Bilde 1 av Øvre Skogvei 1 ABilde 2 av Øvre Skogvei 1 A
Digital salgsoppgave
Øvre Skogvei 1 A

0281 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Attraktiv familiebolig lekkert oppusset i 2017- Solrike uteplasser og barnevennlig hage - Garasje -Egen inngang i u.etg*
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
163 m²
Bruksareal (BRA)
166 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
3 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
102 m²
Kommunale avgifter
kr 2 105 / Mnd
Prisantydning
kr 14 900 000
Omkostninger
kr 382 500
Totalpris
kr 15 282 500
Byggeår
1971
Tomt
Eiet tomt 548 m²
Oppdragsnummer
36230531
card-default

Elise Riise Johnsen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Elise
Prisantydningkr 14 900 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 366 250,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 15 282 500
Eiendom
Øvre Skogvei 1 A, 0281 Oslo

Matrikkel
Gnr. 6 Bnr. 435 i Oslo kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 166 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 163 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 3 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 102 kvm

Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:
Første etasje:
- BRA-i 81 m²: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, garderobe/walk-in, soverom, bod og bad.

Underetasje:
- BRA-i 82 m²: Entré, soverom, bod, TV-stue og bad.
Hybel underetasje: Stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og bad.
- BRA-e 3 m²: Bod.

Arealet i loft måles til 35 m2 (ALH), men grunnet lav takhøyde er ingen deler av arealet måleverdig som bruksareal.
Det gjøres oppmerksom på at deler av arealene i loft ikke er måleverdige på bakgrunn av at arealene mangler permanent gangbart gulv.

Boligen benytter garasjeplass i felles garasjeanlegg. (Ikke besiktiget av takstmann).

Eneboligen inneholder 159 m2 P-ROM og 4 m2 S-ROM består av bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Areal
Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 166 kvm, BRA-i: 163 kvm , BRA-e: 3 kvm , TBA: 102 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Byggeår
1971

Tomt
Eiet tomt 548 kvm

Prisantydning
14 900 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Takstdato:

Totalpris inkl. omkostninger
kr 14 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 366 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 367 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 15 267 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 15 282 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 25 258 pr. år

Eier
Gustav B Lund Steen

Parkering
Boligen har parkering i garasjerekke for en bil + en liten carport.  I tillegg til dette er det muligheter for flere biler parkert forran på gårdsplass.

Tomten hvor garasjerekken er oppført (gnr 6, bnr 64) er organisert som et realsameiet mellom Øvre skogvei 1, 1A og 1B samt Bestumveien 44 A og B.

Beliggenhet
Boligen har en flott beliggenhet i et barnevennlig og meget populært boligområde på Bestum. Øvre Skogvei er en stikkvei fra Bestumveien, som går fra Bestumkilen forbi gamle Bestum togstasjon og helt til CCVest.  Coop Extra ligger kun noen minutters gange unna, rett ved trikkestoppet på Furulund. Fra boligen er det forøvrig kort vei til kjøpesenteret CC vest handlesenter som har svært godt tilbud av butikker, servicetilbud og spisesteder.

Område byr på flotte rekreasjonsmuligheter langs naturskjønne Merradalen og Frognerkilen. Det er sykkelsti til byen langs Bestumkilen og Frognerkilen. Badeplasser på bl.a. Sollerudstranden og Hydrostranden, samt på Lysaker Brygge og Bygdøy. Alt dette innenfor gangavstand fra boligen! Idylliske Vækerø park (Hydrostranda) er en godt bevart hemmelighet for de som er kjent i området. Her er det grønne og flott beplantede lunger, gressplen og stier, samt benker, brygger og mulighet for bading.

Nærområdet har også godt med tilbud til små og store: I nærområdet er det idrettslag, treningssentre, fotball- og skøytebaner, idrettshall m.m. Ullern Tennisklubb med sine 5 baner ligger ca. 900 meter unna boligen. Nærmeste barnehager er Skogbrynet barnehage, Sandaker familiebarnehage og Røverungene familiebarnehage. Nærmeste barneskole er Bestum skole, nærmeste ungdomskole er Øraker skole. Ullern er et strøk i Ullern Bydel, og består av nabolagene Bjørnsletta, Furulund, Sollerud, Hoff, Bestum og Værkerø.

Meget godt med offentlig kommunikasjon, enten man skal til sentrum, Bærum eller Gardermoen. Trikk (Furulund), buss (Vækerøveien), tog (Skøyen og Lysaker stasjon). For de som skal til Nesodden går det båt fra Lysaker Brygge. Selvom boligen ligger godt tilbaketrukket er det svært enkel kjørevei til både E-18 og Ring 3.

Tomt
Eiet tomt, 548 kvm

Huset har en frodig og fin hage med flotte solforhold. Hagen er opparbeidet med plener, bed og busker og er et fint boltrested for de yngste. Det er terrasse ut fra underetasjen med direkte adkomst til hagen, samt utgang til terrasse fra hovedetasjen som strekker seg rundt huset. Herfra er det også trapp ned til hagen fra begge sider av huset. Den store uteplasser vender hovedsakelig mot syd og har god plass til både loungemøblement, spisebord o.l. Det er også innredet med "utekjøkken" med tak hvor det er plass til grill m.m. Her kan du nyte sol fra soloppgang til rundt kl 20:00 om sommeren. Terrassen på baksiden av huset vender mot vest. Det er gode muligheter for å flytte seg rundt på tomten etter solforholdene og tidspunkt på dagen. Boligen ligger høyt i terrenget og har dermed fint utsyn over nabolaget.

Det foreligger en avtale med nabo i Øvre Skogvei 3 og 3 A om bruksrett av liten del av deres eiendom ned mot veien. Denne delen er utenfor den inngjerdede hagen til Øvre Skogvei 3.  Denne avtalen er ikke tinglyst og kan sies opp av nabo. Avtalen er skriftlig og følger vedlagt.

Inneholder
Boligen består av:
1.etasje: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, garderobe, soverom, bod og bad.

Underetasje: Entré, soverom, bod/teknisk rom, tv-stue og bad.
Hybel underetasje: Stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og bad.

Bod med utvendig adkomst på ca 3 m2. Lagringsmuligheter på loft. Arealet i loft måles til 35 m2 (ALH), men grunnet lav takhøyde er ingen deler av arealet måleverdig som bruksareal.

Boligen benytter garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Byggemåte
Boligbygg over 1.etasje samt underetasje. Grunnmur av betong. Bærende konstruksjoner og skillende dekker av tre. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med takplater. Utvendig fasader forblendet med liggende og stående trekledning. Vinduer med rammer og karmer av tre med 2-lags og 3-lags glass fra 2017 og byggeår. Balkongdører med rammer og karmer av tre med 3-lags glass fra 2017. Entrédør i 1.etasje men glassfelt fra 2017. Entredør i underetasje fra byggeår. Boligen har varmtvannsbereder fra 2010 på 198L. Oppvarmet med elektriske.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje):
- Underetasjen er innredet og har utlektede kjellervegger på 3 sider av bygget. Gulvflater belagt med laminat. Vegg- og himlingsflater i malte flater. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Elektrisk oppvarming.
- Kommentarer til TG2: Overflater vegger; Det registreres mindre riss/sprekker på vegger, som kan tyde på setninger. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Loft - uinnredet / råloft:
- Uinnredet kaldtloft med adkomst via entré 1. etasje. Trebord på deler av loft.
- Kommentarer til TG2:
- Overflater vegger/undertak: Spiker igjennom undertak.
- Kontroll av diffusjonssperre: Det er ikke etablert dampsperre over våtrom mellom kald og varm sone. Konsekvens
er fare for kondensering. Utbedring av konstruksjonen påregnes. Ytterligere undersøkelser for å avdekke skadeomfang og aktuelle tiltak bør påregnes.

Etasjeskiller - 1.etasje:
Etasjeskille av tre.
- Gulv mot grunn og etasjeskillere måles ved bruk av laser for eventuelle skjevheter. I utgangspunktet måles 2 rom i hver etasje (eventuelt kryssmåling i ett rom), og i hvert rom er det 5 målepunkter. Følgende rom er målt: kjøkken og stue. Største målte avvik er målt i rom kjøkken. Avviket er målt til 14 mm. Forøvrig ingen merknader i det andre rommet som er målt.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
- Vannrør med rør-i-rør system og kobberrør. Vanninntaksrør i kobber. Hovedstoppekran er plassert på vaskerom. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er ikke lokalisert. Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på vaskerom. Varmtvannsbereder på 198L (fra 2010) plassert på vaskerom. Boligen er oppvarmet med elektriske. Naturlig ventilasjon.
- Kommentarer til TG2:
- Ventilasjon: Det ble på befaringstidspunktet oppservert ventilasjonskanal vurdert til å være asbest. Krever spesialkompetanse for fjerning.
- Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Tilførselsrør av kobber usikker restlevetiden tilstandsgrad satt for og belyse risiko ved eldre vannrør.
- Stakeluke: Stakeluke er ikke lokalisert. Stakeluke bør lokaliseres.
- Hovedstoppekran: Stoppekran er av eldre type. Anbefalt brukstid er passert. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap plassert i bod 1. etasje.
Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg.Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll.

TG 1:
Det foreligger samsvarserklæring på det elektriske anlegget, og det er ikke påvist feil eller mangler ved denne inspeksjonen.

TG 3 gjelder for:
Stikkontakter plassert for nærme vanninstallasjon på bad 1.etasje over servant. Fare for vannsøl. Stikkontakter må skjermes eller tilstrekkelig/ godkjente kontakter må monteres.

Brann:
- Boligen har røykvarsler og brannslukningsutstyr.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
- Boligen har yttervegger i tre- og betongkonstruksjoner. Utvendig kledd med stående og liggende trekledning. Utvendige fasader av betong i murpuss.
- Kommentarer til TG2: Fasader ink. kledning; Overflatebehandlingen bærer preg av alder/slitasje. Overflatebehandling bør påregnes. Ingen luftespalte bak trekledning. Med bakgrunn i at det er utført etterisolering på veggens innside, bør det etableres tilstrekkelig luftespalte bak trekledning for å forhindre at det oppstår skader på kledning/konstruksjon. Forholdet kan redusere levetiden til kledningen og veggkonstruksjonen. Lufting bør etableres.

Dører og vinduer:
- Vinduer med rammer og karmer av tre med 2-lags og 3-lags glass fra 2017 og ett vindu fra byggeår. Balkongdører med rammer og karmer av tre med 3-lags glass fra 2017. Entrédør i 1. etasje men glassfelt fra 2017. Entredør i underetasje fra byggeår.

- TG 2 gjelder for vinduet i entré underetasje:
Vindue er av eldre dato og har behov for oppgraderinger/ overflatebehandling. Det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato.

- TG 2 gjelder entredør i underetasje:
Entredør er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra denne døren sammenlignet med dører fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på dør hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Yttertak:
- Yttertaktekking er fra år 2017. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med plater. Taket er ikke inspisert grunnet is og snø.

Grunnmur, fundamenter:
- Alder fra byggeår. Grunnmur i betongstein.
- Kommentarer til TG2: Det er registrert riss/sprekker på grunnmur. Eksakt årsak er ikke kjent.

Drenering:
- Dreneringen er fra byggeår. Enkelte nedløpsrør for takvann er ledet ned i drensrør, andre er avsluttet over bakkenivå. Skrånende tomt.
- Kommentarer til TG2:
- Vann fra yttertak og bortledning: Takvann har delvis utkast og det er ikke forsvarlig bortledning av vannet fra grunnmuren. Innebærer økt fuktbelastning på grunnmuren og risiko for fuktinnsig/- skader. Tilstrekkelig bortledning av takvann må etableres. Det anbefales ytterligere undersøkelser slik at eventuelle følgeskader kan avdekkes og utbedres.
- Utvendig terreng, inkl fuktsikring av grunnmur: Det er høyst usikkert om grunnmuren er fuktsikret med grunnmursplater eller tilsvarende. Konsekvens kan være økt fare for fuktskader/fuktvandring i konstruksjoner under bakkenivå. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn slik at tiltak kan iverksettes ved behov.
- Alder: Dreneringens funksjon er å forhindre fuktinnsig og fuktskader i underetasjen. Dreneringen er nedgravd og skjult. Tilstanden må derfor vurderes ut fra alder. Estimert teknisk levetid for drenssystem ligger mellom 20 - 60 år. Det ble ikke observert tegn på fuktinnsig eller fuktskader. TG2 er valgt for å belyse at dreneringen har nådd en alder der funksjonssvikt ikke kan utelukkes. Det anbefales derfor oppfølging med jevnlig ettersyn slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Stikkledninger og tanker:
- Utvendige vann- og avløpsrør med kommunal tilknytning fra ukjent årstall.
- Kommentarer til TG2: Vann- og avløpsledninger
(ink. stikkledninger); Utvendige vann- og avløpsrør har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert.
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

Vi gjør oppmerksom på at boligen er oppført iht. andre krav og byggeforskrifter enn de som gjelder pr. i dag, da det er byggeforskrifter på oppføringstidspunktet som var gjeldende. For nærmere beskrivelse om bebyggelsen henvises det til vedlagt takstrapport.

Primærrom
Primærrom: 156 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 166 kvm

Standard
Velkommen til Øvre Skogvei 1 A!

Dette er en meget hyggelig familiebolig beliggende i et sentralt, men rolig og meget attraktivt boligstrøk på Bestum.  Boligen ligger tilbaketrukket og høyt i terrenget i en hyggelig gate uten gjennomgangstrafikk.

Huset oppleves som både lyst og lekkert, da det ble pusset opp i sin helhet i 2017. I den forbindelse ble husets planløsning også endret og optimalisert. Under oppussing ble det bla. lagt nytt tak, nytt elektrisk anlegg, nytt røranlegg, nye vinduer, samt lydplater og lydhimling i etasjeskille. Gjennomgående for hele huset er det enstavs parkett og boligen er holdt i lyse, tidløse farger.

Boligens hovedetasje har en lys og luftig planløsning med store vindusflater og usjenert utsyn. Stue og kjøkken er av åpen løsning og oppleves som et sosialt oppholdsrom. Her er det god plass til stort spisebord, sofagruppe og tilhørende møblement. Videre finner du et fint soverom med direkte adkomst til baderommet. Badet er av god størrelse og har vaskenisje for vask- og tørkemaskin. Hovedetasjen byr også på et ekstra soverom som idag er innredet som et funksjonelt walk-in closet med mye lagringsplass. Entréen er flislagt og har en åpen garderobeløsning.

Da planløsningen ble endret ble deler av underetasjen innredet for utleie. Denne delen har egen inngang og adkomst, samt låsbar dør inn til hoveddel. Hybelen er utleid og innredet med stue/kjøkken, soverom og bad med opplegg for vaskemaskin.

Den andre delen av underetasjen ble oppusset og planløsningen ble optimalisert i 2023. Det ble da satt inn ny trapp mellom etasjene. Her finner du et hyggelig soverom og en lys kjellerstue som enkelt kan tilbakestilles til et ekstra soverom. I tillegg finner du et pent baderom, samt et teknisk rom/bod med opplegg for vaskemaskin. Etasjen har også eget inngangsparti med mulighet for å henge fra seg yttertøy og sko.

Huset har en frodig og fin hage med gode solforhold. Hagen er opparbeidet med plener, bed og busker og er et fint boltrested for de yngste. Det er terrasse ut fra underetasjen med direkte adkomst til hagen, samt utgang til terrasse fra hovedetasjen som strekker seg rundt huset. Herfra er det også trapp ned til hagen fra begge sider av huset. Den store uteplasser vender hovedsakelig mot syd og har god plass til både loungemøblement, spisebord o.l. Her kan du nyte sol fra soloppgang til rundt kl 20:00 om sommeren. Terrassen på baksiden av huset vender mot vest. Det er gode muligheter for å flytte seg rundt på tomten etter solforholdene og tidspunkt på dagen.

Boligen har parkering i garasjerekke for en bil + en liten carport.  I tillegg til dette er det muligheter for å ha biler parkert forran på gårdsplass.

Første etasje:
Bad:
Pent flislagt baderom fra 2017 med adkomst fra gang og fra hovedsoverommet. Badet et pent flislagt med lyse filser, og moderne baderomsinnredning. Det er varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt servantinnredning med skuffer, speil med overlys, dusjplass og vegghengt toalett.  Her er det også vaskesøyle med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkken:
Hovedetasjen byr på et lekkert kjøkken fra 2017 i åpen løsning mot stuen. Rommet oppleves som et sosialt og lyst oppholdsrom med store vindusflater. Innredningen har slette fronter i hvit utførelse og benkeplate i tre med nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenet har godt med lagringsplass og en kjøkkenøy med bardiskløsning på den ene siden. Videre er kjøkkenet godt utstyrt med integrert kjøleskapskuff og fryseskap, komfyr, vinskap, oppvaskmaskin og nedfelt platetopp. Alt medfølger natyurlgvis.

Underetasje:
Bad:
Også denne etasjen har et pent flislagt baderom fra 2017 med varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med vegghengt servantinnredning, samt speilskap med overlys og stikkontakt. Det er dusjplass med innfellbare glassdører og vegghengt toalett.

Vaskerom/tekniskrom/bod:
Vegg i vegg med badet er det en praktisk bod med lagringsmuligheter og opplegg for vaskemaskin. Det er flislagt gulv og malte veggflater. Varmtvannsbereder plassert i hjørnet. Hovedstoppekran plassert i vegg.

"Hybel":
Den ene delen av underetasjen er i dag utleid. Leietager har sagt at det kan være aktuelt å fortsette å leie hvis nye eiere er interessert i det. Den er utleid for 11.500kr i dag.

Hybelen inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, bad og eget soverom.

Her er det også et pent bad fra 2017 med varmekabler i gulv og downlights i himling. Baderommet er innredet med vegghengt servantinnredning med skuffer og speilskap med overlys og stikkontakt. Det er dusjplass, vegghengt toalett, samt opplegg for vaskemaskin.

Videre finner du et praktisk kjøkken fra 2017 med kjøleskap med frysedel, samt integrert komfr, oppvaskmaskin og platetopp.

Det er lydvegger og lydhimlinger fra hoveddel til hybeldel. Hele etasjeskillet har lydplater under gulv og lydhimling i tak. Det er en låsbar dør mellom hoveddelen og hybeldelen, slik at den enkelt kan integreres dersom man ønsker å benytte hele huset selv.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest fra byggeår 1974.

Ferdigattest markerer den formelle avslutningen av byggesaken og skal vise at arbeidet er utført i tråd med tillatelsen og regelverket. Hovedregel etter gammel og ny plan- og bygningslov (pbl) er at et bygg ikke skal tas i bruk før det foreligger ferdigattest alternativt midlertidig brukstillatelse.

Dersom det er gitt midlertidig brukstillatelse vil ikke manglende ferdigattest bety at det er ulovlig å bruke bygningen. Det betyr derimot at bygningen ikke er formelt fullt ut ferdigstilt.

De originale byggetegningene ligger vedlagt i salgsoppgaven. Selger har i ettertid endret planløsningen i begge etasjer. I først etasje er kjøkken flyttet ut i stuen og det er etablert bad og to soverom/walk-in, der det opprinngelig var spisestue og kjøkken. Det er også gjort endringer rundt entré/gang. Alle disse rommene har alltid vært byggemeldt som oppholdsrom.

I underetasjen er en mindre bod (tilleggsdel) i bakkant nå innlemmet i hoveddel. Denne endringen er ikke byggemeldt. En annen mindre bod har fått utvendig adkomst. I tillegg er det etablert hybel med soverom, kjøkken, bad og egen inngang. Det er ikke søkt om utleiedel, men det er dør mellom denne delen og resten av huset. Ett soverom i underetasjen er gjort om til kjellerstue (kan enkelt tilbakestilles om ønskelig).

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming. Varmekabler på all baderom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Kr. 25 258 pr. år
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 18.637,-.

Faste løpende kostnader
Eiendommen er forsikret i DNB og selger betaler kr 9800,- pr år.

Selger har betalt kr 25.258,- pr år for kommunale avgifter og kr 18.637,- for eiendomsskatt.

Eiendommen er tilknyttet Viken Fiber - 500/500 linje. Selger har betalt kr 1350,- pr mnd.

Selger har hatt alarm tilknyttet Yale Doorman. Dette kan ny eier sette opp da Yale medfølger på inngangsdøren i 2. etasje.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Forsikring med polisenummer
DNB

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 4 923 533,- Som sekundærbolig Kr. 14 104 712,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Følgende medfølger ikke salget:
- Taklamper over spisebord i 2. etasje medfølger ikke.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut. en del av underetasjen er utleid i dag.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Området er regulert til boligformål etter reguleringsplan S-4220, vedtatt 15.03.2006, revidert 12.06.2013 og 17.3.2015, "Småhusplanen". Reguleringsplanen er under revisjon, og i påvente av ny regulering er det også vedtatt et midlertidig tiltaksforbud på eiendommen.

Oslo kommune skriver om revisjonen: "Den reviderte planen skal bidra til å skjerme småhusområdene for ytterligere fortetting, og sørge for et sterkere vern av de grønne verdiene når det bygges innenfor småhusplanen. Videre skal småhusområdenes karakter og kvaliteter bevares, det skal legges til rette for mer klimavennlige utbygginger, og vi skal forsøke å forenkle planen for å kunne gjøre kommende byggesaker enklere og billigere å gjennomføre. Småhusplanen styrer hvordan det kan bygges og fortettes på eiendommer som er omfattet av planen. Den legger også begrensninger for hvor mye det er lov å bygge på eiendommene."

Tiltaksforbudet skal sikre at verdiene som revisjon av planen skal søke å bevare ikke går tapt i løpet av tiden frem til en revidert plan blir gjeldende.

Du kan lese mer om revisjon av planen og hvilken betydning det kan ha for eiendommen her: https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/revisjon-av-smahusplanen/


Det er varslet om igangsatt arbeid med et midlertidig forbud mot tiltak på følgende eiendommer:
Bestumveien 46, Bestumveien 48, Bestumåsen 2, Bestum skolevei 1 og Holgerslystveien 9. Det er i Bestumveien 48, med saksnummer 202118407, søkt om tilbygg, fasadeendring, riving og oppføring av ny garasje samt sammenslåing av flermannsbolig til enebolig. I sak 202118841, på samme eiendom, er det søkt om oppføring av enebolig og garasje.

Plan og bygningsetaten ønsker å vedta midlertidig forbud mot tiltak da de foreslåtte tiltakene vil svekke kulturminneverdiene på eiendommene vesentlig.
Bestumveien 48 utgjør sammen med Bestumåsen 2, Bestumveien 46, Bestum skolevei 1 og Holgerslystveien 9 et helhetlig kulturmiljø bestående av godt bevarte villaer i hage, oppført ved forrige århundreskifte.

Saken er klaget inn. Kommunen har ikke tatt klagen til følge. Saken er derfor sendt til Statsforvalteren for klagebehandling desember 2023.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 14 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 366 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 367 450,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 15 267 450,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 15 282 500,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar 3.250,-, 2 stk ink. Totalt 4 stk (Kr.6 500)
Provisjon (Kr.102 550)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.66 950)
Foto runde 1 (Kr.4 150)
Foto (Kr.5 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.9 995)
Markedspakke 1 (Kr.21 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Overtagelse (Kr.3 250)
Tilrettelegging (Kr.14 500)
Totalt kr. (Kr.240 795)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.




Det er avtalt at megler kan legge ut for følgende utlegg dersom nødvendig: fotograf, trykking av
salgsoppgaver, takst osv. da disse faktureres direkte til selger fra leverandører.

Oppdragsnummer
36-23-0531

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Elise Riise Johnsen

Saksbehandlere
Elise Riise Johnsen
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 11 08 66 / E-post: erj@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Øvre Skogvei 1 A
For mer om objektet
Øvre Skogvei 1 A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: