Bilde 1 av Skjettenveien 42FBilde 2 av Skjettenveien 42F
Digital salgsoppgave
Skjettenveien 42F

1466 Strømmen • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 6 990 000

Omkostninger: kr 183 600Totalpris: kr 7 173 600
Nyere 4-roms selveierleilighet med god planløsning - 2 bad - 2 balkonger - Flott utsikt - Garasjeplass
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
38
Antall soverom
3 soverom
Etasje
3
Internt bruksareal (BRA-i)
102 m²
Bruksareal (BRA)
102 m²
Fellesutgifter
kr 6 427 / Mnd
Prisantydning
kr 6 990 000
Omkostninger
kr 183 600
Totalpris
kr 7 173 600
Byggeår
2023
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
127230030
card-default

Torkild Vinje

Daglig leder | Eiendomsmegler
Les om Torkild
card-default

Lasse Saltkjel

Eiendomsmegler | Fagansvarlig
Les om Lasse
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 6 990 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-)kr 174 750,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 7 173 600
Eiendom
Skjettenveien 42F, 1466 Strømmen, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 74 Bnr. 24 Snr. 38 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 102 kvm, BRA-i: 102 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra utbyggers opprinnelige salgsprospekt. Det tas derfor forbehold om eventuelle avvik i oppgitt areal.

Antall soverom
3

Byggeår
2023

Tomt
Eiet tomt kvm

Prisantydning
6 990 000

Tilstandsrapport
Det er ikke foretatt tilstandsvurdering av leiligheten da leiligheten nylig er ferdigstilt og overtatt av selger. Kjøper vil overta garantier og reklamasjonsrettigheter overfor utbygger.

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 175 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 165 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 173 600,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnader
Felleskostnader kr. 6 427,- per måned.

Felleskostnadene fordeler seg til hhv. felleskostnader (4 345,-), TV/bredbånd (300,-), A-konto fjernvarme (1 632,-) og parkering (150,-). Da sameiet går inn i sin første driftsmåned nå, tas det forbehold om eventuelle avvik i fellesutgifter.

Kommunale avgifter
De kommunale avgfitene håndteres gjennom de månedlige felleskostnadene.

Eier
Gunnar Sandbakk Toril Sandbakk

Parkering
Det medfølger en garasjeplass i lukket garasjekjeller. Det er klargjort for elbillading til hver plass, men ladeboks kjøpes separat. I garasjekjelleren finnes også sykkelparkering for beboerne.

Beliggenhet
Skjettentoppen ligger sentralt plassert på toppen av Skjetten, i et populært og meget familievennlig boligområde. Det er trygg gangavstand til skoler, flere barnehager, flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I nærmiljøet finnes flere kunstgressbaner, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, skateramp, alpinanlegg, golfbane og treningssentre som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. Boligen ligger også i nærhet til skog og mark med fine turområder og preparerte lysløyper, Nebbursvollen Friluftsbad, tursti lang Nitelva, samt innsjøen Øyeren.

En kort sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad som er Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Området har også asfalterte gang og sykkelveier i naturskjønne omgivelser langs Nitelva.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av frittliggende småhus- og villabebyggelse

Tomt
Sameiet har en eiet tomt på ca. 7 300 kvm. Som følge av utbyggingen kan det bli foretatt grensejusteringer og eventuell sammenslåing/deling. Tomtens areal etter eventuelle justeringer er ennå ikke fastsatt.

Tomten er pent opparbeidet med asfalterte og steinbelagte internveier, sittegrupper, beplantninger etc

Skole/barnehage
Det er kort vei til Skjetten skole (1.-7. trinn) med ca. 5-6. minutters gange fra boligen. Ungdomskolen heter Stav skole og ligger i overkant av barneskolen. Det er fire kommunale barnehager på Skjetten. Breidablikk som sto ferdig i 2004, og har barn fra 1-3 og 3-6 år. Linbråten som ble bygget i 2008. Uglebakken fra 1972 med 64 plasser og Melby med ca. 80 plasser. Det er også 3 private barnehager. Videregående skole er å finne på Strømmen og i Lillestrøm, der det er forskjellige linjer og stort tilbud. Høyskolen i Oslo og Akershus har en avdeling på Kjeller med mange gode studietilbud.

Offentlig kommunikasjon
Du har også busstopp for flere ruter så å si utenfor stuedøren, og setter du deg på sykkelen, er Nebbursvollen friluftsbad og Lillestrøm sentrum under ti minutter unna. Skal du ut og fly eller har lyst på litt storbyliv, ligger E6 mindre enn fem minutter unna med bil og tar deg til Gardermoen eller Oslo på under en halvtime.

Byggemåte
Bygget er direktefundamentert med hel bunnplate. Parkeringskjellere er utført i plasstøpt betong eller
prefabrikkerte betongelementer. Bæresystemet er basert på en kombinasjon av betong/prefabrikkerte betongelementer og bærende stålkonstruksjoner. Alle etasjeskillere er utført i betong/prefabrikkerte betongelementer.

Leilighetsskillende vegger er utført hovedsak som betongvegger. Det tas forbehold om at enkelte leilighetsomsluttende vegger er utført i lette konstruksjoner med skilte stålstendere og kledning i gips, eller med bærende stålkonstruksjoner kledd med gips.

Fasader er utført som tradisjonelle isolerte trestendervegger. Av konstruktive årsaker er enkelte veggpartier blitt utført av betong/prefabrikkerte betongelementer. Fasademateriale i tegl og tre.
Tak er utført som flate kompakte tak med innvendig nedløp. Balkonger er levert som prefabrikkerte betong- eller stålelementer. Balkonger er levert med eksponert betongoverflate og/eller tremmegulv i tre. Rekkverk i stål/aluminium med kombinasjon av spiler og glass med synlige stolper og for enkelte balkonger er det levert med tett rekkverk.

Areal
Primærrom (P-rom): 102 kvm, Bruksareal (BRA): 102 kvm

Følgende rom inngår i P-rom: Entré/gang, to bad, tre soverom, stue og kjøkken.

Arealangivelsen er hentet fra utbyggers opprinnelige salgsprospekt. Leiligheten er ikke kontrollmålt etter at boligen ble overtatt. Det tas derfor forbehold om eventuelle avvik i oppgitt areal. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme. Oppvarming på bad baseres på vannbåren gulvvarme med termostatstyring.

Sameiet er tilknyttet fjernvarmeanlegg til Akershus Energi. Det blir inngått en felles avtale for hele boligsameiet før overlevering. Forbruk av varme og varmtvann blir målt med individuelle målere og inkludert i felleskostnadene via en A-konto løsning.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A

Kommunale avgifter
De kommunale avgiftene er inkludert i andel månedlige felleskostnader.

Eiendomsskatt
Eiendomskatt 2024: kr. 4460,00,-.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 6 427,- pr.mnd.
Felleskostnadene fordeler seg til hhv. felleskostnader (4 345,-), TV/bredbånd (300,-), A-konto fjernvarme (1 632,-) og parkering (150,-). Da sameiet er nyetablert, tas det forbehold om eventuelle avvik i fellesutgifter.

Faste løpende kostnader
Foruten eventuelle lån og månedlige fellesutgifter, vil strøm, innboforsikring, eventuelle utvidede medieabonnementer m.v. være faste løpende kostnader.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er fullverdiforsikret gjennom sameiet. Kjøper må selv tegne egen innboforsikring og eventuelle andre særforsikringer.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Sameie
Sameiet er nyetablert i forbindelse med seksjonering og heter Skjettentoppen Sameie med organisasjonsnummer 930503517. Sameiet er et kombinert sameie som består av 64 boligseksjoner, 3 næringsseksjoner som er næringslokaler, 1 næringsseksjon som er parkering for bolig og 1 næringsseksjon som parkering for næring.

Sameiet starter sitt første driftsår i år, så regnskap vil først foreligge neste år.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Følgende servitutter er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

1925/900059-1/8  Registrering av grunn  
Tinglyst 01.09.1925 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3030 Gnr:74 Bnr:1
14-227 ELDRE REG D-430
 
1959/1289-1/8  Registrering av grunn  
Tinglyst 05.05.1959 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3030 Gnr:74 Bnr:84
 
1959/3354-1/8  Registrering av grunn  
Tinglyst 02.11.1959 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3030 Gnr:74 Bnr:91
 
1959/3355-1/8  Registrering av grunn  
Tinglyst 02.11.1959 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3030 Gnr:74 Bnr:92
 
1964/3536-1/8  Registrering av grunn  
Tinglyst 23.10.1964 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0231 Gnr:74 Bnr:106
 
1965/1854-1/8  Registrering av grunn  
Tinglyst 11.06.1965 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0231 Gnr:74 Bnr:120
 
1977/9154-1/8  Sammenslåing  
Tinglyst 11.06.1977 
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:0231 Gnr:74 Bnr:35
 
1978/18-1/8  Registrering av grunn  
Tinglyst 02.01.1978 
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:3030 Gnr:74 Bnr:145
 
2001/3693-1/8  Grensejustering  
Tinglyst 08.03.2001 
 
2020/1866616-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
Tinglyst 01.01.2020 00:00 
 
2022/19158-1/200  Sammenslåing  
Tinglyst 06.01.2022 21:00 
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:3030 Gnr:74 Bnr:84
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:3030 Gnr:74 Bnr:91
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:3030 Gnr:74 Bnr:92
 
2022/1176684-1/200  Seksjonering  
Tinglyst 18.10.2022 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 66/7020
(...)
opprettet seksjoner:
snr: 69
formål: Næring
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 74/7020

Rettigheter på 3030-74/107
Rettigheter i eiendomsrett
1977/1772-1/8  Best. om vann/kloakkledn.  


Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Det er privat vei til offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål - bolig, forretning, bevertning
og tjenesteyting jf. reguleringsbestemmelser for "Skjettentoppen - 436" vedtatt 13. juni 2018.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 175 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 165 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 173 600,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.5 512)
Provisjon (forutsatt salgssum: 6 990 000,-) (Kr.83 880)
Foto - 10 kveldsbilder og 3 dronebilder (Kr.6 500)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 875)
Fornying av annonse - Finn.no (Kr.1 500)
Oppgjør (Kr.6 900)
Innhenting av grunnbok (Kr.202)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.202)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.3 976)
Markedspakke (Kr.15 900)
Tilrettelegging (Kr.19 900)
Visningshonorar pr. stk. 2.900,- (Kr.2 900)
Totalt kr. (Kr.151 247)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
127-23-0030

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
EIE Nybygg Romerike AS
EIE nybygg Romerike
Org. nr:929508610
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf:

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner Torkild Vinje

Saksbehandlere
Torkild Vinje
EIE nybygg Romerike
Daglig leder | Eiendomsmegler | Partner
Mob: 40 84 00 56 / E-post: tov@eie.no

Lasse Saltkjel
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
Mob: 47 30 08 69
[/ E-post: lsa@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Skjettenveien 42F
For mer om objektet
Skjettenveien 42F

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: