Bilde 1 av Fridtjof Nansens gate 2Bilde 2 av Fridtjof Nansens gate 2
Digital salgsoppgave
Fridtjof Nansens gate 2

2004 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 4 500 000

Omkostninger: kr 122 950Totalpris: kr 4 622 950
Påkostet horisontaldelt tomannsbolig | Terrasse på 42 kvm | Hage | 2 biloppstillingsplasser | Meget sentral beliggenhet
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Tomannsbolig
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
2 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
60 m²
Bruksareal (BRA)
60 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
42 m²
Kommunale avgifter
kr 1 485 / Mnd
Prisantydning
kr 4 500 000
Omkostninger
kr 122 950
Totalpris
kr 4 622 950
Byggeår
1953
Tomt
Eiet tomt 482 m²
Oppdragsnummer
75240060
card-default

Petter Eia Haavi

Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF | Partner
Les om Petter
Visninger
Tirsdag 07. mai
16:00 - 16:45
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 500 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-)kr 112 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 4 622 950
Eiendom
Fridtjof Nansens gate 2, 2004 LILLESTRØM

Matrikkel
Gnr. 81 Bnr. 1386 Snr. 1 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Tomannsbolig

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 60 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 60 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal):

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 42 kvm

Areal
Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm, BRA-i: 60 kvm , TBA: 42 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1953

Tomt
Eiet tomt 482 kvm

Boligen er beliggende på solrik, flat tomt med omkransende tuja-hekk og grusbelagt gårdsplass. Videre er tomten opparbeidet med plen og bærbusk.

Ny ferdigplen og plantet tuja mot nabo i år 2020. Eiendommen har sol fra morgen til kveld. Fra stuen er det utgang til delvis overbygd terrasse med trappe-adkomst ned til felles hage. Arealet på terrassen er ca 42m2. Det er montert utebelysning,
utvendig solskjerming og markise.

Terrassen, leveggen og gjerde er nytt fra ca år 2020. Det er god plass for både utemøblement og grill.

Tomten er fellesareal. At tomten er fellesareal innebærer at sameiet/borettslaget/selskapet eier og disponerer over de aktuelle områdene i fellesskap. Dette gir ikke hver enkelt andel/seksjon/leilighet/enhet en eksklusiv rett til bruk eller å disponere over området/områdene, med mindre annet er uttrykkelig avtalt/det følger av vedtektene.

Prisantydning
4 500 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Jo Henrik Stigen Takstdato: 21.03.24 15:40

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 113 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 613 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 622 950,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. ,- pr. .

Kommunale avgifter
Kr. 17 810 pr. år Prognose beløp i 2024

Eier
Lars Sakshaug Holing

Beskrivelse
Kvaliteter ved boligen:
Lys og pen 3- roms selveier
Horisontaldelt tomannsbolig
Lyse overflater med parkett gulv
Romslig kjøkken
Åpen stue og kjøkkenløsning
Stue med gode møbleringmuligheter
Peisovn i stuen
Varmepumpe
Byttet alle vinduer og ny balkongdør 2019
Ny ytterdør i 2019
Lagt ny ferdigplen i 2020
Ny terrasse samt gjerde og levegg satt opp i 2020
Isolert/etterisolert og byttet kledning i 2019
Pusset opp 2 soverom i 2017 (Ble etterisolert 5cm innover. Isolert 20cm i gulv. 20+5cm i tak samt lydbøyler og dobbel gips - Elektriske oppgradert)
Stor terrasse på 42 kvm
Stor tomt med en pen hage
2 biloppstillingsplasser
Gangavstand til togstasjon, barnehage, skole og butikk

Parkering
1.etasje disponerer plassen mellom hus og kommunal vei. Er plass til 2 biler på egen plass, Uttak til lading el-bil via stikkontakt
Øvrig parkering etter områdets gjeldene bestemmelser.

Beliggenhet
Fridtjof Nansens gate 2 ligger i et rolig og meget ettertraktet og barnevennlig nabolag på Vigernes. Her har du alt du behøver rett i nærheten med barnehage 200 meter fra ytterdøren, samt 500 meter til Vigernes barneskole. Likevel bruker du kun 10 minutter inn til sentrumskjernen i Lillestrøm med alt av moderne servicetilbud. Her finner du også togstasjonen som tar deg inn til Oslo S på 11
minutter eller Gardermoen på under kvarteret. Et ypperlig boligområde for de som ønsker å bo sentralt, men likevel tilbaketrukket i trygge og gode omgivelser.

Offentlig kommunikasjon:
Fra Fridtjof Nansens gate bruker du ca. 15 minutter til Lillestrøm togstasjon med bussterminal. Stasjonen er et knutepunkt for buss- og togtrafikk på Nedre Romerike med blant annet hyppige avganger mot Oslo og Gardermoen. Reisetid til Oslo S er kun 11 min med ekspresstog. Avganger hvert 10. minutt. Reisetid til Gardermoen med flytoget er 12 minutter. Med bil fra boligen tar det ca. 10 min til Strømmen, 12 min til Lørenskog, 18 min til Oslo S og 25 min til Oslo lufthavn.

Servicetilbud:
De fleste butikkene ligger i den oversiktlige og kompakte bykjernen, sentrert rundt Lillestrøm Torv. Torvet har over 60 butikker samlet under ett tak. I sentrum har du enkel tilgang til konserter, kunstutstillinger, teater og kino. I Kirkegata utvikles Kulturkvartalet i Lillestrøm. Her kan man blant annet oppleve Villa Cara (kulturverksted for ungdom) og Byparken, som er tegnet av Snøhetta. I 2021 åpnet Nitja senter for samtidskunst og snart skal Lillestrøms nye bibliotek og Kulturskole stå ferdig.

Nitja senter for samtidskunst, tidligere Akershus Kunstsenter åpnet sine dører våren 2021. Det nye navnet er det gamle norrøne navnet på Nitelva. I Nitjas første etasje finner du både Kafé Nitja, aktivitetsrom, kunstbutikk og lounge. Flott takterrasse i tredje etasje med utsikt over byen.

De hyggelige restaurantene i Lillestrøms hovedgate er absolutt verdt et besøk. Nyt en god italiensk inspirert middag på Olivia eller en deilig pastarett på Casa Mia. Mirabell eller Chi kan også bistå med et godt måltid. Om du vil se LSKkamper eller ha noe godt i glasset kan Lillestrøm by på flere puber og utesteder som Martins, Gevir og Fuser Bar. Shuffleboard og god stemning finnes i andre etasjen på Lillestrøm Bar. Flere kjedebutikker, nisjebutikker og shoppingsentre finnes både i Lillestrøm samt Strømmen som har et av Norges største shoppingsentre med over 200 butikker og spennende spisesteder. Tar du bilen er du på Strømmen Storsenter på kun 8 minutter.

Trening og fritidstilbud:
Kun 4-5 km avstand til tur-/skiterreng i Østmarka, på Romeriksåsen og i Tæruddalen. Her finnes turstier, fiske- og badevann, skiløyper/lysløyper m.m. Det er også turveier og rekreasjonsmuligheter langs Nitelva og i områdene rundt Lillestrøm stadion og Oksefjellet. Kun 3 min. fra huset ligger Sørumsparken som er en av Lillestrøms eldste parker. I parken finnes benker, lekeapparater, gressflater, skøytebane om vinteren og en musikkpaviljong fra 1927. På utvalgte sommerkvelder arrangeres det konserter og sangkvelder.

Lillestrøm har et rikt utvalg av idrettstilbud, og mye foregår i området rundt Skedsmohallen. Her er det friidrettsbane, hestegård, stor innehall, bowling, fotballhall, gressbaner, kunstgressbaner og driving range. Nyåpnet skatepark ved Rådhusparken har allerede rukket å bli en populær møteplass for barn og unge i kommunen. Ved skateparken er det montert benker/hangout-soner med
gressvoller for besøkende til både skateparken, flomvollen og Rådhusparken. Splitter ny treningspark, åpnet juli 2020 beliggende i Lillestrøm Idrettspark ved

Skedsmohallen. Parken er gratis og er åpen for alle. Et område på hele 900 kvm med en rekke apparater, gummi- og kunstgressdekke, hinderløype, slyngeapparat, kettlebells-apparat, 30 meter løpebane, boksepute m.m. som gir treningsglede for både store og små. På sommeren er det bare å finne frem badehåndklærne. Populære Nebbursvollen Friluftsbad ligger en kort sykkeltur unna med basseng, vannsklier, frodige grøntområder, gratis parkering, kiosk m.m.

Skoler og barnehager:
Flere skoler i området som Vigernes barneskole, Volla barneskole samt Kjeller barne- og ungdomsskole. Trygg og kort gangavstand til Vigernes skole uten at barna må krysse store bilveier. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende
områder som for eksempel Lillestrøm, Skedsmo, Strømmen og Rælingen. Det finnes flere barnehager i området, hvor nærmeste, Lillestrøm barnehage, ligger ca. 200 meter fra huset.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av eneboliger, tomannsboliger og rekkehus.

Tomt
Eiet tomt, 482 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Buss: Leiv Eirikssons gate (ca 400m)
Tog: Lillestrøm stasjon (1,3 km)

Inneholder
Daglig leder og eiendomsmegler Petter Eia Haavi v/EIE eiendomsmegling har gleden av å presentere Fridtjof Nansens gate 2!

Fridtjof Nansens gate 2 er en lys og hyggelig halvpart av horisontaldelt tomannsbolig, med alle oppholdsrom i første etasje og god planløsning.

Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt boligområde på Vigernes, med gangavstand til skoler, barnehager, togstasjon og butikker. Fra Fridtjof Nansens gate bruker du ca. 15 minutter til Lillestrøm togstasjon med bussterminal. Stasjonen er et knutepunkt for buss- og togtrafikk på Nedre Romerike med blant annet hyppige avganger mot Oslo og Gardermoen. Korrt vei fra boligen finner du Lillestrøm Torv. Torvet har over 60 butikker samlet under ett tak. I sentrum har du enkel tilgang til konserter, kunstutstillinger, teater og kino. Dette ert et ypperlig boligområde for de som ønsker å bo sentralt, men likevel tilbaketrukket i trygge og gode omgivelser.

Boligen består av: Kjøkken/stue, bad, soverom, soverom 2 og entré. Videre har boligen to biloppstillingsplasser.

Kvaliteter ved boligen:
•Lys og pen 3- roms selveier
•Horisontaldelt tomannsbolig
•Lyse overflater med parkett gulv
•Romslig kjøkken
•Åpen stue og kjøkkenløsning
•Stue med gode møbleringmuligheter
•Peisovn i stuen
•Varmepumpe
•Stor terrasse på 42 kvm
•Stor tomt med en pen hage
•2 biloppstillingsplasser
•Gangavstand til togstasjon, barnehage, skole og butikk

Byggemåte
Tomannsbolig med saltak tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn. Renner, nedløp og beslag i aluminium. Malte trevinduer med 2-lags glass.
En malt b-30 og db 35 ytterdør. 2 lags isolerglass terrassedør fra 2017. Utgang fra stue/kjøkken til terrasse med adkomst
til hage. Terrasse med tregulv, størrelse er ca. 42 m2

Overflatebehandling gulv: Parkettgulv.
Overflatebehandling vegger: Malte panelplater og malte glatte flater.
Overflatebehandling himling: Malte glatte flater og malte panelplater.
Støpt dekke og trebjelkelag som etasjeskille.

Følgende punkter har fått TG-2:
Taktekking
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen.
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak.
Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Det bør gjennomføres radonmålinger.

Pipe og ildsted
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe. Det bør foretas nærmere undersøkelser av pipeløp.

Rom Under Terreng
Det er registrert noe fukt i gulv/ vegger og saltutslag. Kjeller av denne årgang vil normalt være belastet med kapillært oppsug fra grunnen. Overvåk tilstanden jevnlig. Bruken av underetg/kjeller vil og være avgjørende.

Innvendige trapper
Det er registrert skjevheter i trappen. Opp til ny eier i forhold til vedlikehold.

Bad
Overflater Gulv
Det er fall mot dusjsonen, men dusjsonen er opphøyd slik at eventuelt lekkasje vann ikke vil føres til sluk. Vær oppmerksom ved bruk. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må gulvet bygges om, for å få riktig fall til sluk. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak. Ved en eventuell renovering, påse at våtrommet bygges med riktig fall til sluk.

Sanitærutstyr og innredning
Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Det må gjøres tiltak for å lukke avviket.

Kjøkken
Overflater og innredning
Det er ikke montert komfyrvakt i kjøkkenet som er krav på dette kjøkkenet ut ifra alder.
Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder. Boliger som er bygget etter 2010 skal ha lekkasjestopper i rom som kjøkken, egne toalettrom og bod med varmtvannsbereder. Kravet gjelder for rom som har vanninstallasjoner, men mangler sluk eller vanntett gulv. - Kravet gjelder også ved rehabilitering av eldre boliger. Det er krav til fastmontert komfyrvakt i alle nye boliger fra 2010 i henhold til NEK 400. Denne skal monteres av elektroinstallatør. Ved oppussing gjelder kravet om fastmontert komfyrvakt dersom det legges opp ny kurs til platetopp/komfyr.
Det bør monteres lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum.

Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

Varmtvannstank
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift. Kravet da VVB ble montert er dekket med nåværende løsning. Iflg. dagens krav er det er pålagt med direkte tilkobling til det elektriske anlegget. Varmtvannsberedere (med effekt på 1500 W eller mer) som installeres må være fast tilkoblet. Det er ikke lenger lov å koble til vanlig stikkontakt.

Drenering
Det er registrert noe fukt i gulv/ vegger og saltutslag. Kjeller av denne årgang vil normalt være belastet med kapillært oppsug fra grunnen. Det gjøres oppmerksom på at etablering av ny drenering ikke automatisk vil gjøre at eventuell fukt forsvinner.
Det ble foretatt enkle målinger med Protimeter MMS-2. Fuktsøkeren søker ca. 2-3 cm ned i underlaget. Et utslag på en fuktsøker er derfor bare veiledende, og det anbefales alltid å måle RF. Overvåk tilstanden jevnlig. Bruken av underetg/kjeller vil og være avgjørende.

Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.
Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

Følgende punkter fremkommer i selgersegenerklæringsskjema:
Kjenner du til om det er/har vært feil ved våtrommene, f. eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader?
- Ja. Sprekk i flis mellom servant og skap.

Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
- Ja, noe fuktmerker i kjeller.

Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?
- Ja. Sprekt litt i pussen som er fikset på egen innsats.

Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
- Ja. INFO fra tidligere eier: Var frostspreng i hjørner. Gravd ca. 70cm ned rundt hele huset. Fikset hjørner og ett par småsprekker. La på fiberduk og slammet. Xps ble lagt skrått ut fra grunnmur. Festet knotteplast fra grunnmur og ut over xps.

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats. Frøsaker Snekkerservice.
- 2019 ble det isolert/etterisolert og byttet kledning. Byttet alle vinduer og ny balkongdør. Ny ytterdør.
- 2017 - Pusset opp soverom. Ble etterisolert 5cm innover. Isolert 20cm i gulv. 20+5cm i tak samt lydbøyler og dobbel gips.
- 2020. Ny terrasse. (egeninnsats)
- 2020. Fikset grunnmur (egeninnsats). Kun bytte av kledning og etterisolering utført av frøsaker snekkerservice

Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
- Ja. 2022, sluttraport levert. før min tid.

Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Ja. Via stikk kontakt ved parkeringsplass.

Kjenner du til om ufaglærte har utført arbeider som normalt bør utføres av faglærte personer utover det som er nevnt tidligere (f.eks. på drenering, murerarbeid, tømrerarbeid etc.)?
- Ja. Tidligere eier: oppussing soverom, terrasse og fiks av grunnmur.

Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen?
- Nei. Men i kjelleren er vaske rom og 3 store boder som tilhører boligen. masse plass.

Primærrom
Primærrom: 60 kvm
Følgende rom er inkludert kjøkken/stue, Bad , Soverom , Soverom 2, Entré

Bruksareal
Bruksareal: 60 kvm

Boder
Kjeller er felles sammen med seksjonsnummer 2. Det er blitt laget en lokal avtale om arealdisponeringen i kjeller. Total arealet i kjeller er ca 65m2, takhøyde i kjeller er målt til 2.01 meter.

Standard
Entré
Boligen har adkomst via felles, overbygd inngangsparti til felles trapperom. Entreen er lys og innbydende med god plass til å henge fra seg yttertøy og sko.

Stue
Godt med plass som gjør det enklere å disponere fritt hva man ønsker å bruke av møblement. Gjennom en god planløsning gir det både mulighet for plass til et spisebord og en sofagruppe hvis man ønsker det. Her er man heldig som har vinduer fra tre ulike kanter av stuen, dette bidrar til en behagelig romfølelse. Fra stuen er det direkte utgang ut mot terrassen og hagen, med en betydelig størrelse. Her kan du invitere over vennegjengen din for hyggelige arrangementer med flotte omgivelser.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med kompositt benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Det er montert en integrert
oppvaskmaskin, integrert komfyr og nedfelt platetopp og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Integrert kjøleskap. Det ble foretatt enkelt fuktsøk med MMS søkeinstrument, det ble ikke registrert noe forskjellige verdier på kjøkkengulv.

Bad
Bad med fliser på gulv og vegger. Innredningen består av et underskap, servant, speil og en dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg. Det er tilkoblet et vannklosett. Elstyrt vifte.

Soverom
Hovedsoverommet er meget romslig og har god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Rommet romslige størrelse gir god plass til ulike garderobeløsninger. Store vindusflater bidrar til naturlig lysinnslipp.

Soverom 2
Det er god plass til seng, garderobeskap, skrivebord med mer.  Rommet har romslige vindusflater som skaper en god atmosfære i rommet.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen.

I følge matrikkelrapporten fra Lillestrøm kommune:
Rammetillatelse: 21.02.1953
Igangsettingstillatelse: 21.03.1953

Tatt i bruk: 21.03.1955
Det foreligger midlertidig innflyttingsattest godkjent og datert 28.sept 1954, og det antas at Fridtjof Nansens gate 2 også ble oppført

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med varmepumpe, gulvvarme på badet med fliser samt fyring med ved.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 17 810 pr. år Prognose beløp i 2024
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 812kr for året 2024.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr ,- pr..

Faste løpende kostnader
Strøm, forsikring, eiendomsskatt etc. Denne listen er ikke uttømmende.

Forsikring med polisenummer
Eika forsikring Polisenummer: 7129996

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 930 756,- Som sekundærbolig Kr. 3 536 872,-

Sameie
,

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Modernisering:
- Ny varmepumpe 2023
- 2019 ble det isolert/etterisolert og byttet kledning.
- Byttet alle vinduer og ny balkongdør 2019.
- Ny ytterdør i 2019.
- Ny utekran i 2019. (Egeninnsats)
- Pusset opp 2 soverom i 2017 (Ble etterisolert 5cm innover. Isolert 20cm i gulv. 20+5cm i tak samt lydbøyler og dobbel gips - Elektriske oppgradert)
- Ny terrasse, gjerde og levegg i 2020.
- Ny avtrekksvifte over induksjonsplate
- Fikset grunnmur (egeninnsats) Var frostspreng i hjørner. Gravd ca. 70cm ned rundt hele huset. Fikset hjørner og ett par småsprekker. La på fiberduk og slammet. Xps ble lagt skrått ut fra grunnmur. Festet knotteplast fra grunnmur og ut over xps.
- BB elektro utbedret påvist feil under el-sjekk Alt elektrisk på soverom ble nytt da de ble pusset opp
- Lagt opp til lading m/stikkontakt
- Ny ferdigplen og tuja mot nabo i 2020.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon til kommunen.

Regulering
Området er regulert til boligbebyggelse.

iht dokumenter levert av kommunen er det er for tiden ingen reguleringssaker under behandling som berører denne eiendommen.

Varsler om oppstart av planarbeid finner du her:
https://www.lillestrom.kommune.no/samfunnsutvikling/kunngjoringer-av-planer-og-horinger/varsel-om-oppstart-av-planarbeid

Hvilke planer som er til offentlig ettersyn finner du her:
https://www.lillestrom.kommune.no/samfunnsutvikling/kunngjoringer-av-planer-og-horinger/offentlig-ettersyn-av-arealplaner/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 113 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 613 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 622 950,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 300)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 500 000,-) (Kr.45 000)
Tilrettelegging (Kr.15 900)
Tilstandsrapport (Kr.12 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.5 000)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 500)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.6 000)
Totalt kr. (Kr.117 000)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-24-0060

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr: 990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF | Partner Petter Eia Haavi

Saksbehandlere
Petter Eia Haavi
EIE Stovner
Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF | Partner
Mob: 90 79 19 94 / E-post: peh@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Fridtjof Nansens gate 2
For mer om objektet
Fridtjof Nansens gate 2

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: