Bilde 1 av Skogstjernevegen 7Bilde 2 av Skogstjernevegen 7
Digital salgsoppgave
Skogstjernevegen 7

2100 Skarnes • Sør-Odal kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Enebolig med flott opparbeidet tomt | Barnevennlig og sentral beliggenhet innerst på boligfeltet | Solrike terrasser |
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
120 m²
Bruksareal (BRA)
165 m²
Eksternt bruksareal (BRA-e)
45 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
72 m²
Kommunale avgifter
kr 1 257 / Mnd
Prisantydning
kr 2 990 000
Omkostninger
kr 88 750
Totalpris
kr 3 078 750
Byggeår
1972
Tomt
Eiet tomt 1533 m²
Oppdragsnummer
32240039
card-default

Magnus Grasmo

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Magnus
Prisantydningkr 2 990 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Dokumentavgiftkr 72 500,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 3 078 750
Eiendom
Skogstjernevegen 7, 2100 SKARNES

Matrikkel
Gnr. 40 Bnr. 178 i Sør-Odal kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 165 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 120 kvm
- BRA-b (innglasset balkong):
- BRA-e (eksternt bruksareal): 45 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 72 kvm

Areal
Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 165 kvm, BRA-i: 120 kvm , BRA-e: 45 kvm , TBA: 72 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1972

Tomt
Eiet tomt 1533 kvm

Prisantydning
2 990 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Espen H. Amundsen Takstdato: 22.03.24 15:25

Totalpris inkl. omkostninger
kr 2 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 72 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 73 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 063 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 078 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 15 077 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer: Vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. 15.077 ble fakturert i 2023. De kommunale avgfitene er kun stipulert og det må påbergnes en endring i pris.

Eier
Trine Skare

Parkering
Boligen har en garasje med plass til en bil, ellers er det parkering på egen gårdsplass.

Beliggenhet
Velkommen til Skogstjernevegen 7! Boligen har en sentral beliggenhet på Skarnes i Sør-Odal kommune. Kollektivforbindelser med buss og tog finner du kort avstand unna boligen, som tar deg til blant annet Gardermoen, Oslo og Kongsvinger.

I kommunesentrum Skarnes finner du offentlige kontorer, matvarebutikker, forretninger, skoler og gode kollektivtilbud til både Oslo og Kongsvinger. Toget fra Skarnes til Oslo har timesavganger, som gjør det enkelt å ta en storbyhelg i Oslo kun en time fra de fine skogene på Odalen. Benytter man seg av bil er det ca. 7,2 mil til Oslo og 2,2 mil til Kongsvinger. De nærmeste matvarebutikkene er Rema1000, Kiwi, Coop og Spar som ligger i sentrum av Skarnes. I tillegg finner du en søndagsåpen Joker butikk - på vestsiden av Glomma.

I skogkledde omgivelser kan eiendommen tilby fine skogsturer i alle sesonger, i tillegg kan vintersesongen nytes av en lengre skitur med en rekke skiløyper å velge mellom. Spesielt bra er skiterrenget på trondsbu/Slåstad.. Vardelia og Vardelihytta er svært populært på Skarnes, et mye benyttet tursted for Odølinger. Hvert år er det mange som legger søndagsturen sin til Vardelihytta som ligger i naturskjønne omgivelser. Storsjøen er en innsjø i Sør-Odal og Nord-Odal kommuner i Innlandet. Innsjøen ligger 129 meter over havet og måler 46,7 kvadratkilometer, perfekt for deg som liker båtliv og fiske.

Videre er det flere badeplasser i Odalen, hvorav Glomma ved Sanngrund ligger fint til langs E16. Her har du overnatting, café med matservering og en flott sandstrand. Videre finner du Perrongen kafé og bar som åpent rett før jul 2021, som kan tilby både gode middager, kaker og alkoholservering - denne er lokalisert rett ved togstasjonen nederst i Parken kjøpesenter.

På Skarnes Lekeland finnes det oppvarmet utendørs basseng, lekeapparater og koselige dyr som kan besøkes på sommerhalvåret. Parken ligger ved E16 på nordsiden av Glomma, her kan du også kose deg med fine rutsjebaner, trehjulssykler og tråtraktorer, samt dyr fra bondegården. Perfekt for hele familien! Parken er blitt noe redusert.

Videre har Sør-Odal kommune også idretts- og aktivitetspark, tur- og skiløyper, idrettshall, svømmehall, kulturskole, ungdomshus, bibliotek, flere grende- og kulturhus, gamle kirker og prestegard. Av severdigheter finnes Oppstad kirke, Odals Verk, Maarud Gaard, Odalstunet og Galleri Lyshuset som kan nytes året rundt.

Bebyggelse
Boligen ligger i et området med eneboligbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1533 kvm
Boligen har en flott opparbeidet tomt beliggende innerst på boligfeltet. Tomten er godt utnyttet og er på ca. 1,5 mål. Siden eier tok over i 2018 er det gjort en rekke oppgraderinger på tomten. Innkjøringen er blitt gravd opp og planert. Fremsiden av hagen er blitt gravd opp og planert, det er kjørt på jord og tomten er blitt beplantet med busker og gressplen. I tillegg er det satt opp to terrasser med gode solforhold. På fremsiden av boligen er det også blitt murt opp en utepeis.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Skole/barnehage
Fra boligen er det kort vei til barnehage og en kort kjøretur til skole.

BARNEHAGER:
- Tronbøl barnehage (1-5 år) - 800 m.
- Korsmo barnehage (1-5 år) - 3.5 km.
- Disenå barnehage (1-5 år) - 7.1 km.

SKOLER:
- Glommasvingen skole (1-10 kl.) - 2.9 km.
- Skarnes videregående skole  - 3.3 km.
- Norges Toppidrettsgumnas - Kongsvinger - 23.7 km.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog.

Nærmeste holdeplass er Tronbøl som ligger ca. 600 meter fra boligen. Skarnes togstasjon ligger ca. 2.1 km unna boligen. Fra boligen er det ca. 49 minutter med bil til Gardermoen.

Inneholder
Planløsning:
Entré, hall, Stue/kjøkken, bad, WC, vaskerom, gang og 3 soverom.

Velkommen til Skogstjernevegen 7:
- Alle boligrom på en flate
- Åpen stue/kjøkkenløsning
- Beliggende innerst i blindvei
- Godt med lagringsplass i råkjeller
- Garasje med tilhørende bod
- Stor og flott opparbeidet tomt
- Barnevennlig og sentral beliggenhet
- Flotte turmuligheter i området
- Bad og kjøkken fra 2018.

Byggemåte
Enebolig oppført i 1972. Boligen har grunnmur av lettklinkerblokker. Yttervegger av bindingsverk utvendig kledd med liggende og stående trepanel. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Yttertak av saltaksform utvendig tekket med takplater. Ytterdør av tre med ukjent alder. Ytterdør av pwc med tolags glass 2018. Terrassedør av pwc med to-lags glass fra 2012. Vinduer med karmer av tre med to-lags glass fra byggeår. Vinduer med karmer av pwc med to-lags glass fra 2012. Vinduer med karmer av tre med to enkle glass fra byggeår.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 117 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:
Entré, hall, Stue/kjøkken, bad, WC, vaskerom, gang og 3 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 165 kvm

Boder
I boligens hovedetasje er det matbod og oppbevaringsbod.
Det er også boder i kjeller for oppbevaring.

Standard
Entré:
Boligen har inngang via terrasse med trapp opp på baksiden av huset. Innvendig gir entreen et godt førsteinntrykk med flislagt gulv med gulvvarme og knagger til å henge fra seg yttertøyet. Fra gangen har man direkte adkomst til stue/kjøkken, bad, toalett og de tre soverommene. Gangen har en stor skyvedørsgarderobe med speil og fliser på gulv med gulvvarme.

Stue:
Stuen er et romslig og innbydende rom med god plass til en større sofa og Tv-løsning. Stuen er enkel å møblere og har godt med lysinnslipp fra store vindusflater og en innglasset terrassedør. Veggene er malt i en tidsriktig gråtone, mens det er en-stavs laminat på gulvet. I tillegg til vedfyring varmes stuen også opp av en varmepumpe. Fra stuen er det utgang til en stor, vestvendt terrasse på ca. 54 kvm.

Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen og ble pusset opp i 2018. Kjøkkeninnredningen har hvite profilerte fronter, benkeplate av laminat og nedfelt oppvaskkum med ett-greps armatur. Det er lagt fliser mellom kjøkkenbenk og overskap, samt benkebelysning under overskap. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, så her er det god plass til både baking og kokkelering! Et vindu fra kjøkkenbenken slipper inn godt med naturlig lys. Av hvitevarer har kjøkkenet frittstående komfyr med keramisk platetopp, kjøkkenventilator og frittstående kjøleskap med frysedel. Alle de nevnte hvitevarene medfølger handelen.

Bad/toalett:
Boligens bad ble renovert i 2018 og har adkomst fra gangen. Badet har flislagt gulv med elektriske varmekabler og flis på vegg. Baderomsinnredningen består av vegghengt servantskap med heldekkende servant. Over servanten henger et praktisk speilskap med overlys. Videre har badet dusjnisje med skyvedør og vegghengt klosett med innebygget sisternen.

Boligen har også et ekstra toalett, praktisk om man bor flere sammen. Her er det også lagt fliser på gulvet.

Soverom:
Boligen har totalt tre soverom. Alle soverommene har en-stavs laminat på gulvet og tilhørende garderobeskap. Hovedsoverommet er av god størrelse og har plass til både dobbeltseng og flere skap. Soverom nummer to er også av god størrelse og har i likhet med hovedsoverommet plass til både dobbeltseng og skap. Soverom tre er noe mindre enn de to andre rommene, og passer godt som et barnerom/kontor.

Vaskerom:
Vaskerommet er fra byggeår og har flislagt gulv og malte vegger. Her er det oppbevaringsplass i skap og en vegghengt servant. Rommet ligger tilknyttet boligens andre inngang, perfekt om man har barn som har vært ute og lekt.

Kjeller:
Kjelleren består av boder. Eier har brukt kjelleren til som verksted/snekkerbod.

Teknisk:
Vannrør av typen rør-i-rør og kobber. Synlige avløpsrør av plast og kobber. Fordelerstamme for vann i kjeller. Hovedstoppekran på fordelerstamme. Stakeluke i kjeller. Varmtvannsbereder på 152 liter fra byggeår i kjeller. Varmepumpe.

Følgende har fått tilstandsgrad 2:
Våtrom - bad:
- Ventilasjon > Naturlig ventilasjon og ikke mekanisk avtrekk. Redusert luftutskiftning. Mekanisk avtrekk må etableres.
- Slukets plassering i forhold til at vann utenfor dusjsonen kan nå det > Sluket er isolert inne i dusjsonen. Vannsøl eller lekkasjevann utenfor denne sonen har ingen/redusert mulighet til å nå sluket. For å unngå vannskade bør tilstrekkelig mulighet til å nå sluket for vannsøl eller lekkasjevann etableres. - Overflater vegger > Vinduets plassering i våtsone er uegnet. Fare for fukt i konstruksjon. Vindu bør skjermes.
- Fallforhold > Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca. 10 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende mht lekkasjesikkerhet.

Kjøkken:
- Vannrør > Vannrørene er i hovedsak fra byggeår. Valgt tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg på rørene.

Toalettrom:
- Avløpsrør > Avløpsrør er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.

Øvrige rom:
- Overflater vegger > Vegger bærer preg av alder/slitasje og har behov for overflatebehandling. Det er observert sprekkdannelser i plateskjøter.
- Overflater gulv > Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Enkelte gulvflater bærer preg av slitasje og elde.

Rom under terreng:
- Overflater vegger > Veggflater bærer preg av slitasje. Overflater bør fornyes.
- Overflater himling > Himlingsflater bærer preg av slitasje. Overflater bør fornyes.
- Innerdører > Enkelte innerdører har skader/slitasje. Utskiftning/reparasjon bør påregnes.

Krypkjeller:
- Innvendig inspeksjon > Krypkjelleren har symptomer som tyder på forhøyet fuktighet. Det er økt risiko for skader, oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales.

Loft - uinnredet / råloft:
- Overflater vegger/undertak > Overflatesøk med fuktindikasjonsinstrument ble gjennomført, og det ble registrert forhøyede verdier. Risiko for følgeskader i konstruksjonen. Ytterligere undersøkelser for å fastlegge aktuelle tiltak bør påregnes.

Tekniske anlegg, VVS anlegg:
- Varmtvannsbereder > TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.
- Vannrør > Enkelte vannrør i boligen er fra husets byggeår. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Avløpsrør > TG2 er valgt på avløpsrør i boligen som er fra husets opprinnelige byggeår. Tilstandsgrad er satt ut fra alder og materialvalg. Oppfølging med jevnlig ettersyn anbefales slik at eventuelle tiltak kan iverksettes ved behov.

Elektrisk anlegg - Sikringsskap:
- Forenklet vurdering av det elektriske anlegget > Det er ikke fremlagt samsvarserklæring på elektrisk arbeid/anlegg. Med bakgrunn i de registrerte avvik bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon:
- Fasader ink. kledning > Det er stedvis sprekker i kledning. Sprekker bør tettes/overflatebehandling bør fornyes. Panel er stedvis råteskadet ved enkelte vinduer. Råteskader må utbedres. Skader i bakenforliggende konstruksjon er ikke registrert, men kan ikke utelukkes. Ytterligere undersøkelser anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Grunnmur, fundamenter:
- Grunnmur > Pussavskalling er stedvis observert på grunnmur. Eksakt årsak er ikke kjent. Fornying av overflate må påregnes.

Stikkledninger og tanker:
Vann- og avløpsledninger > Utvendige vann- og avløpsrør har en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Tiltak anbefales.

Frittstående byggverk - Frittstående garasje med tilliggende bod:
- Helhetsvurdering > Mindre frittstående byggverk på tomten har ikke vært gjenstand for detaljerte undersøkelser. Overordnet forenklet vurdering av tilstanden er at det er relativt høy slitasjegrad som gjør at det anbefales utbedrende tiltak.

Følgende har fått tilstandsgrad 3:
Våtrom - Vaskerom:
- Helhetsvurdering > TG 3 er valgt på hele våtrommet på grunn av høy alder og/eller slitasjegrad. Det er blant annet registrert følgende avvik: alder på tettesjikt, alder på røropplegg, løse fliser, høy slitasjegrad på overflater.
- Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med egnet instrument i tilstøtende rom til våtsone. Det ble ikke registrert forhøyede fuktverdier. Målingene viser følgende: RH 39,2 %, temperatur 16,5 grader C og duggpunkt 2,7 grader C.
- Fornying/oppgradering av våtrommet må påregnes. Sjablongmessig prisanslag gjelder total oppgradering.

Rom under terreng - Kjeller:
- Konstruksjon > Det er utført fuktmåling med pigg i treverk med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellervegg. Det ble registrert forhøyede fuktverdier. Målingene viser vektprosent over 20. Det ble i tillegg konstatert fuktskader i konstruksjonen som må utbedres. Sannsynlighet for følgeskader. Ytterligere undersøkelser må påregnes for å avdekke skadeårsak-/omfang og aktuelle tiltak. Sjablongmessig prisanslag gjelder utbedring av skader i forbindelse med vannskader.

Brann:
- Røykvarslere > Det er ikke røykvarslere iht gjeldende forskrift i boligen. Røykvarslere må anskaffes.
- Brannslukningsutstyr > Det er ikke brannslukkingsutstyr iht gjeldende forskrift i boligen. Brannslukkingsutstyr må anskaffes.

Drenering:
- Helhetsvurdering > Dreneringens funksjon er å forhindre fuktinnsig og fuktskader i underetasjen. Dreneringen er nedgravd og skjult. Estimert teknisk levetid for drenssystem ligger mellom 20 - 60 år. Det ble observert symptomer på fuktinnsig/fuktskader i underetasjen som tilsier funksjonssvikt. Se punkt "Konstruksjoner" under avsnitt om "Rom under terreng", og punkt "Grunnmur" under avsnitt om "Grunnmur,
fundamenter". Dreneringens alder og observert tilstand tilsier at utbedringer/utskiftninger må påregnes. Ytterligere undersøkelser anbefales for å avdekke skadeårsak/-omfang. Det er foretatt hulltaking og utført fuktmåling med pigg i treverk med egnet instrument (Protimeter MMS), i utlektet kjellervegg. Det ble registrert forhøyede fuktverdier. Målingene viser vektprosent over 20. Det ble i tillegg konstatert fuktskader i konstruksjonen som må utbedres. Sannsynlighet for følgeskader. Ytterligere undersøkelser må påregnes for å avdekke skadeårsak-/omfang og aktuelle tiltak.

Bemerkninger fra takstmann:
- Det registreres bomlyd i en flis, noe som indikerer redusert vedheft mellom flis og underlag.
- Veggoverflater er noe malingsslitt.
- Himlingflate er noe malingsslitt.
- Enkelte innerdører bærer preg av slitasje.
- Enkelte vinduer er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført.
stikkprøvekontroll på vinduer hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Egenerklæring:
Grunnet dødsbo har segler manglende kunnskap om boligen.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
I informasjonsbrev fra kommunen opplyser de om at boligen fikk ferdigattest 05.04.1973, men at dokumentene ikke foreligger i kommunens arkiv. Informasjonsbrev er lagt med i salgsoppgaven.
Garasjen er byggesøkt 25.07.1973.
Annen garasje/uthus byggesøkt 26/10-1975, påbygg 30/4-1982, stabbur 1/6-1992.

MOTTATT BYGNINGSTEGNINGER - IKKE SAMSVAR
Det er mottatt byggetegninger fra kommunen dater 20.04.1990. Det er bygget terrasse på baksiden og fremsiden av huset, disse er ikke tegnet inn på de originale byggetegningene.  Det er også revet en vegg mellom stue og kjøkken. Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen har elektrisk oppvarming i kombinasjon med vedfyring.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 15 077 pr. år De kommunale avgiftene inkluderer: Vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. 15.077 ble fakturert i 2023. De kommunale avgfitene er kun stipulert og det må påbergnes en endring i pris.
Kommunen fakturer for feiing, eiendomsskatt og renovasjon. Faktura for vann og avløp kommer fra Givas.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 4783 per år.
Beløpet over viser hva som ble betalt i 2023, endringer kan forekomme.

Forsikring med polisenummer
Frende Polisenummer: 1109443

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 660 204,- Som sekundærbolig Kr. 2 508 775,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
- Alle hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.

- Eiendomsgrensene fremstår uklare og avvik må påberegnes.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Tinglyste heftelser:
- Det foreligger ingen tinglyste heftelser på eiendommen.


Utleie
Boligen kan leies ut i sin helhet, men har ingen egen utleiedel.

Vei/vann/kloakk
- Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
- Boligen er tilknyttet privat septikanlegg og privat vei.

- Gebyr vedrørende tømming av septiktank må påberegnes. Etter samtaler med Givas opplyser de om at en kan bestille tømming av septiktank gratis en gang i året.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan. Skarnes del 1 og 2, datert 17.09.1975.
Eiendommen er avsatt til nåværende boligbebyggelse i kommuneplanen. Kommuneplan for Sør-Odal kommune 2013-2024, datert 29.10.2013.

Område:
- Radonutsatt område, middels til lav aktsomhet.

Odel og konsesjon
Eiendommen er ikke omfattet av konsesjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 2 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 72 500,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 73 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 063 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 078 750,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.9 444)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.3 512)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.28 927)
Markedspakke Premium+ (Kr.19 900)
Oppgjør (Kr.6 500)
Visningshonorar, første gratis (Kr.2 500)
Foto (Kr.4 500)
Provisjon (Kr.44 900)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.135 668)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
32-24-0039

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges "som den er". Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Lørenskogmegleren AS
EIE Lørenskog
Org. nr: 929031334
Snøkrystallen 9
1470 Lørenskog
Tlf: 40 40 35 45

Ansvarlig megler
Fagansvarlig | Eiendomsmegler | Kontorsjef Benedikte Fjøsne Dehli

Saksbehandlere
Magnus Grasmo
EIE Lørenskog
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 47 23 32 93 / E-post: mg@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Skogstjernevegen 7
For mer om objektet
Skogstjernevegen 7

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: