Bilde 1 av Levrebakken 33Bilde 2 av Levrebakken 33
Digital salgsoppgave
Levrebakken 33

1352 Kolsås • Bærum kommune

Dette objektet er solgt!

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

Objektet er solgt!

Pent oppusset enderekkehus med fantastisk utsikt - To uteplasser med gode solforhold - Fire soverom - Garasje m/EL
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
111 m²
Bruksareal (BRA)
118 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
7 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
43 m²
Fellesutgifter
kr 2 273 / Mnd
Kommunale avgifter
kr 888 / Mnd
Prisantydning
kr 7 650 000
Omkostninger
kr 214 370
Totalpris
kr 7 864 370
Byggeår
1980
Tomt
Festet tomt 177 m²
Oppdragsnummer
36240481
card-default

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Elise
Prisantydningkr 7 650 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 198 120,-
  
Totalpris kr 7 864 370
Eiendom
Levrebakken 33, 1352 Kolsås

Matrikkel
Gnr. 86 Bnr. 753 i Bærum kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 118 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 111 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 7 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 43 kvm

Areal
Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 118 kvm, BRA-i: 111 kvm , BRA-e: 7 kvm , TBA: 43 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1980

Tomt
Festet tomt 177 kvm

Prisantydning
7 650 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Stian Bagroen Takstdato: 11.09.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 198 120,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 199 320,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 849 320,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 864 370,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 654 pr. år Årsprognose

Eier
Julie Christin Solum Nymoen Anders Solum Nymoen

Parkering
Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg med elbil lader.  Ellers godt med p-plasser til gjester og beboere på fellesområdet. Det er mulig å leie ekstra p-plass dersom det er ledig. Søknad sendes til styret.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et fredelig, naturskjønt og veletablert boligområde på Kolsås. Området består i hovedsak av rekkehus og småhusbebyggelse i et stille område uten gjennomgangstrafikk. Det er umiddelbar nærhet til flere flotte rekreasjonsmuligheter i området og med Kolsåstoppen, Dælivannet, marka og turområder som nærmeste nabo.

Fra Levrebakken ligger det flere dagligvarebutikker i nærområdet som Rema 1000 Gjettum, Extra Dønski og Meny på Kolsås senter. Det tar under 10 minutter å kjøre til Handelsstedet Bærums Verk hvor du kan besøke over 40 tilbydere i butikker, gallerier lokalisert i autentiske fabrikkbygg og småhus langs elva. I tillegg finner du Kolsås senter ca 15-20 min gange fra boligen med en rekke butikker og servicetilbud du trenger i hverdagen som nærbutikker, apotek, frisører og vinmonopol. Det er også rundt 10 minutters kjøretid til Sandvika, med Sandvika storsenter og et hyggelig sentrumsmiljø med handlegater, restauranter og hyggelige kafeer. Her finner du også bibliotek, Bærum Kulturhus, utesteder og stor kino.

Boligen er tilbaketrukket og vestvendt beliggende i et trygt og barnevennlig boligområde. Det barnevennlige bomiljøet ligger tett opp til marka, og det ligger flere barnehager i nærområdet. Boligen sokner til Levre barneskole som du kan gå til på rundt et kvarter. Levre skole har et nytt skolebygg som ble tatt i bruk i 2020, med moderne, lyse klasserom og et supert uteområde. For elever på ungdomsskolenivå er det kun 20 minutters gange til Hauger skole, og det er kort vei til Rosenvilde videregående, Dønski videregående og Rud videregående skole.

Boligfeltet har nærhet til kollektivtransport, med gangavstand til Hauger T-banestasjon, hvor linje 3 mot Mortensrud tar deg til Oslo på 25 minutter. Det er et par minutters gange til Toppåsveien bussholdeplass, med ruter som tar deg til Rykkinn, Oslo bussterminal og Sandvika. Fra Sandvika kan du reise videre med flytog, regiontog, samt lokaltog på strekningen Lillestrøm Spikkestad. Adressen har rundt 20 minutters kjøretid med bil til Oslo S, og 52 minutter til Oslo Lufthavn.

Tomt
Festet tomt, 177 kvm

Boligen har to flotte uteplasser, én på hver side av huset. Tomten har noe gressplen og diverse beplantning som hekk rundt deler av tomten, samt et stort epletre.

Fellesområdene består av felles bod med utstyr, to lekeplasser (den ene med grill/bålplass i skogkanten), grusbane med fotballmål, basketkurv, og benker. Området oppleves som et eldrorado for barnefamilier med fantastiske turmuligheter rett i nærheten.

Inneholder
Rekkehuset går over 2 plan og inneholder:

Underetasje: Entré, bad, vaskerom/bod og tre soverom.
1.etasje: Stue med åpen kjøkkenløsning og soverom. Utgang til balkong på ca 16 m2 og terrasse på ca 27 m2.

Adkomst til kaldtloft via loftsluke i gangen i 1. etasje.

Boligen har lagringsmuligheter i bod på balkongen, samt tre boder med utvendig adkomst på til sammen 7 m2. 

Fellesområdene består av felles bod med utstyr, to lekeplasser (den ene med grill/bålplass i skogkanten), grusbane med fotballmål, basketkurv, og benker.

Byggemåte
Rekkehus - Byggeår: 1980

Taktekking:
- Taket er tekket med pappshingel.  I 2016 var det en vannlekkasje inn yttergangen pga stor  nedbørsmengde.  Harper Bygg AS ble engasjert til å reparere/tette taket over  inngangspartiet, opplyser eier.
- Kommentarer til TG2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekking. Taktekking av mose og slitasje på grunn av elde. Nedre del av vindskiene er slitt og viser tegn på fuktskade. Mulige årsaker inkluderer utilstrekkelig beskyttelse mot værforhold, vanninntrenging fra taket, og mangel på vedlikehold.

Takkonstruksjon/Loft:
- Punktet med ses i sammenheng med "taktekking". Takkonstruksjon i tre. Adkomst til kaldtloft via loftsluke i gangen i 1. etasje. Synlig lufting i raft på tre sider. Sponplater er benyttet som gulv på deler av loftet. Det er begrenset tilgang til å vurdere loftet da høyden på taket er lavt, det ikke er gangbart gulv på hele loftet og loftet ble benyttet til lagring.
- Kommentarer til TG2: Visuelt begrenset lufting av konstruksjonen. Tydelige fuktskjolder/fuktskader samt sterk vekst av mikroorganismer på
innsiden av undertak/taktro, stedvis tilløp til råte. Finerplater, sponplater o.l som gulv/overflater på loft er en risikokonstruksjon med hensyn til fukt/kondens mellom plate og plast i himling/vegger. Det er påvist svertesopp på undersiden av en løs plate på gulvet. Det er ikke påvist bruk av fluenetting ved luftespalter som betyr at dyr og innsekter har lettere tilgang. Stedvis fuktmerker på gulvet.

Nedløp og beslag:
- Takrenner, nedløp og beslag i malt metall. Stigetrinn for feier.
- Kommentarer til TG2:  Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Utvendige beslag viser deg på elde og slitasje.
Stedvis rust på enkelte spiker, samt utett mellom beslag og spiker da noen spiker har kommet ut.

Veggkonstruksjon:
- Yttervegger i bindingsverk med trekledning. Huset ble malt utvendig med Butinox Futura dekkbeis i 2020, opplyser eier.
- Kommentarer til TG2: Kledningen er ikke luftet. Manglende luftet kledning var ikke uvanlig da bygget ble oppført. Imidlertid har moderne anbefalinger endret seg, og det er nå vanlig å inkludere tilstrekkelig lufting for å forhindre fuktrelaterte problemer Tilløp til råte i nedre del av kledning på gavlvegg.

Vinduer:
- Vinduer med isolérglass fra 1982. Et vindu på kjøkken fra 1999. Balkondører fra 2014.
- Kommentarer til TG2: Vinduer er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Karmene på noen vinduer er værslitte og det er sprekker i trevirket.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
- Balkong ut fra stuen på ca. 16 m². Bjelkelag og terrassebord i tre. Rekkverk i tre. Harper Bygg AS monterte undertakplate/dryppstopp på undersiden av terrassen, takreenne, samt finerplater under terrassen i 2016, opplyser eier.
- Kommentarer til TG2: Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Terrassebord er værslitt, misfarget og har behov for vedlikehold. Avflasset og bobler i maling på rekkverk. Terrassegulv som fungerer som tak over boligrom, kan på generelt grunnlag være en type konstruksjon med økt risiko for fukt inntrenging til underliggende konstruksjoner.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
- Treplanting ut fra kjøkken på ca. 27 m² fra 2017.
- Kommentarer til TG3: Det mangler rekkverk på enden av terrassen. Høyden er ca. 60 cm. Det er krav om rekkverk ved 50 cm. Noe avflasset beis om manglende vedlikehold på terrassebord.

Etasjeskille/gulv mot grunn:
- Trebjelkelag som etasjeskiller.
- Kommentarer til TG2: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente
måleavvik. Det ble registrert avvik i gulvets horisontalplan på ca. 17 mm gjennom hele rommet i stuen. Det ble benyttet laser hvor to rom i hver etasje ble ble kontrollert. Avvik kan forekomme uten at dette blir registrert.

Etasjeskille/gulv mot grunn (TG1):
- Støpt gulv mot grunn. Det er kun registrert mindre målbare skjevheter. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt ble med krysslaser på
tilfeldige plasser oppmålt til ca. 7 mm.

Pipe og ildsted:
- Elementpipe med heldekkende pipebeslag. Peisovn. Årstall: 1980. Det er opplyst at pipehatter er byttet i 2019, kontrollert og refuger i 2018.
- Kommentrer til TG2: Det er påvist brennbart materiale nærmere enn 300 mm fra sotluke/feieluke. Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.

Rom Under Terreng:
- Punktet må ses i sammenheng med "drenering".  Grunnmur i betong. Utforet og isolert på innvendig side. Hullltaking er foretatt og det er påvist avvik i konstruksjonen Sted for hulltaking: Fra soverom, mot terreng. Vegger under terreng utforet med trevirke, isolert og plastet bak gipskledning på innvendig side av grunnmur.
- Kommentarer til TG2 Det er gjennom hulltaking påvist høyt fuktnivå inne i trekonstruksjonen i hulltakingen, men ikke påvist fuktskader i dette
området. Høy luftfuktighet kan over tid føre til muggvekst eller sverting av materialer. Samtidig kan materialer og konstruksjoner bli ødelagt.
Utforing på innside av grunnmur, samt plast er en risikokonstruksjon og er forbundet med risiko for fukt/kondensskader i konstruksjonen. Konstruksjonen er vanlig fra byggeåret.

Innvendige trapper:
- Tretrapp mellom etasjene.
- Kommentarer til TG2: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det er liten frihøyde i trappeløp Ca. 1,98 meter frihøyde i nedre del av trappen.

Avløpsrør:
- Innvendige avløpsrør i plast fra 2021. Utvendige avløpsrør og bunnledninger er ikke vurdert i tilstandsrapporten.

Varmtvannstank:
- Innebygget varmtvannstank. Varmtvannsberederen er plassert på vaskerommet. Berederen er innebygget og derfor ikke vurdert. Varmtvannsberederen er fra 2021, Høiax titanium 300 L ifølge selger.

Ventilasjon:
- Boligen har naturlig ventilasjon.  Naturlig betyr vanligvis enten ventil i vegg/vinduer med oppdrift  gjennom ventil på våtrom/kjøkken. Denne typen klarer ikke å oppfylle dagens krav.
-Kommentarer til TG2: Naturlig ventilasjon, som typisk innebærer ventiler i vegger/vinduer  med oppdrift gjennom ventiler på våtrom/kjøkken, er utilstrekkelig for å  møte dagens standarder for energieffektivitet og behovet for
ventilasjon.  Moderne bruk av boliger med høyere innetemperaturer, hyppig dusjing,  tørking av klær innendørs, osv., krever mer effektiv luftutveksling for å
opprettholde god luftkvalitet og forhindre fuktproblemer.


Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Standard
Velkommen til Levrebakken 33 !

Dette er et meget innbydende enderekkehuset med flott beliggenhet på Kolsås. Her bor du høyt og fritt med fantastisk utsikt, i et veletablert og barnevennlig boligområde med kort vei til offentlig kommunikasjon.

Rekkehuset går over 2 plan og fremstår som en innbydende og praktisk familiebolig med blant annet fire soverom, stue, kjøkken fra 2021, i tillegg til nyoppusset bad, vaskerom og toalett fra 2021. Boligen holder en gjennomgående høy standard med parkett på gulv og overflatene er malt i moderne farger i løpet av de siste årene.

I stuen er det en effektiv peisovn som varmer godt på kaldere dager. Stue og kjøkken er av åpen løsning og oppleves som et sosialt oppholdsrom. Videre byr boligen på to flotte uteområder, èn på hver side av huset. Her kan du med andre ord nyte sol hele dagen, samt fantastisk utsikt.

Fellesområdene består av felles bod med utstyr, to lekeplasser (den ene med grill/bålplass i skogkanten), grusbane med fotballmål, basketkurv, og benker. Området oppleves som et eldrorado for barnefamilier med fantastiske turmuligheter rett i nærheten.

Med boligen følger garasjeplass med elbil lader i felles garasjeanlegg. Det er lagringsmuligheter i tre boder.


Underetasje:

Entré:
Huset har adkomst fra underetasjen. Det er lagringsmuligheter i bod ved inngangsparti, samt under balkongen. Entréen er romslig og har fliser på gulv, samt moderne overflater. Her er det mulighet for å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Det er også plass til kommode eller annet møblement.

Bad:
Baderommet er av god størrelse og oppleves som et praktisk familiebad. Baderommet er lekre farge- og materialer og ble renovert i 2021. Det foreligger dokumentasjon på oppussingen. Badet er flislagt og har varmekabler i gulv og downlights i himling. Her er det innredet med servantinnredning med skuffer og speil med belysning på veggen over servanten, samt vegghengt høyskap for ekstra oppbevaring. Det er vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører og stor regndusj i tillegg til et deilig badekar. Rommet har elektrisk vifte.

Vaskerom:
Boligen har et nytt og flott vaskerom fra 2021 med varmekabler i gulv. Det foreligger dokumentasjon på arbeidene. Rommet fungerer som et kombinert vaskerom og bod med mye lagringsplass i både underskap, overskap og høyskap. Vaskerommet har fliser på gulv med varmekabler og malte overflater. Det er plass til vaskemaskin og tørketrommel inne i skapseksjonen og det er stor utslagsvask i benkeplate. Her er det også mulighet for ekstra kjøleskap/fryser. Rommet har elektrisk styrt vifte.

Soverom:
Denne etasjen byr på tre fine soverom. Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng med nattbord på hver side. Her er det innredet med skyvedørsgarderobe med speilfronter. De to andre rommene egner seg utmerket som barnerom og begge er innredet med garderobeløsning. Alle soverommene er malt i behagelige farger og har parkett på gulv.

1.etasje:

Stue og kjøkken:
Etasjen byr på en lys og innbydende stue med naturlig plass til sofa og tilhørende møblement, samt spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Stue og kjøkken er av åpen løsning og oppleves som et sosialt og hyggelig oppholdsrom med peis. Det er parkett på gulv og overflatene er malt i tidsriktige farger. Fra stuevindu har du fantastisk, usjenert utsikt over området og ingen innsyn.

Kjøkkenet er fra 2021 og fremstår som innholdsrikt og lekkert. Innredningen har grå glatte fronter og mørk benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum. Det er godt med både skap-og benkeplass, samt en stilig kjøkkenøy med bardiskløsning på den ene siden. Kjøkkenet er innredet med integrerte hvitevarer, herav komfyr, mikrobølgeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.

Uteplasser:
Rekkehuset har to flotte uteplasser, én på hver side av boligen. Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse på ca. 16 m2. Uteplassen vender mot vest og byr på gode solforhold fra rundt kl 15 og frem til solnedgang sommerstid. I tillegg til gode solforhold kan terrassen friste med fantastisk utsikt over området og mot Kolåstoppen. Her er det god plass til å innrede med ønsket utemøblement og nyte fine sommerkvelder. Her er det adkomst til bod og det er montert markise som kan skygge for solen på de varmeste sommerdagene.

Den andre terrassen er fra 2017 og ligger på kjøkkensiden med adkomst fra spisestuen. Terrassen vender mot øst og er på ca 27 m2. Dette er et koselig sted å nyte morgenkaffen og sol frem til rundt kl 14/15. Herfra er det port ut til fellesområdene som blant annet kan friste med lekeplasser, samt grusbane med fotballmål, basketkurv, og benker.

Soverom:
I 1.etasje finner du ett soverom, som eventuelt kan innredes som TV-stue. Rommet har parkett på gulv og er malt i moderne farger. Herfra er det også tilgang til et praktisk kott med oppbevaringsmuligheter.

Toalett:
Separat toalettrom med varmekabler, oppusset i 2021. Det foreligger dokumentasjon på arbeidene. Her er det vegghengt toalett og servantinnredning med underskap.

Overflater:
- Overflater innvendige gulv med parkett og fliser.
- Overflater innvendige vegger med malte plater og panel.
- Overflater innvendige himlinger med malte flater.


For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 1982.

Ferdigattest markerer den formelle avslutningen av byggesaken og skal vise at arbeidet er utført i tråd med tillatelsen og regelverket. Hovedregel etter gammel og ny plan- og bygningslov (pbl) er at et bygg ikke skal tas i bruk før det foreligger ferdigattest alternativt midlertidig brukstillatelse.

Dersom det er gitt midlertidig brukstillatelse vil ikke manglende ferdigattest bety at det er ulovlig å bruke bygningen. Det betyr derimot at bygningen ikke er formelt fullt ut ferdigstilt.

Plan- og bygningsloven (pbl) ble gjort gjeldende for sentrale deler av kommunen ved kgl. resolusjon av 15. november 1912, og for hele kommunen først fra 25. januar 1951. Det innebærer at for store deler av kommunen var det ikke søknadsplikt frem til 1951. Dette er grunnen til at mange eldre bygninger ikke har midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Megler har mottatt byggetegninger fra Bærum kommune. Planløsningen er i senere tid blitt endret ved å fjerne veggen mellom stue og kjøkken. I underetasen har opprinnelig bod og matbod blitt omgjort til vaskerom. Det opprinnelige badet og vaskerommet er blitt slått sammen til ett stort bad.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming. Peis i stuen. Varmekabler på bad, vaskerom og toalett.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kr. 10 654 pr. år Årsprognose
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Bærum kommune har ikke eiendomsskatt.

Faste løpende kostnader
Selger hadde et strømforbruk på ca 22500 kwh i 2023.

Årsprognose for kommunale avgifter er kr 10.654,-.

Felleskostnader til huseierforeningen er kr 2273,- pr mnd og inkluderer forretningsførsel, drift- og vedlikehold, renovasjonsavgift,  festeavgift, TV -basispakke og internett, felles forsikring og snøbrøyting/strøing/feiing.

Herav:
Felleskostnader: 1053,-
Festeavg.: 350,-
Forsikring: 391,-
Tv-/internett basispakke: 479,-

Forsikring med polisenummer
Protector Forsikring ASA Polisenummer: 1427392

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 820 953,- Som sekundærbolig Kr. 7 283 813,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Levreåsen Huseierforening består av 36 medlemmer. ABBL er forretningsfører. Levreåsen Huseierforening fester eiendommen gnr. 86, bnr. 568 og 635 i Bærum. Eiere av hus/leilighet med gnr. 86 bnr. 601-629, 661, 721-722 og 743-753 har rett og plikt til å være medlemmer av huseierforeningen.

I 2023 og 2024 ble det gjort en del vedlikehold inne i garasjebygget. I 2024 vil det gjøres noe arbeider på fellesarealene.

Sameiet har hatt vannskader flere steder i området, både med vanninntrenging, rørbrudd samt flere tilfeller med inndendørs lekkasjer fra gamle varmtvannsberedere. Hva gjelder disse varmtvannsbereder, vil styret oppfordre til å skifte ut gamle beredere. Utbedring på avløpsrør i Heggelia ble utført høsten 2023.

Annet
Følgende medfølger ikke:
- ekstra kjøleskap på vaskerom

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Pengeheftelser i eiendomsrett:

1980/19456-4/100  Best om garasje/parkering  
 15.09.1980 
Overført fra: 3024-86/602/0/1-18, 3201-86/602/0/-26
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1980/19456-5/100  Festekontrakt - vilkår  
 15.09.1980  
AVGIFTSBESTEMMELSER
BEST.OM GARASJEPLASSER
PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENING M.V.
Overført fra: 3024-86/602/0/1-18, 3201-86/602/0/-26
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1988/15120-5/100  Bestemmelse om parkering  
 10.05.1988 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:BÆRUM KOMMUNE  
Org.nr: 935478715
Gjelder garasje/parkering m.m
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m
 

Pengeheftelser i festerett:

1980/19456-5/100  Festekontrakt - vilkår  
 15.09.1980 
AVGIFTSBESTEMMELSER
BEST.OM GARASJEPLASSER
PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENING M.V.
Overført fra: 3024-86/602/0/1-18, 3201-86/602/0/-26
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1987/33246-3/100  Erklæring/avtale  
 26.10.1987 
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL HUSEIERFORENINGEN
FOR NOK 5,000
MED PLIKT TIL Å VIKE PRIOR.FOR INNTIL
90% AV LÅNETAKST
Overført fra: 3024-86/602/0/1-18, 3201-86/602/0/-26
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere


Festeavtale
Festet tomt.

Festeavgiften betales gjennom felleskostnadene

Utleie
Dersom et medlem leier ut sitt hus/leilighet eller garasjeplass, skal leietakeren skriftlig forplikte seg til å følge foreningens vedtekter, samt vedtak fattet av generalforsamlingen og styret i huseierforeningen. Eier plikter å opplyse styret og forretningsfører om leietakers navn, egen adresse i utleieperioden, samt
varighet av denne.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/23874/6403470.pdf
Delarealer Delareal 177 m
ArealbrukBoligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 1969059 (https://www.arealplaner.no/3201/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3201&planidentifikasjon=1969059)
Navn LEVREÅSEN, Heggeli-Toppåsveien
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 07.04.1978
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3201/dokumenter/8798/1969059.pdf
Delarealer Delareal 177 m
Formål Konsentrert småhusbebyggelse
Feltnavn B3

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 198 120,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 199 320,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 849 320,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 864 370,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av servitutter (1 stk) (Kr.240)
Tilstandsrapport (Kr.15 000)
Foto, ekstra pakke med dobbelt oppmøte (Kr.9 800)
Grunnpakke (Kr.15 995)
Markedspakke 1 (Kr.22 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Provisjon (Kr.67 362,50)
Tilrettelegging (Kr.17 900)
Totalt kr. (Kr.156 697,50)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.




Det er avtalt at megler kan legge ut for følgende utlegg dersom nødvendig: fotograf, trykking av
salgsoppgaver, takst osv. da disse faktureres direkte til selger fra leverandører.

Oppdragsnummer
36-24-0481

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Elise Riise Johnsen

Saksbehandlere
Elise Riise Johnsen
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 11 08 66 / E-post: erj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Levrebakken 33
For mer om objektet
Levrebakken 33

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: