Bilde 1 av Forsetveien 10DBilde 2 av Forsetveien 10D
Digital salgsoppgave
Forsetveien 10D

1467 Strømmen • Lillestrøm kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Herskapelig familiebolig fra 2009 - Riis Bygg - Flott opparbeidet hjørnetomt - Dobbelgarasje - Stor solrik terrasse
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
190 m²
Bruksareal (BRA)
233 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
43 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
72 m²
Kommunale avgifter
kr 1 799 / Mnd
Prisantydning
kr 10 790 000
Omkostninger
kr 277 500
Totalpris
kr 11 067 500
Byggeår
2009
Tomt
Eiet tomt 602 m²
Oppdragsnummer
127240004
Prisantydningkr 10 790 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
Dokumentavgiftkr 258 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 11 067 500
Eiendom
Forsetveien 10D, 1467 Strømmen

Matrikkel
Gnr. 77 Bnr. 1647 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 233 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 190 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 43 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 72 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Det gjøres oppmerksom på at boenhetens totale BRA kan være større enn summen av arealene fra hvert enkelt rom. Dette skyldes at boenhetens totale BRA også inneholder/medtar arealer for innvendige vegger.

Antall soverom
4

Byggeår
2009

Tomt
Eiet tomt 602 kvm

Prisantydning
10 790 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Henrik Huso Takstdato: 05.02.24 11:28

Totalpris inkl. omkostninger
kr 10 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 258 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 259 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 049 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 067 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Prognose for 2024 er kr. 21 583,24 pr. år.

Eier
Einar Kvien Caroline Kvien

Beskrivelse
Velkommen til Forsetveien 10D, en herskapelig villa med sentral beliggenhet i et populært boligområde på Strømmen i Lillestrøm kommune, preget av eneboligbebyggelse og barnevennlige omgivelser. Med nærhet til skoler, barnehager, offentlig transport og et bredt utvalg av service-/ og rekreasjonstilbud, gir dette området ideelle forhold for de som søker en attraktiv boplass med nærhet til det mest essensielle.

Boligen er en svært forseggjort familiebolig over to plan, levert av Riisbygg - en anerkjent husleverandør kjent for sitt klassiske og herskapelige design med fokus på gode planløsninger og sjenerøs takhøyde. Inngangspartiet leveres med et elegant overbygg omringet av vakker belegningsstein. Den imøtekommende dobbelfløyede entrédøren gir et inviterende preg. Innenfor venter en romslig entré med plass til lagring av sko og yttertøy. Entreen gir tilgang til et praktisk toalettrom og et kjærkomment vaskerom. Etasjen har en gjennomgående og luftig atmosfære samt rikelig med naturlig lys, takhøyden er også svært generøs på ca. 2,6m. Den øvre etasjen inneholder en ekstra stue og fire soverom, ett av dem med eget bad. Begge badene er utstyrt med essensielle fasiliteter og det største badet inkluderer et eksklusivt boblebad. Hovedsoverommet har også tilgang til en vestvendt balkong av god størrelse.

Tomten har gode solforhold og inkluderer velpleide planområder og variert beplantning, som sammen skaper et sjarmerende utemiljø - Perfekt for familiehygge, sosiale sammenkomster og utendørsaktiviteter. Tomten er tilnærmet flat, med unntak av partiet med belegningsstein mellom gårdsplassen og boligen.

Boder
Eneboligen har et kott under trappen i 1.etg. Utover dette er det et uinnredet kaldtloft med adkomst via luke i himling i stue 2. etasje.

Det er ytterligere lagringsmulighet på kneloft i garasjen.

Parkering
Parkering i på gårdsplass samt i frittstående garasje. Garasjen leveres med elektrisk leddport og belysning.

Tomt
Velstelt tomt med en innbydende innkjørsel belagt med stilige belegningsstein. Velpleide plenområder og variert beplantning bidrar til en sjarmerende utendørs atmosfære.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et sentralt og populært villaområde på Strømmen i Lillestrøm kommune, preget av eneboligbebyggelse og barnevennlige omgivelser. Med nærhet til skoler, barnehager, offentlig transport og et bredt utvalg av service-/ og rekreasjonstilbud, gir dette området ideelle forhold for de som søker en attraktiv boplass med nærhet til det mest essensielle.

I nærområdet finner man blant annet en fotballbane, lekeplass, skøytebane, svømmehall, akebakker, hesteridning, skaterampe og flere treningssentre. I tilknytning til Strømmen Storsenter er det planer om å etablere et imponerende badeland, som forventes å bli en av Østlandets mest ettertraktede. Like ved Storsenteret befinner Slora idrettspark seg med en flerbrukshall og kunstgressbane. Eiendommen har også nærhet til vakre tur- og friluftsområder med badevann, skiløyper og turstier, som gir gode muligheter for rekreasjon. Bråteskogen ligger i overkant av 1,5 km unna, og en kort sykkeltur fra boligen finner man Nebbursvollen Friluftsbad. Her finnes basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk. Man kan også følge asfalterte gang- og sykkelveier i vakre omgivelser langs Nitelva.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan blant annet utføres hos Meny og Rema 1000. Fra eiendommen tar det mindre enn 12 minutter å gå til Strømmen Storsenter, som i dag regnes som landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Blant de nevnte finner man Adam og Eva, Anton Sport, Apotek 1, Ark Bokhandel, Baker Hansen, Bjørkelund, Blivakker, Burger King, Christiania Glassmagasin, Elkjøp, Follestad, Høyer, Mester Grønn og XXL. I tillegg er det kort avstand til både Lillestrøm sentrum og Lørenskog, med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Skole/barnehage
Bårliskogen barnehage (1-5 år) ligger omtrent 400 meter fra boligen. Andre nærliggende alternativer inkluderer Hagan barnehage (1-5 år) og Sagelva barnehage (1-5 år). Den nærmeste barneskolen er Frydenlund skole og ressurssenter, samt Sagdalen skole, begge ligger omtrent 1,5 km unna. For skoler på eldre trinn finnes Bråtejordet skole (8-10 klasse), Lørenskog videregående skole og Strømmen videregående skole.

Offentlig kommunikasjon
Området har et effektivt kollektivtilbud med både buss og tog. Den nærmeste holdeplassen er Strømsbergveien, som ligger omtrent 200 meter fra boligen. Holdeplassen betjener linjene 100, 110, 310, 320, og 385, og gir tilgang til destinasjoner som Oslo Bussterminal, Kjeller, Lørenskog stasjon og Nittedal. Strømmen stasjon, omtrent 1,2 km unna, har avganger mot Asker og Lillestrøm (Linje L1). Med bil tar det omtrent 5 minutter til Strømmen Storsenter, rundt 11 minutter til Lillestrøm, 20 minutter til Oslo S, og ca. 30 minutter til Oslo lufthavn fra boligen.

Inneholder
Entré
Tre inn i denne herskapelige boligen gjennom et elegant overbygget inngangsparti, omringet av vakker belegningsstein. Den dobbelfløyede entrédøren gir et innbydende preg. Inne venter en romslig entré med plass til praktisk oppbevaring for sko og yttertøy i en romslig skyvedørsgarderobe. Gulvet er lagt med slitesterke fliser, ideelt for å takle spor av sand og vann fra utendørsaktiviteter. Den behagelige gulvvarmen gir ekstra komfort. Inngangsdørens vindusfelt og de strategisk plasserte spottene i taket skaper en lys og luftig atmosfære.

Vaskerom:
I første etasje ligger et romslig vaskerom, strategisk plassert i umiddelbar tilknytning til inngangspartiet. Vaskerommet har også egen inngang utenifra. Gulvet er flislagt og utstyrt med behagelig gulvvarme, veggene er kledd med tapet, og himlingen har en malt overflate. Rommet tilbyr praktisk oppbevaring med skap og garderobe, hvor sistnevnte inneholder både varmtvannsbereder og sentralstøvsuger. Videre er rommet bl.a. utstyrt med en nedfelt oppvaskkum og en ett-greps kran for ekstra bekvemmelighet.

Bad/WC:
Tilknyttet inngangspartiet finner man også et praktisk toalettrom med det aller mest essensielle. Gulvet er flislagt og har varme, veggene er kledd med tapet og himlingen er nedsenket og utstyrt med en malt flate og downlights. Det vegghengte servantskapet har dører samt en elegant ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Over servanten er det plassert et speil. Toalettet er vegghengt med en innebygget sisternen.

Begge badene i andre etasje har flislagt gulv med behagelig gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket himling med downlights og malt flate. Servantinnredningen er vegghengt med skuffer og en elegant ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilet har sidelys og stikkontakt er praktisk plassert i nærheten. Dusjhjørnet har glassdør og dusjarmaturet er veggmontert. Toalettet er vegghengt med innebygget sisterne. I det romslige badet tilknyttet hovedsoverommet finner man også et luksuriøst boblebad med innebygget badekararmatur.

Kjøkken/Spisestue:
Boligen imponerer med et romslig og vakkert kjøkken i første etasje, komplett med en egen spisestue. Kjøkkeninnredningen, original fra byggeåret, har stilrene fronter som gir et tidløst preg. Flisene mellom kjøkkenbenken og overskapene gir ikke bare et lekkert preg, men er også enkel å rengjøre. Den smarte utformingen inkluderer bl.a. benkeplatene av laminat, en benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskapene for optimal brukervennlighet. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer fra Miele, inkludert en komfyr i høyskap, en plassbesparende oppvaskmaskin i benken, Samsung side-by-side kombiskap med is- og vanndispenser. Kjøkkenet har også induksjonstopp. En praktisk ventilator er plassert på veggen over platetoppen. Med rikelig med skapplass, stor spisestue og gjennomtenkte detaljer er dette rommet et drømmested for matlaging og sosiale sammenkomster. Spisestuen har også vedpeis som legger til ekstra komfort og trivsel.

Stue:
Boligen inneholder to stuer, hvorav den største ligger i første etasje. Adgang til denne stuen er gjennom spisestuen ved hjelp av en elegant dobbelfløyet dør, som harmonerer stilfullt med resten av boligens design. Vedpeisen fra spisestuen er integrert inn i stuen og tilbyr en varm og koselig atmosfære. Stuen er romslig og gir rikelig plass til ulike soner og ønsket møblement. Rommet utvides ytterligere under sommermånedene, når dørene mot den vestvendte terrassen kan åpnes fullstendig. Terrassen, delvis overbygd og skjermet mellom boligen og den frittstående garasjen, gir et sjarmerende og lunt uteareal.

Stuen i andre etasje fungerer som et naturlig samlingspunkt, spesielt for de yngste i familien, og bidrar til å skille de fire soverommene fra hverandre.

Soverom:
Boligen har fire soverom i andre etasje. Med variabel størrelse og utforming tilbyr rommene allsidighet som gjør dem ideelle som barnerom, gjesterom, kontor, hobbyrom eller en kombinasjon av disse. Det romslige hovedsoverommet gir god plass til en dobbeltseng samt nattbord og garderobeløsninger. Privilegert med et eget luksuriøst bad, komplett med boblebad, blir dette rommet en private oase. Som en ekstra bonus har rommet også utgangen til en vestvendte balkong.

Byggemåte
Boligen har støpt gulv mot grunn og grunnmur av betong. Skillende dekker av trekonstruksjoner. Bærende vegger og yttervegger i bindingsverk. Utvendig kledd med liggende utvendig trekledning. Valmet tak i trekonstruksjon tekket med glassert takstein. Boligen har vinduer i to-lags glass fra byggeår. Dobbelfløyet terrassedører, balkongdører og entré med to- og tre-lags glass fra byggeår. Ytterdør med to-lags glassfelt fra byggeår på vaskerom.

Utdrag fra tilstandsrapport
Interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagt tilstandsrapport.

Opplistede punkter som fikk TG 2 takstrapporten. Det er ikke avdekket TG 3.

Våtrom - Vaskerom 1.etasje: Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres. Det er ikke etablert tilstrekkelig tettesjikt i våtsone rundt utslagsvask. Fare for fukt i konstruksjon. Tilstrekkelig tettesjikt bør etableres.

Våtrom - Bad 1 2.etasje: Overflater gulv
Det registreres bomlyd i enkelte fliser, noe som kan indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag. Utbedring bør vurderes. Det er riss/sprekk i gulvfliser ved innebygget sisterne. Skade bør utbedres.

Våtrom - Bad 1 2.etasje: Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres

Våtrom - Bad 2 2.etasje: Membran, tettesjikt og overgang til sluk.
Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres

Kjøkken - 1.etasje: Innredning
Det er observert slitasje i form av noe avflassing på enkelte skapdører. Dette er skjedd når sokkelen er tatt av. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Toalettrom (Ikke våtrom) - 1.etasje: Sanitærutstyr / innredning
Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Eventuell fukt i konstruksjonen vil derfor kunne medføre skader over tid før det oppdages.

Øvrige rom - 1.etasje: Overflater gulv
Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser på kjøkken og i entré, noe som kan indikere manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Selgers egenerklæring
Interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagt egenerklæringsskjema. Følgende er bemerket:

1. Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
- Ja.  Sprekk i en flis på hovedbad.

6. Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
- Ja. Pålegg etter branntilsyn, - følgende ble utbedret i mars 2023: Montert lufteventiler på innkasset innvendig pipeføring. Nye brannslukkere.

9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
- Ja. Noen tilfeller med sukkermaur om våren, som har blitt bekjempet.

10. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen
- Ja. Noen tilfeller tidligere år, som har vært behandlet. Få/ingen tilfeller siste par år.

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja. Fukt i bakvegg garasje - utbedret av Riis Bygg i 2010. Ny drenering og endret nedløp.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen har elektrisk gulvvarme i hele 1 etg, med unntak av et lite felt i vaskeromet. Utover dette varmes boligen opp ved hjelp av panelovner, vedfyring og varmepumpe.

Energimerking
Alle eiendommer som selges eller leies ut skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og er selv ansvarlig for at opplysningene er riktig. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket eiendommen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått.

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år:

Mat/restavfall 140 liter 4 776,00,-
Feie- og tilsynsgebyr 559,20,-
Fast gebyr vann bolig 1 124,00,-
Fast gebyr avløp bolig 1 489,00,-
A-konto vanngebyr 4 853,93,-
A-konto avløpsgebyr 7 002,41,-
Målt forbruk vann 4 567,80,-
Målt forbruk avløp 6 589,50,-
-Fradrag innbetalt vann -3 839,60,-
-Fradrag innbetalt vann -3 839,60,-
-Fradrag innbetalt avløp -5 539,00,-

Sum: 21 583,24,- (årsavgift)

Fakturert hittil i år pr 29.01.2024: 0,00

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til 9 707,- for Eiendomsskatt i 2023.

Vi gjør oppmerksom på at eiendomsskatten for 2024 ikke er utskrevet ennå, og beløpet er derfor ikke klart. I perioden fra nyttår og frem til eiendomsskatt for inneværende år er uskrevet (normalt ca. 1.mars) er det fjorårets tall som oppgis.

Faste løpende kostnader
Foruten eventuelle lån og kommunale avgifter, vil strøm, villa- og innboforsikring, medieabonnementer etc. være faste løpende kostnader.

Forsikring med polisenummer
KLP Skadeforsikring Polisenummer: 632821

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 412 102,- Som sekundærbolig Kr. 9 165 987,-

Diverse
Boligen leveres med balansert ventilasjon.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for eneboligen og garasjeuthus anneks til boligen. Attesten er datert 01.12.2011.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

HEFTELSER

Kun pantedokument ved bytte av bank.

GRUNNDATA

2008/880801-1/200  Registrering av grunn  
Tinglyst 30.10.2008 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3205 Gnr:77 Bnr:334

2020/1419271-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
Tinglyst 01.01.2020 00:00 

2024/189508-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
Tinglyst 01.01.2024 00:00 

Det er ingen rettigheter funnet på andre eiendommer.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Forsetveien er en kommunal vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til nåværende boligbebyggelse, jf. Kommuneplanens arealdel 2023-2035. Vedtatt 14.06.2023 sak 76/23. Det er for tiden ingen reguleringssaker under behandling som berører denne eiendommen.

DOK-analyse for eiendom ligger vedlagt salgsoppgaven. Følgende punkter nevnes særskilt:
- Løsmassedataene viser hovedsakelig utbredelsen av løsmassetyper som dekker fjelloverflaten
- Eiendommen ligger bl.a. i et området under marin grense, med stor mulighet for marin leire. Man må regne med å få krav fra kommunen om biotekniske undersøkelser/grunnundersøkelser ved søknad om tiltak for ny bebyggelse eller tilbygg på eiendommen.
- Kartet viser data fra Kulturminnevernplan for Skedsmo kommune fra 2011, ikke endelig vedtatt plan men skal brukes ifm. saksbehandling i kommunen
- Eiendommen ligger innenfor støykrav til sone 2 øvrige sentrale utbyggingsområder
- Eiendommen er berørt av Dreneringslinjer i Lillestrøm. Dette er et datasett som viser modellerte dreneringslinjer. Datasettet viser hvor i terrenget det vil dannes nye dreneringslinjer.

Odel og konsesjon
Verken odel eller konsesjon er relevant for denne eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 10 790 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 258 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 259 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 049 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 067 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Provisjon (Kr.103 500)
Visning kr. 2.490,- pr.stk. (Kr.4 980)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.59 695,50)
Premium markedsføring (Finn.no - stor annonse med ukens bolig, Eie.no, Look Digital markedsføring, Digitalt prospekt, Veiledningstime med Stylist, Boligfoto - Dag-, kveld- og Dronefoto.) (Kr.26 900)
Offentlige opplysninger (Kan variere) (Kr.5 181)
Oppgjør (Kr.6 900)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.200)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.200)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.500)
Totalt kr. (Kr.231 468,50)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
127-24-0004

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
EIE Nybygg Romerike AS
EIE nybygg Romerike
Org. nr: 929508610
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf:

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner Torkild Vinje

Saksbehandlere
Usanthan Lucas
EIE nybygg Romerike
Salgsleder | Eiendomsmegler
Mob: 97 98 44 18 / E-post: ul@eie.no

Torkild Vinje
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner
Mob: 40 84 00 56
[/ E-post: tov@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Forsetveien 10D
For mer om objektet
Forsetveien 10D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: