Bilde 1 av Fetveien 274Bilde 2 av Fetveien 274
Digital salgsoppgave
Fetveien 274

2004 Lillestrøm • Lillestrøm kommune

Prisantydning

kr 10 990 000

Omkostninger: kr 291 000Totalpris: kr 11 281 000
Herskapelig og påkostet enebolig | Dobbelgarasje | To bad, vaskerom og toalett | Store solrike uteområder | Barnevennlig
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
166 m²
Bruksareal (BRA)
200 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
34 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
6 m²
Kommunale avgifter
kr 1 821 / Mnd
Prisantydning
kr 10 990 000
Omkostninger
kr 291 000
Totalpris
kr 11 281 000
Byggeår
2010
Tomt
Eiet tomt 552 m²
Oppdragsnummer
77240050
card-default

Madeleine Skjevik

Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Les om Madeleine
card-default

Julie Fredheim Maudal

Medhjelper | Markedsfører
Les om Julie
Visninger
Søndag 05. mai
16:00 - 17:00
Mandag 06. mai
18:00 - 19:00
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 10 990 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 990 000,-)kr 274 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 11 281 000
Eiendom
Fetveien 274, 2004 LILLESTRØM

Matrikkel
Gnr. 82 Bnr. 251 i Lillestrøm kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 200 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 166 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 34 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 6 kvm

Areal
Primærrom: 166 kvm, Bruksareal: 200 kvm, BRA-i: 166 kvm , BRA-e: 34 kvm , TBA: 6 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
2010

Tomt
Eiet tomt 552 kvm

Prisantydning
10 990 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Tony Andre Moe Takstdato: 09.04.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 10 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 274 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 275 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 265 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 281 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 21 841 pr. år Vann, avløp og renovasjon.

Eier
BLIZNAC MIJO-KRISTIAN L NAKKEN KATARINA

Selger er ansatt i EIE franchise.

Parkering
Dobbel garasje med plass til to store biler samt parkering på egen gårdsplass.

Beliggenhet
Fetveien 274 er en lekker enebolig som ligger i et attraktiv boligområde i Lillestrøm. Med en barnevennlig og trafikksikker beliggenhet er denne boligen ideell for familier.

Det er kort vei til flotte grønne omgivelser rundt Sørum Fritidsgård. Her kan du nyte flotte turstier og vakkert landskap som preger området. For de golfinteresserte er dette en drømmebeliggenhet med Lillestøm Golfklubb rett over gaten, og for familier gir det en fantastisk mulighet for å utforske naturen og nyte friluftsliv.

Boligen ligger i en ettertraktet skolekrets, noe som gjør den perfekt for familier med barn i skolealder. Med sine trygge omgivelser og nærhet til skoler og barnehager, gir denne beliggenheten en bekymringsfri oppvekst for de små.

En annen fordel med denne boligen er den begrensede trafikken utenfor huset. Innkjøringen via gangvei sikrer en rolig og fredelig atmosfære, samtidig som den gir en følelse av privatliv og trygghet.

Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet Meny eller Rema 1000 ved åråsen, Kiwi ved Kjeller eller på nye Rema 1000 i Meierikvartalet.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av enebolig og småhusbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 552 kvm

Tomten er pent opparbeidet med blandt annet brostein på gårdsplassen og tre nydelige lilla hortensia trær i hagen som blomstrer om sommeren.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Innkjøringen til eiendommen er via en gangvei hvor kjøring til eiendommer er tillatt.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Det er kort vei til skole og barnehage. Boligen sokner til den populære skolekretsen Vigernes skole.

Vigernes skole (1-7 kl.) og Lillehagen Fus barnehage (1-5 år) ligger ca. 6 minutters gange fra boligen.

Volla (1-7 kl.) og Kjeller (1-10 kl.) skole ligger ca. 5 minutter med bil fra boligen.

Lillestrøm videregående skole og Skedsmo videregående skole ligger ca. 4-6 minutter med bil fra boligen.

Offentlig kommunikasjon
Vigernes busstopp ligger ca. 200 meter fra boligen. Her tilbyd linje 320, 470, 480 og 490. Tuen stasjon ligger ca. 3 minutter unna med bil og tilbyr toglinje R14. 

Til Oslo S bruker man ca. 26 minutter med bil og til Oslo lufthavn Gardermoen bruker man ca. 28 minutter med bil.

Fritidstilbud
Dersom du ønsker å trene på treningssenter så har man blant annet en nyåpnet EVO i Sørumsgata, eller Sats og Fresh Fitness ved Lillestrøm stasjon. Det er også et flott treningsfelt rett utenfor døren.

Lillestrøm har et rikt tilbud på fritiden. Det er stor kino med THX standard (7 saler), som driftes av ODEON, med filmtilbud for alle aldre. På kulturhuset er det flere konsert- og teateroppsetninger, der flere av de største artistene og showene de siste årene har vært innom.

De aller fleste idrettstilbud finnes i Lillestrøm, med området rundt Skedsmohallen som sentrum. Her er det friidrettsbane, hestegård, stor innehall, bowling, fotballhall, gressbaner og kunstgressbaner. Noe for alle. Det er flere treningssentre, som tilbyr alt som er av tilbud, fra Zumba til Krav Maga.

Nebbursvollen ligger på Volla-siden av byen, her er det basseng for store og små, samt vannsklier og sandvolleyball baner. Langs flomvollen mot Nitelva er det gode rekreasjonsmuligheter. På vinteren er det kort vei til Tæruddalen og innover i Romeriksåsene. Innover i marka finner man et veletablert turstinett som er merket etter DNT - standard, fiske- og badevann, skiløyper m.m

Inneholder
1.Etasje: Kjøkken, stue, hall m/trapp, vaskerom og toalettrom.
2.Etasje: Fire soverom, omkledningsrom, to bad og stue.

Byggemåte
Taktekking er betongtakstein, fra byggeår. Takrenner og nedløp i lakkert stål, fra byggeår. Yttervegger oppført som bindingsverk i tre. Kledning utvendig med stående trepanel. Boligen er oppført med valmtak av trekonstruksjoner. Kaldt loft. Bygget har malte trevinduer med 2-lags glass fra byggeår. Boligen har en to-føyet hovedentredør med glassfelt i toppen, fra byggeår. Boligen har terrasse på mark ca 43m2, med utgang fra stue i via en to-fløyet balkongdør. Terrassen er bygget på nytt fundament som er boret til fjell, og med nytt komposittgulv, i 2021

Primærrom
Primærrom: 166 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 200 kvm

Standard
Kjøkken:
Boligen har nytt kjøkken fra Designa med lyse profilerte fronter og stein benkeplate fra 2022. Av hvitevarer har kjøkkenet integrert kokeplate med ventilator, stekeovn, kombiovn, mikrovn, oppvaskmaskin, samt både kjøle- og fryseskap. Over deler av benken er det belysning. Downlights i deler av himlingen. Kjøkkenventilator er integrert i platetopp med kullfilter.

Bad 1:
Badet i 2.etasje er fra byggeår. Badet har innredning med servant, dusjvegger, vegghengt WC og badekar. Badet har varmekabler og fliser på gulv og vegger, downlights i tak. Fliser på vegger, malte overflater i himling

Bad 2:
Badet i 2.etasje med inngang fra hovedsoverommet er fra byggeår. Badet har innredning med servant, dusjvegger og vegghengt WC. Badet har varmekabler og fliser på gulv og vegger, downlights i tak. Fliser på vegger, malte overflater i himling Avtrekksventiler med mekanisk avtrekk på våtrom. på bad.

Vaskerom:
Vaskerommet har malte vegger, vask, skap, benkeplate, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vaskerommet har sokkelflis, malte overflater på vegger, og malt himling. Vaskerommet har flislagt gulv med elektriske varmekabler, fra 2010.

Toalettrom:
Toalettrommet har vegghengt WC og servant med speil. Ny servant er montert i 2022.

Øvrige rom:
Innvendig er boligen overflate oppusset i 2020- 2024. Hele huset malt innvendig i 2020. Gulvflater med parkett på soverom og i oppholdsrom. I stue og kjøkken er det lagt laminat oppå parkett i 2022. Det er montert walk-in garderobe på soverom, og garderobeløsning under trappa i 2023. Malte veggflater, og fliser på vegger i våtrom. Himlingsflater med malte flater. Downlights i entré, på kjøkken og på bad. Profilerte hvite innerdører, fra byggeår. Etasjeskille av bjelkelag i tre. Gulv mot grunn er betongdekke.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:
Nedløp og beslag:
Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Det er ikke krav om utbedring opp til dagens krav. TG2 gis kun for å belyse risiko og at man må være oppmerksom på snø og is som kan falle ned.

Overflater Gulv (vaskerom):
Vaskerommet har flislagt gulv med elektriske varmekabler, fra 2010. Det er målt fall på 11mm fra topp flis ved dør til topp slukrist med avstand ca. 250 cm. Gulvet er oppvarmet via vannbåren gulvvarme.
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Våtrommet fungerer med dette avviket. Det er derfor ikke økonomisk endre løsning før man eventuelt skal renovere våtrommet, og våtrommet fungerer uten tegn til svekkelser. Konstruksjonen bør allikevel jevnlig observeres.

Sluk, membran og tettesjikt (vaskerom):
Vaskerommet har sluk og klemring av plast med synlig slukmansjett under klemring.
Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Normal levetid for tettesjikt/membran er 20-25 år. Normal levetid for sluk er 30-60 år.

Overflater vegger og himling (bad 2. etasje):
Fliser på vegger, malte overflater i himling. Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er montert vinduer eller dører i våtsonen. Det er registrert litt fuktskade på utforing og list på vinduet ved badekaret.

Overflater Gulv (bad 2. etasje):
Badet har flislagt gulv med elektriske varmekabler. Det er målt fall på 17mm fra topp flis ved dør til topp slukrist, med avstand ca. 200 cm, og ca 15mm fall til sluk 80cm ut på gulvet i dusjsone under badekaret. Det er sprekk i en flis under badekaret.
Våtrommet fungerer med dette avviket og det er ingen tegn til at konstruksjonen er skadet, se også hulltaking og tilliggende konstruksjoner. Det er derfor ikke økonomisk endre løsning før man eventuelt skal renovere våtrommet, og våtrommet fungerer uten tegn til svekkelser. Konstruksjonen bør allikevel jevnlig observeres.

Sluk, membran og tettesjikt (bad 2. etasje):
Sluket er plassert i dusjsonen og det er synlig banemembran som ser ut til å være fagmessig klemt på plass i sluket. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Normal levetid for tettesjikt/membran er 20-25 år. Normal levetid for sluk er 30-60 år.

Sanitærutstyr og innredning (bad 2. etasje):
Badet har sanitærutstyr:
-Veggmontert toalett
-Badekar og dusjvegg
-Servant, skap, speil og belysning

Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Ved implementering av innebygget sisterne var det ikke krav om lekkasjesikring. Det er derfor ikke økonomisk endre løsning før man eventuelt skal renovere våtrommet, og våtrommet fungerer uten tegn til svekkelser. Konstruksjonen bør allikevel jevnlig observeres. TG2 gis på bakgrunn av manglende løsning for synliggjøring av lekkasjevann fra sisterne.

Overflater Gulv (bad 2. etasje):
Badet har flislagt gulv med elektriske varmekabler.
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Våtrommet fungerer med dette avviket og det er ingen tegn til at konstruksjonen er skadet, se også hulltaking og tilliggende konstruksjoner. Det er derfor ikke økonomisk endre løsning før man eventuelt skal renovere våtrommet, og våtrommet fungerer uten tegn til svekkelser. Konstruksjonen bør allikevel jevnlig observeres.

Sluk, membran og tettesjikt (bad 2. etasje):
Sluket er et rennesluk i stål plassert i dusjsonen. Sluk, membran/tettesjikt er fra 2010, i følge eier. Dokumentasjon på utførelse er ikke fremvist. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.

Sanitærutstyr og innredning (bad 2. etasje):
Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Ved implementering av innebygget sisterne var det ikke krav om lekkasjesikring. Det er derfor ikke økonomisk endre løsning før man eventuelt skal renovere våtrommet. Konstruksjonen bør derfor jevnlig observeres. TG2 gis på bakgrunn av manglende løsning for synliggjøring av lekkasjevann fra sisterne.

Avtrekk (kjøkken):
Kjøkkenventilator er integrert i platetopp med kullfilter. Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. TG2 er gitt på bakgrunn av at det er kullfilter/omluft på avkast fra ventilatoren. For å få TG1 må det etableres avkast direkte ut på fasade.

Overflater og konstruksjon (toalettrom):
Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Ved implementering av innebygget sisterne var det ikke krav om lekkasjesikring. Det er derfor ikke økonomisk endre løsning før man eventuelt skal renovere våtrommet. Konstruksjonen bør derfor jevnlig observeres. TG2 gis på bakgrunn av manglende løsning for synliggjøring av lekkasjevann fra sisterne.

Terrengforhold:
Eiendommen ligger i flomutsatt område. Eiendommen er registret i kartet til NVE, men ikke før ved en 1000-års flom. Det er ikke behov for utbedringstiltak. TG2 gis på bakgrunn av kartet til NVE.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for nybygg garasje, datert 08.07.2014.

Det foreligger ferdigattest for oppføring av enebolig, datert 03.04.2014.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen dater 18.06.09. I byggetegningene er det ett bad i hvert av etasjene. Utbygger har endret dette og flyttet badet i første etasje opp til andre etasje før byggestart. Også i husets første etasje er det blitt endret ved å legge til et toalettrom. Dette var endringer som ble gjort av utbygger før byggestart. Ferdigattest er gitt slik huset står i dag.

Elektrisk anlegg
Det elektriske anlegget er fra byggeår. Sikringsskap er montert på vaskerommet.

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Gulvarme i hele plan 1, samt på våtrom i boligen. Elektriske panelovner stedvis der det ikke er gulvvarme. Det fleste panelovnene er byttet i 2024. Det er montert er Toshiba luft/luft varmepumpene stue, i 2021. Boligen har en elementpeis med stålplate foran som går over 30 cm foran ovnen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 21 841 pr. år Vann, avløp og renovasjon.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 8132,- for 2024.

Faste løpende kostnader
Eiendomsskatt, kommunale avgifter, strøm, tv- og bredbånd, forsikringer, m.m. Listen er ikke uttømmende.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 238 163,- Som sekundærbolig Kr. 8 505 019,-

Tekniske installasjoner
Rør i rør system på vannrør i plast, besiktiget i rørskap. Skapet er plassert på vaskerommet. Stoppekran på hovedinntaket som er plassert i vaskerommet, med sluk. Avløpsrør i plast, fra byggeår.

Naturlig ventilasjon med mekanisk avtrekksvifte i boligen i henhold til forskrifter på byggetidspunktet. Luftespalter i yttervegger og avtrekksvifte plassert på loftet. Avtrekksventiler på våtrom og kjøkken.

Boligen har en varmtvannstank på 300L fra byggeår, denne står i vaskerommet.

Det er montert 7stk røykvarslere i boligen, disse fungerer ved test og er seirekoblet. Et brannslokningsapparat fra 2024, plassert entre.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Følgende medfølger ikke boligen:
Pendellampe over spisebord og sofagruppe på stue/kjøkken
Vegghengt montana TV-benk
Vegghengt TV
Rundt speil på WC-rom
Ovalt speil på hovedsoverom
Pendellampe på hovedsoverom
Philips Hue lysbryter på stuen

Oppgraderinger av huset gjennom tidene:
Garderober:
Spesialbygget og montert i 2023 fra Skapnett.
Verdi ca 60.000,-

Kjøkken:
Nytt kjøkken fra Designa i 2022 med steinplate.
Inkluderer nye hvitevarer, bortsett fra kjøleskap og fryser.
Verdi ca 450.000,-

Terrasse:
Bygget terrasse med komposittmateriale, fjellboret.
Verdi 200.000,-

Persienner:
Elektrisk tilpassede persienner montert i 2021.
Verdi ca 30.000,-

Varmepumpe:
Ny varmepumpe installert i 2021.
Verdi ca 30.000,-

Garasjeport:
Ny garasjeport med motor i 2024.
Verdi 40.000,-

Garasjeoppussing:
Nye vegger og dør i garasjen etter vannskade, dekket av forsikringsselskapet.

Maling:
Hele huset malt utvendig i 2022.
Hele huset malt innvendig i 2020.
Utvendig maling verdt ca 40.000,-
Innvendig maling verdt ca 30.000,-

Gulv:
Nytt gulv i stuen i 2022, laminat.
Verdi ca 20.000,-

WC:
Ny servant på WC-rom.

Elbil lader:
Elbil-lader verdt ca 15.000,-
Annet vedlikehold.

Total påkostning mellom 2020-2024: ca 915.000,- 950.000,-.

Utdrag hentet fra selgers egenerklæringsskjema:
9. Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
Ja. Kommentar: Tidligere eier opplyste om sporadisk sølvkre ved entre ved få tilfeller. Vi har ikke hatt noen sølvkre i vår eiertid og det er ingen problem for oss. Skriver det ned ettersom at det sto nevnt i tidligere egenerklæring.

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja. Kommentar: Hadde flom i garasjen etter vinter 2022. Forsikring dekket skaden.

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun faglært.
Firmanavn: GJ Bygg, byggmester og takstmann
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Ny terrasse 2021. Utført av faglært. Langt kompositt og bygget gjerde. Rammen er boret fast i fjell. Arbeidet betalte vi kr 200.000,-. Har kvittering og dokumentasjon.

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja. Kommentar: egen ladeboks i garasje montert av elektriker. Montert i 2020. Har kvittering.

24. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter, tilstandsvurderinger, boligsalgsrapporter eller målinger?
Ja. Kommentar: Sjekket vinduer og loft ved overtagelse av boligen. Noen vinduer kan være vriene å lukke/åpne. Vi fikk beskjed om at det var normalt og at de måtte smøres en gang i året. Fra tidligere eier så var det merknader om saltutslag ved pipe på loft. Vi sjekket det etter overtagelsen og det ble konstatert at det var en gammel skade som var rettet opp i og at det ikke var eller er noe fukt. Har dokumentasjon på dette.

25. Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)?
Ja. Kommentar: Naboen har veirett over vår tomt.

En tujabusk utvendig ser ikke ut til å ha overlevd vinteren.


Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utdrag hentet fra grunnboksutskriften:
2009/777266-1/200  Best. om vann/kloakkledn.  
 15.10.2009 
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:82 Bnr:24  
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
 
2009/777266-2/200  Best. om adkomstrett  
 15.10.2009 
rettighetshaver:Knr:3205 Gnr:82 Bnr:24  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Dokumentet er bestilt og kan ses hos megler.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har tilknytning til offentlig vann og avløp.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Området består hovedsakelig av boligbebyggelse, idrettsanlegg, tjenesteyting, kombinert bebyggelse og anlegg formål og andre typer bebyggelse og anlegg.

Eiendommen ligger på område med aktsomhet for flom. Gjentaksintervall flom 500-1000 år.

Eiendommen ligger på radonutsatt område med middels til lav aktsomhetsgrad.

Eiendommen ligger på område med rød støysone fra veg.

Det er for tiden ingen reguleringssaker under behandling som berører denne eiendommen.
- Hvilke planer som er under behandling vil endre seg over tid.

- Varsler om oppstart av planarbeid finner du her:
https://www.lillestrom.kommune.no/samfunnsutvikling/k unngjoringer-av-planer-og-horinger/varsel-om-oppstart-av-planarbeid

- Hvilke planer som er til offentlig ettersyn finner du her:
https://www.lillestrom.kommune.no/samfunnsutvikling/kunngjoringer-av-planer-og-horinger/offentlig-ettersyn-av-arealplaner/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 10 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 274 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 275 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 265 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 281 000,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.7 750)
Prospekter/salgsoppgave (Kr.2 500)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Grunnpakke enebolig (Kr.9 655)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Markedspakke 2 (Kr.21 900)
Markedspakke 3 (Kr.29 900)
Megler på overtagelse (Kr.2 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.102 417)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-24-0050

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Romeriksmegleren AS
EIE Lillestrøm
Org. nr: 976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder Madeleine Skjevik

Saksbehandlere
Madeleine Skjevik
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler | Partner | Salgsleder
Mob: 47 25 54 30 / E-post: mas@eie.no

Julie Fredheim Maudal
Medhjelper | Markedsfører
Mob: 94 49 80 60
[/ E-post: jfm@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Fetveien 274
For mer om objektet
Fetveien 274

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: