Bilde 1 av Skigata 10Bilde 2 av Skigata 10
Digital salgsoppgave
Skigata 10

1473 Lørenskog • Lørenskog kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 6 990 000

Omkostninger: kr 185 200Totalpris: kr 7 175 200
Lørenskog - Stor 4-roms fra 2019 med garasjeplass, 2 veranda & 2 bad. *Hybel. V.v & oppvarming inkl. Heis.
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Selveier
Eierseksjon
72
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
92 m²
Bruksareal (BRA)
92 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
16 m²
Fellesutgifter
kr 5 236 / Mnd
Prisantydning
kr 6 990 000
Omkostninger
kr 185 200
Totalpris
kr 7 175 200
Byggeår
2019
Tomt
Fellestomt 10300000 m²
Oppdragsnummer
127240031
Visninger
Onsdag 02. okt.
17:00 - 17:45
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 6 990 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-)kr 174 750,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 7 175 200
Eiendom
Skigata 10, 1473 Lørenskog

Matrikkel
Gnr. 101 Bnr. 14 Snr. 72 i Lørenskog kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 92 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 92 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 5 kvm
I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 16 kvm

Terrasse- og balkongareal (TBA) dekker areal som åpne balkonger, altaner og verandaer. Dette arealet vil ikke bli inkludert i boligens bruksareal.

Bod i kjeller er ikke oppmålt men er oppgitt å være ca. 5 kvm fra salgsprospektet når selger kjøpte eiendommen.

Ikke måleverdige arealer som skyldes skråtak eller lav himlingshøyde (ALH) kan opplyses som tilleggsinformasjon. Slike arealer skal ikke oppføres alene, men skal alltid opplyses sammen med korrekt målt BRA. BRA og ALH kan summeres, og utgjør boligens gulvareal (GUA).

For mer informasjon se her: https://eiendomnorge.no/nyheter/viktig-informasjon-om-arealmaling-article2588-919.html

Tabellen som viser fordelingen av P-ROM og S-ROM er basert på den tidligere arealstandarden (NS 3940:2012) og inneholder ulike definisjoner for måling i forhold til den nåværende standarden (NS 3940:2023). Eksempel skal ikke boder via fellesareal være med som S-ROM, men i ny standard er dette med som BRA-e og summert i bruksarealet (BRA). Oversikten over P-ROM og S-ROM er kun ment som informasjon og for sammenligning, og skal ikke brukes i markedsføring av boliger. Tallene er omtrentlige og kan avvike fra faktiske målinger; de er ikke juridisk bindende. Rombenevnelsen er vurdert med tanke på dagens bruksområder og tar ikke hensyn til kravene i byggeforskriftene.

Det er bruken av rommet på befaringstidspunktet som avgjør om rommet defineres som P-rom eller S-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, uten at dette vil få betydning for takstmannens valg. Arealet er beregnet ut ifra oppmåling på stedet.

Antall soverom
3

Byggeår
2019

Tomt
Fellestomt 10 108,9 kvm.

Oppgitt areal kan fravike fra faktisk areal om ikke grensepunktene er koordinatfestet med høy nøyaktighet.

Prisantydning
6 990 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 175 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 165 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 175 200,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Eier
Varsha Kolonial AS v. Selvanayagam Uthayasoorian

Parkering
Det medfølger en biloppstillingsplass med i felles garasjeanlegg. Mulighet for å etablere el-bil lader.

Sameiet disponerer 5 stk gjesteparkeringer i felles garasje.

Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde i Lørenskog kommune, like ved Triaden kjøpesenter. Her har du gangavstand til alle servicetilbud du måtte trenge i hverdagen, samt kollektivtilbud med god forbindelse til Oslo sentrum.

Kort gangavstand til bussforbindelse med hyppige avganger i retning av Oslo, Ahus og Lillestrøm. Bussen til Helsfyr tar kun 15 min. og fra T-banestasjonen manøvrer man seg lett gjennom Oslo og omegn. Med bil bruker man ca. 18 minutter inn til Oslo sentrum, ca. 10 min til Lillestrøm, ca. 7 min til Strømmen og ca. 30 min til Gardermoen.

Det er et godt utbygd nett av gang- og sykkelveier i Lørenskog, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn. Condis og Fresh fitness ligger kort gangavstand fra leiligheten, og SATS finner du på Metro Senter.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra, Rema 1000, Bunnpris eller Joker. De to sistnevnte er søndagsåpne! Triaden kjøpesenter ligger kun en kort spasertur unna. Senteret har vært under omfattende utbygging, og fremstår som meget moderne og flott. Trampoline- og aktivitetssenter på 2.800 kvadratmeter, flerbrukshall, park, flere serveringsteder og 40 nye butikker er blant nyhetene.

Ellers er det gangavstand til Lørenskog sentrum med Metro Senter og Lørenskog kulturhus. Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Fra Røykås kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turterreng. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Tomt
Fellestomt, 10300000 kvm

Inneholder
Entré
Velkommen inn i det som kan bli ditt nye hjem for deg og din familie! Leiligheten ligger i byggets 4.etasje med heisadkomst.  Her får man et umiddelbart godt inntrykk av leiligheten. I entreen er det plass til kommode, speil og oppheng av yttertøy. I tilknytning til entreen er det inngang til eget bad & soverom. Dersom det er ønskelig er mulig å innrede til en praktikantdel dersom det er ønskelig. Selger & megler har ikke undersøkt mulightene for dette men bad og soverom er vegg i vegg slik at det er mulighet for vann & avløp.


Åpen stue- og kjøkkenløsning:

Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen løsning og gir et sosialt allrom. Her får man godt med naturlig lys fra generøse vindusflater - noe som gir en luftig atmosfære.Boligen har en hjørne/endebeliggenhet som gjør at man får vindu fra 2 sider som er med på å tilføre rommet mye naturlig lys.


Stuen har gode innredningsmuligheter der det er god plass til både sofagruppe, TV-benk og annet ønskelig møblement. Her vil du oppleve at det er godt å bo og fint å være gjest!

Kjøkkeninnredningen er fra Sigdal og har glatte fronter, samt laminat benkeplate med oppvaskkum. Kjøkkenet er utstyrt med integrert ovn, kjøl/frys og oppvaskmaskin - disse medfølger naturligvis ved salg. Kjøkkenet er godt utnyttet og har rikelig med både skap- og benkeplass med bl.a. takhøye overskap. På kjøkkenet er det flere smarte løsninger som blant annet den frittstående kjøkkenøyen som gjør rommet til et praktisk og godt arbeidskjøkken.

Fra stuen er det utgang til den ene balkongen, denne er vestvendt med gode solforhold..

To balkonger:

Leiligheten har to flotte balkonger; den ene med utgang fra stuen og den andre med utgang fra hovedsoverommet. Her får man med det optimale solforhold da den ene balkongen er østvendt og den andre vender mot vest. Her kan man med andre ord nyte solen hele dagen på solfylte vår- og sommerdager!

Den største balkongen ligger i tilknytning til stuen og blir dermed som en forlengelse av stuen på sommerstid. Her er det hyggelig utsyn over nabolaget! Balkongen er vestvendt og på ca. 7 kvm. Her er det fin plass til utemøblement, grill og beplantning.

Den andre balkongen ligger i tilknytning til det ene soverommet. Balkongen er på ca. 11 kvm og har plass til et kafésett hvor morgenkaffen kan nytes. Denne balkongen er østvendt.

To bad:

Her får man gleden av to flotte bad hvor det på begge er holdt i moderne med nøytrale farger.

Hovedbadet ligger i tilknytning til entreen. Her er det stilige fliser på gulv og vegger, samt downlightsbelysning i himlingen. Badet har innredning med nedfelt servant med skuffeløsning under, veggmontert toalett og dusjvegger/hjørne. Det er opplegg for vaskemaskin.

Det andre badet ligger i direkte tilknytning til hovedsoverommet. Her er det i likhet med det andre badet også fliser på gulv og vegger, og downlightsbelysning i himlingen. Badet er utstyrt med innredning med skuffeløsning og nedfelt servant over, samt veggmontert toalett og dusjvegger/hjørne.

Tre soverom:

I denne leiligheten er det totalt tre soverom. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng og nattbord på begge sider. Det er i tillegg plass til garderobeskap med god plass til oppbevaring av klær.  Fra hovedsoverommet er det også utgang til den den andre balkongen hvor man kan nyte morgenkaffen. Hovedsoverommet ligger også i tilknytning til det ene badet.

De to andre rommene er perfekte som barnerom, gjesterom og/eller kontor - alt etter ønske og behov.

Overflater:

Gulv: 3-stavs eikeparkett i alle rom. Flislagte gulv på badene.
Vegger: Vegger med malte glatte overflater. Flislagte vegger på badene.
Himling: Himlinger med malte betongelementer. Nedsenket himlinger på badene og i entreen.

Byggemåte
Bygget er oppført med såle på antatt faste masser. Bærende konstruksjoner i betong/ stål. Skillende vegger og etasjeskille i betongkonstruksjon. Yttervegger er teglsteinsforblendet. Bindingsverkkonstruksjon mellom skillende elementer. Flatt tak tekket med sveiset papp e.l. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt inngangsdør og malte balkongdører i tre med 2-lags glass.

Boder
1 bod i leiligehten & 1 bod i kjeller. Bod i kjeller er ikke oppmålt men er ca., 5 kvm.

Standard
Følgende bygningsdeler har fått TG3 i tilstandsrapporten:

Våtrom: Bad/Vaskerom
Oppsummering av membran, tettesjikt og sluk
Rørføringer til dusjbatteri er ikke synlig for inspeksjon (skjult bak deksel).
Synlig klemt membranløsning i sluk. Klemring i sluk mangler 1 av 4 skruer. Oppgitt avvik gis TG-3.

Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk
Utbedre overnevnt avvik, samt kontroll av installasjoner.

Utbedringskostnader membran, tettesjikt og sluk: 10 000 - 50 000

Våtrom: Bad
Oppsummering av sanitærutstyr
1 dusjdør er skadet. Inkl. beslag.
Oppgitt avvik gis TG-3.

Anbefalte tiltak sanitærutstyr
Utskifting av dusjdør.

Utbedringskostnader sanitærutstyr: 10 000 - 50 000

Følgende bygningsdeler har fått TG2 i tilsandsrapporten:

Vinduer og dører
Oppsummering
Vinduer og balkongdører med normal elde og slitasje. TG-1. Balkongdører med skjevheter gis TG-2.

Anbefalte tiltak
Justering av balkongdører.

Øvrig: Gulv
Oppsummering
Gulvoverflater med normal elde og slitasje. TG-1. "Knirk" ved parkettskjøter. Flere fotlister med noe dårlig
innfesting. Oppgitte avvik gis TG-2.

Anbefalte tiltak
Utbedring av overnevnte avvik tilknyttet fotlister.

Øvrig: Vegger
Oppsummering
Riss over vindu på 1 soverom. Overgang mellom gulv/himling er oppsprukket flere steder.

Oppgitte avvik gis TG-2.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse for bygg B, datert 29.11.2019.

Byggetegninger fra kommunen samsvarer med dagens bruk av boligen. Kopi av tegninger og eventuelle attester kan fås ved henvendelse hos megler.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten blir oppvarmet med vannbåren gulvvarme tilknyttet fjernvarmeanlegg.

Fjernvarme blir fakturert à konto sammen med felleskostnadene. Målere for fjernvarme og vann leses av ved årsskiftet. Avregningen for perioden avregnes eier av seksjonen på det tidspunkt avregningen sendes ut. Har det vært salg i løpet av perioden det avregnes for, må dette tas hensyn til ved oppgjør/eierskifte, og gjøres opp direkte mellom kjøper og selger.

Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Felleskostnader
Fellesutgiftene utgjør kr. 5.386,- pr. mnd. og inkluderer:

A-konto oppvarming og varmtvann, garasjeplass, tv/bredbånd, forretningsførsel, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, generell drift og vedlikehold i sameiet m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. boligselskapets faktiske driftsutgifter, og de fordeler seg som følger:

Akonto fjernvarme 2.116,-
Felleskostnader 2.487,-
Vedlikeholdsfond 184,-
Bredbånd 449,-
Garasje 150,-

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene.@

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Sameiet har en avtale med Altibox som inkluderer TV-pakke og bredbånd (200/200) fra Viken Fiber, dette dekkes av felleskostnader. TV-dekoder fra Altibox følger leiligheten.

Sameiet
Skårersletta Sameie , Orgnr: 923 994 416

Forretningsfører: Obos Eiendomsforvaltning AS

Sameiet består av 226 seksjoner.

Dyrehold:

- Det gis tillatelse til anskaffelse av hund og katt i sameiet forutsatt at de normalt holdes innendørs og holdes i bånd ved lufting.
- Det er ikke tillatt å binde eller på annen måte la hunder oppholde seg på terrasser eller balkonger for lufting på en slik måte at det er til sjenanse for andre sameiere.
- Det er båndtvang på sameiets fellesområder. Eierne må påse at dyr ikke gjør fra seg i atriet eller tar seg inn på andre sameieres område.
- Lufting av dyr skal skje utenfor sameiets område. Ekskrementer skal plukkes opp og kastes i søppelbrønn for restavfall.
- Styret kan nekte dyrehold og pålegge dyret fjernet når styret finner det nødvendig av hensyn til øvrige beboere.

Vedtekter, husordensregler og årsmøtedokumenter kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner.

Styregodkjennelse & forkjøpsrett
Det kreves ikke styregodkjennelse av kjøper. Seksjonen er heller ikke beheftet med forkjøpsrett.

Åresregnskap
Regnskap for 2023 viser et overskudd på kr 655 787,-

Budsjett for 2024 viser et overskudd på kr 659 907,-

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i eierseksjonssameiet.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt for bolig i Lørenskog kommune.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 7248279

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 515 833,- Som sekundærbolig Kr. 6 063 333,-

Tekniske installasjoner
Avtrekk:

Det er avtrekk via balansert anlegg.

Vannledninger:

Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er besiktiget i rørskap. Rørskap for sanitær plassert i himling i hvert sitt bad. Rørskap for varme plassert i bod.

Avløpsrør:

Det er avløpsrør av plast.

Ventilasjon:

Boligen har balansert ventilasjon. Aggregat plassert i himling i boden.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Selger og megler gjør oppmerksom på at det er oppdaget sprekk på noen fliser og en dusjvegg som må utbedres. Da boligen fortsatt er under garantitid er dette meldt inn som reklamsjon til IAM Insurance som stilte §12 garanti ihht. Buofl. og vil være ansvarlig for evt. utbedring.

Selger opplyser om at boligen ikke er bebodd av selger og derfor begrenset kunnskap om bruken av denne.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Iht. eierseksjonsloven § 31 har sameiet legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.



Dnr. 1137665, tgl. 27.09.2019 - Seksjonering
SNR: 172
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 92 / 15128

Dnr. 280, tgl. 28.01.1961 - Rettigheter iflg. skjøte
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Dnr. 10933, tgl. 30.10.1989 - Erklæring/avtale
Rett for Lørenskog Energiverk til å føre opp nettstasjon nærmere beskrevet.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Dnr. 1118284, tgl. 24.09.2019 - Bestemmelse om veg
Bestemmelse om etablering av spunt.
Gjelder også for senere fradelte parseller eller opprettede seksjoner
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Dnr. 1540959, tgl. 07.12.2021 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver allmennheten
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Dnr. 558598, tgl. 01.01.2020 - Omnummerering ved kommuneendring
Omnummerering ved kommuneendring

Dnr. 162585, tgl. 01.01.2024 - Omnummerering ved kommuneendring
Omnummerering ved kommuneendring

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Seksjonen har ingen utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av seksjonen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonverdier. Det gjøres allikevel oppmerksom på at kortidsutleie av hele seksjonen i mer enn 90 døgn per år allikevel ikke er lov iht. eierseksjonsloven. Leietaker må følge ordensregler og vedtekter på lik linje som eier. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Vei, vann & avløp er tilknyttet det offentlige nett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligbebyggelse/forretning/offentlig tjenesteyting/næringsbebyggelse, hotell/overnatting og bevertning  iht. reguleringsplan.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved hendvendelse til megler.

Selger & megler gjør oppmerksom på at området er under utvikling og det må påberegnes byggeaktivitet i nærområdet i en god tid fremover.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 175 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 165 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 7 175 200,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (forutsatt salgssum: 7 150 000,-) (Kr.50 000)
Meglerpakke kommune & sameiet (Kr.9 400)
Markedspakke - Foto, finn.no, Look, Digital prospekt (Kr.14 900)
Oppgjør (Kr.5 900)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.6 215)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Totalt kr. (Kr.107 215)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
127-24-0031

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Oslo og Akershus Bolig- og prosjektmegling AS
EIE Bolig- og prosjektmegling
Org. nr: 929508610
Karenslyst allé 49
0279 Oslo
Tlf:

Ansvarlig megler
Salgsleder | Eiendomsmegler Usanthan Lucas

Saksbehandlere
Usanthan Lucas
EIE Bolig- og prosjektmegling
Salgsleder | Eiendomsmegler
Mob: 97 98 44 18 / E-post: ul@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Skigata 10
For mer om objektet
Skigata 10

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: