Bilde 1 av Løkenåsringen 31
Bilde 2 av Løkenåsringen 31
Digital salgsoppgave
Løkenåsringen 31

1473 Lørenskog • Lørenskog kommune

Prisantydning

kr 12 490 000

Omkostninger: kr 51 200Totalpris: kr 12 541 200
Lørenskog - 3 solgt! Bygging igangsatt! Prosjektert enebolig. *Hybel. Garasje. 4 sov. 3 bad. *Kampanje. Lav dok.avgift.
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
4 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
218 m²
Bruksareal (BRA)
218 m²
Prisantydning
kr 12 490 000
Omkostninger
kr 51 200
Totalpris
kr 12 541 200
Byggeår
2023
Tomt
Fellestomt 727 m²
Oppdragsnummer
77240237
card-default

Binh Nguyen

Eiendomsmegler
Les om Binh
card-default

Usanthan Lucas

Eiendomsmegler
Les om Usanthan
Visninger
Søndag 27. okt.
14:30 - 15:30
Meld deg på visning
Prisantydningkr 12 490 000,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 000 000,-)kr 50 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 12 541 200
Velkommen til Løkenåsringen!
Velkommen til Løkenåsringen 31!
En komplett familievennlig enebolig under oppføring i det ettertraktede & barnevennlige småhusområdet på Lørenskog. Med en harmonisk blanding av rolig omgivelse og familievennlige kvaliteter i et samtidig sentralt bomiljø med enkle adkomster til det meste som gjør beliggenheten ypperlige for barnefamilier!

Boligen er meget praktsik og har en flesksibel utnyttelse som gir gode familievennlige kvaliteter som 4 gode soverom, 3 bad, sosialt kjøkken og flere stuer.

I boligenes første etasje er det lagt til rette for mulighet til praktikantdel via egen inngang, dersom man ønsker en bi-inntekt.

Kvaliteter ved eiendommen:
 
• 4 soverom, 3 bad & 3 stuer
• Praktikantdel med egen inngang som kan benyttes som hybel
• Stille og rolige omgivelser
• Gode solforhold
• Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
• Integrert garasje
• 5 års garanti
• Moderne og tidsriktig standard
• Lav dokumentavgift
• Terrassekampanje ved kjøp innen 15.11.2024 til en verdi av kr 50 000,-

Eiendom
Løkenåsringen 31,1473 Lørenskog

Matrikkel
Gnr. 100 Bnr. 812 i Lørenskog kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Eierseksjon

Ferdigstillelse
Ferdigstillelse

Selger/Utbygger
Stema Bolig AS

Hjemmelshaver
Stema Bolig AS

Areal
Bruksareal: 218,40 kvm

Følgende rom er inkludert i BRA-I:

1.etg. Entre, stue inkl. trapperom, toalettrom, tv-stue, bad /vaskerom.

2.etg: Stue m/trapp, kjøkken, masteravdeling med soverom, bad og walk-in garderobe.

3.etg: Loftstue, gang inkl. trapperom, vaskerom/bod, bad og 2(3) soverom.

BRA-E:

1.etg: Bod, sportsbod og garasje

Deler av loftetasje er ikke medregnet som BRA grunnet lav takhøyde.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Tomt
Fellestomt 727 kvm

Totalpris inkl. omkostninger
kr 12 490 000,- (Fastpris)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 50 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 000 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 51 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 541 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Fellesutgifter
Kr.,- pr..

Beskrivelse
Velkommen til Løkenåsen, et splitter nytt eneboligprosjekt med forventet overtagelse innen utgangen av første kavrtal 2025.

Prosjektet består av totalt fem eneboliger hvor hver bolig får eksklusiv bruksrett til et hageområde i tilknytning til sin seksjon. Boligenes arkitektur har et moderne preg med rene flater og store vinduer i kombinasjon med enkelte tradisjonelle elementer som saltak og fasade i tre. De store vindusflatene slipper inn mye naturlig lys og gir en luftig og åpen følelse. Boligene er helhetlig satt sammen av produkter som matcher og utfyller hverandre, noe som gjør det enkelt å sette sitt personlige preg for å skape et tidløst og harmonisk hjem!

Planløsningene er svært romslige og meget familievennlig. Hver enkelt bolig er tilpasset terrenget og har svært variabel utforming - her det det noen for en hver smak og preferanser! Samtlige boliger har integrert garasje, romslig entré med oppbevaringsmuligheter, innvendig bod/teknisk rom, minst to bad og minst fire soverom herav et av disse er masterbedroom med egen garderobe og tilgang til bad. Boligene leveres med en luftig åpen stue- kjøkkenløsning med naturlige soner for spise og sofamøblement, terrasse/takterrasse samt egen kjeller-/ eller loftstue. Boligene har ikke separat utleieenhet, men boligene bygges slik at kjøper kan tilrettelegge for hybel/praktikantdel.

Boligene får skjermet beliggenhet med gode sol- og utsiktsforhold. Her blir det rikelig med boltreplass for både store og små, med mulighet for alt fra intime grillfester til store sammenkomster. Det etableres felles vei til hver bolig på tomten.

Parkering
Integrert garasje.
2 stk oppstillingsplasser på tomten.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde på toppen av Løkenåsen i Lørenskog kommune. Området har gode oppvekstsvilkår og et bredt idrettstilbud som favner de fleste. I Lørenskog sentrum, i tilknytning til bussterminalen og Metro kjøpesenter, ligger Lørenskog Hus - et flott, nyere kulturhus. Fra eiendommen tar det ca. 15-20 minutter å gå til Lørenskog Hus.


Veiviseren ligger i kulturhuset og er en fin møteplass for kommunens innbyggere. Her er det kafé som er åpen hver dag, inkludert søndager, samt seniortreff og forskjellige aktiviteter. Aktivitetshuset Volt er en del av kulturhuset for ungdom fra 13 år og opp. På Volt kafé kan du kjøpe billig mat, møte venner, spille foosball, bordtennis, x-box eller bare slappe av. Kafeen har trådløst nett og ingen kjøpeplikt.

Utbyggingen av Skårerbyen legger til rette for et helt nytt sentrumsliv i Lørenskog. Her kommer det en fantastisk ny bypark på 1500 kvm med flere ballplasser, og ikke minst blir Skårersletta bygd om til en attraktiv bygate. Med butikker og kafeer på gateplan får man en urban kobling mot grønne lunger, parker, torg og sosiale møtepunkter.

Fra eiendommen er det kort vei til populære Langvannet med blant annet fin langgrunn badeplass sommerstid. I nærheten ligger også Vesletjernet med flytebrygge. Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er både utgangspunkt for turer innover i Østmarka, og målet for turgåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé.

Ved Lørenskog stasjon finner du verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken åpnet i 2020 og har et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis og blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy!

Servicetilbud

Området har et godt utvalg av servicetilbud som dekker de fleste daglige behov. Det finnes flere matbutikker i nærheten, inkludert Coop Mega, Kiwi og Rema 1000, som gir et bredt utvalg av matvarer og dagligvarer. Det finnes også flere lokale bakerier og delikatessebutikker i området, hvor man kan kjøpe ferskt brød, kaker og andre spesialiteter. Strømmen Storsenter, som er et av Norges største kjøpesentre, ligger en kort kjøretur unna tomten. Senteret har et bredt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og underholdningsfasiliteter, inkludert kino og lekeland. I tillegg finnes det flere mindre butikker og tjenester i Fjellhagen-området, inkludert frisører, apotek og helseklinikker. Det er også flere treningssentre og fysioterapi-klinikker i nærheten.

Skole og barnehage

Det er et godt utvalg av barnehager og skoler for barn i alle aldre i området, med både kommunale og private alternativer tilgjengelig. Boligen har gangavstand til flere barnehager. Løkenåsen skole ligger i umiddelbar nærhet og Åsen skole ligger kun 5 minutter gang fra eiendommen.

Mailand videregående skole og Lørenskog videregående skole ligger kun en rask sykkeltur unna og det finnes flere privatskoler og alternative skoler i nærheten av Fjellhagen, inkludert Steinerskolen på Strømmen og Kjeller videregående skole, som gir et alternativt utdanningstilbud.

Offentlig kommunikasjon

Det er god tilknytning til offentlig kommunikasjon, med flere alternativer for de som ønsker å reise med buss eller tog, samt enkel tilgang til hovedveiene for de som foretrekker å kjøre bil. Det er gode togforbindelser fra Lørenskog, som ligger like ved bygrensen til Oslo. Stasjonen har hyppige togavganger til Oslo sentrum, Lillestrøm, Jessheim og andre steder i Akershus og Østfold. Med tog tar det ca 20 min til Oslo S og 9 min til Lillestrøm. Flytoget tar 12 min fra Lillestrøm til Oslo Lufthavn. For de som foretrekker å kjøre selv, er E6 motorvei og Rv159 hovedvei nærliggende utfortsårer. Med bil tar det ca 7 min til Lillestrøm, ca 20 min til Oslo S og ca 30 min til Oslo Lufthavn.

Velkommen hjem!
En lys og praktisk entré ønsker familie og venner velkommen inn i første etasje, og rommet har pene fliser på gulv med varmekabler. I gangen vil det være gode muligheter for å innrede med diverse oppbevarings- og garderobeløsninger.

Kjøkken

Boligene får stue og kjøkken i andre etasje, i en delvis åpen løsning som knytter sammen stue og kjøkken til et herlig allrom for hele familien. Gulvet får enstavsgulv, gipsede vegger som sparkles og males med listefrie overganger fra vegg til tak og rundt vinduer og store vindusflater som gir godt med lysinnslipp.

Kjøkkeninnredningen leveres fra Rotpunkt og er komplett utstyrt som standard. Det leveres integrerte hvitevarer som består av kombiskap, oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp og ventilator. Kjøper vil ha muligheter til å tilpasse sitt drømmekjøkken utover dette som tilvalg.

Bad/wc/vaskerom

Boligene får i alt  3 baderom samt separat toalettrom. Flere av boligene har også et separat vaskerom/teknisk rom. Badene blir levert med fliser fra Fagflis, eller tilsvarende. Flere farger innenfor samme kategori. Taket leveres gipset og nedsenket med downlights i himling. Termostatstyrt gulvvarme er på plass i alle gulv.

Soverom

Hver bolig vil ha fire til fem soverom, fordelt over flere etasjer. Rommene fremstår som romslige og har god plass til diverse innredning. Vegger leveres sparklet og malt og med listefrie overganger fra vegg til tak og rundt vinduer - som resten av boligen. Gulvet får samme enstavsgulv som øvrige rom.

Tomt
Fellestomt på 727kvm.

Opplyst areal er kun en ca. angivelse da tomten ikke er oppmålt, endelig størrelse kan avvike fra det som er opplyst. Kjøper må som følge av dette akseptere avvik på tomtestørrelsen. Eksakt tomteareal vil først fremkomme etter sammenføying/fradeling og når endelig oppmåling er utført av kommunen.

Tomten disponeres av seksjonseierne i henhold til seksjonsbegjæring og/eller eierseksjonssameiet sine vedtekter.

Boligen har en arealmessig effektiv plassering på eiendommen. Tomten leveres ferdig opparbeidet med plenareal. Gårdsplassen leveres oppsinglet med tilstrekkelig fremkommelighet med snu- og vendeareal for kjøretøy.

Energimerking
Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv boligen er. Energiattetster vil bli utarbeidet av selger etter at detaljprosjekteringen er gjennomført , og utleveres ved overtakelse av boligen. Energiattesten skal dokumenter at at man minst tilfredsstiller kategori C. Se www.energimerking.no for mer informasjon om energimerking av boliger.

Byggemåte
Boligen bygges iht. de nye energikravene i TEK 17. Utvendig leveres huset med stående panel og murpuss. Panel er grunnet og med et mellomstrøk fra fabrikk. Huset trykktestes i byggeperioden av uavhengig kontrollør for å sikre god tetthet og kvalitet. I etasjeskille benyttes I-bjelker som konstruksjon med 15 cm isolasjon. Takrenner og vindusbeslag leveres i sort metall.

Se for øvrig vedlagt leveransebeskrivelse fra utbygger/selger.

Leveransebeskrivelse
Leveransebeskrivelse Løkenåsringen 31, 1473 Lørenskog - gnr 100, bnr 812

Tomten og utomhus
Gårdsplass og parkeringsplass leveres gruset. Tomten planeres med stedlige masser og plenjord der det er merket grønt på utomhusplan. Ferdigplen leveres ved innflytting.

Vann og avløp
Vann og avløp er offentlig tilknyttet.

Konstruksjoner
Boligen bygges iht. de nye energikravene i TEK 17. Utvendig leveres huset med stående panel og murpuss.
Panel er grunnet og med et mellomstrøk fra fabrikk. Huset trykktestes i byggeperioden av uavhengig kontrollør for å sikre god tetthet og kvalitet. I etasjeskille benyttes I-bjelker som konstruksjon med 15 cm isolasjon. Takrenner og vindusbeslag leveres i sort metall.

Vinduer og dører
Vinduer og balkongdør leveres i antrasitt med 3-lags glass fra den anerkjente leverandøren Nordan. Innerdører av type Swedoor Unique 01L (hvit) med massiv kjerne som gir døren lydreduserende effekt. Dørhåndtak fra Hoppe

Trapp innvendig i bolig
Innvendig trapp leveres i antrasitt malt furu med eiketrinn fra Byggup.

Kjøkkeninnredning, hvitevarer og ventilator
Kjøkkeninnredning leveres fra Rotpunkt.

Sanitærinnredninger bad
Baderomsinnredning fra Scala Bad

Overflater tørre rom (stue, soverom, kjøkken)
Alle innervegger leveres med gips, sparklet og malt i valgfri farge. Det betales tillegg for flere enn 2 forskjellige
farger og matte farger på vegger.

Innvendige tak leveres med gips, sparklet og malt.

Gulv leveres med Berryalloc Grand Avenue Champs Elysees høyttrykkslaminat.

Gulvlist: 58 m.m. hvitmalt.

Overflater bad, vaskerom og entre
Alle fliser blir levert fra Fagflis. Det er muligheter å velge andre fliser fra Fagflis som tilvalg/endring.

Oppvarming og Ildsted
Det leveres varmekabler i entre og på alle. Vedpeis type Visionline i40-3 DV levert av Peisselskabet.

Ventilasjonsanlegg
Balansert ventilasjonsanlegg med varmeveksler. Tilluft i alle oppholdsrom og utluft fra alle våtrom.
Ventilasjonsanlegget plasseres iht. tegning. Ventiler leveres i vegg/tak iht. prosjektering.

Elektrisk anlegg
Innvendig er det medregnet 30 stk downlights. Opplegg for elbil lader i garasje.

Sanitæranlegg
Boligen leveres med 300 liters varmtvannsbereder og ekspansjonstank plassert på vaskerom. Følgende utstyr er medregnet i leveransen:

Bad:
- O`Novo vegghengt toalett med dempet sete og hvit TECE betjeningsplate
- Azur sort matt takdusj
- Azur sort matt servantbatteri
- Sluk for dusj

Kjøkken:
- Azur sort matt kjøkkenbatteri med avstenging for oppvaskmaskin
- Vann og avløp for oppvaskmaskin
- Waterguard føler

Vaskerom:
Vegghengt vaskekum med sort Azur armatur på vegg med tilkobling for vaskemaskin. Vaskeromsinnredning
kan mot tillegg leveres

WC:
- O`Novo vegghengt toalett med dempet sete og hvit TECE betjeningsplate
- Waterguard føler
- Azur sort matt servantbatteri

Frostfri utekran med kaldt vann plasseres iht. plantegning.

Rengjøring
Boligen leveres rengjort innvendig i form av "byggvask". Tomten leveres ryddet.

Garasje
Garasje leveres i boligen. På innsiden leveres vegger og tak med ubehandlede gipsplater hvor skjøter er strimlet.
Gulvet leveres i grovstøpt betong. Garasjeport leveres som isolert stålport, farge antrasitt, med elektrisk portåpner.


Ikke med i leveransen:

• Tilknytningsavgifter for tv og telefon
• Garderobeskap
• Badekar med garnityr
• Beising (Panel er grunnet og med et mellomstrøk fra fabrikk)
• Behandling av impregnert trevirke
• Hekk, kantstein, beplanting
• Postkasse
• Husnummerskilt

Er det motsetninger mellom tegninger og leveransebeskrivelsen, gjelder beskrivelsen foran tegninger.
Det tas forbehold om justering og endringer av planer, fasader, plassering på tomten, planering og utenomhusplanen. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun
ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse.

Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.
Selgeren har rett til, uten at kjøperen kan kreve endring i pris, å foreta mindre endringer i oppgitte spesifikasjoner og beskrivelser som anses hensiktsmessige og/eller nødvendige og som ikke forringer prosjektets eller boligenes kvalitet og funksjon i vesentlig grad. Selgeren forbeholder seg også retten til å bestemme endelig utforming av utomhus arealer, fellesarealer, materialvalg i og på bygningene. Vindusplasseringen i boligen kan avvike fra de generelle planer, blant annet som følge av den arkitektoniske utforming av byggene.
Prising av endringer og tilvalg

Kjøper har mulighet til å gjøre endringer og/eller tilvalg i.h.t. Bustadoppføringslova. Ved prising av endringsarbeider vil Stema Bolig AS utarbeide tilbud på dette. Pris beregnes etter netto innkjøpspris til Stema
Bolig AS inkl. mva. + 20% påslag. På tilvalg/oppgradering avregnes nettopris inkl. mva. til Stema Bolig AS + 20% påslag. Ved eventuelt fratrekk er det nettopris inkl. mva. som kommer til fratrekk.

Påslaget til Stema Bolig As er pga merarbeid knyttet til endringen, logistikk, prosjektering, eventuelt ekstra svinn samt økt risiko for feil samt garantiansvar.

Arealberegning
Bruksareal (BRA) Det vil si areal innvendig målt ved boligens omsluttede vegger inklusive innvendige vegger.
Det tas forbehold om at mindre arealavvik kan forekomme. De oppgitte romstørrelser på tegninger samsvarer ikke med boligens totale BRA som følge av at innvendige vegger ikke er medtatt i denne
sammenheng. Det er på prosjekterte boliger ikke mulig å oppgi BRA-I da dette er avhengig av den faktiske bruken av hvert enkelt rom. Innvendig kasser må påregnes for å skjule eventuelle installasjoner som ikke får plass i innvendige vegger.

Byggetid - antatt tidspunkt for overtakelse
Forventet byggetid er ca. 10 måneder etter byggestart.

Bildene som benyttes i annonsen er fra bolig utbygger har ferdigstillet på nabotomten, bildene brukes som inspirason - det kan være avvik i bildene og leveransen på boligen som skal oppføres i Asbjørn Klostersvei 1B. Det anbefales å lese leveransebeskrivelsen godt samt still gjerne spørsmål til megler dersom uklarheter.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Vei / Vann / Kloakk
Offentlig tilknytning til vei, vann og avløp. Utbygger bekoster tilkoblingsavgiftene.

Odel / Konsesjon
Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Servitutter / Rettigheter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnbokblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. De vil være fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers. Kopi av grunnbok med servitutter tinglyst på eiendommen kan fremlegges av megler.

Disse er medtatt i standard kjøpekontrakt som er vedlegg til denne nøkkelinformasjonen.

Sameiet
Det vil bli opprettet eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 16. juni 2017 nr. 65.
Fremtidig eier plikter å være medlem av eierseksjonssameiet.  Som seksjonseier i et seksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boligseksjon.
Eneretten omfatter også balkong/terrasse og/eller privat uteareal.
Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal.
Seksjonseierne har full råderett over sine seksjoner og seksjonseierne kan fritt pantsette, selge og leie ut sine seksjoner.

Det vil bli avhold konstituerende sameiermøte der det velges et styre som vil representere sameiet.

Stipulert overtagelse
Forventet ferdigstillelse er 1. kvartal 2025. Dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindene og utløser ikke dagmulkt. Når selger har opphevet forbeholdene stilt i avtalen skal selger fastsette en overtakelsesperiode som ikke skal være lenger enn 3 måneder. Selger skal skriftlig varsle kjøper om når overtakelsesperioden begynner og slutter. Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato.  Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

Selv om selger har varslet en endelig overtakelsesdato kan selger fremskynde overtakelsen i inntil 3 mnd. Selger skal i så fall varsle en slik fremskyndet overtakelse minimum 4 uker før det nye overtakelsestidspunktet. Varsel skal gis skriftlig. Dersom selger benytter seg av retten til å fremskynde overtakelsestidspunktet, vil det nye overtakelsestidspunktet være endelig og dagmulktsutløsende, jfr. bustadoppføringslova §18.

I tillegg til å gi melding jf. ovenfor, skal selger med minimum 7 dagers skriftlig varsel innkalle kjøper til overtakelsesforretning jf. bustadoppføringslova § 15.

Overtagelse kan tidligst skje når det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, da det er ulovlig å ta boligen i bruk uten at det foreligger enten midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Kjøper har ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger.

Kjøper er kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtagelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen mot midlertidig brukstillatelse, og altså før det foreligger ferdigattest fra Lørenskog kommune. Selger har krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, selv om overtakelse skjer mot midlertidig brukstillatelse.

Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse, er selger forpliktet til å fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før midlertidig brukstillatelse er utløpt på tid. Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse vil eiendomsmegler bistå partene med å etablere sikkerhet for kjøpernes krav på ferdigstillelse og ferdigattest, f.eks. ved tilbakehold eller ved at selger avgir garanti.

Kjøper kan ikke å nekte å overta selv om fradeling/hjemmelsovergang ikke er gjennomført: Oppgjøret vil i tråd med eiendomsmeglingsloven § 6-9 bli stående på eiendomsmeglers klientkonto inntil kjøper har fått rettsvern eller det er stilt garanti i hht. Bustadoppføringslova § 47. 

Før overtakelse vil det bli gjennomført en førbefaring der boligen blir gjennomgått/ befart samtidig som boligens drift instruks/ FDV-mappe blir utlevert/gjennomgått. Påpekte og aksepterte mangler skal utbedres innen rimelig tid.

Før utlevering av nøkler kan finne sted, skal det dokumenteres at alle innbetalinger inkludert eventuelle tilleggsleveranser er innbetalt som avtalt. 

Boligen overleveres ryddet og støvsugd, men ikke utvasket ("byggrengjort").

Ved overtakelse kan det gjenstå mindre utvendige og/eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Gjennomgang og kontroll av fellesarealer vil bli gjennomført med styre i sameiet etter overtakelse av boligene. Kjøper aksepterer at styre i sameiet representerer alle seksjonseierne ved gjennomgang av fellesarealene. Overtakelse av boligene kan ikke nektes av kjøper selv om utomhusarealer ikke er ferdigstilt. Hvis deler av utvendige arbeider ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, skal manglende ferdigstilte arbeider anmerkes i overtakelsesprotokoll. Det gjøres oppmerksom på at leveransebeskrivelsen/utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert, og at endringer vil kunne forekomme.

Dersom det avdekkes mangler ved boligen eller fellesarealene på overtakelsestidspunktet, kan kjøper velge å holde tilbake deler av kjøpesummen som sikkerhet for krav mot selger som følge av manglene. Tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med manglene. Tilbakehold skal protokollføres på overtakelsesprotokollen eller på annen måte skriftlig varsles eiendomsmegler og selger før hjemmelsovergang.

Det gjøres oppmerksom på at det etter oppgjørs- og overtakelsesdato fortsatt vil foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeid med ferdigstillelse av de øvrige boligene, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider.

Forsikring
Frem til overtakelsen vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtakelse må kjøper selv besørge fullverdiforsikring og innboforsikring.

Utleie
Boligen har ingen egen utleiedel men det tilrettelegges for en praktikantdel/hybeldel i boligens 1.etasje.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års garanti
- Utbygger stiller med garantier i inntil fem år
- Lavere dokumentavgift. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien, ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger
- Tidsriktige materialer og høy bokomfort
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først
- Svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid

Økonomi
Kommunale avgifter fastsettes først etter ferdigstillelse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


1970/4264-3/8  Rettigheter iflg. skjøte
02.09.1970 
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3222-100/147
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/115019-2/200  Bestemmelse om adkomstrett  
31.01.2022 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:LØRENSKOG KOMMUNE  
Org.nr: 842566142
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:100 Bnr:147  
Rett til gang og kjøreadkomst
 
2022/115019-4/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
31.01.2022 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:LØRENSKOG KOMMUNE  
Org.nr: 842566142
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:100 Bnr:147  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 12 490 000,- (Fastpris)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 50 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 000 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 51 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 541 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse.
Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes.
Påløpte renter vil tilfalle kjøper frem til skjøte er tinglyst, med mindre selger får disposisjonsretten over beløpet som følge av at det stilles garanti ihht. Bustadoppføringslova §47.

Resterende del av kjøpesum inkl. omkostninger og eventuelle tilvalgskostnader betales uoppfordret 7 dager før overtagelse.

Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.7 750)
Prospekter/salgsoppgave (Kr.2 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 12 490 000,-) (Kr.449 640)
Tilrettelegging (Kr.12 900)
Visningshonorar (Kr.2 900)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.19 655)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Markedspakke 1 (Kr.15 900)
Markedspakke 2 (Kr.21 900)
Markedspakke 3 (Kr.29 900)
Megler på overtagelse (Kr.2 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.574 957)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse.
Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.
Garanti etter buofl. § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.
Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Selgers bank stiller 3 % fullførelsesgaranti frem til overtakelse. Deretter stilles 5 års garanti tilsvarende 5 % av kjøpesummen. Selger stiller fullførelsesgaranti snarest mulig etter at kjøpekontrakt er signert. Innbetalt beløp er rentebærende for kjøper.

Viktig informasjon
Det er veirett over eiendommen Løkenåsringen 33-37 og denne vedlikeholdes i fellesskap.

Videresalg av kontraktsposisjon
Videresalg av kontraktsposisjonen (transport av kontrakt) eller overdragelse av boligen før ferdigstillelse /overtakelse forutsetter samtykke fra selger. Samtykke kan nektes på fritt grunnlag, og selger kan også stille betingelser for et eventuelt samtykke.

Ved utbyggers eventuelle skriftlige samtykke påløper et gebyr til selger/utbygger på kr 45.000,- inkl. mva. I tillegg kommer administrasjons kostnad på kr. 20.000,-. Kjøper må selv bekoste eiendomsmegler for selve salget.

Selger/eiendomsmegler har opphavsrettighetene til alt markedsmateriell for boligprosjektet, herunder bilder og illustrasjoner. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i sin markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten megler/ selgers samtykke.

Det opplyses om at dersom boligen er kjøpt av profesjonell/ investor med hensikt om ikke å overta eller bebo denne, herunder som et videresalgsobjekt, vil videresalg av boligen mens den er under oppføring reguleres av Bustadoppføringslova. Videreselger vil ha et selvstendig oppfyllelsesansvar etter Bustadoppføringslova, noe som også medfører full garantistillelse.

Tilvalg
Adgang til tilvalg eller endringer begrenset opp til 15% av kontraktsverdien ihht. Bustadoppføringslova §9. Slike tilvalg leveres mot pristillegg.
Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.
Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht. bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse. Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse. Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse. Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Budgivning
Faste priser. Se egne dokumenter for prisliste og kjøpsbekreftelse. Selger/megler kan fritt endre prisliste uten varsel. Det er til en hver tid den siste versjonen som er gjeldene.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
77-24-0237

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Binh Nguyen

Saksbehandlere
Binh Nguyen
EIE Lillestrøm
Eiendomsmegler
Mob: 99 48 88 66

Usanthan Lucas
Salgsleder | Eiendomsmegler
Mob: 97 98 44 18

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Løkenåsringen 31
For mer om objektet
Løkenåsringen 31

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: