Bilde 1 av Risnesvegen 11Bilde 2 av Risnesvegen 11
Digital salgsoppgave
Risnesvegen 11

4056 Tananger • Sola kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Enebolig i vakre omgivelser | Betydelig oppusset i 2020 | Utleiedel | Utsikt
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
315 m²
Bruksareal (BRA)
340 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
25 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
94 m²
Kommunale avgifter
kr 2 724 / Mnd
Prisantydning
kr 11 750 000
Omkostninger
kr 293 750
Totalpris
kr 12 043 750
Byggeår
1987
Tomt
Eiet tomt 700 m²
Oppdragsnummer
82240008
card-default

Linn Høen Thommesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Les om Linn
Prisantydningkr 11 750 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
Dokumentavgiftkr 275 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 12 043 750
Eiendom
Risnesvegen 11, 4056 Tananger

Matrikkel
Gnr. 3 Bnr. 843 i Sola kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 340 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 315 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 25 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 94 kvm

Antall soverom
5

Byggeår
1987

Tomt
Eiet tomt 700 kvm

Prisantydning
11 750 000

Tilstandsrapport
Det er utarbeidet tilstandsrapport for boligen. Denne ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 11 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 275 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 276 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 026 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 12 043 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 32 678 pr. år

Eier
Dagny Synnøve Dahl Bjørn Bagstevold

Beskrivelse
Risnesvegen 11 er en innholdsrik enebolig i Tananger. Boligen ligger luftig til med flott utsikt over sjø og nydelige solnedganger. Her vil utsikten forandre seg i takt med årstidene, og du kan få med deg alt fra blikkstille vann på fine sommerdager til heftig sjø og skydekke på rufsete vinterdager.

Eiendommen har en pent opparbeidet tomt med interne stier, vintergrønne busker og flere uteplasser. Her kan du flytte deg rundt etter vær og vind, og finne deg en lun og solrik plass. Store friområder som nærmeste nabo innbyr til lek og moro for de minste, og foreldre kan enkelt følge med fra hagen eller vinduene - en trygghetsfølelse for både store og små.

Boligen er opprinnelig fra 1987, men dagens eiere gjorde omfattende oppgraderinger og utskiftninger i perioden august til desember 2020. Det kan blant annet nevnes utskiftning av noen vinduer, to nye bad, nytt kjøkken, nye overflater i flere rom og etasjer, ny trapp og ny peis. Se komplett oversikt vedlagt i salgsoppgaven.

Huset har en svært praktisk og gjennomtenkt planløsning og går over tre plan. I sokkeletasjen er det en romslig hall, gjestetoalett, bad, soverom og vaskerom med direkte adkomst til garasje. I tillegg er deler av sokkeletasjen en godkjent utleiedel på 45 kvm som inneholder gang, bad, stue/kjøkken, soverom og bod. Denne leies ut for kr 6 750 kr pr mnd.

Begge badene i sokkeletasjen er av eldre dato, men fungerer til intensjonen. Vaskerommet er romslig og har god plass til innredninger til håndklær, sengetøy osv. samt en stedbygd benk med plass til vaskemaskin/tørketrommel og utslagsvask. Rommet passer også ypperlig til ekstra kjøl/frys etc.

I 1. etasje er det stue, spisestue/kjøkken, bad, bibliotek og soverom. Fra denne etasjen er det en flott utsikt og blått hav så langt øye kan se. Her kan du følge med på skipstrafikken, kajakkpadlere og vær og vind som skifter - gled deg! På fine sommerdager kan du også åpne terrassedøren fra kjøkkenet og benytte deg av de flotte uteområdene. Her er det også en flott hagestue fra 2023 med foldedører i glass. Denne blir som en ekstra stue i sommerhalvåret.

Kjøkkenet ble også skiftet i 2020 og er levert av Drømmekjøkkenet. Et lekkert kjøkken med moderne løsninger og integrerte hvitevarer. Det er godt med skap- og benkeplass, og er du glad i å lage mat vil du stortrives på dette kjøkkenet. En praktisk barløsning i forlengelse av øyen passer ypperlig for hverdagsmiddager, en kaffekopp eller en plass gjestene kan vente mens du gjør sist finish på maten.

Ved kjøkkenet er det god plass til å dekke langbord, enten det er barnebursdag eller gode venners lag. En lekker peis fra Brunner setter virkelig stemning i rommet. Denne fungerer også som en romdeler mellom spisestuen/kjøkken og TV-stuen/sofakroken på andre siden.

Badet i 1. etasje ble renovert i 2020 og har lekre lune fargekombinasjoner. Det er innredet med en lekker baderomsinnredning med dobbel servant, speil med integrert belysning, dusjnisje og vegghengt toalett.

I 2. etasje er det gang, to soverom og bad. Det ene soverommet i denne etasjen er svært romslig og har utgang til egen balkong. Dette rommet blir nok fort ungdommens favorittsted. Her er det god plass til både seng, sofakrok og kontorpult.

Badet i denne etasjen ble også renovert i 2020 og har delikate fargetoner på vegger og fliser. Det er innredet med en pen hvit innredning, speil med integrert belysning, badekar og vegghengt toalett.

Er dette ditt nye hjem?

Parkering
Parkering i garasje og på tomt. Det er installert elbil lader i garasjen.

Beliggenhet
Rolig og maritim beliggenhet i Tananger. Her bor du luftig til med flott utsikt over sjø, holmer og havneområde. Etter travle dager kan du koble av med en spasertur i de flotte turområdene i Risnes og kyststien som går fra Tananger og nordover Jåsundhalvøyen. I helgene kan du rusle ned til havnen for å kjøpe ferske reker direkte fra fiskebåten, kanskje du også går innom Hummeren hotell for en bedre lunsj eller middag, eller bare noe godt i glasset. Er du glad i sjø, bading og båtliv er dette en ypperlig beliggenhet for deg!

Boligen ligger også svært barnevennlig til i blindvei med gå-/sykkelavstand til skoler, barnehage, idrettsanlegg, sjøspeider og andre fritidsaktiviteter. I tillegg ligger nærmeste lekeplass rett rundt hjørnet. Det er også kort vei til dagligvarebutikker, blomsterbutikk, take away-restauranter og apotek. Det går hyppige bussavganger ved Tananger ring (ca. 500 m fra boligen).

Bebyggelse
Området er bebygd med diverse boliger.

Tomt
Eiet tomt, 700 kvm

Inneholder
Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:

Enebolig
Sokkel etasje:
BRA 146 m²
- BRA-i 146 m²: Hoveddel: Entré/hall, bad, vaskerom, wc, soverom/treningsrom og garasje. Leilighet: Vindfang, gang, bad, stue/kjøkken, soverom og bod.

Første etasje:
BRA 134 m²
- BRA-i 123 m²: Gang, bad, bibliotek, stue, spisestue/kjøkken og soverom.
- BRA-e 11 m²: Bod.

Andre etasje:
BRA 46 m²
- BRA-i 46 m²: Gang, bad og 2 soverom.

Hagestue
Første etasje
BRA 14 m²:
- BRA-e :Hagestue

Garasje i tilknytning til boligen er oppmålt til 46 m2 (BRA-i).
Balkong i 1. etg. er oppmålt til 4 m2 (TBA). Balkong i 2. etg. er oppmålt til 4 m2 (TBA). Terrasse i 1. etg. er oppmålt til 23 m2 (TBA). Plattinger i 1. etg. er oppmålt til totalt 63 m2 (TBA).

Utleiedelen utgjør 45 m2 av bruksarealet i sokkeletasjen.

2. etg. har et totalt gulvareal på 60 m2 (GUA), men grunnet skråtak/lav takhøyde er kun 46 m2 av arealet måleverdig bruksareal. Arealet som har lav himlingshøyde utgjør 14 m2 (ALH).

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Enebolig med tre etasjer. Grunnmur av betong. Yttervegger av trekonstruksjoner med trekledning. Vinduer med to-lags glass. Yttertak med takstein og takrenner i aluminium. Støpt gulv mot grunn og etasjeskillere av trebjelkelag. Vannrør av typen rør-i-rør og kobber. Avløpsrør av plast. Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Tilstandsrapporten inneholder 73% TG 1, 27% TG 2, 0% TG 3 og 0% TG IU (ikke undersøkt).

Følgende bygningselementer har fått TG2:
- Våtrom - Bad - Sokkel - Leilighet: Helhetsvurdering (TG 2 er valgt på hele badet med hensyn til tettesjikt, overflater, røropplegg og sanitærutstyr. Oppgradering av badet må påregnes.)
- Våtrom - Bad - 2. etg: Ventilasjon (Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk.)
- Våtrom - Bad - Sokkel - Hoveddel: Ventilasjon (Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk), Vannrør (Alder), Slukets plassering (Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen har ingen/redusert mulighet til å nå sluket), Membran (Alder), Avløpsrør ink. sluk (Alder)
- Våtrom - Vaskerom: Vannrør (Alder), Membran, tettesjikt og overgang til sluk (Det er usikkert om det er etablert membran på gulvet. Oppkant på tettesjikt langs vegger og slukmansjett kan ikke verifiseres), Avløpsrør ink. sluk (Alder)
- Kjøkken - Leilighet: Vannrør (Alder), Avløpsrør (Alder)
- Toalettrom (ikke våtrom): Vannrør (Alder), Avløpsrør (Alder)
- Rom under terreng: Konstruksjoner (TG2 settes for å belyse risiko med hensyn til alder på drenering.)
- Tekniske anlegg, VVS anlegg: Varmtvannsbereder (Alder og tilstand), Vannrør (Alder), Avløpsrør (Alder)
- Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger i boligen.
- Dører og vinduer: Takvinduer (Fuktmerke på gulv i kottet er registrert)
- Yttertak: Tekking (Alder, Skade i takstein over inngangspartiet til leiligheten er registrert)
- Balkonger, terrasser, veranda etc: Utkragede eller understøttede konstruksjoner (Rekkverkshøyden er under 1,0 meter, avvik fra dagens byggtekniske forskrift. Målt til 0,92m)
- Utvendige trapper: Helhetsvurdering (Det er ikke montert rekkverk i trappen på vestsiden)
- Drenering: Alder
- Stikkledninger og tanker: Vann- og avløpsledninger (Alder og materialvalg)

Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert: 26.10.87.

Ved salg av eiendommer med eldre bygg kan det forekomme at det ikke foreligger ferdigattest for bygget. For boliger og tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998 utstedes det ikke lenger ferdigattest, og dersom ferdigattest ikke foreligger for et slikt tiltak vil det ikke være mulig å få ferdigattest. En eventuell søknad om ferdigattest skal avvises av kommunen. Bortfall av muligheten for å søke om ferdigattest for disse tiltakene vil ikke ha betydning for lovligheten av selve tiltaket.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Ildsted og elektrisk oppvarming med varmepumper.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 32 678 pr. år

Oppgitte kommunale avgifter er basert på et vannforbruk på 400 m3 pr. år. Dagens eier har nylig installert vannmåler for å bli fakturert etter faktisk forbruk. Det stipuleres 60 m3 pr. husstandsmedlem pr. år. Konf. megler for spørsmål.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 84833108

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 656 401,- Som sekundærbolig Kr. 6 294 322,-

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen, se forøvrig vedlagt løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie. I følge forrige eiers egenerklæringsskjema fra 2016 ble det målt radon og verdiene var godt under 100 Bq/m³. Dagens eier har ikke radonmålt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1985/6182-1/44  Erklæring/avtale  
05.06.1985 
Diverse rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt fra kommunen
Kopi av servitutten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Utleie
Boligen har egen utleiedel (egen separat boenhet) som er godkjent av bygningsmyndighetene. Utleiedelen er utleid for kr 6 750,- pr. måned pluss strøm med 3 måneders oppsigelse. Hele leiekontrakten ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig. Reguleringsplankart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Eiendommen ligger i henssynssone H130 i kommuneplanen; "Det kan ikke utføres bygge- og anleggstiltak i strid med "Restriksjonsplan for Stavanger lufthavn Sola", fastsatt av Samferdselsdepartementet 30.06.10 og Avinors kart ENZV-P-10 i henhold til luftfartsloven. "

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 11 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 275 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 276 200,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 026 200,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 12 043 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke (Kr.29 500)
Provisjon (Kr.220 000)
Grunnpakke enebolig (Kr.22 000)
Oppgjør (Kr.6 900)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.62 380)
Totalt kr. (Kr.340 780)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
82-24-0008

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Espen Eide & Partnere AS
EIE Stavanger
Org. nr: 896253492
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Espen Eide

Saksbehandlere
Espen Eide
EIE Stavanger
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 93 04 03 00 / E-post: ee@eie.no

Linn Høen Thommesen
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Mob: 41 69 42 05
[/ E-post: lht@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Risnesvegen 11
For mer om objektet
Risnesvegen 11

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: