Bilde 1 av Verftsveien 3DBilde 2 av Verftsveien 3D
Digital salgsoppgave
Verftsveien 3D

3115 Tønsberg • Tønsberg kommune

Vi gjør oppmerksom på at denne tjenesten kan gjøre feil

Tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger.

Ved å velge å benytte tjenesten bekrefter du å være kjent med dette, og at opplysningene som fremkommer ikke er tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.

Aia Eie profilbildeHei! Jeg er AIA, vår virtuelle meglerassistent ✨

Spør meg om det du lurer på, og jeg skal forsøke å finne svarene for deg.

Du kan bruke et naturlig språk, og stille spørsmål som:

  • "Hvordan er utsikten?"
  • "Er det noe i tilstandsrapporten jeg bør merke meg?"

Takk for tilbakemeldingen!

Det gjøres oppmerksom på at tjenesten «Spør om boligen» er KI-drevet med blant annet OpenAI sin GPT-motor, og kan derfor gi ufullstendige svar. Tjenesten er ment for å gi korte svar på de fleste spørsmål om boligen, men feil/uklarheter kan dessverre oppstå. Tjenesten kan ikke foreta skjønnsmessige og/eller rettslige vurderinger. Opplysningene som fremkommer ved bruk av denne tjenesten er ikke tilstrekkelig til å inngi bud eller inngå avtale om kjøp. Som interessent/budgiver er du selv ansvarlig for å gjøre deg kjent med opplysningene om boligen som gis i salgsdokumentene slik som bla. tilstandsrapport, salgsoppgave og egenerklæring.
Prisantydning

kr 3 650 000

Omkostninger: kr 107 502Totalpris: kr 3 757 502
Fint enderekkehus over 3 plan tett på bykjernen! Solrik uteplass og nærhet til skog og sjø!
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Rekkehus
Eierform
Selveier
Antall soverom
3 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
142 m²
Bruksareal (BRA)
142 m²
Balkong/Terrasse (TBA)
16 m²
Kommunale avgifter
kr 1 502 / Mnd
Prisantydning
kr 3 650 000
Omkostninger
kr 107 502
Totalpris
kr 3 757 502
Byggeår
1972
Tomt
Eiet tomt 85 m²
Oppdragsnummer
67240288
card-default

Hanna Sundby

Salgsleder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Hanna
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 3 650 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,-)kr 91 250,-
Pantattest kjøperkr 202,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 15 050,-
  
Totalpris kr 3 757 502
Eiendom
Verftsveien 3D, 3115 TØNSBERG

Matrikkel
Gnr. 1003 Bnr. 198 og Gnr. 1003 Bnr. 199 i Tønsberg kommune

Boligtype
Rekkehus

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 142 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 142 kvm

I tillegg kommer TBA (terrasse-/balkongareal): 16 kvm

Areal
Primærrom: 131 kvm, Bruksareal: 142 kvm, BRA-i: 142 kvm , TBA: 16 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra faktisk bruk, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1972

Tomt
Eiet tomt 85 kvm

Prisantydning
3 650 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Sturla Teisbekk Takstdato: 04.09.24 07:48
Utdrag fra tilstandsrapporten:
Rekkehus fra 1972/73 oppført i 2 etasjer samt kjeller, totalt 4 enheter. Eierne vedlikeholder egen enhet innvendig og utvendig. Eier kjøpte i 1987 og har fra 1998 utført vedlikehold boligen, som fremstår å være i normalt god stand. Det er ny betongtakstein og takrenner i 1998. Yttervegg mot vest og gavelvegg mot nord har ny kledning i 2012. Vinduer, ytterdør og terrassedør skiftet samtidig. Øvrige vinduer skiftet i 2014, utenom 2 små vinduer i kjellerstue. Kjøkken er skiftet i 2010. Bad er noe oppgradert over tid, og på sikt må det påregnes oppgraderinger. Det er montert nye automatsikringer i 2006. VVS anlegg er stort sett fra byggeår. Utvendig anlegg er rehabilitert med strømpe i 2020. Det er noe fukt/saltutslag i kjeller. Drenering er fra byggeår. Enkel vaskekjeller.

I Tilstandsrapporten er det angitt følgende:

Vesentlige avvik og mindre avvik som etter NS 3600 gir TG 2:
Det er angitt 19 stk.  tilstandsgrad 2 - (TG2) -avvik som kan kreve tiltak- herunder:

Utvendig > Veggkonstruksjon - eldre
Vurdering av avvik: Vegg i tre har liten/ingen lufting i underkant. Murvegg er kun isolert innvendig i stue, kjøkken har kun murvegg.
Tiltak: Vegger er i grei stand, og fungerer slik de er. Vegger har lite isolering i forhold til dagens standard. Lite lufting kan medføre noe fukt bak som gjør at maling slipper og at levetid kan bli kortere. Vegger har lite/ingen isolering annet enn noe utforet vegg i stue. På murvegger kan dette gi noe kondens/fukt innvendig i utforet vegg, siden det ikke er isolert utvendig som anbefales i dag.

Utvendig > Vinduer - eldre
Vurdering av avvik: Vinduer er fra byggeår, men er godt vedlikeholdt. 50 % av normal levetid er brukt opp.
Tiltak: Det er ikke behov for tiltak nå, men kan bli på sikt.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er målt 10-17 mm skjevhet i rommene. Mest i 2 etg. Noe knirk i tregulv.
Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

Innvendig > Rom Under Terreng
Vurdering av avvik: Det er litt fuktinntrekk på treverk som ligger mot mer, men ikke veldig mye.
Tiltak: Bruk av treverk i kjeller anses som en skadeutsatt konstruksjon. På eldre bygg vil grunnmurer/støpt gulv normalt ha opptrekk av fukt som påvirkere treverket på grunn av datidens byggemåte. Viktig å følge med på endringer, unormal lukt etc.

Innvendig > Innvendige trapper
Vurdering av avvik: Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyder opp til dagens krav. Hvis man har små barn eller spesielle behov bør trapp sikres bedre. Dette for å unngå fallulykker.

Innvendig > Innvendige dører
Vurdering av avvik: Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører.
Tiltak: Det bør foretas tiltak på enkelte dører.

Våtrom > 2 Etasje > Bad > Overflater vegger og himling
Vurdering av avvik: Det er ulike overflater på vegger, og noe overganger bli litt åpne og utsatt for fuktskader. Badet har kun vært i bruk av 1 person.
Tiltak: Det er ikke behov for tiltak nå, men det kan bli på sikt pga alder og nevnte forhold og skader som da kan oppstå. Antall brukere av badet vil kunne påvirke dette.

Våtrom > 2 Etasje > Bad > Overflater Gulv
Vurdering av avvik: 50 % av normal levetid er brukt opp på belegg, fliser og lim, og det gis derfor TG 2.
Tiltak: Det er ikke behov for tiltak nå, men det kan bli på sikt pga alder og forhold som da kan oppstå.

Våtrom > 2 Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen.
Tiltak: Sluket må sjekkes og rengjøres jevnlig. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må slukløsningen skiftes ut og sannsynligvis må også membransjiktet skiftes/utbedres. Det er imidlertid vanskelig å si noe om tidspunktet for når dette er nødvendig. Skruer på klemring til sluk er rustne. Om disse løsner vil det komme fukt under gulvbelegg og gi skader.

Våtrom > 2 Etasje > Bad > Ventilasjon
Vurdering av avvik: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Det er i dagens forskrift krav om avtrekk fra bad for å gi TG 1.
Tiltak: Elektrisk avtrekksvifte bør monteres for å lukke avviket.

Spesialrom > Kjeller > Vaskekjeller > Overflater og konstruksjon
Vurdering av avvik: Rommet er ikke bygget som et våtrom med membran etter dagens krav. Det er noe fukt i vegg og saltutslag/maling flasser. Skruer på klemring i sluk er rustne. Eier opplyser at det benyttes avfukter når klær tørkes. Vifte på vegg er ikke i bruk/fungerer ikke.
Tiltak: Rommet fungerer som et enkelt vaskerom, men har ikke dagens krav til et vaskerom. Behov for oppussing må vurderes av den enkelte.

Spesialrom > Kjeller > Toalettrom 2 > Overflater og konstruksjon
Vurdering av avvik: Avtrekksvifte fungerer ikke, og rommet har da kun naturlig ventilering. Det er ikke montert noen varmekilde. Rommet har eldre vask og enkle overflater.
Tiltak: Rommet fungerer greit, men vifte må skiftes.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.
Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.
Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Vurdering av avvik: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.
Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Vurdering av avvik: Eier har samsvarserklæring på det meste av arbeider, men mangler på bytte av sikringer i 2006. Deler av innvendig anlegg er noe eldre, slik at noe oppgraderinger er påregnelig på sikt.

Tomteforhold > Drenering
Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er noe saltutslag innvendig på vaskerom. Belegningsstein ble lagt om i 2024 pga fall mot bygget, og fukt vil trolig tørke noe opp på tid. Noe fukt i delevegg i tre i stue, pga opptrekk av fukt fra betongen.
Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Bruken av underetg/kjeller vil og være avgjørende. På sikt må det påregnes å legge ny drenering. Dette må da planlegges/gjøres samtidig i de andre 3 rekkehusene.

Tomteforhold > Terrengforhold
Vurdering av avvik: Det er påvist dårlig fall eller flatt terreng inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger. Tomt har fall mot bygget på nordvegg.
Tiltak: Manglende fall ut fra grunnmur gjør at vann ikke ledes bort, og dette gir ekstra fuktbelastning på grunnmur/drenering og fare for fuktskader i kjeller. Viktig å følge med på, og etablere bedre bortleding av vann om det blir et problem. Tomteparsell på siden mellom rekkehusene eies ikke av eier, og er registrert på byggmester som satte opp byggene i 1972.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.
Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

Det er angitt 0 stk. tilstandsgrad 2 - (TG2)- avvik som ikke krever umiddelbare tiltak.
Det er angitt 16 stk. tilstandsgrad 1- ( TG1) - mindre eller moderate avvik
Det er angitt 3 stk. tilstandsgrad 0 - (TG0) -  Ingen avvik.

For ytterligere informasjon om eiendommens standard og tilstand se Tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Rapporten er basert på innholdskrav i Forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel). Formålet er å gi en tilstandsanalyse til bruk for den som bestiller og/eller i et salg til forbruker, og ikke for andre tredjeparter. Rapportens omfang, struktur, metode og begrepsbruk følger i hovedsak Norsk Standard NS 3600:2018 (Teknisk tilstandsanalyse ved omsetning av bolig), samt Takstbransjens retningslinjer ved tilstandsrapportering for boliger og Takstbransjens retningslinjer for arealmåling

Totalpris inkl. omkostninger
kr 3 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 202,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 92 452,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 742 452,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 757 502,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 18 013 pr. år vann, avløp, renovasjon og feieavgift.

Eier
Alice Bente Jensen

Kort fortalt
- Velholdt, familievennlig enderekkehus
- Attraktivt og sentrumsnært område
- Mulighet for leie av parkeringsplass
- Hellelagt, lun uteplass på 16 kvm
- Frodig beplanting på 3 sider av huset
- Pen entré med garderobeplass
- Stue med varmepumpe og vedovn
- Stilrent kjøkken med spiseplass
- Kjellerstue med peisovn fra 2011
- Pent bad/wc, wc-rom og vaskerom
- 3 gode soverom med garderober
- Det er lagringsplass i 3 inneboder
- Varmtvannsbereder på ca. 200 liter
- Sikringsskap med automatsikringer

Beskrivelse
Velkommen til Verftsveien 3 D - et velholdt, pent og innholdsrikt enderekkehus over tre plan. Beliggenheten er særdeles attraktiv og sentral, med nærhet til matbutikk, spisesteder, strand og kultur, samt kort rusleavstand til sentrum via Tønsberg gangbru. Videre kan eiendommen skilte med grønne og frodige uteområder, sydvestvendt, hellelagt uteplass på ca. 16 kvm og mulighet for leie av parkeringsplass.

Boligen fremstår med stilrene farge- og materialvalg og familievennlig planløsning. Her er det en lun og koselig stue med varmepumpe og vedovn, en romslig kjellerstue med peisovn og et stilrent kjøkken med spiseplass. Videre har boligen et pent bad/wc, et separat wc-rom, eget vaskerom og tre gode soverom. Flere rom har garderobeløsning, og lagringsplass finnes i tre inneboder.

Parkering
Selger opplyser:
Parkeringsplasser er kommunal eiendom, og leies ut og er forbeholdt til beboerne i 3 A B C D og 5 A B C D med en månedsavgift som var kr. 300,00 i 2017. Dagens pris er ikke kjent da selger ikke disponerer bil.

Beliggenhet
Rekkehuset ligger i et populært og sjønært område på Kaldnes i Tønsberg kommune. Fra boligen er det ca. 5 min bort til brygga, sjøen og bystranda. Herfra fører en gangbro over til sentrum, med alle bymessige fasiliteter innen kort rekkevidde.

I gangavstand er det skoler, barnehage og god offentlig kommunikasjon via buss og tog. Stedet fremstår som en idyllisk perle, nært både bykjernen og den vakre skjærgården. Her kan du vandre langs bryggekanten, nyte utsikten, eller stikke innom urbane kafeer. I området er det gode grøntarealer, strandpromenade og fine parkområder. Disse ligger ned mot sandstranden på tidligere Beddingen.

Med gangavstand til Oseberg kulturhus er det kulturelle tilbudet også godt ivaretatt. I motsatt retning er det kort vei til Teieskogen med vakre turområder, noe som gir god avkobling året rundt. På Rosanes, like ved Teie sentrum, ligger naturskjønne Rosahaugparken - en idyllisk perle med store plenområder, dammer og fotballbane. Vinterstid er det fine akebakker til glede for de lekne.

På nedsiden av Rosahaugparken ligger både stranda og Teie småbåthavn. Fra Kaldnes Brygge tar det få minutter med bil til Vestfold Golfklubb, samt golfbane på Nøtterøy og Borre. Tønsberg er en sjarmerende by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med folkeliv og mye på programmet. Langs bryggene er det båtliv og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Tomt
Eiendommen ligger særdeles attraktivt til, med nærhet til matbutikk, spisesteder, strand og kultur, samt kort vei til skoler, barnehager, idrettsanlegg og populære turområder. Tønsberg gangbru tar deg over til sentrum med alle fasiliteter på få minutter, og det er et godt, offentlig kommunikasjonstilbud i nærområdet.

Boligen ligger attraktivt til på enden av rekken, og kan skilte med velstelte uteområder på tre sider. Det overbygde inngangspartiet har steinbelagt adkomst, og videre rundt hushjørnet er det hage med gressplen og fargerike, frodige blomsterbed.

Hagen leder videre til en hellelagt, sydvestvendt uteplass på ca. 16 kvm som i tillegg har adkomst fra stuen. Her kan gode solforhold nytes lunt og usjenert, og uteplassen rammes inn med store, vakre blomster og grønne prydbusker. Det er montert både utebelysning og en bred markise på husveggen.

Eiet tomt, 85 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Fra eiendommen er det ca. 1,5 km til Træleborg barneskole og ca. 2,5 km til Byskogen ungdomsskole. Færder videregående skole ligger kun 1 km unna. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærheten.

Offentlig kommunikasjon
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Kaldnes, som ligger ca. 200 meter fra leiligheten. Det tar ca. 15 min å gå til Tønsberg stasjon, og herfra er det hyppige togavganger til Oslo. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Teie, 4 min til Tønsberg sentrum, 19 min til Tjøme, 23 min til Sandefjord lufthavn og 71 min til Oslo S.

Fritidstilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Spar Kaldnes og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum alt av bymessige fasiliteter. Her finner du en rekke kafeer, restauranter og puber, samt populære Farmandstredet med godt over 100 butikker.

Inneholder
1. etasje: Entré, kjøkken og stue.
2. etasje: Trapperom, bod, bad/wc og 3 soverom.
Kjeller: Gang, 2 boder, w-rom, vaskekjeller og kjellerstue. 

Det totale bruksarealet fordeler seg som følger:

Kjeller:
BRA 46 m²
- BRA-i 46 m²: (Kjellerstue med trapp, Gang, Vaskekjeller, Toalettrom 2, Bod, Bod 2)

Første etasje:
BRA 48 m²
- BRA-i 48 m²: (Vindfang, Kjøkken med trapp, Stue)

Andre etasje:
BRA 48 m²
- BRA-i 48 m²: (Trapperom, Bad, Soverom, Soverom 2, Soverom 3, Bod)

Takstmanns kommentar til arealmåling, brannceller, lovlighet/byggetegninger og krav for rom til varig opphold:
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Tegninger som er utlevert fra kommunen er kun for fasader og 1 og 2 etg, ikke kjeller. Eier har tegninger for kjeller, datert samme tid som øvrige tegninger og viser innredet kjeller samt godkjent rørleggermelding stemplet Ingeniørvesenet 12.10.72. Det hender at kommunen ikke har alle tegninger på eldre bygg, derav kommentar om avvik siden kommunen ikke har alle tegninger. Noe eldre bygg og da ikke oppført etter dagens forskrifter. Da bygget ble oppført var det andre tekniske krav til brannforebygging og boligen tilfredsstiller ikke skjerpede krav til inndeling i brannceller etter dagens regler. Det ligger utenfor en tilstandsrapport å undersøke og vurdere dette nærmere. Kjeller har takhøyde 2,16 - 2,18 meter. Normal takhøyde er 2,2-2,4 meter.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare, og oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Arealene er beregnet og angitt med utgangspunkt i NS 3940:23. Eventuelle betegnelser på rom er angitt ut fra den faktiske bruken, uavhengig av hva som er godkjent hos bygningsmyndighetene.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra Tilstandsrapport utført av takstmann Sturla Teisbekk.

Utvendig:
Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Loft er ikke gulvet. Taktekkingen er opplyst lagt om i 1998 med betongtakstein. Ny papp og lekter. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Tak over inngangsparti er nytt i 2007. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Det er i 2012 lekter ut og etterisolert 5 cm samt ny kledning på srtuesiden. Gavelvegg mot loft er kledd om samtidig. Malt i 2021. Vegg ved inngangssiden har bindingsverkskonstruksjon med liggende bordkledning fra byggeår. Malt i 2021. Endevegg mot nord har pusset murvegg. Malt i 2021. Bygningen har malte trevinduer fra 2012-2014 med 2-lags glass. Kjellerstue har trevinduer med koblet glass fra byggeår. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre fra 2012. Uteplass med betongheller og bed. Trapp i tre fra 2012 med rekkverk i smijern fra 2021. Støpt trapp med nye fliser i 2021.

Innvendig:
Innvendig gulv har parkett, , belegg, laminat, teppe og malt betong. Veggene har tapet, malte plater/tapet/betong. Innvendige tak har malte plater og trepanel. Overflater er i normalt god stand, men har ulik alder, og behov for oppussing må vurderes av den enkelte. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Betonggulv i kjeller. Noe skjevheter i gulv. Det er fremlagt dokumentasjon på radonmåling i 2010/11 og målinger ligger under grenseverdier. Boligen har mursteinspipe fra byggeår. Det er vedovn i stue fra 1998 og 2011 i kjellerstue. Feiertilsyn i 2022 uten anmerkninger. Boligen har malt tretrapp med teppe i trinn. Rekkverk og åpninger er ikke i hht dagens krav. Innvendig har boligen malte glatte dører fra byggeår. Kjeller er innredet i kjellerstue, ellers overflater i malt mur/betong. Gulvet er av betong. Laminatgulv i kjellerstue med varmekabler, Hulltaking er ikke foretatt, siden det ikke er utforede vegger, men delevegg i tre i kjellerstue har litt fuktighet pga fuktopptrekk fra mur/betongen.

Våtrom:
Badet er pusset opp over tid, og aktuell byggeforskrift er tekniske forskrifter i perioden 1997-2010. Det meste er utført av familiemedlemmer. Rørleggerfirma har skiftet wc og dusjbatteri. Oppussing bør påregnes på sikt. Veggene har strie fra1998 som er malt opp og baderomsplater fra 2015. Taket er fra byggeår, malt opp. Gulvet har vinylbelegg fra byggeår som er malt opp i dusj og påstøp med varmekabler og fliser fra 2010 i rommet. Det er plastsluk og synlig vinylbelegg som tettesjikt. Rommet har eldre innredning med nedfelt servant, ny toalett i 2013 og dusjvegg fra 2015 og dusjbatteri fra 2019. Det er naturlig ventilering. Hulltaking er foretatt fra gang mot dusj, uten å påvise unormale forhold.

Kjøkken:
Kjøkkenet har innredning fra 2010 med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat med nedfelt kum. Det er kjøkkenventilator fra 2010 med avtrekk ut. Komfyrvakt er montert. Det er opplegg for oppvaskmaskin. Det er integrert induksjonstopp fra 2021, stekeovn fra 2010 og micro fra 2010.

Tekniske installasjoner:
Innvendige vannledninger er av kobber fra byggeår. Stoppekran i bod i kjeller. Det er avløpsrør av plast fra byggeår. Varmtvannstanken er fra 1986 og på ca. 200 liter. Boligen har naturlig ventilasjon. Det er installert varmepumpe i 2020, service tatt i 2022 og 2024. Sikringsskap er plassert i vindfang. Det er nye automatsikringer med jordfeilbrytere i 2006. Hovedkurs på 40 amp. Det er i 2020/2021 satt inn 2 nye automatskringer. El-tilsyn i 2014, hvor mindre avvik ble utbedret. Brannvarsler og pulverapparat finnes.

Tomteforhold:
Bygningen har grunnmur i med lettklinkerblokker som er pusset. Ingen unormal sprekker, et par mindre riss.Tomt med plen, betongheller og belegningsstein. Plen har fall mot bygget på nordsiden. Drenering fra byggeår med antatt påsmurt fuktsikring og betong/teglsteinrør i grunnen. Noe fukt og saltutslag i vaskekjeller. Avløpsrør av betong opplyst med rørfornying med strømpe i 2020. Vannledning av antatt kobber ut ifra alder på bygget. Hovedstoppekran er i nr B Offentlig tilknytning via private stikkledninger i følge Tønsberg kommune.

Spesialrom:
Vaskekjeller fra byggeår med støpt gulv og murvegger som er malt. Plastsluk. Veggventil (vifte er ikke i bruk). Det er ingen varmekilde utenom noe varme fra bereder. Opplegg for vaskemaskin og skyllekum. Skyllekum er ny i 2014.

WC rom med malt betong gulv og malte mur/betong vegger. Toalett fra 2024 og eldre vask. Ingen varmeovn montert. Avtrekksvifte fungerer ikke.

For ytterligere informasjon om byggemåte og tilstand se Tilstandsrapport og Selgers Egenerklæringsskjema  som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.
Rapporten er basert på innholdskrav i Forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel). Formålet er å gi en tilstandsanalyse til bruk for den som bestiller og/eller i et salg til forbruker, og ikke for andre tredjeparter. Rapportens omfang, struktur, metode og begrepsbruk følger i hovedsak Norsk Standard NS 3600:2018 (Teknisk tilstandsanalyse ved omsetning av bolig), samt Takstbransjens retningslinjer ved tilstandsrapportering for boliger og Takstbransjens retningslinjer for arealmåling.

Standard
Entré
Boligen har et pent inngangsparti med steinbelagt adkomst, støpt trapp med fliser fra 2021 og et overbygg fra 2007. Vel inne blir vi ønsket velkommen i en fin entré med lysegrå vegger og matchende belegg i flisimitasjon på gulvet. Her er det fin plass til knaggrekker, kommode og skohyller.

Kjøkken
Kjøkkenet, som var nytt rundt 2010, har et stilrent design med rene linjer, gode benkeflater og mye oppbevaringsplass. Innredningen har hvite høyglansfronter og hvit laminatbenkeplate med nedfelt kum i stål. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som mikrobølgeovn, stekeovn fra 2010 og en induksjonstopp fra 2021, samt ventilator, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. I åpen løsning med kjøkkenet er det en pen spisestue med god plass til å samle familien rundt et spisebord.

Stue
Stuen oppleves som lun og innbydende, og veggene er malt i duse, delikate fargetoner som står godt til det lyse parkettgulvet. Det er fin plass til sofagruppe, godstoler og tv-/mediastasjon, og en peisovn i støpejern er med på å sette den rette stemningen på kaldere kvelder. På dagtid strømmer det naturlige lyset inn via store vinduer på endeveggen, og stuen har utgang til en sydvestvendt, lun markterrasse på ca. 16 kvm. I stuen er det montert Duette plissègardiner i februar 2024.

Kjellerstue
I kjelleren er det en romslig stue med fin plass til sofagruppe, lenestoler og tv-/mediastasjon. Rommet er et kjærkomment element for storfamilien, og byr på mye ekstra spillerom. Murveggene er malt hvite, det er grått gulv og stuen har en peisovn fra 2011 med stort flammebilde.

Bad/wc, vaskerom og wc-rom
Boligen inneholder et bad/wc, et vaskerom og et wc-rom. Badet ligger ved soverommene i andre etasje, og er pusset opp i senere år. Her er det en kombinasjon av lysmalte flater og grå våtromsplater på veggene, vinylbelegg i dusjsonen og fliser på resten av gulvet. Det ble lagt varmekabler i 2010, montert nytt toalett i 2013 og satt opp ny dusjvegg i glass i 2019.

Baderomsinnredningen har hvite fronter og består av en heldekkende servant på en skapseksjon, et veggskap og et speil med belysning. I kjelleren ligger vaskerommet og wc-rommet vegg-i-vegg, og vaskerommet er utstyrt med hyllesystemer, skyllekum og opplegg for vaskemaskin. Wc-rommet har et toalett fra 2024 og en enkel, vegghengt servant.

Soverom og garderobe
Det er tre gode soverom i rekkehuset, og alle ligger samlet i andre etasje. Rommene er holdt i en stilren kombinasjon med lysmalte vegger mot lysegrå gulv, og dagslyset strømmer inn via store vinduer. Ett av soverommene har fransk balkong, samt fin utsikt mot Kaldnes Brygge og Slottsfjellet. Alle soverommene har plassbygde garderober, og boligen har for øvrig lagringsplass i tre inneboder. 

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 17.10.1972 som omhandler Rekkehus - 4 leiligheter.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 1972. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Boligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme på badet, varmepumpe i stuen og panelovner i enkelte rom. Dette suppleres med vedfyring i stuen og kjellerstuen. Det er naturlig ventilasjon, med unntak av mekanisk avtrekk fra kjøkkenet. Sikringsskapet har automatsikringer, og boligens varmtvannsbereder rommer ca. 200 liter.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS gjennomførte tilsyn med fyringsanlegget den 01.06.2022.  Formålet med tilsynet var å vurdere forholdene ved fyringsanlegget som har betydning for brannsikkerheten og atkomsten.  Tilsynet var et visuelt tilsyn og rapporten kan ikke benyttes som en tilstandsrapport.
Det ble ved tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for anleggets sikkerhet og atkomst.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Kr. 18 013 pr. år vann, avløp, renovasjon og feieavgift.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomskatt i Tønsberg kommune.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12 800 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Forsikring med polisenummer
KLP Polisenummer: 966061

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 873 490,- Som sekundærbolig Kr. 3 319 262,-

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Selger opplyser om nabovarsel:
Siste varsel fra Selvåg er nye boliger i rettning mot Kaldnes Vest.
Innkjørsel er kommunal og vedlikehold/ brøyting utføres av kommunen.

Utdrag fra selgers egenerklæringsskjema:
- Lett sprekk i mur.
- Fuktmerker i vaskerom i kjeller.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Det er ingen tinglyste rettigheter/servitutter på eiendommen.


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til "boligbebyggelse - nåværende" og faresone "Ras- og skredfare" i kommuneplanens arealdel - med tilhørende bestemmelser og retningslinjer -  vedtatt 03.04.2024.

Ifølge utdrag fra bestemmelser- herunder:  § 74 H310 Ras- og skredfare:
"Det er ikke tillatt med tiltak innenfor områder angitt som faresone H310 uten at den aktuelle faren er vurdert og sikkerheten ivaretatt. Ved arealplanlegging og søknad om tiltak innenfor områder angitt som faresoner skal det foretas undersøkelse av den aktuelle faren og redegjøres for nødvendige sikringstiltak.  Ved utarbeiding av reguleringsplan og byggesak innenfor hensynssonen må det dokumenteres tilstrekkelig sikkerhet mot områdeskred, jf. krav i TEK17 § 7-3 med veiledning. Sikkerhet mot områdeskred utredes i samsvar med NVEs veileder 1/2019. Retningslinje: Sonene er basert på ett eller flere av følgende farekart: Mulighet for marin leire, faresone kvikkleire samt aktsomhetskartene steinsprang, snøskred og jord- og flomskred. Framtidige endringer i kunnskapsgrunnlaget kan vektlegges i vurderingene av sikkerhet."
Ta kontakt med megler for å få utlevert kopi av plankart og bestemmelser - eller se www.tonsberg.kommune.no.

Odel og konsesjon
Eiendommen eier andel av ubebyd tomt.
Når tomten er ubebygget kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet. Dvs. at kjøper må erklære på eget fastsatt skjema at eiendommen ikke er konsesjonspliktig, eller at bruken av eiendommen ikke vil utløse konsesjon. Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 3 650 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 202,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 91 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 650 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 92 452,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 3 742 452,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 3 757 502,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunnpakke enebolig (Kr.17 650)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Look (Kr.4 750)
Heving 19/9 (Kr.3 300)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 990)
Markedspakke 1 (Kr.14 900)
Oppgjør (Kr.7 900)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Provisjon (forutsatt salgssum: 3 650 000,-) (Kr.51 100)
Totalt kr. (Kr.120 490)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
67-24-0288

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Generelle bestemmelser Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til megler, den bygningssakyndiges tilstandsrapport, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Kartverket og andre tilgjengelige kilder. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene, og slike forhold kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at interessenter rådfører seg med eiendomsmegler eller egne rådgivere før det legges inn bud.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Kjøper og selgers rettigheter og plikter reguleres av avtalen mellom partene, samt informasjonen som har vært tilgjengelig for kjøperen i forbindelse med handelen. Avtalen utfylles av avhendingsloven, og det gjelder ulike avtalevilkår avhengig av om kjøper er forbrukerkjøper eller ikke. Dette er nærmere beskrevet nedenfor.

På grunn av ulike avtalevilkår kan selger vurdere bud fra en som ikke er forbruker, ulikt fra en forbrukers bud. Dersom kjøper ikke er forbruker, er selger sitt mulige mangelsansvar begrenset fordi eiendommen selges «som den er». Selger kan ikke ta «som den er» forbehold ovenfor en forbrukerkjøper. Selv et lavere bud fra en som ikke er forbruker kan foretrekkes fordi begrensningen i mulig mangelsansvar kan ha egenverdi for selger. Selger står fritt til å forkaste eller akseptere ethvert bud, og er for eksempel ikke forpliktet til å akseptere høyeste bud. Budgiver skal i budskjemaet avgi egenerklæring om budgiver er forbruker eller næringsdrivende/person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Forbrukerkjøp - definisjon: Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen, eller det foreligger brudd på bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-8. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være grunnlag for mangelskrav. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil uriktige opplysninger ikke blir rettet i tide på en tydelig måte. Boligen kan ha en mangel etter avhendingsloven § 3-3 dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk innvendig areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr. 10 000 (egenandel).

Ikke-forbruker (næringsdrivende) - definisjon: Hvis kjøper er en juridisk person, eller en fysisk person som hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, vil kjøpet ikke anses som et forbrukerkjøp. Ikke-forbruker - avtalevilkår: Eiendommen har en mangel dersom den ikke er i samsvar med kravene som følger av avtalen. Eiendommen selges «som den er», og selgers ansvar utover det konkret avtalte er da begrenset etter avhendingsloven § 3-9, første ledd andre setning. Avhendingsloven § 3-3 andre ledd fravikes, og hvorvidt boligens arealsvikt utgjør en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Uautorisert kopiering eller gjenbruk av all tekst og alle bilder i denne annonse/salgsoppgave er ikke tillatt.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Vestfold Eiendomsmegling AS
EIE Tønsberg
Org. nr: 955607171
Nedre Langgate 19
3126 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00

Ansvarlig megler
Salgsleder / Eiendomsmegler / Partner Hanna Sundby

Saksbehandlere
Hanna Sundby
EIE Tønsberg
Salgsleder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 21 89 91 / E-post: hsu@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Verftsveien 3D
For mer om objektet
Verftsveien 3D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: