Bilde 1 av Olaf Schous vei 14Bilde 2 av Olaf Schous vei 14
Digital salgsoppgave
Olaf Schous vei 14

0572 OSLO • OSLO kommune

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er en betaversjon

Tjenesten er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med at dette er en betaversjon som er under utprøving, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, din digitale meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er AI-drevet med OpenAI sin GPT-motor, og den kan derfor gi ufullstendige svar og gjøre feil. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 3 600 000

Fellesgjeld: kr 86 000Omkostninger: kr 102 640Totalpris: kr 3 788 640
Flott 2-roms toppleilighet med solrik balkong | God planløsning | Varmtvann og fyring (akonto) inkl.
icon

Unngå doble renteutgifter

Last ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
1 soverom
Etasje
5
Internt bruksareal (BRA-i)
33 m²
Bruksareal (BRA)
35 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
2 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
8 m²
Fellesutgifter
kr 4 119 / Mnd
Prisantydning
kr 3 600 000
Omkostninger
kr 102 640
Fellesgjeld
kr 86 000
Totalpris
kr 3 788 640
Fellesformue
kr 9 697
Byggeår
1937
Tomt
Eiet tomt 1913 m²
Matrikkel
knr. 0301, gnr. 83, bnr. 179, snr. 54
Oppdragsnummer
71240246
card-default

Kristine Hauan Berg

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Kristine
Visninger
Tirsdag 20. aug.
16:30 - 17:30
Meld deg på visning
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 3 600 000,-
Andel av fellesgjeldkr 86 000,-
Pantattest kjøperkr 240,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tryg Boligkjøperpakke Leilighet (valgfri)kr 9 250,-
2,5% dokumentavgiftkr 92 150,-
  
Totalpris kr 3 788 640
Standard

Entré

Velkommen inn i det som kan bli ditt/deres nye hjem! Via felles inngangsparti har du adkomst via trapperom til byggets 5. etasje. Her blir du møtt av en lys entré som umiddelbart gir et godt inntrykk av boligen. I entreen er det plass til oppheng av yttertøy og sko. Det er dørcalling ved inngangsdøren.


Stue og kjøkken

Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning som er kjernen i leiligheten. Her får du godt med naturlig lys fra generøse vindusflater, noe som bidrar til en lys og luftig romfølelse. Stuen har gode innredningsmuligheter med god plass til sofagruppe og tilhørende møblement. Her vil du oppleve at det er godt å bo og fint å være gjest!


Den åpne kjøkkenløsningen gjør det enkelt å være sosial samtidig som du lager mat. Leiligheten har et flott kjøkken fra IKEA fra 2010. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Det er laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål med ettgreps armatur. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, keramisk platetopp og kjøleskap med frysedel. Det er frittstående oppvaskmaskin - denne medfølger også ved salg. Dette er rommet for sosiale sammenkomster med venner og familie!


Balkong

Fra stuen er det utgang til en solrik balkong på ca. 8 kvm. På sommerstid kan du nyte solen på balkongen fra ca. klokken 12 til solen går ned. Balkongen blir leilighetens ekstra stue på sommerstid. Videre har balkongen god plass til sittegruppe, grill, beplantning mm. Her er det tillatt med både gass- og elektrisk grill. Det er utebelysning. 


Soverom

Flott soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning. 


Baderom

Fint, flislagt bad med gulvvarme. Badet er utstyrt med veggmontert innredning med heldekkende servant, speil over servant med belysning og stikkontakt, gulvstående toalett samt dusjnisje med forheng. Avtrekksventil plassert i himling. Stoppekraner for vann samt vannmåler plassert over nedsenket himling.


Oppbevaring:

- Innvendig bod på ca. 4 kvm. 

- Kjellerbod på ca. 2 kvm. 


Overflater:

- Gulvbelagt med heltre gulvbord, fliser i entré og laminat på soverom og bod.

- Flislagt baderom.

- Veggoverflater utført i malt strietapet samt tapet.

- Himlingsflater utført i malt betong samt malt glatt flate med downlights i entré.


Fra selgers egenerklæringsskjema: 

Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?

Ja, kun faglært.

Firmanavn: NVS AS.

Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Badene ble pusset opp i regi av sameiet i 2006 (jeg overtok leiligheten i desember 2011). Jeg har grundig dokumentasjon på arbeidet, som kan ettersendes dere, og/eller fremvises på befaring.


Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?

Ja.

Firmanavn: NVS AS.

Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Badene ble pusset opp i regi av sameiet i 2006 (jeg overtok i desember 2011). Jeg har grundig dokumentasjon på arbeidet, som kan ettersendes dere, og/eller fremvises på befaring.


Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?

Ja.

Kommentar: Badene ble pusset opp i regi av sameiet i 2006 (jeg overtok i desember 2011). Jeg har grundig dokumentasjon på arbeidet, som kan ettersendes dere, og/eller fremvises på befaring.


Er arbeidet byggemeldt?

Ja.

Kommentar: Antar det, se dokumentasjon.


Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?

Ja, kun faglært.

Firmanavn: NVS AS.

Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Badene ble pusset opp i regi av sameiet i 2006 (jeg overtok i desember 2011). Jeg har grundig dokumentasjon på arbeidet, som kan ettersendes dere, og/eller fremvises på befaring.


Kjenner du til om det er/har vært problemer med ildsted/skorstein/pipe, f. eks dårlig trekk, sprekker, pålegg etter tilsyn, fyringsforbud eller lignende?

Nei.

Kommentar: Ikke ildsted/skorstein/pipe i leiligheten.


Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?

Ja.

Kommentar: Det var veggedyr i leiligheten i 2022. Det ble behandlet og utryddet av Anticimex, og det har ikke vært veggedyr i leiligheten siden da.


Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen?

Ja.

Kommentar: Jeg har sett sølvkre i leiligheten noen ganger, men aldri skjeggkre.


Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?

Ja, kun faglært.

Firmanavn: Balkongteam as.

Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Balkonger ble montert i 2018 (gamle brannbalkonger ble fjernet først). Jeg har dokumentasjon på arbeidet, som kan ettersendes dere, og/eller fremvises på befaring.


Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?

Ja.

Kommentar: Utdrag av brev fra Plan- og bygningsetaten, mottatt 27/7-24: Byantikvaren foreslår å omregulere Sinsenbyen med hensynssone for bevaring av kulturmiljøet. Hensikten er å sikre varig vern av Sinsenbyen med de bygniningene, veiene og grøntområdene som sammen danner et helhetlig kulturmiljø av nasjonal verdi fra mellomkrigstiden. Plan- og bygningsetaten anbefaler planforslaget. De holder informasjonsmøte om dette 24/8-24, og når høringsfristen er utløpt, vil plan- og byggningsetaten og forslagsstiller behandle innspill og vurdere om planforslaget bør endres. Planforslaget blir til slutt behandlet i bystyret. Når bystyret har fattet et vedtak, vil naboer, andre berørte parter og alle som har sendt inn innspill, gis skriftlig beskjed. Vedtaket vil også bli kunngjort i Aftenposten og på Oslo kommunes nettsider. I brevet fra Plan- og bygningsetaten, står det ikke noe om konkret hva planforslaget innebærer.


Kjenner du til om sameie/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag?

Ja.

Kommentar: Sameiet er involvert i en tvist (klaget inn til Oslo Forliksråd) der en seksjonseier har saksøkt sameiet for det han mener er feil ved en innsetting av dør/vindu på balkong, utført av Balkongteam som avsluttet sitt arbeid i 2019. Det er satt frem krav om at sameiet skal betale kr 84 033kr som er klagerens taksering av arbeid som påstås at skal rettes opp. Sameiet har avvist kravet.


Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedrørende eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld?

Nei.

Kommentar: Det foreligger ingen konkrete planer for tiltak som i seg selv vil føre til økte fellesutgifter. Sameiet økte sin felles gjeld med et nytt lån på kr 300 000 i 2024 i anledning maling av oppganger. Men sameiets likviditet er begrenset og økning av fellesutgifter må forventes som en konsekvens av alminnelig prisøkning. Pr i dag foreligger det ikke plan for ytterligere økninger av felleskostnader i 2024.


TILLEGGSKOMMENTAR:

Det er ikke oljetank eller sentralfyr i bygget.

Sameiet innførte i 2022 et nytt nøkkelsystem for fellesdørene som er et brikkebasert nøkkelsystem (SALTO) fra R. Bergersen. Etablering av nytt nøkkelsystem henger også sammen med et større fokus på sikkerhet.

Oppgangene ble malt i 2024.

Sikringene ble skiftet ut i april 2024 (jeg har dokumentasjon på dette).



Tilstandsrapport og byggemåte

Selger har i forbindelse med salget innhentet en tilstandsrapport fra Lars Erik Bergersen i Anticimex, datert 09.08.2024. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik, samt kostnadsoverslag for eventuelle oppgraderinger. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er en del av denne salgsoppgaven og må leses nøye av interessenter før det legges inn bud. Kjøper anses kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport, og kan følgelig ikke reklamere på belyste forhold. Vi vil gjøre spesielt oppmerksom på viktigheten av å lese igjennom rapportens TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som angir avvik fra normal slitasje, høy alder, bygningsdel som må utbedres, og lignende. Det følgende er hentet fra den bygningssakkyndiges beskrivelse av boligen:   

  

Boligbygg over 5.etasjer samt kjeller. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong/mur

med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i teglstein. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran(ikke

besiktiget). Leiligheten har glatt entrédør av tre med kikkhull, brannklasse B30 og lydklasse 35db. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og trelags

glass fra 2018. Vindu på soverom med karmer av tre og to-lags glass fra 1988.

   

Boligen har fått følgende TG2:  

Bad:

Ventilasjon - Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning.

Sanitærutstyr / innredning - Stedvis noe svelleskader på servantskap.

Membran, tettesjikt og overgang til sluk - Tettesjiktet har en alder som tilsier at restlevetiden er usikker. Rommets lekkasjesikkerhet kan derfor ikke verifiseres, eventuelt bør nytt tettesjikt etableres. Veggfestede installasjoner/avløpsrør med hulltaking i våtsonen øker risiko for fukt i konstruksjon. TG2 er satt for å belyse risiko. 

Fukt i tilleggende konstruksjoner - Det er ikke utført hulltaking/fuktmåling grunnet våtrommets plassering mot nabo/fellesareal samt våtrommets oppbygning med mur/betongvegger. TG2 settes for å belyse risiko grunnet våtrommets alder.

Fallforhold (gulv) - Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til sluk er på tilfeldig sted målt til ca. 14 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

Annet - Fuktmerker nederst på dørbelistning.


Kjøkken:

Ventilasjon - Kjøkkenventilator er vurdert til å ikke ha kullfilter. Ventilator med kullfilter bør etableres.

Overflater gulv -  Gulvflate bærer preg av alder samt bruksslitasje.


Øvrige rom:

Ventilasjon (gjelder kun for P-ROM) - Overstrømning og luftmengdeutskifting vurderes med fordel å kunne vært bedre.

Overflater gulv - Gulvflate i stue/kjøkken bærer preg av alder samt bruksslitasje. Det registreres bomlyd (tegn til hulrom) under enkelte gulvfliser i entré. Eksakt årsak er ikke kjent. Forholdet indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Fliser med bom kan løsne og være svekket mot ytre påvirkninger.

Innerdører - Innerdører bærer preg av alder/slitasje, hovedsakelig dør til bad.


Etasjeskiller - 5. etasje:

Skjevhetsmåling - Det er målt noe skjevheter i leiligheten. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til ca 20 mm. Årsaken til skjevhetene er ikke vurdert.


Tekniske anlegg, VVS anlegg (sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): 

Vannrør (sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Vannrør av kobber synlig i bod er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.

Vannbåren varme - Eldre anlegg/element uten påviste skader/lekkasjer. TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov. (Gjelder radiator og røropplegg til denne på soverom). Radiator i stue skiftet i 2018.

Avløpsrør (sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - Avløpsrør av støpejern synlig i bod er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. På bakgrunn av alderen er det grunn til å varsle om risiko for skjulte avvik, svekket funksjon, usikker restlevetid eller lignende forhold som utvikles over tid.


Elektrisk anlegg: 

Forenklet vurdering av det elektriske anlegget - Som følger av manglende samssvarerklæring på deler av det elektriske anlegget som er montert etter år 1999 er TG2 satt i henhold til NS3600. Med bakgrunn i de registrerte avvik/manglende dokumentasjon bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.


Dører og vinduer:

Vinduer - Vindu på soverom er av eldre dato og har behov for oppgraderinger. Det må forventes høyere varmetap fra dette vinduet sammenlignet med vinduer fra nyere dato.


Øvrige punkter har fått TG1.


Ovennevnte punkter er på ingen måte utfyllende. For ytterligere informasjon om byggemåte, årsak bak tilstandsgrader, konsekvens og anslag på eventuelle utbedringskostnader, se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.



Arealer

Totalt bruksareal: 35,0 m²

- BRA-i: 33,0 m²

- BRA-e: 2,0 m²


I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 8,0 m² 



Arealbeskrivelse

Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:


5. etasje:

BRA 35 m²

- BRA-i 33 m²: Entré, bad, soverom, bod og stue med åpen kjøkkenløsning.

- BRA-e 2 m²: Kjellerbod.

- TBA 8 m²: Balkong.


Det gjøres særskilt oppmerksom på at bod som er medtatt som BRA-e og i totalt BRA ligger på fellesareal, men disponeres av denne leiligheten.


Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.



Elektrisk anlegg

Sikringsskap med automatsikringer plassert i felles trapperom. Leiligheten har åpent/skjult elektrisk anlegg.


Det fremgår av den bygningskyndiges tilstandsrapport at det ikke er fremlagt samsvarserklæringer for deler av det elektriske anlegget.


Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget, og at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk på eiendommen.



Oppvarming og energimerking

Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Radiatorer tilknyttet felles varmeanlegg. Gulvvarme på bad.


Vedr. a-konto fyring og varmtvann:

Alle betaler en akonto pr mnd basert på boligens areal. Leverandøren; Brunata, har en ordning som går ut på årsavslutningen pr 30.6. hvert år. Da avregnes kostnadene vurdert på grunnlag av målerne som er plassert i hver bolig. Noen får da penger tilbake og andre må betale inn mer fordi akonto er satt for lavt. Avregningen kommer vanligvis ikke før på høsten. Energiforbruket til hver enkelt seksjonseier måles via målere i leilighetene. Det er to typer målere: Varmt og kaldt vann samt målere på radiatorer. De første ble skiftet i 2013, radiatormålerne ble skiftet i 2019. Målerne har en forventet levetid på ca 10 år. Det betyr at vi bør legge opp til en fornyelse av målerne for varmt og kaldt vann løpet av 2025. Det betyr også en økt kostnad å skulle bytte vannmålerne.


Dersom rom for varig opphold ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.


Energiattest med energimerke Grønn G er vedlagt salgsoppgaven.



Tekniske installasjoner og VVS

Vannrør av typen kobber, plast samt forkrommede rør. Stoppekraner for vann samt vannmåler plassert over nedsenket himling på bad. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann for bygningen. Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilknyttet felles varmesentral. Naturlig ventilasjon.



Løsøre og tilbehør

Tilbehør:

- Hvitevarer på kjøkken medfølger.

- Alle garderobeløsninger medfølger. 

- Fastmontert barnegrind på baderommet medfølger ikke. 


Interessenter oppfordres til å lese vedlagte liste over løsøre og tilbehør som skal medfølge ved handelen. I de tilfeller det medfølger hvitevarer, overleveres disse uten noen form for garanti utover leverandørgaranti. Det gjøres oppmerksom på at løsøre som har en klar karakter av å være en del av selgers møbler - selv om det er skrudd opp på veggen, normalt sett ikke vil medfølge boligen ved overtakelse.




Tomten

1913,00 m² eiet

Sameiet Olaf Schous Vei 12-18 beliggende i bydel Grünerløkka, Oslo Kommune. Sameiet består av 61 seksjoner med felles tomteareal. Fellesarealer opparbeidet med asfalterte adkomstveier/internveier, gressplen, trær og diverse beplantning. Parkering etter gjeldende bestemmelser.



Parkering

Mulighet for å leie av parkeringsplass av sameiet. Pt. koster disse kr. 500,- pr. mnd.


Sameiet disponerer i alt 18 utendørs parkeringsplasser for bil og én til MC til utleie for seksjonseierne/beboere som bor i sameiet. Ønsker man å leie en parkeringsplass, må man 5 henvende seg til olafschousvei12-18@styrerommet.no Dersom det ikke er ledige plasser, må man registrere seg på venteliste hos styret. Det er for tiden ledige plasser. Avtaler om leie av parkeringsplass kan bare inngås med eier av seksjoner, - som også må stå som betaler. Eier som leier ut parkeringsplass til en leieboer, må selv avtale dette med leieboer. Seksjonseierne som selv bor i sameiet har første prioritet på ventelisten. Utleie til leieboere har andre prioritet på ventelisten. Bruken av parkeringsplassene faktureres sammen med fellesutgiftene.


Det er innført beboerparkering i området og det anses som svært lett å finne plass med kort avstand til boligen. Priser for beboerparkering i 2024:

- Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: 5950 kroner

- Elbil: 2000 kroner

- Motorsykkel og moped: 2975 kroner

- El-motorsykkel og el-moped: 1000 kroner




Skole og barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke dette med skolesjefens kontor. Se nabolagsprofilen i salgsoppgavens vedleggsdel, for oversikt over andre skoler og barnehager i nærheten.



Adkomst

Ved å trykke på kartet i annonsen får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved fellesvisninger.



Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et attraktivt og sentralt boligområde på Rosenhoff / Sinsen i Oslo, med umiddelbar nærhet til et godt kollektivtilbud samt flere servicetilbud. Her bor man med kort avstand til både buss og trikk. Videre er det kort vei til flere dagligvarebutikker i tillegg til flotte grøntarealer med gode rekreasjonsmuligheter.


Det er kort vei til Torshovdalen med flotte grøntarealer og fin utsikt over byen. Torshovdalen byr på aking om vinteren i tillegg til preparerte rundløyper for langrenn og skilek om vinteren. Om sommeren kan en god bok eller en piknik med venner nytes i denne store parken. Det er i tillegg gangavstand til Ola Narr og Tøyenparken med idrettshall, fotballbane og svømmehall. For en mer kulturell fridag ligger både Naturhistorisk museum og Botanisk museum.


Carl Berner er bare noen hundre meter fra boligen og utvikles i disse dager i en ekstrem fart. Her er det rikelig med butikker, spisesteder og andre servicetilbud. Carl Berner er også et knutepunkt for kollektiv trafikk med både buss, T-bane og trikk.


Nylig åpnet Carls på Carl Berner. Carls er nesten 3000 kvm med store og små opplevelser, under ett og samme tak. Fordelt over en kafé & bar, restaurant, uteservering, vinbar, og to store arrangementsrom blir den gamle fabrikken igjen fylt med liv og røre, og vil gi puls til en bydel av Oslo i enorm vekst.


SATS og Fresh Fitness treningssentre finnes i 5 minutters gåavstand fra sameiet, og et nytt Evo treningssenter i 10 minutters gåavstand. Tennisbane og sandvolleyballbane er også en kort gåtur unna.


Offentlig kommunikasjon:

Det kollektive transporttilbudet er meget bra. Leiligheten ligger bare en liten gåtur unna Rosenhoff buss- og trikkeholdeplass som gjør hverdagen lettvint og fleksibel med hyppige avganger til både by og mark. Her stopper i tillegg flybussen som gjør at du kommer deg direkte til Gardermoen på en god og behagelig måte uten å måtte bytte buss.


Fra Rosenhoff går følgende busser: 31, 380, 390, 390E og Flybuss nr. 1.

Trikk til Rosenhoff: 17.

T-bane til Carl Berner: Linje 5 (Ringen).

T-bane til Sinsen: Linje 4 og 5.



Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune.


Bunnfradraget i Oslo er i 2024 på inntil 4,7 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 2,8 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/.


Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.



Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i eierseksjonssameiet.



Fellesutgifter

Fellesutgiftene utgjør kr. 4 119,- pr. mnd. og inkluderer:

A-konto fyring/varmtvann, felles bygningsforsikring, bredbånd, kabel-tv, dugnadsbidrag, kommunale avgifter, drift/forretningsførsel, vaktmestertjenester.


Fellesutgiftene justeres normalt årlig iht. boligselskapets faktiske driftsutgifter, og de fordeler seg som følger:

A konto oppvarming 850,-

Dugnadsinnbetaling 150,-

Felleskostnader 1.455,-

Lån 712,-

Balkonglån 457,-

Kabel-tv 495,-


Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av boligselskapet kan medføre økning i felleskostnadene.



Andre løpende kostnader

Felleskostnader, strøm og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.


Et estimert årlig strømforbruk som tilsvarer ca 2 528 kwh. pr. år.


Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Det er pakken "Kollektiv flex premium 50" som er inkludert og betales via månedlige felleskostnader. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.


Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Ny eier må selv tegne nødvendige forsikringer.



Forsikring

Eiendommen er forsikret i If Skadeforsikring med polisenummer: 578621



Formuesverdi

Ifølge Skatteetaten var formuesverdien for inntektsåret 2022:


Som primærbolig kr. 888 252,00,- som forutsetter at boligen brukes som fast bopæl.


Som sekundærbolig kr. 3 375 356,00,- ved annen bruk av eiendommen.


Formuesverdien justeres normalt årlig, og det henvises til Skatteetatens websider dersom ytterligere informasjon er ønskelig.



Sameiet

Sameiet Olaf Schous Vei 12-18, Orgnr: 975 489 574

Forretningsfører: OBOS

Sameiet er et kombinert sameie, som består av ett bygg med i alt 61 seksjoner hvorav 59 boligseksjoner og to næringsseksjoner. Boligene består av en blanding av ettroms, toroms og treroms leiligheter


Sameiet har felles sykkelparkering i kjeller. 


Dyrehold: 

Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen. 


Treningsrom:

Styret har vedtatt å gjøre det tidligere vaskeriet om til treningsrom. Her vil det være en blanding av apparater og utstyr for løping/kondisjon, styrke, yoga/pilates mm. De som ønsker å bruke treningsrommet betaler en årlig avgift på f.eks 1000,- pr. år som vil dekke løpende vedlikehold. Gjennomføres høsten 2024 eller i løpet av 2025, avhengig av sameiets økonomiske situasjon.


Rehabilitering/større vedlikehold i 2022/2023:

I 2022 ble det demontert og kjørt bort alt gammelt maskineri og røropplegg, herunder også en stor oljetank som var tilknyttet det tidligere fyringsanlegget. Maskinene er fjernet og kraterne etter maskinfundamentene er støpt igjen. Betongskadene i fyrrommet ble reparert vinteren 2023. Det ble også innført et nytt låssystem for sameiet.


Større vedlikehold og rehabilitering de senere år:

2006: Etablert fjernvarmeanlegg

2006: Oppussing av bad

2017 - 2019: Balkongutbygging

2019: Fasaderehabilitering

2021: Fjernet gamle maskiner fra vaskeri og tørkerom

2022: Fjernet gamle fyrkjeler og rør fra fyrrommet

2023: Gjort betongreparasjoner i fyrrom og nedlagt vaskeri

2023: Plantet hekk og andre grønne planter

2024: Maling av alle fire oppganger


Spørsmål med svar fra styret 06.08.24:

- Er det planlagt fremtidig rehabilitering/utbedringer i sameiet i fremtiden, i så fall hva? 

Det foreligger ingen konkrete planer for tiltak som i seg selv vil føre til økte fellesutgifter. Sameiet økte sin fellesgjeld med et nytt lån på kr 300.000 i 2024 i anledning maling av oppganger. Men sameiets likviditet er begrenset og økning av fellesutgifter må forventes som en konsekvens av alminnelig prisøkning. Pr i dag foreligger det ikke plan for ytterligere økninger av felleskostnader i 2024.


- Har dere noen pågående rettslige konflikter?

Sameiet er involvert i en tvist hvor en seksjonseier har saksøkt sameiet for det han mener er feil ved en innsetting av dør/vindu på balkong, utført av eksternt firma i 2019.


- Har dere dugnadsordning? 

Sameiet har som regel to dugnader i året. Det kreves inn 150,- pr. mnd i dugnadsbidrag som tilbakebetales ved deltakelse i dugnaden.


- Hva slags pakke er inkludert vedrørende tv og internett? 

Vi har en fleksavtale med Telia, hvor seksjonseier kan velge mellom tre alternativer med kabel-tv/bredbånd.


- Hva er inkludert i felleskostnader? 

Felleskostnadene inkluderer: Kabel-Tv og internett fra Telia, nedbetaling av lån, dugnadsinnbetaling (som man får tilbake ved oppmøte på dugnad), trappevask, akonto innbetaling for oppvarming og varmtvann.


Vedtekter, husordensregler og årsmøtedokumenter kan fås ved henvendelse til megler.


Det gjøres oppmerksom på at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner.



Fellesgjeld

Boligselskapet har en total gjeld på kr. 2 044 097,- pr. 01.07.2024.

Andel fellesgjeld er kr. 86 000,- pr. 01.07.2024.

Andel fellesformue er kr. 9 697,- iht. fjorårets likningsoppgave.


Sameiet har to felles lån med følgende betingelser pr. 25.4.2024:

Lånenummer: HANBAN-94927002536A

Total gjeld: 932.587,-

Andel gjeld: 11.756,-

Kapitalkostnad pr. mnd: 662,-

Restløpetid: 1 år 8 md.

Rentesats: 7,54%

Terminer pr. år: 4

Type lån: Annuitetslån

Flytende rente


Lånenummer: HANBA2-94927030920 A

Total gjeld: 1.111.510,-

Andel gjeld: 73.756,-

Kapitalkostnad pr. mnd: 609,-

Restløpetid: 19 år 3 md.

Rentesats: 7,54%

Terminer pr. år: 4

Type lån: Annuitetslån

Flytende rente




Årsregnskap

Regnskap for 2023 viste et overskudd på kr 626.212,-.


Budsjett for 2024 viser et overskudd på kr 542.045,-.





Styregodkjennelse og forkjøpsrett

Det kreves ikke styregodkjennelse av kjøper. Seksjonen er heller ikke beheftet med forkjøpsrett.



Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest

Det foreligger følgende:

- Ferdigattest for boligblokk, Olaf Schous vei 12 - 18, datert 3.6.1938.

- Ferdigattest for rivning og oppføring av balkonger, datert 14.1.2020.


Byggetegninger fra kommunen samsvarer ikke med dagens bruk av boligen. Der det nå er soverom var det tidligere kjøkken. Kopi av tegninger og eventuelle attester kan fås ved henvendelse hos megler.



Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger iht. reguleringsplan U 1,0-1,5, S-2255, datert 28.7.1977.


Det er en pågående byggesak i Schouterrassen 16 vedr. rehabilitering av fyrhus, oppgradering av tak til felles oppholdsområde og fasadeendringer. For mer info se saksnr: 202310853 på plan- og bygg sin nettside.


Pågående plansaker i området:

Trondheimsveien 197 C med flere - Avklaringer etter offentlig ettersyn - Bevaring kulturmiljø H 570 - Sinsenbyen bevaringsplan Detaljregulering. Byantikvaren foreslår å omregulere Sinsenbyen til bevaring. Planforslaget omfatter hele eller deler av 108 eiendommer og er mellomkrigstidens største private utbyggingsfelt i Oslo. Hensikten er å sikre varig vern av Sinsenbyen med de bygningene, veiene og grøntområdene som sammen danner et helhetlig kulturmiljø fra 1930- og 1950- tallet. For mer info se saksnr: 202100768 på plan- og bygg sin nettside.


Hasleveien 28, 30, 36, 38 og Sinsenveien 11 - bolig og næring - fortsettelse av sak 202113718

Reguleringssak. Utsikten Carl Berner ønsker å omregulere eiendommen fra industri til bolig og næring. Det foreslås regulering av påbygg og tilbygg til eksisterende bebyggelse samt et nybygg. Det foreslås høyder opp mot 30 meter mot Sinsenveien og Hasleveien, tilsvarende maks 10 etasjer. For mer info se saksnr: 202451391 på plan- og bygg sin nettside.


Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved hendvendelse til megler.




Vei, vann og kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk via privat stikkvei/-ledninger.



Rettigheter og heftelser

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Kommunen har lovbestemt legalpant i sameiets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale gebyr. Iht. eierseksjonsloven § 31 har sameiet legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav. Pantet er begrenset til 2G per bruksenhet.


Dnr. 5480, tgl. 21.03.1975 - Seksjonering

SNR: 54
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 118 / 10000


Dnr. 8601, tgl. 27.07.1936 - Best. om vann/kloakkledn.

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 10762, tgl. 25.09.1936 - Bestemmelse om veg

Bestemmelse om kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 4236, tgl. 22.04.1937 - Erklæring/avtale

VEDR. FELLES SENTRALFYRHUS
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 9374, tgl. 31.07.1963 - Erklæring/avtale

Bestemmelse om benyttelse
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


Dnr. 5480, tgl. 21.03.1975 - Erklæring/avtale

PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR: NOK 5,000
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE


For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.



Utleie

Seksjonen har ingen utleiedel, men normalt vil det være anledning til å leie ut hele eller deler av seksjonen, så sant utleiearealet er godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonverdier. Det gjøres allikevel oppmerksom på at kortidsutleie av hele seksjonen i mer enn 90 døgn per år allikevel ikke er lov iht. eierseksjonsloven. Leietaker må følge ordensregler og vedtekter på lik linje som eier. Utleie skal meldes styret. 



Radon

Det gjøres oppmerksom på at det ved utleie er krav til å gjennomføre radonmåling, og at forsvarlige nivåer skal kunne dokumenteres. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig, såfremt det betales husleie.



Totalpris inkl. omkostninger

Prisantydning kr 3 600 000,-

Andel fellesgjeld kr 86 000,-


I tillegg til prisantydning og ev. fellesgjeld, påløper følgende omkostninger:

Dokumentavgift kr 92 150,00,-

Pantattest kjøper kr 240,00,-

Tingl.gebyr skjøte kr 500,00,-

Tingl.gebyr pantedokument kr 500,00,-

Tryg Boligkjøperpakke Leilighet (valgfri) kr 9 250,00,-


Totalpris inkl. omkostninger og fellesgjeld kr 3 788 640,-


Det ovenstående forutsetter at eiendommen selges til prisantydning og at det kun tinglyses ett pantedokument. Det tas forbehold om endringer i offentlige gebyr.



Overtakelse

Overtakelse etter avtale med selger. Interessenter oppfordres til å angi ønsket overtakelse i budskjema. Antall nøkkelsett ved overtakelse kan variere, og kjøper må selv besørge nye nøkler/låser for egen regning.



Boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring

EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.


Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.


Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.


Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.


Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.



Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.



Budgivning

Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.


Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.


Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen.


Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form.


Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.



Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum inkludert omkostninger, samt eventuelt pantedokument tilknyttet lån, skal kunne disponeres over hos megler senest 2 virkedager før overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.



Lovanvendelse

Generelle bestemmelser

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.


Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.


En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.


Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.


På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud.


Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/ person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.


Forbrukerkjøp - definisjon

Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.


Forbruker – avtalevilkår

Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte.


Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.


Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).


Ikke-forbruker (næringsdrivende) – definisjon

Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp.


Ikke-forbruker – avtalevilkår

Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning.


Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.


Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.


Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.



Personvern

Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret for videre oppfølging. Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften. Mulighetene for å få slettet personopplysninger er derfor begrenset. Les mer om EIE`s behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på eie.no/personvern



Hvitvasking

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift, som pålegger oss å gjennomføre kundekontroll av selger og kjøper, herunder fullmektiger. Slike kontrolltiltak vil i praksis gjøres ved å bekrefte våre kunders og reelle rettighetshaveres identitet, samt å innhente informasjon knyttet til handelens formål og tilsiktede art.


Dersom kjøper ikke bidrar til dette, og det medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig.


I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kontrolltiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.


Dersom nødvendige kontrolltiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.



Meglers vederlag

Følgende er avtalt om meglers vederlag, og skal betales av selger:


Provisjon 1,000 % av salgssummen inkl. mva


Grunnpakke eierseksjon: 16 300,00

Tilrettelegging: 15 600,00

Markedspakke Premium: 27 500,00

Visningshonorar: 3 450,00

Oppgjørsgebyr: 8 300,00

Gebyr for utsatt betaling: 3 500,00


Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har oppdragstaker krav på rimelig vederlag for medgått tid/utført arbeid og avtalte utgifter (utgifter til påløpte visninger, innhenting av opplysninger, markedspakke og tilrettelegging), samt eventuelle utlegg. Alle priser er inkl. mva.



Om oppdraget

Oppdr.nr: 71240246

Ansvarlig megler: Rebekka Rønning


EIE Løren & Økern

Løren & Økern Eiendomsmegling AS

NO 916 510 845 MVA



Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan spørre megler for mer informasjon om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 1 av Olaf Schous vei 14
0572 OSLO
Olaf Schous vei 14

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: