiligheten har en meget fin intern beliggenhet. Usjenert og med lett adkomst til turveier. Umiddelbar nærhet til marka med flott turterreng sommer og vinter. Kort avstand til off. komm, skoler og barnehager. Meget barnevennlig område og gode tilbud for lek og fritidsaktiviteter i området.

Leiligheten ligger solrikt og luftig til og inneholder følgende romfordeling:
1. etasje: 109 kvm P-rom/ 112 kvm BRA: Entré, kjøkken, stue, vaskerom, 2 bad, 3 soverom og bod.

Fra stuen er det utgang til en solrik markterrasse på ca. 18 kvm og fra kjøkkenet er det adkomst til en markterrasse på ca. 7 kvm. Leiligheten disponere en kjellerbod samt garasjeplass med elbil-lader i felles garasjeanlegg.

Entré/gang | Velkommen inn!
Hyggelig flislagt entré med gulvvarme som gir et godt førsteinntrykk og fungerer som det naturlige knutepunktet i leiligheten. Entréen er innredet med en plassbygd skyvedørsgarderobe som byr på god plass for lagring og oppbevaring av yttertøy, sko m.m.

Stue | Samlingsstedet
Luftig stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys, og skaper en god atmosfære. Det er gode møbleringsmuligheter i stuen, med plass til sofamøbler med tilhørende stuebord, multimedia, spisegruppe og annet ønskelig møblement. Flere gode veggflater gir også plass til kommode, vitrineskap eller annet ønskelig oppbevaringsmøblement. I enden av rommet er det utgang til en koselig markterrasse, som på sommerstid oppleves som en forlengelse av stuen.

Terrasse | Uteplassen
Fra stuen er det adkomst til en delvis overbygget markterrasse oppmålt til ca. 18 kvm. Her er det blant annet markise, stikkontakt samt varmelampe. Her er det god plass til lounge, spisebord, grill, planter eller annet ønskelig møblement. Her er det perfekt å tilbringe kvelden med gjester, eller spise ute i litt skygge på en solrik og varm sommerdag.

Kjøkken | Matlaging i fokus
Innbydende, pent kjøkken fra 2016 med hvite slette fronter og stor plass til spisebord i tilhørende spisestuedel. Benkeplaten er av laminat med nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur.
Det er fliser og trepanel på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap, samt stikkontakt på vegg og belysning under overskap. Her er det rikelig med benkeplass og gode oppbevaringsmuligheter i over- og underskap. Videre er kjøkkenet innredet med integrerte hvitevarer som komfyr og mikrobølgeovn i høyskap, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp. Av frittstående hvitevarer er det kjøleskap med frysedel. Det er ventilator i overskap tilkoblet ventilasjonsanlegg.

Terrasse | Adkomst fra kjøkken
Fra kjøkkene er det adkomst til en koselig markterrasse på ca. 7 kvm. Her er det plass til en liten sittegruppe eller annet passelig møblement. Her kan man virkelig nyte morgenkaffen eller sene sommerkvelder med noe godt i glasset.

Soverom | 3 gode rom.
Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng. Her er det en garderobeløsning langs den ene veggen. Fra hovedsoverommet er det adkomst til en bod. De 2 andre soverommene kan benyttes som leilighetens kontor, barnerom eller gjesterom etter ønskelig behov.

Baderom | Adkomst fra entré
Moderne og pent flislagt bad med gulvvarme med adkomst fra entréen. Baderomsinnredningen består av et vegghengt servantskap med skuffer samt ovenpåliggende servant, i tillegg til et speilskap med overlys og stikkontakt plassert over servanten. Videre er det gulvstående toalett og nedsenket dusjsone med dusjarmatur tilkoblet hånddusj og regndusj med glassdør. Mekanisk avtrekk med ventil i vegg med ventilasjonsaggregat plassert i himling over dusjsonen.


Baderom | Adkomst fra gang
Romslig og pent flislagt bad med gulvvarme. Baderomsinnredningen består av et vegghengt servantskap med skuffer samt ovenpåliggende servant, i tillegg til et speilskap med overlys og stikkontakt plassert over servanten. Videre er det høyskap, vegghengt toalett og badekar med vegghengt dusjarmatur med hånddusj og regndusj med innfellbar glassdør. Mekanisk avtrekksventil er plassert på vegg tilkoblet felles avtrekkskanal.

Vaskerom | Praktisk for en hektisk hverdag
Romslig vaskerom oppgradert i 2022 som er gjennomgående fra entré på den ene siden og til gang på motsatt side. Vaskerommet er innredet med benkeskap med nedfelt oppvaskkum tilkoblet ett-greps armatur. Naturlig avtrekksventilpå vegg tilkoblet felles avtrekkskanal. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke.

Overflater:
Gulv: Gulvflater belagt med parkett og fliser i entré og kjøkken.
Vegger: Veggflater med malteflater og trepanel.
Himling: Himlingsflater med panel og malte overflater.

Byggemåte
Boligbygg over 4.Etasjer og garasjeanlegg i kjeller. Leiligheten beliggende i byggets 1.etasje. Adkomst via felles trappegang. Felles callinganlegg. Grunnmur,bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong og tre. Utvendig fasader forblendet med liggende trepanel. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takstein/plater (taket er ikke besiktiget). Vinduer med rammer/karmer av tre med 3-lags glass fra 2023. Balkongdører med rammer/karmer av tre med 3-lags glass fra 2023. Slett entrédører med kikkhull, brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Mekanisk avtrekk tilkoblet avtrekksvifte montert i himling på bad 1.

Takst/tilstandsrapport begrenser seg til leiligheten, og det som normalt vil omfattes av eiers selvstendige vedlikeholdsansvar som seksjons- eller andelseier. Normalt utgjør dette alt innenfor leilighetens/andelens vegger. Megler og takstmann tar derfor ikke for seg bygningens fellesdeler som for eksempel tak, yttervegger, grunnmur, drenering og felles tekniske installasjoner.

Primærrom
Primærrom: 112 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 115 kvm

Boder
Leiligheten har en innvendig bod med adkomst fra hovedsoverommet, samt disponerer en kjellerbod oppmålt til ca 3.2 kvm.

Standard
Kommentarer til tilstandsgrad 3 | TG 3

Terrasser på terreng
Det er observert råteskader av større omfang på rekkverk. Råteskader bør utbedres så ikke rekkverket faller ned/knekker. Sjablongmessig prisanslag gjelder for utbedringer av råteskader.
Sjablongmessig prisanslag: kr 50 000 - 100 000

Kommentarer til tilstandsgrad 2 | TG 2

Bad > Adkomst fra entré: 4 punkter.
Bad > Adkomst fra gang: 6 punkter.
Vaskerom: 4 punkter.
Øvrige rom: 1 punkt.
Tekniske installasjoner: 2 punkter.
Elektrisk anlegg: 1 punkt.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 14.11.1988 som omhandler blokk.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap plassert felles trappegang.

Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg.Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

Forenklet vurdering:
Er det synlig tegn til merker på plugg til varmtvannsbereder: nei
Er det synlig tegn på termiske skader: nei
Er det synlig tegn på utette kabelinnføringer i inntak og/eller sikringsskap: nei

Selgers opplysninger:
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: byggeår
Foreligger det eltilsynrapport fra de siste fem år: ja 08. 12. 2021.
Forekommer det at sikringer løses ut:nei
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget:nei
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: ja
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: nei
Fungerer hvitevarer som følger boligen: ja


Oppvarming
Elektrisk oppvarmet leilighet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pr.d.d.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 738,- pr.mnd.

Felleskostnader inkluderer: Kommunale avgifter, tv-anlegg/bredbånd, garasje, energi/fyring,  vaktmestertjenester, snørydding, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring og nedbetaling av felles lån.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av sameiet kan medføre økning i felleskostnadene.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12000 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

I tillegg til løpende felleskostnader, tilkommer kostnader for forbruk av strøm, innboforsikring etc.
Kjøper må selv tegne innboforsikringer.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: OBOS01-98208068539
Type: A
Restgjeld: 16.558.632,-
Restløpetid: 14 år 9 mnd.
Termin avdrag pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 6,30%

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 90885758

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 593 865,- Som sekundærbolig Kr. 5 737 914,-

Sameie
Sameie: Sleiverudåsen Boligsameie.. Organisasjonsnummer: 976617347. Sameiet består av 131 seksjoner. OBOS er forretningsfører.

Sameiet har en egen nettside på Vibbo. Her deles nyheter fra styret og praktisk informasjon for beboere. I tillegg er det en enkel kanal for å kunne kommunisere med styret. Siden kan besøkes på:
https://vibbo.no/sleiverud/om

Diverse | Greit å vite
I henhold til vedtektene skal kjøper betale innflyttingsgebyr til sameiet på kr. 1.000,- (ekskl faktureringsomkostninger kr. 94,-). Faktura sendes kjøper. Gebyret skal i hovedsak dekke administrasjon, navneskilt ringetablå og postkasser samt slitasje på oppgangene ved ut/innflytting.

Sameiet har 40 takterrasser samlet. Disse fungerer som tak for leilighetene i 3 etasje i tillegg til uteplass
for leilighetene i 4. etg.Da disse er fra byggeår, er tiden kommet for utskiftning som forebyggende
tiltak.Foreløpig kostnadsestimat er på 2 M for arbeidet. Tiltaket er forventet å starte opp fra våren 2023.

Prosjekter, vedlikehold og rehabilitering:
2023: Byttet tre av de store garasjeviftene
2023: Utskiftning av alle vinduer og dører (Forventes å være ferdigstilt september 2023)
2022: Alle beboere har fått nye brannslukkere og røykvarslere med 10 års levetid.
2018: Gjerde nedre parkeringsplass. Ferdigstillelse av nytt gjerde nedre parkeringsplass
2018 - 2019: Bytting av hoveddører og sidefelt
2018 - 2019: Utskiftning av dårlige balkongdører 1.etg
2016 - 2017: Rehabilitering fasader Bytte ut vinduer og dører
2015 - 2015: Skiftet styringsautomatikk garasjer
2013: Renovering av fasadene (maling)
2013: Vedikehold av tak
2013: Oppgradert vifter fellesrom

Fremtidige planer:
Forestående vedlikehold for kommende periode (1- 5 år):
- Rehabilitering av takterrasser
- maling av fasader helt eller delvis
- Betongreparasjoner (støttet av betongrapporten)
- Mindre asfaltarbeider
- Utskiftning av garasjevifter
- Utskiftning av låssylindre i fellesdører
- Tiltak gjengitt i vedlikeholds nøkkel for sameiet

Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dersom husdyrhold er til sjenanse for andre, vil styret mekle i saken og i alvorlige tilfeller eventuelt kreve at
dyreholdet avsluttes. Eventuell klage på dyrehold må skje skriftlig. Styret kan innkalle partene til samtaler i saken.
Styret kan pålegge påklaget om å fjerne dyret.
• Lufting av dyr må skje under kontroll. Dette skal ikke foregå i gårdsrommet og ei heller på takterrasser.
• Dyr skal holdes i bånd/ikke slippes løs på området.
• Eventuelle etterlatenskaper er dyreeiers ansvar og skal fjernes umiddelbart.
• Dyreeiere må påse at poter og pels rengjøres tilstrekkelig etter lufting, og at eventuell tilgrising av
fellesarealer rengjøres.
• Dyr som er til ulempe for andre beboere må ikke holdes i leilighetene.

Tekniske installasjoner
Tekniske anlegg fra varierende årstall. Vannrør av kobber. Vanninntaksrør i kobber. Leilighetens stoppekran er plassert under kjøkkenbenk. Stakeluke er plassert i nisje på bad 2. Varmtvannsbereder på 116L (fra 2005) plassert under kjøkkenbenk. Leiligheten er oppvarmet med elektriske. Balansert ventilasjon (fra byggeår) med ventilasjonsaggregat plassert i himling på bad 1.

Dyrehold
Det er tillatt med husdyr dersom dette ikke er til sjenanse for andre beboere. Forøvrig vises til kommunale
båndtvangsregler for hund, samt regler for husdyrhold i «Lov om Dyrevelferd, LOV-2009-06-19-97».

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Heftelser:

1986/24282-214/100  Best. om vann/kloakkledn.  
18.08.1986 
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1986/24282-216/100  Pantsettelseserklæring  
18.08.1986 
BELØP: NOK 10.000
Panthaver:Sameiet  
Lnr: 1015098
Til dekning av fellesutgifter.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1988/13474-2/100  Erklæring/avtale  
26.04.1988 
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR NOK 10,000
MED PRIORITET ETTER 100% AV FØRSTE KJØPESUM. PLIKT TIL Å
VIKE FOR 85% AV GODKJENT VERDITAKST.
Bestemmelse om garasje/parkingsplass
Pliktig medlemskap i boligsameiet
 
1988/13474-4/100  Best om garasje/parkering  
26.04.1988 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
 
1990/10099-1/100  Erklæring/avtale  
22.03.1990 
Målebrev .
Gjelder denne registerenheten med flere

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie av boligseksjon skal meddeles styret. Eier må betale gebyr på kr. 1.000,- (ekskl fakturaomkostninger) til sameiet ved utleie.

Vei/vann/kloakk
Tilknytning vann og avløp: Offentlig vann, avløp. Privat stikkledning.

Regulering
Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse i reguleringsplan.

Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 190 000,- (Prisantydning)
kr 135 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 6 325 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 163 370,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 164 570,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 489 570,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 498 820,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.10 250)
Visningshonorar (Kr.5 900)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 215)
Provisjon (Kr.58 815)
Tilrettelegging (Kr.19 500)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.30 884)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.6 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.8 925)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Overtagelse (Kr.2 500)
Totalt kr. (Kr.178 889)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
36-23-0435

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Robert Eckmann

Saksbehandlere
Robert Eckmann
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 40 05 40 00 / E-post: re@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sleiverudåsen 8
For mer om objektet
Sleiverudåsen 8

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: