Bilde 1 av Østabøringen 30Bilde 2 av Østabøringen 30
Digital salgsoppgave
Østabøringen 30

4163 Talgje • Stavanger kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Fantastisk eiendom med høy standard | 50 m fra sjøen | To båtplasser | Sjøbod
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Primærrom (P-ROM)
187 m²
Bruksareal (BRA)
197 m²
Kommunale avgifter
kr 870 / Mnd
Prisantydning
kr 11 500 000
Omkostninger
kr 291 050
Totalpris
kr 11 791 050
Byggeår
2012
Tomt
Eiet tomt 559 m²
Oppdragsnummer
82230111
card-default

Linn Høen Thommesen

Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Les om Linn
Prisantydningkr 11 500 000,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
Tingl.gebyr skjøte x 2kr 1 000,-
Dokumentavgiftkr 275 000,-
  
Totalpris kr 11 791 050
Eiendom
Østabøringen 30, 4163 Talgje

Matrikkel
Gnr. 143 Bnr. 25 i Stavanger kommune (eiendommen). Ideell andel: 1/1
Gnr. 143 Bnr. 62 i Stavanger kommune (naust/sjøbod). Ideell andel: 200/1330

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 187 kvm, Bruksareal: 197 kvm

Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
5

Byggeår
2012

Tomt
Eiet tomt 559 kvm

Prisantydning
11 500 000

Tilstandsrapport
Det er utarbeidet tilstandsrapport for boligen. Denne ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 11 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 1 000,- (Tingl.gebyr skjøte x 2)
kr 275 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 276 000,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 776 000,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 791 050,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 10 440 pr. år

Eier
Kristen Helland Siv Bente Lode Helland

Beskrivelse
Velkommen til Østabøringen 30 på Talgje! Denne fantastiske eiendommen, som ligger lunt til i Østabøvågen på sørvest siden av øya, er en drøm for de som søker det ultimate maritime livet kombinert med luksuriøs komfort. Her har du bolig og landsted i ett!

Eiendommen, bygget i 2012, tilbyr en unik beliggenhet med båthavn og strand 50 m unna. Med to båtplasser og en sjøbod er dette stedet perfekt for båtelskere og de som ønsker å utforske de omkringliggende øyene og vannveiene. Her kan noen ta seg en kveldstur med kajakken, mens andre sløver i sjøboden og nyter lyden av bølgeskvulp og lukten av sjø. Ved båtplassene er det både vann og strøm, og på rufsete dager kan du enkelt følge med på båten fra stuevinduene.

Uteplassen rundt boligen er en oase i seg selv, med flere soner og sømløse overganger. Nyt lange sommerkvelder ved utepeisen eller slapp av i jacuzzien mens du nyter den fantastiske utsikten. På de varmeste dagene kan du også ta en forfriskende dusj under åpen himmel i utedusjen. Dusejn har tilkoblet blandebatteri med magnetventil som gjør dusjen gir temperert vann på en trygg måte for de yngste i familien. Uteområdene er svært vedlikeholdsvennlige og består i hovedsak av trepanel av varmrøkt ask uten synlige skruer, samt platting og trapper i slipt betong og diverse avslutninger i skifer. Det er også aluminiumsvindu og dører med selvrensende glass som gir enklere vedlikehold.

Boligen er gjennomtenkt designet, med flere soner og sitteplasser, både inne og ute. Med god hjelp fra interiørarkitekt Camilla Songe-Møller har denne boligen blitt nøye planlagt, med alt fra lyssetting til innredning og layout. Monohimling i alle oppholdsrom gir også en fantastisk akustikk - her kan hele huset været fullt av både voksne og barn uten av lyd blir et irritasjonsmoment.

Stue- og kjøkkenområdet imponerer med god takhøyde, store vindusflater og en fantastisk utsikt!  Gasspeisene fra Bellfire skaper en varm atmosfære, mens innebygde høyttalere i taket gir en behagelig lydopplevelse både inne og ute. En stedbygd daybed innbyr til avslapping og peiskos, enten det er en ettermiddagslur eller lesestund med barna. En skyvedør gjør at du kan åpne opp og høre lyden av bølgeskvulp og kjenne frisk luft mens du ligger å slapper av.

Skyvedøren ved daybed, foldedører ved spiseplassen og dobbel terrassedør ved kjøkken gjør at du får sømløse overganger mellom inne og ute. De fleste dører og vinduer mot sørvest har elektriske solskjerming.

Boligen har et flott kvalitetskjøkken levert av Kielland. En solid benkeplate i Corian, flere elektriske skuffer og toppmoderne hvitevarer fra Miele gjør dette kjøkkenet til en drøm for de som er glad i å lage mat. Det er integrert vinskap, kjøl/frys (m/isbitmaskin), oppvaskmaskin, koketopp, kaffemaskin og stekeovn. Et ekstra grovkjøkken med bi-inngang ut til terrassen gjør det ekstra lettvint å ta middagen ute.

Det er også en ekstra stue i underetasjen, perfekt når barna eller ungdommen vil boltre seg med lek og moro, eller når noen har behov for å trekke seg litt unna.

Det er to bad og totalt fem soverom i boligen. Badet i 1. etasje er innredet med servant, dusj og vegghengt toalett. Badet i underetasjen er et stort velvære bad med badekar, stedbygd dusjnisje, dobbelt servant og vegghengt toalett. Både vasker, platetopp, kortsider og skuffefronter i baderomsinnredningen er i helstøpt Corian.

Innredningen på hovedsoverom, vaskerom og bi-inngang er levert fra Vigrestad kjøkken & dør. Garderoben i hallen er levert fra Treprosjekt, og gir en elegant og praktisk oppbevaringsløsning. Vannbåren varme i alle gulv og balansert ventilasjon sørger for en jevn temperatur og et godt inneklima året rundt. Det er enstavs lys eikeparkett i stue, kjellerstue og alle soverom. Designgulv på kjøkken, hall og biinngang. Fliser på begge bad, vaskerom og bod/teknisk. Trappen er i lys heltre eik. Ellers kan det nevnes at det er sentralstøvsuger og fiberkabel fra Lyse.

I tillegg til en innvendig bod er det også en sportsbod i forbindelse med carporten. Ellers er det jo selvsagt også godt med lagringsplass i sjøboden på ca. 20 kvm.

For detaljer rundt organisering/eierskap av båtplasser og sjøbod, se "Forpliktelser, rettigheter og servitutter".

Parkering
Parkering i carport. Ellers er det plass til flere biler i gårdsrommet.

Beliggenhet
Boligen har en fantastisk beliggenhet i første linje til sjøen i et nyetablert eksklusivt boligfelt i Østabøvågen på Talgje. Fra boligen har man "orkesterplass" til sjøen og gode solforhold praktisk talt fra morgen til kveld.

I tillegg til å bo i nydelige maritime omgivelser er det også flotte turområder på øya i nærliggende skogsområder. Fra eiendommen er det også en kort spasertur til frisbeegolf bane, en fin aktivitet for hele familie. En idyllisk lagune som er godt skjermet for vær og vind gjør området til ett ideelt sted for vannsport aktiviteter.

Barna på Talgje går på Finnøy skole. Den tidligere skolen på Talgje benyttes nå som øyas barnehage. Talgje er i tillegg utstyrt med et eget grendahus med klatrevegg. Her finner du også en av landets eldste steinkirker, lekeplasser og selskapslokaler samt sandvolley-bane og ballbinge. Det er forøvrig kort vei til Finnøy hvor du finner et sentrum med eksempelvis matbutikker, skoler, bensinstasjon og bank.

Talgje er en øy i Stavanger kommune i Rogaland, med et areal på 4 km2. Totalt er det ca 250 fastboende i tillegg til en høy andel fritidsboliger. Øya er den sørligste øya i Stavanger kommune og har siden 2009 hatt fastlandsforbindelse gjennom Talgjefjordtunnelen (Finnfast). Avstanden til Stavanger er omtrent lik, enten du kommer med bil eller sjøveien, og det må beregnes ca 30 min. Hurtigbåten går også innom Talgje så her er det enkelt å komme seg til Stavanger, eller andre øyer i Ryfylke.

Bebyggelse
Området er bebygd med diverse boliger og fritidsboliger.

Tomt
Eiet tomt, 559 kvm

Inneholder
P-ROM:
U.etg.: 4 soverom, bad, vaskerom, stue.
1.etg.: Stue, kjøkken/spisestue, bi-inngang, bad, gang, soverom.

S-ROM:
U.etg.: Bod/tekniske rom.

Utvendig bod i forbindelse med carport på ca. 6 kvm. Ellers medfølger det også en sjøbod på ca. 20 kvm.

Byggemåte
Tre og betongkonstruksjoner. Flat takkonstruksjon tekket med asfaltpapp. Yttervegger med liggende trekledning og pusset overflater.  Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport.

Primærrom
Primærrom: 187 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 197 kvm

Standard
For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Tilstandsrapporten inneholder 74% TG 1, 12% TG 2, Ingen TG 3 og 14% TG IU (ikke undersøkt).

Følgende bygningselementer har fått TG2:
- Våtrom vaskerom - U.etg: Fallforhold gulv (Det er på tilfeldig valgt sted målt ca. 5 mm motfall. Fare for vannansamling).
- Våtrom bad - U.etg: Sanitærutstyr/innredning (Det er observert løs/ikke godt nok festet dusjstang), Fallforhold gulv (Det er stedvis motfall på gulvflater utenfor dusjsonen)
- Våtrom bad - 1.etg.: Overflater gulv (Det registreres bomlyd i et par fliser i dusjsonen), Fallforhold gulv (Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til framkant dusjsone er vurdert til å ikke være tilstrekkelig)
- Kjøkken - 1.etg.: Vannrør (Vannrørene i benkeskap under vask er ikke plugget mot varerør), Overflater gulv (Det er observert sprekker og riss i gulvet i innvendig hjørne mot terrasse)
- Øvrige rom - 1.etg.: Overflater himling (Fuktmerker er observert i området ved kjøkken/gang. Det ble opplyst at dette er en gammel forsikringssak)
- Rom under terreng: Overflater gulv (Det er observert sprekker i elastisk fugemasse mellom gulv/vegg i Teknisk rom)
- Balkonger, terrasser, veranda etc: Annet (Det er observert riss/sprekk i gulvflate)
- Drenering: Det er observert manglende klemlist på grunnmursplast. Fare for fukt kan komme inn i konstruksjonen. Klemlist anbefales etablert.

Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert: 25.10.2012.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme og gasspeiser.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kr. 10 440 pr. år

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten er inkludert i de kommunale avgiftene og utgjør kr 1549,- pr. halvår.

Forsikring med polisenummer
IF forsikring Polisenummer: 8402684

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 2 012 721,- Som sekundærbolig Kr. 7 245 796,-

Diverse
Løsøre: Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Alle Montana innredninger medfølger i handelen. Hengelamper/pendler, samt lampe montert i stue i underetasjen og elg ved peis på kjøkken medfølger ikke. I stue og kjellerstue er det også integrert høyttalere i innredning som er koblet opp via Sonos, disse følger heller ikke med. Se forøvrig vedlagt løsøreliste.

Det gjøres oppmerksom på at jaquzzi og utedusj er bygd utover nabogrense. I følger selger er det gitt muntlig samtykke av grunneier, men det finnes ingen skriftlig dokumentasjon på dette.

Selger har mottatt nabovarsel på bygging av bølgebryter i båthavn. Se kart vedlagt i salgsoppgaven. Konf. megler ved spørsmål eller dersom hele nabovarselet ønskes tilsendt.

Vedr. organisering av båtplasser og sjøbod, se 'Forpliktelser, rettigheter og servitutter'.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie. Selger har ikke radonmålt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Følgende servitutt er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:
2011/398705-1/200 Erklæring
25.05.2011
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening. Vedlikehold av alt fellesareal som ikke overtas av kommunen påhviler velforeningen. Erklæringen omhandler også rett for kommunen, teleselskap og netteier til å legge, ha liggende og vedlikeholde ledninger, vann, avløp. kabler og forsyningsskap for strøm, gass, bredbånd og telefon, samt stolper og ledningstrekk. eventuelle skader erstattes.

Følgende rettighet er tinglyst på Gnr. 143 bnr. 2 (båthavnen):
2013/269294-6/200  Bestemmelse om båtplass  
05.04.2013 
Dagens eiere har tinglyst personlig rettighet til to stk båtplasser på Gnr. 143 Bnr. 2 - Østebø båthavn. Årlig leie for båtplassene er kr 9 793,- pr år. Det er vann og strøm i tilknytning til båtplassen, og eier mottar faktura for eget forbruk på strøm. Rettighetene til båtplassene er en del av salget. Ny eier skal signere på en erklæring som innebærer at tekst i opprinnelig kjøpskontrakt er mottatt og likeså videreformidles ved fremtidig salg. I tillegg skal ny eier signere på egen kjøpekontrakt for båtplassene. Erklæringen og opprinnelig kjøpekontrakt ligger vedlagt i salgsoppgaven. Når ny eier har signert erklæring og kjøpekontrakt vil grunneier signere på tinglysning av rettighet til ny eier. Megler vil deretter være behjelpelig med sletting av dagens eier sin rettighet, samt tinglysning av ny eiers rettighet. Konf. megler ved spørsmål.

Vedr. eierandel i Gnr. 143 Bnr: 62 (sjøboden):
Sjøboden er også en del av salget, og er en ideell andel på 200/1330 i Gnr. 143 Bnr. 62. Boden er opprinnelig benevnt som N102. Bodbygningen er ikke seksjonert, og er kun organisert med at hver hjemmelshaver eier en ideell andel hver. Boden er også omtalt i opprinnelig kjøpekontrakt mellom grunneier og selgerne i Østabøvågen båthavn.

Strøm på fellesareal og diverse vedlikehold ved båthavnen/bodanlegget/fellesområder vil bli fakturert årlig fra og med neste år.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Offentlig. Privat vei 143/64 (Bertel Gard - grunneier i området).

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig. Reguleringsplankart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 11 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 1 000,- (Tingl.gebyr skjøte x 2)
kr 275 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 276 000,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 11 776 000,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 11 791 050,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke (Kr.29 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.22 000)
Provisjon (Kr.220 000)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.62 380)
Totalt kr. (Kr.333 880)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
82-23-0111

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Espen Eide & Partnere AS
EIE Stavanger
Org. nr: 896253492
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 90 57 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF Espen Eide

Saksbehandlere
Espen Eide
EIE Stavanger
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 93 04 03 00 / E-post: ee@eie.no

Linn Høen Thommesen
Eiendomsmegler / Partner / Fagansvarlig
Mob: 41 69 42 05
[/ E-post: lht@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Østabøringen 30
For mer om objektet
Østabøringen 30

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: