Bilde 1 av Spro HavnBilde 2 av Spro Havn
Digital salgsoppgave
Spro Havn

1454 Fagerstrand • Nesodden kommune

Prisantydning

kr 4 480 506

Omkostninger: kr 113 200Totalpris: kr 4 593 706
Unik beliggenhet med havutsikt og gode solforhold | 2-roms selveier m/ garasje og lader | Salg av kontraktposisjon
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
47 m²
Bruksareal (BRA)
50 m²
Fellesutgifter
kr 2 600 / Mnd
Prisantydning
kr 4 480 506
Omkostninger
kr 113 200
Totalpris
kr 4 593 706
Byggeår
2025
Tomt
Fellestomt 68552 m²
Oppdragsnummer
32240013
card-default

Ellen Celine Heireth

Eiendomsmegler | Partner
Les om Ellen
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 4 480 506,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 480 506,-)kr 112 000,-
  
Totalpris kr 4 593 706
Eiendom
Spro Havn, 1454 Fagerstrand, Etasje: 1
Oppdraget gjelder salg av en kontraktsposisjon som gir rett til fast eiendom med bolig/fritidsbolig som er under oppføring.

Prosjektet Spro Havn skal oppføres på eiendommen gnr. 26, bnr. 3. m. fl. i Nesodden kommune, og er planlagt gjennomført som en trinnvis feltutbygging. Prosjektet er planlagt å bestå av blokker, frittliggende småhusbebyggelse, garasjeanlegg og småbåthavn. Selger planlegger å dele opp tomten slik at hvert boligselskap ligger på egen eiendom. Garasjeanlegget planlegges også skilt ut som egen eiendom.

Utbyggingseiendommen skal sammenslås/grensejusteres og fradeles, og eiendomsgrensene og arealet er ikke endelig avklart på salgstidspunktet. Det samlede tomteareal for hele utbyggingsområdet er av kommunen oppgitt til ca. 68 552 m². Ca. tomteareal for byggetrinn 1 (130 leil.) vil først komme frem etter sammenføying/fradeling ved endelig oppmåling utført av kommunen.
Eiendommene tilhørende det enkelte byggetrinn i prosjektet vil bli opprettet som egne eiendommer/matrikler og vil bli organisert som eierseksjonssameier.

De enkelte eierseksjonssameier i prosjektet vil bestå av seksjoner hvor hver seksjon utgjør en bolig eller næringsseksjon med tilhørende sameieandel i henhold til tinglyst seksjonsbegjæring.

Hver seksjonseier vil bli sameier med tilhørende
enerett til bruk av sin boenhet, samt rett til bruk av sameiets fellesarealer. Tingsrettslige sameier vil kunne bli opprettet for fellesarealer og garasjeanlegg.

Det er planlagt oppført ett/flere underjordiske garasjeanlegg hvor alle/deler av boligene er tiltenkt å ha sine parkeringsplasser og sportsboder.

Det enkelte byggetrinn i prosjektet vil kunne bestå av ett eller flere bygg som vil bli organisert i ett eller flere selskap, herunder eierseksjonssameier. Selger tar forbehold om antall selskap, antall boliger, endelig organisering og omfang av det enkelte byggetrinn.

Matrikkel
Gnr. 26 Bnr. 3 i Nesodden kommune
Eiendommen vil bli seksjonert, og boligen som den underliggende kontrakten gir rett til vil bli tildelt seksjonsnummer.

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
Leiligheten er ikke ferdigstilt og det er derfor ikke foretatt arealmåling. Alle mål som henvises er fra utbyggers prospekt.

Areal
Primærrom: 47,10 kvm, Bruksareal: 50 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra utbygger/entreprenør sitt prospekt. Eiendommen er under oppføring, og er derfor ikke oppmålt.

Antall soverom
1

Byggeår
2025

Tomt
Fellestomt 68552 kvm
Tomt opplyst for hele byggeprosjektet. Opplysninger er hentet fra utbygger/entreprenør sitt prospekt.

Prisantydning
4 480 506

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
Total kjøpesum og omkostninger betales på følgende måte:

Opprinnelig kjøpesum(eksl. fellesgjeld) med garasje:

4.150.000,-




Merverdi: kr. 200.000,-

Tilvalg: 130.506,-

--------------------------------------------------------

Totalpris eksl. omkostninger: 4.480.506,-




Transportgebyr kr: 50.000,-

Oppstartskapital kr. 5.250,-

SK Tinglysningsgebyr pantedokument: kr. 585,-

SK Tinglysningsgebyr skjøte: kr.585,-

Panteattest kjøper kr. 172,-

Dokumentavgift kr. 5.370,-

--------------------------------------------------------

Totaltpris inkl. omkostninger: 4.542.468,-

Felleskostnad
Kr. 2 600,- pr. mnd.

Kommunale avgifter
Se informasjom om kommunale avgifter i salgsoppgave

Eier
Mads J Arnesen Brenna

Salg av kontraktsposisjon
Salget gjelder salg av kontraktsposisjon, ikke salg av eiendom. Kjøper trer inn i selgers allerede inngåtte avtale med utbygger, med de rettigheter og plikter som følger av kontrakten.

Kjøpesummen for kontraktsposisjonen er den verdi kjøper betaler selger for å få tre inn i kontrakten med utbygger.

Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen (transportavtalen) mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av kjøpsloven og avhendingslovens  § 1.1-4. ledd. Kjøpekontrakten med utbygger, som kjøper trer inn i, reguleres av bustadoppføringslovens bestemmelser.

Kjøper innbetaler kjøpesum for kontraktsposisjonen ved inngåelse av transportavtalen. Dersom det på eiendommen er forfalte delinnbetalinger som er innbetalt til utbygger, eller det er gjort betalinger for tilvalg, skal også disse beløpene innbetales ved inngåelse av transportavtalen. Hvilke beløp dette gjelder, inkl. pris på eventuelle tilvalg som er gjort, fremgår av salgsoppgaven sammen med opplysninger om opprinnelig kjøpesum.

Betaling for selve kontraktsposisjonen kan ikke skje med krav om pant i den eiendommen som kjøpes.

Dersom kjøper av kontraktsposisjonen er forbruker vil innbetalt beløp for kontraktsposisjonen bli stående på meglers konto inntil eiendommen er overtatt av kjøper og skjøtet er tinglyst.

Der kjøper er forbruker bortfaller betalingsplikt for kjøpesum for kontraktsposisjonen dersom utbygger ikke ferdigstiller boligen, jf. avhl. § 1.1 fjerde ledd. Selger har intet ansvar for mangler eller forsinkelser
på utbyggers side. I slike tilfeller har kjøper fortsatt plikt til a betale hele kjøpesummen for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangel eller forsinkelse er så vesentlige at den gir kjøper rett til a heve kontrakten med utbygger.

Dersom kjøper ikke regnes som forbruker iht. bustadoppforingslova kan selger kreve at kjøper betaler hele vederlaget, uavhengig av om utbygger ferdigstiller boligen, og uten tinglyst skjøte. I slike tilfeller vil selger kreve at hele oppgjøret utbetales ved inngåelse av transportkontrakten.

Kjøper av kontraktsposisjonen vil med dette ha den fulle risiko for kjøpesummen og et eventuelt tap, dersom utbygger mot formodning ikke leverer boligen i tråd med opprinnelig kjøpekontrakt, uten å kunne gjøre krav mot selger. Det kan ikke avtales boligselgerforsikring eller boligkjøperforsikring for dette oppdraget.

Parkering
Garasjeplass med mulighet for el-billader i underjordisk garasjeanlegg medfølger.

Beliggenhet
Fra eiendommen er det en kort spasertur til bussholdeplass med buss som korresponderer videre med båt fra Nesoddtangen til Aker Brygge (det planlegges for bussholdeplass ved havnen). Bussene går 3 ganger i timen i rushtiden. Det er i reguleringsplanen anlagt for båtavgang direkte fra Spro Havn til Oslo. Fra Nesoddtangen går det også hurtigbåt over til Lysaker. Til Tangen Senter tar det ca. 20 minutter med bil, og her finner du flere service- og forretningstilbud som cafe, sportsbutikk, apotek og vinmonopol. På Tangenten ligger det et nytt kommunehus med flott bibliotek. Til Drøbak sentrum er det også ca. 20 minutter med bil. I Drøbak sentrum finner man cafeer, restauranter, gallerier og gågater.

Nesodden har flotte turister langs hele kyststien som strekker seg langs Nesoddlandet. Av andre turmuligheter kan Tjernsbråtan speiderhytte anbefales. Her er det opparbeidede turstier som egner seg for sykkel eller gange. Om vinteren blir det kjørt opp skiløyper og arrangert skirennet Nesodden på langs med start pa Fagerstrand. Fagerstrand Idrettsforening har fått anlagt ny kunstgressbane og har flere idrettslag i alle aldersgrupper. Bakkeløkka ungdomsskole har flerbrukshall som brukes til diverse arrangementer, turneringer og kamper. Orange Studio tilbyr døgnåpent treningssenter med egen styrke. og performanceavdeling i tillegg til golfsimulator. Fagerstrand har flere dagligvareforretninger i tillegg til frisør, blomsterhandel og øvrige servicetilbud.

Med bil:
- Skole og barnehage: 7 min med bil
- Nesoddtangen Brygge: 12 km
- Daglivare: 4 km
- Bussholdeplass: 1 min*
- Ferge: 1 min*
- Drøbak: 17 km-
- Spro Båtforening: 0 km
- Oslo: 40 km
Informasjon hentet fra Spro havn.

Tomt
Fellestomt, 68552 kvm
Fellesarealer, herunder felles trappeganger, eventuelle svalganger,  heis, rømningsveier, felles bodanlegg samt fasader, herunder balkonger, terrasser mv. ferdigstilles av selger samtidig med boligene.

Utomhusarealene tilhørende det enkelte bygg, og sameie i byggetrinnet, ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte bygg eller så snart årstiden tillater det.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av uteareal utenfor boliger i 1. etasje vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til Kjøpers boligseksjon, skilles ut som en egen eiendom, eller bli lagt som fellesareal med tidsbegrenset vedtektsfestet bruksrett (30 år). Det er planlagt etablert et Fellessameie etablert som et tingsrettslig sameie på området. Fellessameiets formål er å ivareta og koordinere medlemmenes fellesinteresser som boligeiere, og å vedlikeholde og forvalte felleseiendommen med grøntarealer, beplantning, gjesteparkering, torg, felles lekeområde, feltinterne veier, herunder strøm til gatelysning, tv-anlegg, anlegg for ev. produksjon av energi/varmeanlegg og varmepumper, private feltinterne fellesledninger for vann, avløp, overvann og andre tekniske og felles innretninger av enhver art.

Kostnader knyttet til Fellessameiet skal fordeles mellom sameiene i forhold til antall boliger og eierbrøk i hvert boligselskap. Det etableres et styre for Fellessameiet som vil bestå av ett medlem fra hver av boligselskapene slik at alle selskaper er representert. Eventuelle garasjesameier er ikke representert. Det utarbeides egne vedtekter for Fellessameiet og i vedtektene til hvert boligselskap inntas bestemmelser om Fellessameiet.

Fellessameiet vil ikke bli etablert og overskjøting vil ikke finne sted før etter at prosjektet i sin helhet er ferdig utbygd og etablert. Alle kostnader med overskjøting herunder også dokumentavgift og tinglysingsgebyrer, dekkes av selger. I påvente av overskjøting vil det enkelte selskap få tinglyst
nødvendige adkomst- og bruksrettigheter. Fellessameiet kan først registreres i Foretaksregisteret etter at alle selskapene er blitt registret i Foretaksregisteret. På utbyggingseiendommen vil det bli etablert diverse
ledningsnett for vann, avløp, overvann, elektrisitet, data/ tv/telefon og ev. andre ledninger. Disse fellesledningene vil kunne gå over eiendommen i dette byggetrinnet og andre eiendommer i senere byggetrinn, herunder Fellessameiet.

Kjøper er kjent med, og aksepterer, ovennevnte og at den enkelte eiendom vil få tinglyst nødvendige rettigheter til å legge, vedlikeholde og skifte ut ledninger ved behov. Kjøper plikter å medvirke til dette i årsmøter for sameiet dersom slike avtaler skal inngås og tinglyses etter at overskjøting har funnet sted.

Offentlig kommunikasjon
- Buss til Fagerstrand 30 min.
- Båt til Oslo 25 minutter.

Inneholder
Prosjektet Spro havn:
Spro Havn vil ferdig utbygget bestå av ca. 400 boliger fordelt på flere boligselskaper/bygg. Dette prospektet omhandler første salgstrinn/byggetrinn og utgjør til sammen 50 leilighetsseksjoner fordelt på oppgang D og E. Oppgang A, B og C kommer i neste salgstrinn. Øvrig utbygging av arealet planlegges å foregå i senere byggetrinn. Det må dermed påregnes videre utbygging i området.

Eiendommen i byggetrinnet skal fradeles/sammenslås/grensejusteres og eiendomsgrensene er ikke endelig fastsatt eller oppmålt på salgstidspunktet. Sameiets tomt skal opprettes med egen matrikkel, og eiendommen vil bli seksjonert. Hver seksjon vil bestå av en sameieandel i henhold til tinglyst seksjonsbegjæring.

Byggemåte
KONSTRUKSJON
- Vegger i kjeller, etasjeskiller og tak blir utført av plasstøpt betong eller prefabrikkerte betongelementer. Det kan bli synlige V-fuger i himlingen der det er betong. Bæresystem blir stålsøyler og betongvegger/søyler.
- Fasadeveggene består hovedsakelig av lys tegl og pussede overflater i kombinasjon med trevirke. Andre fasadevegger i hovedsakelig lys platekledning av sementfiber type Cembrit eller tilsvarende.
- Enkelte fasadedetaljer kan være i andre materialer.
- Yttertak er utført med fallskåret isolasjon og tekket med 2-lags papp. Innvendige takpartier hvor oversiden er eksponert mot det fri kan bli nedfôret og isolert.
- Innvendige vegger utføres i stenderverk, kledd med gipsplater der det ikke er bærevegger i betong.

BALKONG/TERRASSE:
- Balkongdekker leveres i støvbundet sklisikker betong eller tretremmer. Tretremmer på terrasser i øverste etasje. Betongheller på bakkeplan. Balkonger er som en utvendig konstruksjon å anse. Mindre ansamlinger av vann kan oppstå på overflaten etter regnvær. Drypp fra overliggende balkong, rekkverk og konstruksjoner må påregnes ved regn/snøsmelting osv. Terrasser og sekundære balkonger har ikke takoverbygg utover det som dekkes av eventuell overliggende balkong/terrasse.
- Noen terrasser har kantdragere og ev. bæresøyle. Plassering av søyler fremgår av salgstegninger. Der det ikke er søyler vil det bli brukt stag. Selger tar forbehold om endelig plassering etter detaljprosjektering. På tegninger er det vist slag- og skyvedører, dette kan endres i forbindelse med detaljprosjektering dersom det blir nødvendig.

INNVENDING:
- Gulv: Stue, kjøkken, soverom, entré, evt innvendig bod og gang leveres med 1-stavs natur eikeparkett som standard. Det vil bli presentert muligheter for tilvalg av parkett etter egen tilvalgsliste (forutsetter bytte i hele leiligheten og innenfor fastsatte frister).
- På baderommene leveres gulvflis Matrix grey 197mm x 197mm. I nedsenket dusjsone på bad leveres tilsvarende gulvflis i mosaikk, format ca. 3cm x 3cm. Dusjnisje og dusjområde senkes ca. en flistykkelse i forhold til det øvrige gulvet for bedre vannhåndtering i dusjsonen. Der hvor det kun leveres rett dusjvegg, med dusjsone i hele bredden, leveres mosaikk i dette området. Det vil bli gitt tilvalgsmuligheter.
Flisprogram tilrettelagt fra selger kan sees på forespørsel. Selger forbeholder seg retten til å velge flistype av tilsvarende kvalitet fra annen anerkjent leverandør.
Vegger: Innvendige vegger av gips sparkles og males i farge i henhold til romskjema og valg av konsept Bris eller Svaberg. Vegger mot naboleiligheter og trapperom, som utføres i betong, vil ha sparklet og malt overflate. På bad leveres flis av type Carnabyg light grey 297mm x 297mm.
Himling: entré/gang, bad/WC og innvendig bod kan det bli nedfôret himling i hele eller deler av rommet. Himlingen skal ha en høyde på min 2,2 m over gulv. Over disse himlingene vil det være tekniske føringer som elektro, rør og ventilasjon. Over kjøkkenskap vil det være en innkassing av ventilasjonskanal for avtrekksvifte på kjøkken. Der kjøkkenskap ikke går inn til vegg/sjakt må det påregnes at innkassing fortsetter bort til vegg/sjakt. I enkelte tilfeller kan denne innkassingen gå lenger ut enn overskapet. Nedfôrede himlinger og/eller innkassinger kan også forekomme i deler av andre rom enn de ovennevnte som følge av nødvendige tekniske føringer. Hvitmalte inspeksjonsluker blir montert der dette er påkrevet for tilgang til skjulte tekniske føringer.

KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning leveres fra Drømmekjøkkenet eller tilsvarende.

BRANNVARSLING/SIKKERHET:
Byggene blir utstyrt med brannalarmanlegg. Det leveres ett brannslukningsapparat i hver leilighet.

TEKNISK ANLEGG-VENTILASJON
Boligen leveres med balansert ventilasjonsanlegg med innebygget varmegjenvinner basert på eget lokalt system plassert inne i leiligheten. Betjenes via styrepanel plassert i leiligheten. Ventilasjonsenhet plasseres fortrinnsvis i bod eller annet.

SPRINKLERANLEGG
Det leveres sprinkleranlegg (type boligsprinkler) i alle boliger i prosjektet som tilfredsstiller krav i teknisk forskrift, TEK17. Det vil plasseres sprinklerhoder i tak i leilighetene. Rørføringer vil i hovedsak bli plassert på vegg ca. 20 cm nedenfor taket og rør ligger da skjult i veggene eller i innkassing inntil tak. Sprinklerhodene må ikke tildekkes med møbler eller lignende slik at det hindrer dens funksjon. Man må forsikre seg om at det ikke ligger sprinklerrør i tak/

Bruksareal
Bruksareal: 50 kvm
Oppgitt areal er hentet fra entreprenør/utbygges sitt prospekt. Boligen er under oppføring og er derfor ikke oppmålt.

Boder
Det medfølger en sportsbod til alle leiligheter. Disse er plassert i underjordisk garasjekjeller.
Felles sykkelparkering.

Standard
- Kvalitetskjøkken fra Drømmekjøkken AS eller tilsvarende
- Flotte fliser på badet
- 1-stavs eikeparkett
- Vannbåren gulvvarme
- Store vindusflater
- 40 % av oppvarmingen fra grønne kilder
- Heis til garasje i kjeller
- Sportsboder
- Smarthus løsninger og digitalt portåpningssystem
- Opplegg for EL-lader på biloppstillingsplass
- Innendørs sykkelparkering.
Informasjon er hentet fra Spro havn.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Før boligen kan overtas av kjøper skal det foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse/ferdigattest besørges av utbygger (Selger i den kontrakten kjøper trer inn i). Kjøper har ingen plikt til å overta boligen eller innbetale oppgjør for boligen, før boligen er klar til overtakelse og det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Det er ikke tillatt å ta en bolig i bruk uten at det minimum foreligger midlertidig brukstillatelse.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme. Det leveres gulvvarme i alle oppholdsrom i leiligheten. På bad og WC leveres det varmekabler. Det monteres målere i hver leilighet som måler forbruket av varme. Utbygger forbeholder seg retten til å inngå avtale på vegne av eierseksjonsameiene om leveranse av varme.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Se informasjom om kommunale avgifter i salgsoppgave

Kjøper betaler kommunale avgifter for vann, avløp og renovasjon direkte til kommunen.

Hver seksjon vil fa installert egen vannmåler og kostnaden for vann og av avløp vil avhenge av reelt forbruk. Vann og avløp koster til sammen ca. kr 11.000,- til 16.000,- pr år avhengig av antall medlemmer i den enkelte husstand.

Tallene er hentet fra kommunens hjemmeside/ korrespondanse med kommunen og gjelder for 2021.

Det tas forbehold om endringer i de oppgitte satser.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Nesodden kommune per 25.01.2024, men utbygger tar forbehold om at kommunen kan innføre dette før overtagelse.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 600,- pr.mnd.
Felleskostnader inkluderer fyring og varmtvann (ca. 12 kr pr kvm), garasje (ca. kr 250 pr mnd), felles forsikring og strøm, vaktmestertjenester som snømaking og renhold, kabel.TV/ bredbånd, vedlikehold og forrfører. Endring kan forekomme før overtagelse.

Felleskostnader vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles ihht. vedtektene. Månedlige felleskostnader er estimert til ca. kr. 35,- per BRA og kommer frem i prislisten per leilighet.

Forsikring på bygget, strøm på fellesarealer, drift av heiser, alarm, styrehonorar, vaktmestertjenester som snømaking og renhold, kabel-TV/ bredbånd, vedlikehold, forretningsfører og revisjon er inkludert.
ca. kr. 1750,- pr mnd.

Fyring og varmtvann (estimert til kr 12,- per kvm) faktureres den enkelte seksjonseier direkte etter forbruk/ egen måler.
ca. kr. 600,- pr mnd.

Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av kostnader reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger har/ vil engasjere forretningsfører for sameiet for første driftsår. Kostnader for dette er tatt inn i budsjett for felleskostnader.

Driftskostnader til garasje-/ parkeringsanlegget er stipulert til kr 250,- per plass per måned for første driftsår, og skal betales av de som disponerer plass i garasje-/ parkeringsanlegget

Årsregnskap
Foreligger ikke da sameie ikke er opprettet enda.

Formuesverdi
Eiendommens formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bbestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Formuesverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Sameie
,
Området er planlagt å bestå av ett eller flere boligselskap (antallet boligselskap kan bli justert i forbindelse med utbyggingen).
Sameiet for byggetrinn 1 er planlagt å bestå av totalt 130 boligseksjoner (antallet seksjoner kan ev. bli justert i forbindelse med utbyggingen). Den daglige driften vil bli organisert som seksjonssameie iht. lov av 16.06.2017, nr. 65, eierseksjonsloven.

Hver seksjon vil utgjøre en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er forbudt å erverve mer enn 2 boligseksjoner i samme sameie. Denne begrensningen gjelder også indirekte erverv, herunder kjøp via aksjer eller andeler i et selskap. Erverv er forbudt dersom det medfører at flere enn to av boligseksjonene eies av noen som har «tilknytning til hverandre».

Dersom bestemmelsen brytes vil blant annet styret i sameiet uten forutgående varsling, kunne pålegge salg av seksjonene som er ervervet ulovlig. Videre vil man ikke kunne stemme på årsmøtet, og man vil ikke tas med i beregningsgrunnlaget for flertallsavgjørelser. Sameiet er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet.

Forretningsfører
Det er ikke valgt forretningsfører på nåværende tidspunkt.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Det føres bredbåndskabler for TV-signaler og internettilkobling frem til hver leilighet til hjemmesentral plassert i svakstrømsskapet. Dette skapet plasseres et hensiktsmessig sted i leiligheten, i gang, bod eller lignende. Utbygger kan på vegne av eierseksjonssameiene inngå avtale med en signalleverandør om grunnpakker for TV og data med inntil 5 års bindingstid.

Et punkt for TV- og datauttak leveres i stuen med signaler til standard grunnpakke fra fibernettleverandør. Utvidede TV og internettpakker må kjøper selv bestille fra signalleverandør om ønskelig. Ev. tilknytningsavgift for TV-/ data-anlegg betales av kjøper.

Kjøper må selv bestille abonnement/ tilkobling av telefon fra leverandør dersom det ønskes.
Leverandør av telefon vil være samme leverandør som TV/ data.

Annet
Garajse:
Selger planlegger å skille ut garasjeanlegget som egen underjordisk eiendom, og er tenkt organisert som en anleggseiendom (eget gnr., Bnr.). Boder og enkelte tekniske rom kan også bli en del av denne eiendom. Det planlegges å etablere garasjeanlegget som et tingsrettslig sameie. Hver parkeringsplass i garasjeanlegget vil utgjøre to andeler og hver bod en andel. Andelene er planlagt etablert og tinglyst som en realkobling til den enkelte seksjon.

De realkoblede garasjene og bodene kan ikke omsettes uten sammen med boligen de er tilknyttet. I påvente av at prosjektet i sin helhet er ferdigstilt, kan selger tinglyse midlertidige bruksretter for parkeringsplassene og ev. bodene. Andel i garasjeanlegget anses som overtatt når parkeringsplass og bod er ferdigstilt og tatt i bruk, selv om hjemmel ikke er overført. Selger har i så fall rett til å viderefakturere ev. påløpte driftskostnader til garasjesameiet, eller fremtidige sameiere i garasjesameie, inntil hjemmel blir overført.

Selger vil beholde eiendomsretten til og fritt kunne disponere over eventuelle usolgte parkeringsplasser og boder, herunder kunne gjennomføre utleie eller salg til andre enn seksjonseiere/ andelshavere i de ulike sameier/borettslag på utbyggingseiendommen.

Ladning for el-bil parkering/ladestasjon inngår ikke i leveransen fra selger, men kan bestilles som tilvalg. Det vil kunne være begrensninger på antall ladepunkter og kapasitet som kan leveres. Det tas forbehold om at ladning av el-bil kan bli levert som et fleksibelt ladesystem som fordeler tilgjengelig effekt mellom flere brukere. Strømforbruk og kostnader for ladning av el-bil betales av den enkelte seksjonseier. Selger tar forbehold om at ladning av el-bil kan bli levert og administrert av ekstern leverandør og at kjøper
betaler leie for bruk til dette selskapet. Kostnader for bruk er ikke fastsatt på salgstidspunkt.
Selger tar forbehold om å fordele parkeringsplasser og boder.

Nedsatt funksjonsevne:
Har en seksjonseier, leietaker eller en i husstanden nedsattfunksjonsevne, kan denne kreve at styret pålegger en annen seksjonseier å bytte parkeringsplass. Bytteretten gjelder bare dersom den som krever bytte, allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet.

Styret bør tilstrebe at bytteplassen ligger i nærheten av søkers seksjon. Retten til å bruke en tilrettelagt plass varer så lenge et dokumentert behov er til stede. Retten gjelder bare parkeringsplasser som i vedtak etter plan- og bygningsloven er krevet opparbeidet til bruk av personer med nedsatt funksjonsevne.

BÅTPLASS
I salgstrinn 1 legger vi ut 40 båtplasser til 50 leiligheter med fortrinnsrett for å leie båtplass, hvis du som kjøper ønsker båtplass. Alle 3- og 4 roms leiligheter får tildelt mulighet for båtplass i trinn 1. Vi tildeler også mulighet for båtplass til de 10 første som kjøper 2-roms leiligheter. Øvrige vil kunne stå på venteliste. Leie er estimert til mellom kr 10.000, - til kr. 25.000, - pr sesong. Egne priser og alternativer for vinteropplag/vinterhavn er under planlegging. Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av båthavnen vil bli. Båtplassene kan ikke videreselges, men tilhører båtforeningen og foreningens vedtekter.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Opplysninger her gjelder for den faste eiendommen som er omfattet av den underliggende avtalen. For mer informasjons vises til den underliggende kjøpekontrakten som kjøper av kontraktsposisjonen trer inn i. Kommunen vil ha legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er lovbestemt, og tinglyses ikke. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt eiendomsmegler for nærmere informasjon. Øvrige sameiere vil ha panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf.eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Eierseksjonssameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Eiendommen som kontrakten gir rett til skal overdras fra utbygger/entreprenør fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av den underliggende kjøpekontrakten og som etter avtale skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse. Det vil bli tinglyst seksjoneringsbegjæring på eiendommen. Det kan bli tinglyst diverse erklæringer ifm. utbygging, naboforhold og veirett. Kjøperen kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysning av nødvendige erklæringer/bestemmelser knyttet til gjennomføringen av hele prosjektet og naboforhold.

1908/ 9000050 13.01.1908 Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Nesodden kommune
Servitutten fremstår som uleselig. Kan fås ved henvendelse til megler.
1920/ 900335 17.11.1920 Bestemmelse om vannledning
Rettighetshaver: Knr. 3023 gnr. 26 bnr. 11
Servitutten fremstår som uleselig. Kan fås ved henvendelse til megler.

1922/ 900607 08.12.1922 Bestemmelse om vannledning
Rettighetshaver: knr. 3023 gnr. 26 bnr. 40
Servitutten fremstår som uleselig. Kan fås ved henvendelse til megler.

1926/ 900206 04.10.1926 Bestemmelse om vannledning
Rettighetshaver: knr. 3023 gnr. 26 bnr. 72, 77, 86 og 56.
Servitutten omhandler retten til vann og gjelder kun til sommerbruk og til en husholdning.

1935/ 900242 06.11.1935 Bestemmelse om vannrett
Rettighetshaver: knr 3023 gnr. 26 bnr. 100
Servitutten omhandler retten til å ta ut vann fra Sprodammen for en tidsbegrenset tid.

1940/ 598 02.04.1940 Bestemmelse om vannledning
Rettighetshaver: knr. 3023 gnr. 26 bnr. 41
Servitutten omhandler retten til å ta ut vann fra Sprodammen for en tidsbegrenset tid.

1940/ 599 02.04.1940 Bestemmelse om vannledning
Rettighetshaver: knr 3023 gnr. 26 bnr. 43
Servitutten omhandler retten til å ta ut vann fra Sprodammen for en tidsbegrenset tid.

1940/ 600 02.04.1940 Bestemmelse om vannledning
Rettighetshaver: Parsell A av bnr. 41
Servitutten omhandler retten til å ta ut vann fra Sprodammen for en tidsbegrenset tid.

1994/ 9940 20.12.1994 Erklæring/ avtale
Rettighetshaver: knr 3023 gnr. 26 bnr 216
Byggeforbud på nærmere avstand/ område
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Servitutten omhandler samtykke til bygging (av garasje) nærmere felles tomtegrense enn 4 meter.

2008/ 978856 03.12.2008 Erklæring/ avtale
Rettighetshaver: Follo Nett AS
Servitutten omhandler avtale om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av høyspenningsluftledninger.
Bemerkning: Det er i rammesøknad oppgitt at det ikke er høyspentlinje/ kabler etter nettstasjon/ transformasjon i, over eller i nærheten av tiltaket.

Eiendommens rettigheter:

1878/ 900027 29.06.1878 Erklæring/ avtale
Gjelder bestemmelse om benyttelse, oppdemning m.m.

1887/ 904439 31.10.1887 Erklæring/ avtale
Bestemmelse om benyttelse

1904/ 903267 25.03.1904 Erklæring/ avtale
Byggeforbud på nærmere angitt avstand.

1909/ 9000089 10.11.1909 Bestemmelse om veg
Gjelder denne registerenheten med flere

1978/ 10998 20.12.1978 Bestemmelse om veg

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Det er ikke kjent at det foreligger regler som er til hinder for at eiendommen leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig ledningsnett for vei, vann og avløp. Vann og avløp er tilknyttet ledningsnettet via (felles/ private) stikkledninger som vedlikeholdes for eier/ sameiets regning frem til påkoblingspunkt. Særskilt avtale/ erklæring er/ vil kunne bli tinglyst på eiendommen. Eiendommen har direkte adkomst til offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til formål boligbebyggelse, offentlig og privat tjenesteyting, kombinert bebyggelse og anleggsformål i flere nivå, grønnstruktur og lekeplass, samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur, bruk og vern av sjø og vassdrag med tilhørende strandsone, sikringssone og gjennomføringssone i reguleringsbestemmelser i tilknytning til plan for Spro Havn (plan nr. 20100138), vedtatt 26.04.2012 og kunngjort 21.08.2013.

Reguleringsplanen inneholder rekkefølgebestemmelser og krav til innhold i rammesøknad. Det er inngått utbyggingsavtale med Nesodden kommune.

Rammetillatelse for prosjektet er mottatt 09.04.2021 og omhandler oppføring av boligbygg (130 boenheter pa felt B2) med tilhørende parkeringsanlegg. Videre så følger det av reguleringsplanen at det skal bygges inntil 316 boenheter i felt B1.B4. Det gjøres her oppmerksom på at det vil være byggeaktivitet flere år fremover. Det gjøres ellers oppmerksom på at området nedenfor dette byggetrinn er avsatt til veg, parkeringsanlegg, lager (båtlagring m/ servicefunksjoner) og offentlig/ privat tjenesteyting (museum, svømmehall, grendehus) og boliger. Se vedlagt utenomhusplan vedlagt prospekt. Det er søkt om og gitt dispensasjon fra reguleringsplanens bestemmelse om lokk/ tunnel over vei.

I informasjon fra kommunen datert 22.03.2021 opplyses det om at ingen reguleringsplaner er under arbeid innenfor 500 meter fra eiendommen.

Overtagelse
Ved kjøp av en kontraktsposisjon trer kjøper inn i avtalen som selger (kjøper1) har gjort med utbygger/entreprenør om rett til fast eiendom med bolig under oppføring. Overtakelse av boligen reguleres av den kontrakten kjøper trer inn i.

Boligen ferdigstilles senest 31.04.2025.
Selger kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selger skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlige varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.
Selger har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.
Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd. Endret innflyttingsdato gir i så fall ikke krav på dagmulkt.

Kjøper kan ikke nekte å overta selv om fradeling/ hjemmelsovergang ikke er gjennomført. Det gjøres oppmerksom på at det etter oppgjør- og overtakelsesdato fortsatt vil foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeid med ferdigstillelse av de øvrige boligene, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider.

Ovenfor nevnte gir ikke grunnlag for å nekte overtakelse.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 480 506,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 112 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 480 506,-))
--------------------------------------------------------
kr 113 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 593 706,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Alternativ 1: Hvis kjøper 1 har betalt forskudd:

Selger (kjøper 1) har innbetalt et forskudd stort kr. 3.775.000,-  til utbygger i henhold til den opprinnelige kontrakten. Merverdien, eventuelt transportgebyr og et beløp tilsvarende forskuddet skal innbetales til EIE eiendomsmegling Lørenskogmegleren AS sin klientkonto ved kontraktsinngåelse.
 
Kjøper av kontraktsposisjonen gjøres oppmerksom på at et beløp tilsvarende forskuddet vil utbetales til selger (kjøper 1) så snart utbygger har fått melding om at kontrakten er transportert. En slik utbetaling til selger forutsetter at utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 og har instruksjonsretten over beløpet. Ved slik utbetaling til selger (kjøper 1) overtar kjøper rettighetene knyttet til forskuddsbeløpet som selger (kjøper 1) har betalt til utbygger (selger).

Merverdien og transportgebyret vil bero på meglers klientkonto inntil kjøper får hjemmel til boligen. Når kjøper har fått hjemmel til boligen vil merverdien og transportgebyret bli utbetalt til selger (kjøper 1). Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper av kontrakten.

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for bolig i hht. opprinnelig kjøpekontrakt, eventuelle tilvalg og omkostninger) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres. Oppgjør for kjøp av boligen gjennomføres av

Merverdien og transportgebyret vil bero på meglers klientkonto inntil kjøper har fått hjemmel til boligen. Når kjøper har fått hjemmel til boligen vil merverdien og transportgebyret bli utbetalt til selger (kjøper 1). Opptjente renter på merverdien tilfaller kjøper av kontrakten.

Den resterende del av kjøpesummen (kjøpesum for bolig i hht. opprinnelig kjøpekontrakt, eventuelle tilvalg og omkostninger) skal innbetales ved overtakelse av boligen, jf. bestemmelsene i kontrakten som transporteres. Oppgjør for kjøp av boligen gjennomføres av

Det er stilt entreprenørgaranti i tråd med bustadoppføringsloven § 12 beregnet av opprinnelig kjøpesum. Det blir ikke stilt ny garanti beregnet av merverdien.

Dersom kjøper 2 er forbruker, faller plikten til å betale merverdien bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. Avhendingsloven §1-1 fjerde ledd. Kjøper 1 har likevel ikke noe ansvar for mangelfull eller forsinket levering fra selgers side, og kjøper plikter å betale hele merverdien i disse tilfellene. Dette gjelder selv om mangler/forsinkelser er vesentlig og gir kjøper 2 rett til å heve kontrakten med selger.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke (Kr.1 750)
Provisjon (Kr.38 000)
Tilrettelegging (Kr.13 900)
Markedspakke (Kr.10 000)
Oppgjør (Kr.6 900)
Totalt kr. (Kr.70 550)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på rimelig vederlag
for utført arbeid, samt dekning av pådratte utgifter til f.eks. innhenting av opplysninger,
markedsføring/-pakke.

Garanti
Det er stilt entreprenørgaranti i tråd med bustadoppføringsloven § 12 beregnet av opprinnelig kjøpesum. Det blir ikke stilt ny garanti beregnet av merverdien. Frem til overtakelse skal garantien være på 3 % av vederlaget. Fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5 % av vederlaget i opprinnelig kjøpekontrakt (kjøpekontrakt mellom utbygger og kjøper 1).

Utbygger har stilt garanti etter bustadoppføringsloven § 47 for forskudd.
Garantist i dette tilfelle ved både § 12 og § 47 er Nordic Guarantee.

Oppdragsnummer
32-24-0013

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Prisantydningen som er oppgitt består av kjøpesum for boligen inkludert eventuelle tilvalg som kjøper 1 har bestilt hos utbygger (i hht. opprinnelig kontrakt), og kjøpesum for selve kontakten (merverdi). Merverdi til selger, kr. 500.000,-, er prisantydning for kjøp av kontrakten, og det er denne som er utgangspunkt for budgivingen.

Lovanvendelse
Avtalen mellom kjøper 1 (selger av kontraktsposisjon) og kjøper 2 (ny kjøper), blir regulert av avhendings- og kjøpsloven. Den underliggende kontrakten som kjøper 2 trer inn i, blir regulert av bustadoppføringsloven.


Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Lørenskogmegleren AS
EIE Lørenskog
Org. nr: 929031334
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf: 40 40 35 45

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Ellen Celine Heireth

Saksbehandlere
Ellen Celine Heireth
EIE Lørenskog
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 90 50 85 51 / E-post: eche@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Spro Havn
For mer om objektet
Spro Havn

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: