Bilde 1 av Sunnivakrossen 13Bilde 2 av Sunnivakrossen 13
Digital salgsoppgave
Sunnivakrossen 13

4046 Hafrsfjord • Stavanger kommune

Prisantydning

kr 14 950 000

Omkostninger: kr 374 950Totalpris: kr 15 324 950
Prosjektert enebolig med høy standard. Tinglyst båtrett, sjøutsikt og solrik hage. Kjøper kan påvirke løsninger.
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
263 m²
Bruksareal (BRA)
263 m²
Prisantydning
kr 14 950 000
Omkostninger
kr 374 950
Totalpris
kr 15 324 950
Byggeår
1966
Tomt
Eiet tomt 771 m²
Oppdragsnummer
54230304
card-default

Torbjørn Lie

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner
Les om Torbjørn
Prisantydningkr 14 950 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 950 000,-)kr 373 750,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 15 324 950
Beskrivelse
Sunnivakrossen 13 presenteres av EIE eiendomsmegling v/ Torbjørn Lie - Eiendomsmegler MNEF/Salgsleder/Partner.

Vil du være med å forme din nye bolig?

Vi kan presentere en meget spennende eiendom i et attraktivt og etterspurt område. Boligen er klargjort for rehabilitering både innvendig og utvendig med utgangspunkt i leveransebeskrivelsen som følger i salgsprospektet. Det vil bli lagt opp til en høy standard og et gjennomgående høyt materialvalg.
Tomtens areal vil utgjøre ca 771 kvm (etter fraskillelse). Utearealene vil opparbeides helt eller delvis etter vedlagt leveransebeskrivelse. Eiendommen ligger forøvrig naturskjønt, rolig og idyllisk plassert med kun ca 3 min gange til felles strand, flotte turstier og båtplass. Ca 12 min. kjøring til Stavanger sentrum.

MRK: Eiendommen selges etter vedlagte leveransebeskrivelse og er priset med utgangspunkt i dette. Kjøper kan allikevel foreta de endringer som er ønskelig og få lagt dette inn i kalkylen. Det kan både dreie seg om rimeligere løsninger og/eller ytterligere påkostninger. Endelig kjøpspris vil derfor kunne endre seg noe avhengig av kjøpers matererialvalg.

Eiendom
Sunnivakrossen 13, 4046 Hafrsfjord

Matrikkel
Gnr. 39 Bnr. 232 i Stavanger kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Ferdigstillelse
Planlagt oppstart er 1. kvartal 2024. Ferdigstillelse forventes ca. 12 mnd etter dato for byggestart. Ramme-/byggetillatelse vil søkes om så snart tomten er fradelt. Endringer fra illustrasjonstegningene kan forekomme.

Ved frafall av selgers forbehold og varsling om byggestart, vil siste frist for overtakelse bli meddelt skriftlig. Endelig overtagelsdato meddeles skriftlig innen 4 uker før overtakelse. Dette tidspunkt gjelder da som partenes avtalte overtakelsesdato. Denne bestemmelsen medfører ingen innskrenkning i Kjøpers rettigheter ihht. bustadoppføringslova §10 annet og tredje ledd. Selger kan kreve at overtakelse skjer tidligere enn selger meddelte som siste frist.

Hver kjøper vil ved overtakelse få tildelt en håndbok som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i boligen, og i tillegg adresselister med oversikt over firma/kontaktperson som er ansvarlig for de forskjellige arbeider/produkter.

Fullstendig ferdigstillelse av fellesarealer og utearealer kan ikke påregnes utført samtidig med innflytting. Entreprenøren forplikter seg imidlertid til å ferdigstille disse arbeidene så snart årstiden og andre forhold tilsier det. Ferdigbefaring av fellesarealer/uteareal avholdes mellom entreprenør og kjøper alternativt styret i sameiet så snart anlegget er ferdigstilt. Entreprenøren forplikter seg til å stille bankgaranti overfor sameiet for eventuell manglende ferdigstillelse av fellesareal/uteareal ved overtakelsesdato. Dette anses ikke som forsinkelse eller mangel, og gir derfor ikke kjøper rett til å gjøre misligholdsbeføyelser gjeldende.

Selger/Utbygger
Obra eiendom as v. Erlend Heim

Hjemmelshaver
Obra eiendom as v. Erlend Heim

Areal
Primærrom: 263 kvm, Bruksareal: 263 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
4

Tomt
Eiet tomt 771 kvm
Tomten er i dag på 1271 kvm men parsell på 500 kvm skal fradeles. Gjenværende tomt for denne boligen vil utgjøre ca. 771 kvm. Den fradelte parsellen blir bebygget med ny bolig i fremtiden.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 14 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 373 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 950 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 374 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 15 324 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter og eiendomsskatt vil bli fastsatt når boligen er ferdig renovert/oppført.

Parkering
Carport samt parkering til flere biler i eget gårdsrom.

Beliggenhet
Meget attraktiv beliggenhet i et etablert og barnevennlig område på Sunde/Revheim. Kort vei til en av Stavangers flotteste rekreasjonsområder og herlige turstier langs Hafrsfjord. Turstiene strekker seg inn til Møllebukta og ut til Viste. Det er også kort vei til Stokka og Hålandsvannet. Sunde skole, Revheim ungdomsskole og flere barnehager i nærheten. Gode bussforbindelser til Stavanger sentrum, Tananger og Sandnes.

Finn.no: Lokalområde
Sunde/Revheim

Bebyggelse
Området består i all hovedsak av flott villabebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 771 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området. Se forøvrig nabolagsprofil vedlagt i salgsoppgaven med oversikt over nærmeste barnehager og skoler.

Offentlig kommunikasjon
Se nabolagsprofil vedlagt i salgsoppgaven.

Fritidstilbud
Se nabolagsprofil vedlagt i salgsoppgaven.

Bruksareal
Bruksareal: 263 kvm

Arealfordeling:
1.etg.: BRA: 182 kvm
U.etg.: BRA: 85 kvm

Etasjene inneholder:
1.etg: Kjøkken/spisestue, stue, bibliotek/Tv-stue, tre soverom, garderoberom, to baderom, wc-rom, TV-stue og trapp/gang.
U.etg.: Stue, soverom, vaskerom/biinngang, baderom, trapp/gang, kott, teknisk rom og bod.

Leveransebeskrivelse
Se vedlagt leveransebeskrivelse i salgsoppgaven for nærmere detaljer.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Vei / Vann / Kloakk
Offentlig vann og avløp.

Adkomst fra offentlig vei over privat vei (39/354).

Reguleringsforhold / Offentlig godkjenning
Eiendommen er regulert til boligformål.

Eiendommen ligger innenfor disse hensynssonene:
Hensynssone H190_1 - Andre sikringssoner
Hensynssone H220_1 - støy gul sone iht. T-1442

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Stipulert overtagelse
Antatt overtagelse er ca. 12 mnd etter byggestart. Med byggestart menes fra det tidspunktet byggearbeidene faktisk igangsettes. Gravearbeider er ikke å anse som byggearbeid. Overtagelsestidspunkt er basert på et foreløpig estimat, og endelig dato vil blant annet avhenge av kommunal behandling og fremdrift i prosjekt- og byggearbeid.

Overtagelsesperiode vil bli varslet kjøper ca. 2 mnd før antatt overtagelse. Kjøper aksepterer at endelig overtagelsesdato vil bli varslet kjøper senest 4 uker før overlevering. Overtakelsesdato er forpliktende og dagmulktbelagt.

Kjøper er kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtagelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen mot midlertidig brukstillatelse, og altså før det foreligger ferdigattest fra Stavanger kommune. Selger har krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, selv om overtakelse skjer mot midlertidig brukstillatelse.

Ved overtakelse kan det gjenstå mindre utvendige og/eller innvendige arbeider på eiendommens fellesarealer. Gjennomgang og kontroll av fellesarealer vil bli gjennomført med styre i sameiet etter overtakelse av boligene. Kjøper aksepterer at styre i sameiet representerer alle seksjonseierne ved gjennomgang av fellesarealene. Overtakelse av boligene kan ikke nektes av kjøper selv om utomhusarealer ikke er ferdigstilt. Hvis deler av utvendige arbeider ikke er ferdigstilt ved overtakelse av boligen, skal manglende ferdigstilte arbeider anmerkes i overtakelsesprotokoll. Det gjøres oppmerksom på at leveransebeskrivelsen/utomhusplanen i salgsprospektet ikke er ferdig detaljprosjektert, og at endringer vil kunne forekomme.

Dersom det avdekkes mangler ved boligen eller fellesarealene på overtakelsestidspunktet, kan kjøper velge å holde tilbake deler av kjøpesummen som sikkerhet for krav mot selger som følge av manglene. Tilbakeholdt beløp må stå i samsvar med manglene. Tilbakehold skal protokollføres på overtakelsesprotokollen eller på annen måte skriftlig varsles eiendomsmegler og selger før hjemmelsovergang.

Boligen overleveres ryddet og støvsugd, men ikke utvasket ("byggrengjort").

Selger skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre en forsinkelse på utførelsen. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene nevnt i bustadoppføringslova § 11 er oppfylt.

Forsikring
Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger.

Fordeler ved å kjøpe nybygg
Det er mange fordeler for den som kjøper ny bolig.

For mange er det fristende å starte med blanke ark i en ny bolig, og det kan være mange fordeler ved å kjøpe nybygg/renovert bolig. En av disse er at du får god tid til salg av egen bolig og forberedelse av flytteprosessen.

Høy trygghet
Kjøpere av nybygg/renovert bolig har ekstra trygghet gjennom at salget reguleres av Bustadoppføringslova, der utsteder selger garantier som varer i 5 år etter overtakelse.

Lavere driftskostnader
Ved kjøp av ny bolig er det gjerne mindre vedlikehold. Du sparer penger på oppussing og det er strenge krav til isolasjon og høy energieffektivitet. Boligene blir oppført etter de nyeste byggestandarder og tekniske krav både til inneklima, isolasjon og miljø.

Du bestemmer!
Vil du være med på utformingen av boligens kvaliteter? Bustadoppføringsloven gir kjøperen rett til å påvirke leveransen av løsninger ut fra gitte forutsetninger. Dette avklares sammen med entreprenør etter at byggestart er vedtatt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.

Rettigheter på andre eiendommer:
1965/2882-1/102  Best. om båt/bryggeplass  
19.05.1965 
rettighetshaver:Knr:1103 Gnr:39 Bnr:232

Rett til båtplass på steinbrygge ved Hafrsfjord. Plassen er ikke noe nærmere angitt.

Eiendommen vil få tinglyst veirett over deler av naboeiendom i forbindelse med fradeling av tomten.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 14 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 373 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 950 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 374 950,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 15 324 950,- (Totalpris inkl omkostninger)

Betalingsbetingelser
Kjøpesum inkl. omkostninger og eventuelle tilvalgskostnader betales uoppfordret min. en uke før overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 700)
Løfting - relans 02.02. (Kr.2 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 14 950 000,-) (Kr.119 600)
Grunnpakke enebolig (Kr.8 500)
Markedspakke 1 (Kr.22 000)
Oppgjør (Kr.7 250)
Visningshonorar (Kr.4 500)
Totalt kr. (Kr.168 550)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Avbestilling
Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling.

Avbestillingsgebyr reguleres etter bustadoppføringslova §54.

Tilvalg
Tilvalgskostnader blir fakturert i forbindelse med overtagelsen.

Tilvalg må bestilles ift. oppsatt produksjon, og mulighetene begrenses etter hvert som produksjonen igangsettes. Det vil bli satt opp egne tilvalgsmøter for kjøperne. Alle tilvalgsavtaler avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør/ underleverandør.

Prosjektets gjennomføring og offentlige tillatelser gir begrensninger i hvilke valg av tekniske løsninger og materialer som er mulig. Dette begrenser hvilke tillegg og endringer kjøper kan forvente å få gjennomført, og innenfor hvilke tidsrom arbeider kan bestilles. Eksempler på tilvalg som ikke tillates er endring av fasade, vindusform, plassering av vann og avløp mv. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før hjemmelsovergang, skal det stilles §47 garanti ihht. bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Ved overtakelse skal det foreligge midlertidig brukstillatelse.

Selger er ansvarlig for å innhente ferdigattest, men kjøper er innforstått med at denne normalt ikke foreligger før etter overtakelse.

Kjøper er gjort uttrykkelig kjent med og aksepterer at boligen vil kunne bli klar for overtakelse før det totale prosjektet, herunder hele eller deler av fellesarealet utomhus, kan ferdigstilles. Dette innebærer at kjøper vil kunne få rett og plikt til å overta boligen før det foreligger ferdigattest og at selger kan måtte søke om midlertidig brukstillatelse/ dispensasjon om krav til ferdigattest ved overtakelse.

Dersom kjøper overtar boligen på midlertidig brukstillatelse har selger krav på oppgjør i henhold til kjøpskontrakten, mot at det holdes tilbake et beløp som sikkerhet for at ferdigattesten blir gitt. Selger plikter å fremskaffe ferdigattest når utomhus ferdigstilles.

Arealangivelser
Prislister er angitt i ca. bruksareal BRA (salgbart areal BRA-S) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder, sjakter og innvendige vegger, men ikke medregnet yttervegger og vegger mot andre bruksenheter. I tillegg opplyses ca. P-rom i prislisten. Arealet for P-rom er inklusive innervegger men fratrukket areal for sjakter og boder. Selger tar forbehold om at mindre avvik kan forekomme.

Lovgrunnlag
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Oppdragsnummer
54-23-0304

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner Torbjørn Lie

Saksbehandlere
Torbjørn Lie
EIE Stavanger RE
Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner
Mob: 90 85 42 00


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sunnivakrossen 13
For mer om objektet
Sunnivakrossen 13

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: