Bilde 1 av Søster Mathildes gate 45Bilde 2 av Søster Mathildes gate 45
Digital salgsoppgave
Søster Mathildes gate 45

1473 Lørenskog • Lørenskog kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Splitter ny og attraktiv 3-roms hjørneleilighet | Balkong | Garasje med El-lader | Ferdigstilt og klar for innflytting!!
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
21
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Internt bruksareal (BRA-i)
60 m²
Bruksareal (BRA)
65 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
5 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
15 m²
Fellesutgifter
kr 4 196 / Mnd
Prisantydning
kr 4 890 000
Omkostninger
kr 28 500
Totalpris
kr 4 918 500
Byggeår
2024
Tomt
Eiet tomt 12580 m²
Oppdragsnummer
92240049
card-default

Vincent Mabuza

Eiendomsmegler / Partner
Les om Vincent
Prisantydningkr 4 890 000,-
Dokumentavgift av tomtverdien på kr. 1 080 000,-)kr 27 000,-
Pantattest kjøperkr 500,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 4 918 500
Eiendom
Søster Mathildes gate 45, 1473 Lørenskog, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 102 Bnr. 460 Snr. 21 i Lørenskog kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Totalt BRA 65 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 60,50 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal): 5 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 15,50 kvm

Areal
Primærrom: 60,50 kvm, Bruksareal: 65,50 kvm, BRA-i: 60,50 kvm , BRA-e: 5 kvm , TBA: 15,50 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2024

Tomt
Eiet tomt 12580 kvm

Prisantydning
4 890 000

Tilstandsrapport
Det er ikke innhentet offentlig godkjent tilstandsrapport.

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 500,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 27 000,- (Dokumentavgift av tomtverdien på kr. 1 080 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 28 500,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 918 500,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 196,- pr. mnd.

Eier
Skårer Bolig AS v. Stian Møller Karlsen

Beskrivelse
Splitter ny og attraktiv 3-roms hjørneleilighet, beliggende i det flotte boligprosjektet "Gårdskvartalet" på Lørenskog.

Bygget er nytt fra 2024 og innvendig holder leiligheten en gjennomgående høy standard med store vindusflater i kombinasjon med god takhøyde, som slipper rikelig med naturlig lys inn og skaper en hyggelig atmosfære.

Leiligheten består av: innbydende entré, åpen stue- og kjøkkenløsning, to gode soverom, og delikat bad. Utgang til romslig hjørnebalkong - perfekt for varme sommerdager.

Se også de prisatte delingsfunksjoner og nabolagsvert:
www.selvaagbolig.no/magasinet/skarerbyen-fellesfunksjoner-nabolagsvert/

Kort fortalt:
  • Nyoppført 3-roms med god standard
  • Delikat baderom med vannbåren varme
  • Moderne Sigdal kjøkken
  • Hjørnebalkong ca. 15,5 m²
  • Leiligheten vender mot den nye parken
  • Kjellerbod
  • 5 års nybygg garanti
  • Garasjeplass med EL-bil lader
  • Heisadkomst
  • Balansert ventilasjon
  • Sentral beliggenhet med kort vei til "alt"
  • Oppgradert/tilvalg for kr. 52 713,- inkl. i prisen, se prospekt
  • Lave omkostninger, dokumentavgift på kun 27 000,-  (tomtverdien)

Parkering
Det medfølger med garasjeplass med elbil lader, som er en del av et eget garasjesameie.

Parkeringsanlegget for Skårerbyen 3 Sameie planlegges som ett sammenhengende anlegg, forbundet med en kulvert og tilkoblet parkeringsanlegget til Løkkatunet og kommende byggetrinn i nord.

Adkomst og nedkjøring til garasjeanlegget planlegges fra BT5 og BT8. Underveis i utbyggingen vil midlertidig adkomst kunne etableres og endres. Det vil være gjensidige tinglyste rettigheter for adkomst gjennom parkeringskjellerne for de ulike sameiene.

Fellessystemet leveres med lastfordeling, slik at tilgjengelig effekt omfordeles på samtlige ladepunkter og kapasiteten på det enkelte punkt vil kunne variere. Enkelte av leilighetene vil få tildelt HC-plass som sin parkeringsplass. Det gjøres oppmerksom på at kjøpere av leiligheter med tilknyttet HC plass, vil måtte akseptere bruksbytte dersom en annen beboer med parkeringsplass har dokumentert behov for HC plass. Bruken av HC plasser administreres av det fremtidige sameiet.

Beliggenhet
Enhver bydel med respekt for seg selv trenger en felles boltreplass, og Skårerbyen er intet unntak. Her bygges det parallelt med boligutbyggingen en stor bypark, med 15 000 kvadratmeter viet ulike aktivitetstilbud som f.eks. tuftepark, lek og grønne hvilesoner. Den nye Järvenpääparken vil danne en grønn akse fra Gamleveien og Triaden i sør og videre nordover mot Solheim. Dermed er en ny brikke i den planlagte grønne ringen i Lørenskog kommune lagt.

Lørenskog vokser til å bli mer som en by, med Skårersletta som hovedpulsåren i et nytt sentrum. Tidligere har Skårersletta, veien mellom kjøpesentrene, vært preget av asfalt, biler og eksos. Nå skal sletta forvandles fra hektisk bilvei til en hyggelig gate som ønsker alle velkommen. Kjøpesentrene vil fortsatt være der, men åpnes mer opp med butikker, restauranter og kaféer på gateplan for å skape mer liv og aktivitet. Ofte er det slik at byen fortrenger naturen. Her skjer det motsatte. Lørenskog kommune tar vare på grønne områder og marka: industribygg fjernes, området får mindre asfalt, og sentrum åpnes opp for gående og syklende med parker og torg i trygge, grønne omgivelser.

I Skårerbyen kommer hvert nabolag til å ha direkte forbindelse fra gårdsrommet og ut i frie grøntområder. Parken og gårdsrommene vil bli utrustet med ulike fasiliteter for sport, trening og fysisk moro - bordtennisbord, klatrevegg, trampoliner og ballbaner er bare noen av dem. Bli med på leken!

Område
Leiligheten har en sentral beliggenhet på Skårer i Lørenskog med kort vei til alt av servicetilbud, kollektivtransport og forretninger. Her finner du alt du trenger innenfor kort gangavstand. Nærmeste dagligvareforretning - REMA 1000 - finner du kun 1-2 minutters gange fra leiligheten, hvor du i nærheten også finner Joker Vestparken. I nabolaget finner du også Apotek, treningshall, møbel- og klesforretninger og mye mer.

Servicetilbud
Triaden shoppingsenter inkluderer et godt utvalg forretninger innenfor de aller fleste bransjer. Sentret finner du like ved hjemmet, hvor du enkelt kan rusle rett bort hit hvis du trenger noe i hverdagen. Sentret har forretninger som Rituals, Krogh Optikk, Cubus, Clas Ohlson, Jula og serveringssteder.

Metro senter finner du ca. 5 minutters gange fra leiligheten. Shoppingsentret inneholder et utvalg forretninger innenfor de aller fleste bransjer med blant annet klesforretninger, Sparkjøp, Europris, Coop Mega og flere serveringssteder.

Offentlig transport
Kun 5-6 minutters gange fra leiligheten finner du bussholdeplassen "Vallerudveien" hvor linje 110 Lillestrøm - Oslo bussterminal passerer. Herfra kan du enkelt ta bussen inn til Oslo sentrum på knappe 20 minutter. Tar du samme buss i motsatt retning er du fremme i Lillestrøm på ca. samme reisetid. Alternativt kan du ta bussen bort til Furuset T og ta T-banen videre herfra.

Rekreasjonsområder
Beliggenheten er et svært godt utgangspunkt for lange og korte utflukter i vakre Østmarka. Her finner du et mangfoldig løypenettverk for både spaserturer, løpetreninger og sykkelturer. Vinterstid får du gleden av herlige lysløyper! Det er også kort vei til idylliske Losby gods og golfklubb.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 12580 kvm
Tomteareal for Skårerbyen 3 Sameie er ca. 12580 m2. Det gjøres oppmerksom på at dette er en foreløpig beregning av arealet, og at avvik vil forekomme. Det kan bli gjennomført justeringer av tomtens grenser og areal før overtakelse. Tomten blir opparbeidet med blant annet gressplen, beplantning, gangveier, lekeplass og utomhus arealer med utstyr iht. utomhusplanen. Endelig detaljprosjektering og/eller myndighetskrav vil kunne medføre enkelte endringer på utomhusplanen.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Leiligheten inneholder entré, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.

Byggemåte
BYGGEMÅTE UTVENDIG HENTET FRA UTBYGGERS SALGSOPPGAVE:

BÆRESYSTEMER
Hovedbæresystem er i stål og betong. Etasjeskiller, heis og trappesjakter, samt enkelte vegger utføres i betong. Det blir synlige V-fuger i himlinger.

FASADER Fasader består i hovedsak av puss og trekledning.

YTTERTAK
Takkonstruksjonen isoleres og dimensjoneres i henhold til energiberegninger. Det legges taktekking med forskriftsmessig fall til sluk. For de leilighetene som får takterrasser vil det legges tremmegulv, som angitt på kontraktstegning. Enkelte takflater får sedum. Det må regnes med lokale nedforinger og/eller innkassinger i himlinger grunnet tekniske installasjoner i leilighetene. Nedforinger og innkassinger er vist på kontraktstegninger, men ytterligere eller endrede nedforinger kan forekomme som en del av detaljprosjekteringen.

INNERVEGGER
Innervegger utføres generelt i stenderverk som kles med gips på begge sider, alternativt med en eller flere vegger av betong. Internt i leilighetene isoleres innvendige vegger mot bad og sjakt.

TILPASNING FOR RULLESTOL/TILGJENGELIGHET
Ved behov for bruk av rullestol i leilighetene, må kjøper regne med å fjerne eller flytte hele, eller deler av innredningen i leiligheten. Ikke alle leiligheter har tilgjengelighetskrav, kontakt selger for mer informasjon.

VINDUER/BALKONGDØRER/SKYVEDØRER
Utvendig leveres disse med aluminiums kledning med farge angitt av arkitekt og innvendig er de hvite. Balkong- og skyvedører leveres med gjæret hvitt listverk med synlige stifter. Vinduene leveres uten gerikt. Alle åpningsbare vinduer leveres med barnesikring. Balkongdører i 1 etg. leveres med innvendig låssylinder eller knappevrider. I andre etasjer leveres det knappevrider innvendig.

DØRER
Det leveres glatte hvite innvendige dører med gjæret hvitt listverk med synlige stifter og vrider i krom. Dør fra felles korridor til leiligheten leveres med farge bestemt fra arkitekt.

Boligprosjektet Skårerbyen ligger i Lørenskog kommune. Hus 1 i Gårdskvartalet planlegges
med til sammen 44 leiligheter. Gårdskvartalet/byggetrinn 5 vil til sammen bestå av 119 leiligheter fordelt på 3 hus.

Primærrom
Primærrom: 60,5 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, stue/kjøkken, to soverom og bad

I tillegg medfølger garasjeplass samt bod i felles kjelleranlegg. Heisadkomst til kjeller fra leilighetsplan.

Bruksareal
Bruksareal: 65,5 kvm
Oppgitt areal er hentet fra entreprenør/utbygges sitt prospekt. Boligen er ikke oppmålt.

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagt prosjektbeskrivelse.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger Midlertidig brukstillatelse datert 15.02.2024

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leilighetene leveres med elektrisk oppvarming ved wifi-styrte panelovner. På baderom leveres det vannbåren varme i gulv.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 196,- pr.mnd. Inkluderer; A-konto oppvarming (baderomsgulv) og varmtvann, internett, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, renhold, garasje, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, styrehonorar.

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.196,- pr. md.
Herav:
Ak.varme,vann,avløp kr. 1.281,-
Internett kr. 490,-
Felleskostnader kr. 1.830,-
Felleskost likt kr. 245,-
Selvaag Pluss kr. 200,-
Garasje kr. 200,-

A-konto: Fjernvarme inkludert varmtvann og vannbåren varme i baderomsgulv, fakturert etter faktisk forbruk. Og inneholder kostnad for måling og avlesning.

I tillegg til ovennevnte vil det på første hele måned etter overtagelsen bli fakturert en startkapital tilsvarende 2 x felleskostnad (1.830) kr 3.660,- slik at den totale felleskostnad på første hele måned blir kr 7.706,-.

Faste løpende kostnader
Kjøper/ny eier må etter overtakelse dekke bl.a. egne felleskostnader, eget strømforbruk, innboforsikring samt andre valgfrie tilleggstjenester. Dette kan/vil variere fra inngåtte avtaler og forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån registrert for selskapet.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 8733960.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. ,- Som sekundærbolig Kr. ,-

Sameie
Sameie: Skårerbyen 3 Sameie, Orgnr: 932790122

Forretningsfører
OBOS Forvaltning AS (org.nr. 934 261 585) er engasjert som forretningsfører for Sameiet.

Avtalen har ingen bindingstid. Det er 6 måneders oppsigelse på avtalen. Utbygger vil også inngå drift og vedlikeholdsavtaler på vegne av sameiet. Det et 6 måneders oppsigelse på avtalen, men oppsigelse frarådes.

Styregodkjenning
Overdragelsen krever ikke styregodkjennelse.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de
øvrige beboerne.

Dyrehold er tillatt for inntil to hunder/katter per seksjon. Beboere som ønsker å holde
flere dyr må sende søknad om dette til styret i hvert enkelt tilfelle.

Styret kan, etter saklig begrunnet klage fra andre beboere, ved simpelt flertall nekte enkeltbeboere dyrehold. Opphører ikke dyreholdet senest tre måneder etter styrets vedtak kan styret kreve oppsigelse av husleiekontrakten eller sette i gang tvangssalg av den berørte seksjonen.

Det er forbudt med hund og katt m.m. på takterrassene, uansett grunn og tid på døgnet. Takterrassene er dermed husdyrfrisoner av hensyn til beboer med allergi eller redsel for hund/katt m.m. Kun offisielt godkjent førerhund er tillatt, og eieren må kunne vise akkrediteringen.

Diverse
MERKNADER TIL ROMSKJEMA OG PLANTEGNINGER
Det gjøres spesielt oppmerksom på følgende informasjon i romskjema:
  • Skyvedørsfronter og garderober er stiplet inn i salgstegningene for å vise mulig plassering, og er IKKE en del av leveransen.
  • Utekjøkken og plantekasser på balkong og terrasse er ikke en del av leveransen.
  • Bad vil bli plassbygget eller levert som badekabiner.
  • Plantegningene presentert i prospektet er ikke detaljplanlagt med kjøkkenleverandør. Det vil derfor i noen tilfeller være avvik på kjøkken mellom plantegning og kjøkkentegning. Kjøkkentegninger ettersendes.

Annet
- Leiligheten er vasket før visning og vil ikke bli ytterligere rengjort i forbindelse med overlevering til ny eier.

- Det er ikke utarbeidet tilstandsrapport for eiendommen da den er nyoppført,  og ikke har vært tatt i bruk etter ferdigstillelse.

- Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig

- Det er 5 års nybygg garanti.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
På eiendommen er det tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkludert reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene følger eiendommen ved salg og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Servitutter i grunn:

1870/5-1/8  Utskifting   
12.11.1870 
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1882/4-1/8  Bestemmelse om veg  
23.08.1882 
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:102 Bnr:2  
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1916/3-1/8  Bestemmelse om veg  
02.06.1916 
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:102 Bnr:9  
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1922/23-1/8  Skjønn  
05.07.1922 
Elektriske kraftlinjer
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1922/47-1/8  Skjønn  
05.07.1922 
Elektriske kraftlinjer
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1922/69-2/8  Bestemmelse om veg  
16.08.1922 
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:102 Bnr:14  
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1922/90-1/8  Bestemmelse om veg  
20.09.1922 
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:102 Bnr:13  
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1957/5780-2/8  Rettigheter ifølge. skjøte  
28.12.1957 
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1957/5780-3/8  Rettigheter ifølge. skjøte  
28.12.1957 
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om generende virksomhet
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1958/5810-1/8  Bestemmelse om veg  
27.11.1958 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1968/3822-1/8  Bestemmelse om vannledn.  
03.10.1968 
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1974/2591-1/8  Best. om adkomstrett  
10.05.1974 
rettighetshaver:Knr:3029 Gnr:102 Bnr:301  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1976/2773-1/8  Bestemmelse om bebyggelse  
06.05.1976 
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1981/6947-1/8  Best. om adkomstrett  
14.10.1981 
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1987/10907-1/8  Skjønn  
20.11.1987 
B - 6/1986.
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/2339-1/8  Erklæring/avtale  
16.03.1989 
Kartforr. holdt den 01.11.88.
Areal 10669.17 m2.
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

1990/11636-1/8  Bruksrett  
25.09.1990 
Delings og bruksrettsavtale vedr. veg og snuplass m.v.
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/3159619-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
12.10.2020 21:00 
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:102 Bnr:458 Snr:1 til Snr. 248
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:102 Bnr:459  
Adkomstrett til fots
Adkomstrett med motorisert kjøretøy
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/392879-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
18.04.2023 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: LØRENSKOG KOMMUNE  
Org.nr: 842566142
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:102 Bnr:467  
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/392879-2/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
18.04.2023 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: LØRENSKOG KOMMUNE  
Org.nr: 842566142
rettighetshaver:Knr:3222 Gnr:102 Bnr:467  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/392879-3/200  Bruksrett  
18.04.2023 21:00 
Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:102 Bnr:467
Kan ikke slettes uten samtykke fra: LØRENSKOG KOMMUNE  
Org.nr: 842566142
Gjelder uteoppholdsarealer
Overført fra: 3222-102/460
Gjelder denne registerenheten med flere

2024/1211568-1/200  Bruksrett  
13.03.2024 21:00 
Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:102 Bnr:461
Rettighetshaver: Knr:3222 Gnr:102 Bnr:462
Midlertidig bruksrett til avfallsanlegg
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon.

Sameiets styre skal underrettes om alle leieforhold.

Vei/vann/kloakk
Vei: offentlig.
Vann: offentlig.
Avløp: offentlig.

Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Kontakt selger for nærmere informasjon.

Det gjøres oppmerksom på at det fortsatt Gårdskvartalet / Skårerbyen tomten fortsatt er under utvikling og støy kan forekomme. Det bygges, rives og endres nye bygg i nærområdet. Vi anbefaler derfor alle budgivere å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 500,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 27 000,- (Dokumentavgift av tomtverdien på kr. 1 080 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 28 500,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 918 500,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Fastpris) (Kr.45 000)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.500)
Visnings-/overtagelseshonorar pr. stk. x 3 stk (Kr.8 100)
Markedspakke som kontrakt + 1 stk opprykk hos Finn.no (Kr.18 380)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.6 385)
Foto med digital styling (Kr.7 500)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 560)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 940)
Markedspakke (Kr.15 900)
Oppgjør (Kr.7 500)
Totalt kr. (Kr.130 665)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
92-24-0049

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sinsen og Rosenhoff Eiendomsmegling AS
EIE Sinsen
Org. nr: 922183201
Trondheimsveien 153-155
0570 Oslo
Tlf: 23 89 69 86

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Vincent Mabuza

Saksbehandlere
Vincent Mabuza
EIE Sinsen
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 94 30 30 95 / E-post: vima@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Søster Mathildes gate 45
For mer om objektet
Søster Mathildes gate 45

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: