Bilde 1 av Lørenskog Hageby D1-0205Bilde 2 av Lørenskog Hageby D1-0205
Digital salgsoppgave
Lørenskog Hageby D1-0205

1475 Finstadjordet • Lørenskog kommune

Prisantydning

kr 7 290 000

Omkostninger: kr 84 950Totalpris: kr 7 374 950
Salg av kontraktsposisjon - Stor 4-roms hjørneleilighet - 2 garasjeplasser - Hybelmulighet - Sentral beliggenhet
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Internt bruksareal (BRA-i)
102 m²
Bruksareal (BRA)
102 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
22 m²
Fellesutgifter
kr 5 316 / Mnd
Prisantydning
kr 7 290 000
Omkostninger
kr 84 950
Totalpris
kr 7 374 950
Byggeår
2024
Tomt
Eiet tomt m²
Oppdragsnummer
127240007
card-default

Lasse Saltkjel

Eiendomsmegler | Fagansvarlig
Les om Lasse
Prisantydningkr 7 290 000,-
Andelskapitalkr 5 000,-
Etableringskostnaderkr 18 500,-
Dokumentavgift garasjeplasskr 250,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 500,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 500,-
Transportgebyrkr 55 000,-
Gebyr for innløst fellesgjeld i forbindelse med overtagelsekr 5 000,-
  
Totalpris kr 7 374 950
Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Arealer
Totalt BRA 102 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 102,40 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 22,10 kvm

Arealene er hentet fra salgsoppgaven fra da leilighetene ble solgt nye av utbygger. Det tas forbehold om eventuelle feil i oppgitt areal.

Antall soverom
3

Byggeår
2024

Prisantydning
7 290 000

Totalpris inkl. fellesgjeld
kr 7 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 250,- (Dokumentavgift garasjeplass)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 5 000,- (Andelskapital)
kr 5 000,- (Gebyr for innløst fellesgjeld i forbindelse med overtagelse)
kr 18 500,- (Etableringskostnader)
kr 55 000,- (Transportgebyr)
--------------------------------------------------------
kr 84 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 374 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Viktig informasjon
Kjøper har mulighet til å kjøpe boligen med eller uten fellesgjeld. Oppgjørsform må bestemmes senest 10 dager før overtagelse av leiligheten. Se alternativ 1 og 2 under for de aktuelle valgmulighetene.

Kjøp uten fellesgjeld (alt. 1)
Kjøpesum og omkostninger i salgsoppgaven er tatt utgangspunkt i kjøp uten fellesgjeld. Ved kjøp uten fellesgjeld vil kjøper få reduserte felleskostnader.

Felleskostnadene (drift- og vedlikeholdskostnader) er stipulert til kr. 4 617,- per måned. I tillegg kommer tv/internett på kr. 299,- per måned og felleskostnader for garasje til ca. kr. 200,- per plass. Energikostnader som fjernvarme og varmt forbruksfann faktureres andelseier direkte iht. individuell måling. Det gjøres særskilt oppmerksom på at nivået på drifts- og vedlikeholdskostnader vil avhenge av hvilke tjenester borettslaget ønsker.

Kjøp med fellesgjeld (alt. 2)
Dersom det er ønskelig å kjøpe boligen med fellesgjeld, vil prisen på boligen være kr. 2 537 000,- + omk og fellesgjelden vil være kr. 4 753 000,-.

Felleskostnadene (drift- og vedlikeholdskostnader) er stipulert til kr. 3 899,- per måned. I tillegg kommer tv/internett på kr. 299,- per måned og felleskostnader for garasje til ca. kr. 200,- per plass. Energikostnader som fjernvarme og varmt forbruksfann faktureres andelseier direkte iht. individuell måling. Det gjøres særskilt oppmerksom på at nivået på drifts- og vedlikeholdskostnader vil avhenge av hvilke tjenester borettslaget ønsker. I tillegg vil det være månedlige kapitalkostnader forbundet med fellesgjelden. Fellesgjelden vil ha 40 års løpetid, der de 10 første årene er avdragsfrie.

Oppstilling av felles- og kapitalkostnader fra år 0-10:
kr. 4 617,- (Drift- og vedlikeholdskostnader)
kr. 299,- (Tv/internett)
kr. 400,- (Garasjeplasser)
kr. 21 587,- (Kapitalkostnader med beregning med rente på 5,45%)
-------------------------------------------------------
26 903,- (Totale felleskostnader i avdragsfri periode frem til år 10)
-------------------------------------------------------

Oppstilling av felles- og kapitalkostnader fra år 11:
kr. 3 899,- (Drift- og vedlikeholdskostnader)
kr. 299,- (Tv/internett)
kr. 400,- (Garasjeplasser)
kr. 26 838,- (Kapitalkostnader med beregning med rente på 5,45%)
------------------------------------------------------
kr. 32 154,- (Totale felleskostnader fra år 11)

Det gjøres oppmerksom på at beregningen i tabellen ovenfor er beregnet med en utlånsrente på ca. 5,5% per mars 2024. Det er flytende rente på lånet, slik at avdragsfrihet, løpetid, rente og beløp kan endre seg frem til inngåelse av endelig avtale med banken, samt i hele lånets løpetid.

Oppstilling av kjøpesum og omkostninger:
kr. 2 537 000,- (Kjøpesum)
-------------------------------------------------------
kr. 200 (Panteattest kjøper)
kr. 250,- (Dokumentavgift garasjeplass)
kr. 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr. 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr. 5 000,- (Andelskapital)
kr. 18 500,- (Etableringskostnader)
kr. 55 000,- (Transportgebyr)
-------------------------------------------------------
kr. 79 950,- (Omkostninger totalt)
-------------------------------------------------------
kr. 2 616 950,- (Kjøpesum og omkostninger)
-------------------------------------------------------

Forbehold
Informasjonen om fellesgjeld og stipuleringer av kostnader er hentet fra utbyggers salgsoppgave. Det gjøres særskilt oppmerksom på at det er forbundet en viss usikkerhet rundt summene, og at disse er beregnet og stipulert ut fra erfaringstall. Økninger av energikostnader og andre kostnader kan og vil påvirke beregningene. Det er styret i sameiet som vil fastsette de endelige felleskostnadene i samråd med forretningsfører.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer vil borettslaget bli tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Saida Zahoor

Salg av kontraktsposisjon
Salget gjelder overdragelse av kontraktsposisjon med tilhørende rettigheter og forpliktelser til en bolig som ikke er fullført. Kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i en allerede inngått kontrakt mellom utbygger (entreprenør/selger) og selger av kontrakten (kjøper 1). Den inngåtte kontrakten regulerer alle forhold knyttet til leveranse av boligen. Kjøper av kontraktsposisjonen overtar kjøper 1s rettigheter og forpliktelser, herunder lovpålagte garantier og betalingsvilkår. Det forutsettes at interessenter har satt seg grundig inn i den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis. Kjøpekontrakt med vedlegg datert 4. mai 2021 ligger vedlagt.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert eventuelle tilvalg som kjøper 1 har bestilt hos utbygger (i hht. opprinnelig kontrakt) og kjøper 1s merverdi.

I tillegg kommer eventuelt transportgebyr og forskudd som første kjøper allerede har innbetalt til opprinnelig selger/utbygger.

Parkering
Det medfølger to parkeringsplasser etter hverandre.

Bebyggelse
Området består av blokk- og sentrumsbebyggelse.

Tomt
Borettslaget vil få en pent opparbeidet tomt med gressarealer, beplantning, samt asfalterte og steinbelagte internveier. På området vil det bli både lekeplass og sittegrupper. Det vil bli felles takterrasser på hvert bygg. Alle leilighetseiere har rett til bruk av takterrassen som tilhører det enkelte borettslag.

Beliggenhet
Lørenskog Hageby sitt nærområde byr på en rekke aktivitetstilbud, noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. I nærheten finnes bl.a. svømmehall, fotballbaner, ishall, skihallen SNØ og skøytebane. Liker du deg i skogen, så ligger Østmarka og lokker bare noen minutter unna. Her finner du et godt løypenett sommer som vinter. I tilknytning til Losby Gods ligger et av landets fineste golfanlegg. Området er også et meget populært tur- og rekreasjonsområde.

Triaden og Metrosenteret ligger rett ved og tilbyr begge et rikt utvalg av både butikker og spisesteder. Kulturhuset Lørenskog huser alt fra kino og bibliotek til teaterforestillinger, konsertopptredener, operakafé og familiedisko. For deg som har barn, er det godt å vite at det ligger flere skoler og barnehager i nærområdet.

Offentlig kommunikasjon er godt utbygd i Lørenskog kommune. Fra Triaden senter, rett over veien, finner du nærmeste bussholdeplass som tar deg i retning mot både Oslo og Lillestrøm. Her er det fem avganger i timen om morgenen i begge retninger. Det planlegges i tillegg en helt ny trasé for en T-banelinje inn mot Oslo.

Offentlig kommunikasjon
Offentlig kommunikasjon er godt utbygd i Lørenskog kommune. Fra Triaden senter, rett over veien, finner du nærmeste bussholdeplass som tar deg i retning mot både Oslo og Lillestrøm. Her er det fem avganger i timen om morgenen i begge retninger. Det planlegges i tillegg en helt ny trasé for en T-banelinje inn mot Oslo.

Byggemåte
Alle bærekonstruksjoner er hovedsakelig av betong, enkelte vegger med stålsøyler og dragere. Fasader for de ulike byggene har en variasjon av eller en kombinasjon av tegl, trepanel og puss etter arkitektens material- og fargevalg. Endelig utførelse avklares under detaljprosjekteringen. Det vil bli flatt yttertak med mebran. Områder med tremmegulv på felles takterrasse der dette er vist på utomhusplan.

Leveransebeskrivelse
Interessenter oppfordres til å sette seg inn i utbyggers salgsoppgave fra det opprinnelige salgstidspunktet. Denne salgsoppgaven inneholder komplett leveransebeskrivelse og oversikt over detaljer rundt boligens innhold og standard.

Salgsoppgaven lastes ned her: https://fredensborgbolig.no/lorenskog-hageby/dokumenter/

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Før boligen kan overtas av kjøper skal det foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest besørges av utbygger (Selger i den kontrakten kjøper trer inn i). Kjøper har ingen plikt til å overta boligen eller innbetale oppgjør for boligen, før boligen er klar til overtakelse og det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er ikke tillatt å ta en bolig i bruk uten at det minimum foreligger midlertidig brukstillatelse

Elektrisk anlegg
Det elektriske anlegget er prosjektert og blir levert iht. NEK 400.

Oppvarming
Leilighetene oppvarmes med termostatstyrte radiatorer tilknyttet fjernvarme fra Akershus Energi. Det vil ikke leveres radiatorer i alle rom, men antall og plassering som vist på salgstegninger. Endelig antall og plassering avklares under detaljprosjekteringen. Baderom blir levert med vannbåren gulvvarme.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det leveres separate ventilasjonsaggregater plassert i hver leilighet. Aggregatene plasseres enten i bod, i gang eller integrert i kjøkkenhetten. Aggregatets endelige plassering avklares under detaljprosjekteringen.

Energimerking
Alle nye leiligheter skal energimerkes. Energimerking av hver leilighet utføres av utbygger før overtakelse. Energimerkingen må foreligge for å få utstedt ferdigattest. Utbygger antar at prosjektet vil oppnå minimum energiklasse C - lys grønn - for alle leilighetene. Energiklasse beregnes før overtakelse.

Eiendomsskatt
Det er ingen eiendomsskatt for private husholdninger i Lørenskog kommune for inneværende år.

Faste løpende kostnader
Foruten eventuelle lån og månedlige felleskostnader, vil innboforsikring, energikostnader, strømutgifter etc. være faste løpende kostnader.

Forsikring med polisenummer
Eiendommen er fullverdiforsikret av utbygger frem til overtagelse. Fra og med overtagelsen går forsikringsplikten over på borettslaget. Hver andelseier må selv tegne egen innboforsikring og eventuelle andre særforsikringer.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi (for inntektsåret 2024 gjelder en prosentandel på 70% for den delen som overstiger kr. 10 000 000,-) og 100% av sekundærbolig for 2024. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Borettslag
Borettslaget er prosjektert med totalt 163 leiligheter i bygg E og D. Eiendommen vil bli seksjonert iht. lov om eierseksjoner av 22. juni 2018. Sameiet Lørenskog Hageby Bygg D og E er planlagt å bestå tre seksjoner; én samleseksjon bolig bestående av leilighetene i Lørenskog Hageby Bygg D og E Borettslag, med borettslaget som eier av samleseksjonen, én næringsseksjon bestående av næringsarealene i Bygg D4, samt én næringsseksjon bestående av fellesrom som kan benyttes av alle leilighetseiere i Lørenskog Hageby.

Forretningsfører
Utbygger engasjerer forretningsfører på borettslagets vegne innen overtagelse.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp via private stikkledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Det er privat vei til offentlig vei.

Regulering
Eiendommen ligger i et område som er preget av sterk utvikling. Området er en del av sentrumsutviklingen av Lørenskog, og det er flere pågående byggeprosjekter nå og i tiden fremover som ligger i nærheten av dette prosjektet.

Overtagelse
Ved kjøp av en kontraktsposisjon trer kjøper inn i avtalen som selger (kjøper1) har gjort med utbygger/entreprenør om rett til fast eiendom med bolig under oppføring. Overtakelse av boligen reguleres av den kontrakten kjøper trer inn i.

Utbyggers forbehold
Utbygger forbeholder seg retten til å godkjenne kjøper av kontraktsposisjonen. Overdragelsen er bundet av et samtykke fra utbygger etter budaksept.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 250,- (Dokumentavgift garasjeplass)
kr 500,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
kr 5 000,- (Andelskapital)
kr 5 000,- (Gebyr for innløst fellesgjeld i forbindelse med overtagelse)
kr 18 500,- (Etableringskostnader)
kr 55 000,- (Transportgebyr)
--------------------------------------------------------
kr 84 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 374 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Merverdien og eventuelt transportgebyr skal innbetales til EIE nybygg Romerike AS sin klientkonto ved kontraktsinngåelse.

Merverdien og transportgebyret vil bero på meglers klientkonto inntil kjøper har fått hjemmel til boligen. Når kjøper har fått hjemmel til boligen vil merverdien og transportgebyret bli utbetalt til selger (kjøper 1). Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper av kontrakten.

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for bolig i hht. opprinnelig kjøpekontrakt, eventuelle tilvalg og omkostninger) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres. Oppgjør for kjøp av boligen gjennomføres av prosjektets opprinnelige megler/oppgjørsavdeling - Sem & Johnsen.

Det er stilt entreprenørgaranti i tråd med bustadoppføringsloven § 12 beregnet av opprinnelig kjøpesum. Det blir ikke stilt ny garanti beregnet av merverdien.

Dersom kjøper 2 er forbruker, faller plikten til å betale merverdien bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. Avhendingsloven §1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selgers side, og kjøper plikter å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangler/forsinkelser er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger.

Garanti
Det er stilt entreprenørgaranti i tråd med bustadoppføringsloven § 12 beregnet av opprinnelig kjøpesum. Det blir ikke stilt ny garanti beregnet av merverdien. Frem til overtakelse skal garantien være på 3 % av vederlaget. Fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5 % av vederlaget i opprinnelig kjøpekontrakt (kjøpekontrakt mellom utbygger og kjøper 1).

Utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 for forskudd.

Oppdragsnummer
127-24-0007

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert eventuelle tilvalg som kjøper 1 har bestilt hos utbygger (i hht. opprinnelig kontrakt), og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til selger, kr. 250 000,-, er prisantydning for kjøp av kontrakten, og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen.

Lovanvendelse
Avtalen mellom kjøper 1 (selger av kontraktsposisjon) og kjøper 2 (ny kjøper), blir regulert av avhendings- og kjøpsloven. Den underliggende kontrakten som kjøper 2 trer inn i, blir regulert av bustadoppføringsloven.


Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
EIE Nybygg Romerike AS
EIE nybygg Romerike
Org. nr: 929508610
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Fagansvarlig Lasse Saltkjel

Saksbehandlere
Lasse Saltkjel
EIE nybygg Romerike
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
Mob: 47 30 08 69 / E-post: lsa@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lørenskog Hageby D1-0205
For mer om objektet
Lørenskog Hageby D1-0205

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: