Bilde 1 av Bjerkelundsveien 96C-DBilde 2 av Bjerkelundsveien 96C-D
Digital salgsoppgave
Bjerkelundsveien 96C-D

1357 Bekkestua • Bærum kommune

Prisantydning

kr 23 450 000

Omkostninger: kr 206 250Totalpris: kr 23 656 250
BEKKESTUA /JAR - NY (2024), ELEGANT OG LEKKER ENEBOLIG MED HYBEL.- DOB.GAR - UTSIKT - 5 SOV - 4 BAD - KORT VEI TIL ALT
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
5 soverom
Internt bruksareal (BRA-i)
237 m²
Bruksareal (BRA)
284 m²
Prisantydning
kr 23 450 000
Omkostninger
kr 206 250
Totalpris
kr 23 656 250
Byggeår
2024
Tomt
Eiet tomt 1010 m²
Oppdragsnummer
36220282
card-default

Edvard Chapsang

Eiendomsmegler / Partner
Les om Edvard
card-default

Marketa Nigg

Eiendomsmegler
Les om Marketa
Visninger
Søndag 05. mai
13:00 - 13:45
Meld deg på visning
Prisantydningkr 23 450 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 7 500 000,-)kr 187 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 17 550,-
  
Totalpris kr 23 656 250
Eiendom
Bjerkelundsveien 96C-D, 1357 Bekkestua

Matrikkel
Gnr. 19 Bnr. 1415 i Bærum kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Arealer
Totalt BRA 284 kvm består av:
- BRA-i (internt bruksareal): 237 kvm
- BRA-e (eksternt bruksareal): 47 kvm

Areal
Primærrom: 237 kvm, Bruksareal: 284 kvm, BRA-i: 237 kvm , BRA-e: 47 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Antall soverom
5

Byggeår
2024

Tomt
Eiet tomt 1010 kvm

Prisantydning
23 450 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Harald Poulsen Takstdato: 26.01.24

Totalpris inkl. omkostninger
kr 23 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 187 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 7 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 188 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 23 638 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 23 656 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)




Det tas forbehold om at Statens Kartverk godkjenner grunnlaget for beregning av dokumentavgift.

Kommunale avgifter
Kom. avgifter tilkommer. Kommunale gebyrer for vann og avløp, renovasjon og feiing skal betales to ganger i året. Henvend deg til Bærum kommune for nærmere informasjon, samt utregning av disse.

Eier
Bjerkelundsveien 96 Utvikling AS v. Cato Allum

Beskrivelse
Velkommen til Bjerkelundsveien 96C-D presentert av eiendomsmegler Edvard Chapsang ved Eie eiendomsmegling avdeling Sandvika.

Dette kvalitetshuset tilbyr den ultimate kombinasjonen av eleganse, komfort, funksjonalitet og driftsøkonomi. Beliggende i et meget ettertraktet område i Bærum er dette hjemmet det perfekte valget for de som søker luksus og bekvemmelighet. Vi forstår at hvert individ har unike behov og preferanser når det kommer til sitt drømmehjem. Dette huset tilbyr en fleksibel layout som gir tilpasningsmuligheter igjennom livets faser.

Med kort avstand til gode skoler, praktiske transportforbindelser og rekreasjonsområder kan du nyte det beste av det moderne livet uten å gå på kompromiss med privatliv og luksus.

Boligen har blitt bygget med unik arkitektur der husets utforming er tilpasset tomten. Boligen har gjennomtenkte og optimaliserte planløsninger.

Boligen har en eksklusiv hel og unik glassfasade som innbyr til å nyte natur og utsikt fra alle etasjer. Stuen fra første etasje har unik takhøyde opp til andre etasje hvor det er lagt opp til takpendel. En sjenerøs takhøyde i stuene i både første og andre etasje, samt gjennom hele andre etasje, gir boligen en luftig og romslig atmosfære, gir rikelig med naturlig lys, muliggjør imponerende dekorative elementer og skaper en sammenhengende, behagelig boopplevelse fra øverste til nederste etasje.

Boligens hoveddel byr på fire soverom, flere stuer og et innholdsrikt kjøkken, i tillegg til fire bad og et vaskerom. En separat sekundær enhet inkluderer kjøkken, soverom, bad og stue, noe som tilfører ekstra fleksibilitet og muligheter.

I underetasjen finner du garderobe, trapp, vaskerom, bod og et teknisk rom utstyrt med en moderne varmegjenvinnings ventilasjonsløsning. Første etasje består av en innbydende entré med garderobeplass, et romslig kjøkken i åpen løsning mot stuen, et soverom, bad, kontor og en imponerende terrasse. Andre etasje huser master bedroom med tilhørende bad og tilgang til takterrasse, to ytterligere soverom, et ekstra bad, samt en stue med fantastisk takvindu som gir et overflod av naturlig lys.

Planløsning hoveddel:
u.etg.: Trapperom, teknisk rom, vaskerom, bod, kjøkken, stue, soverom og bad hybel.
1.etg.: Entré, gang, bad, soverom, omkledningsrom og stue/kjøkken.
2.etg.: Stue, trapperom, gang, 2 baderom og 3 soverom.

Sekundærenhet: Kjøkken, stor stue med utgang til terrasse, bad og soverom.

Parkering/garasje:
Isolert garasje med plass til 2 biler. Garasjen har egen løsning for avrenning.
Her er det laget et eget el-skap som gir mulighet for energioverføring fra hovedbolig om natten for hurtiglading av bil.
Garasjen har rulleport med fjernbetjening.
Det er isolert bodplass over garasjen med vindu.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et rolig, barnevennlig og meget ettertraktet villaområde på Bekkestua i Bærum kommune. Fra eiendommen er det gangavstand til Bekkestua barneskole og Bekkestua ungdomsskole som eiendommen sokner til. Det er også kort vei til flere videregående skoler i området med blant annet Eikeli, Nadderud og Stabekk videregående for å nevne noen. Kommunen har et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Godt med offentlig kommunikasjon til Oslo med t-bane, trikk eller buss. Ca. 11 minutters gange til Bekkestua T-banestasjon. T-banen tar deg til Oslo sentrum/ Majorstuen på ca. 15 min. Det går ekspressbusser med hyppige avganger i rushtiden til Oslo og Sandvika. Flybussen tar deg direkte fra Bekkestua til Gardermoen.

Bekkestua sentrum byr på en rekke spisesteder og caféer, restauranter, matbutikker, vinmonopol og Bekkestua Senter, med et bredt utvalg av butikker og forretninger. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Stabekk og nye Bekkestua sentrum, hvor du finner et rikt utvalg butikker, kafeer og kjente spisesteder. På Stabekk ligger også den anerkjente livsstilbutikken Bolina, et interiørmekka som absolutt er verdt et besøk. CC Vest, Sandvika Storsenter og Oslo sentrum ligger godt innen rekkevidde.

Det er gode muligheter for en rekke friluftsaktiviteter i området. Nadderudhallen, Arena Bekkestua, Haslumhallen og Fossum idrettspark, som byr på aktivitetsmuligheter sommer som vinter. Her finnes det lysløyper, hoppbakke, fotballbaner og skiskytterarena, for å nevne noe. Grini golfbane og Bærumsmarka ligger en kort biltur unna. Høvik med sin fine strandlinje kan også by på trivelige turmuligheter. For øvrig flere hyggelige bademuligheter på den nye stranden på Storøya, Fornebu eller Kalvøya og fjorden som byr på sjøliv og gode rekreasjonsmuligheter i sommerhalvåret.

Bebyggelse
Primært villa-bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 1010 kvm

Byggemåte
Dreneringen er fra 2023. Det er byggegrunn av løsmasser. Taket er tekket med båndtekking. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Det er montert velux vinduer i takflaten. Isolerglass vinduer fra byggeåret. Bygningen har eik hovedytterdør med kodelås. Det er terreasserr i trekonstruksjon.

Garasjen er fundamentert på betongplate, vegger er i reisverk med utvendig kledning, taket er i trekonstruksjon tekket med takstein.

Bruksareal
Bruksareal: 284 kvm
Arealene skal endelig oppmåles av takstmann og angis i tilstandsrapport.

Standard
Leveransebeskrivelsen er vedlagt salgsoppgaven.

Kjøkken:
Underetasje - kjøkken:
Eik kjøkkeninnredning med slette fronter og laminat benkeplate med  underlimt vask. Det er integrert kombi kjøl/frys, oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn. Kjøkken Inline levert fra JKE Design Asker og Bærum AS.

1. etasje - kjøkken / stue:
Mørk kjøkkeninnredning med slette fronter og stein benkeplate. Det er integrert kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin, koketopp og stekeovn. Kjøkken Inline levert fra JKE Design Asker og Bærum AS.

Baderom/vaskerom:
1. etasje - baderom:
Tiltalende baderom med  fliser på vegger og malte gipsplater med downlights i himling. Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Det er en vegghengt wc, en servant og et dusjhjørne. Baderommet har balansert ventilasjon.

Underetasje - Vaskerom:
Delikat baderom med malte vegger og malte gipsplater med downlights i himling. Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Det er opplegg til vaskemaskin og skyllekum. Baderommet har balansert ventilasjon.

Underetasje - Hybelbad:
Pent baderom med fliser på vegger og malte gipsplater med downlights i himling. Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Det er en vegghengt wc, en servant og et dusjhjørne. Det er opplegg til vaskemaskin. Det er balansert ventilasjon.

2. etasje - baderom ved hovedsoverom:
Fint baderom med fliser på vegger og malte gipsplater med downlights i himling. Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Det er en vegghengt wc, en servant og et dusjhjørne. Baderommet har balansert ventilasjon.

2. etasje - baderom ved barnerom:
Praktisk baderom med fliser på vegger og malte gipsplater i himling. Gulvet er flislagt. Rommet har vannbåren gulvvarme. Det er en vegghengt wc, en servant og et badekar. Baderommet har balansert ventilasjon.

Overflater
Gulv: i hovedsak parkett og fliser.
Vegg: i hovedsak malte flater.
Himling: i hovedsak malte flater. Det er utstrakt bruk av
downlights.

Kommentarer fra tilstandsrapport gitt tilstandsgrad 3, TG3:
Utvendig trapper: Det er ikke montert rekkverk¨

TG2 (lys oransj) avvik som ikke krever umiddelbare tiltak
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grun
Vurdering av avvik:
• Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet.
Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Avviket som er målt er fra yttervegg mot nabo i 96AB mot gass peis

Konsekvens/tiltak
• For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.
Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest på enebolig m/ sekundærleilighet- garasje- parsell 2, ferdigattest datert 08.02.2024.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Det er lagt varmerør i alle rom i begge boligene inkludert hybel, med unntak av teknisk rom. Dette er oppvarmingskilden i boligene. Boligen drives av inneklimasentral (EcoNordic WH4) som leverer balansert ventilasjon til hovedboligen, tappevann og oppvarming til både hovedbolig og hybel. Det er venl. Aggregat k3.1 Slimline (Ventilasjon for hybel).

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Kom. avgifter tilkommer. Kommunale gebyrer for vann og avløp, renovasjon og feiing skal betales to ganger i året. Henvend deg til Bærum kommune for nærmere informasjon, samt utregning av disse.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Bærum kommune per d.d.

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 100 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner
Boligen har balansert ventilasjon. Det er montert EcoNordic som er en  inneklimasentral med integrert ventilasjon, varme og tappevann. Den har også en luft til luft varmepumpe. Systemet er under innkjøring.

Annet
Område er betegnet som området med mulighet for marin leire.
Områdeanalyse viser forekomst av natyrtyper som er vurdert som svært viktige. Faktaark og nærmere beskrivelse er vedlagt i salgsoppgaven.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Servitutter / Rettigheter
1934/900329-1/100 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
01.11.1934
:Knr:3024 Gnr:19 Bnr:355
Bestemmelse om veg
OVERFØRT FRA: 3024-19/104
Gjelder denne registerenheten med flere

1959/302823-1/100 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST
11.07.1959
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 3024-19/104
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/1163292-1/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST
14.10.2022 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:BÆRUM KOMMUNE
Org.nr: 935478715
Adkomstrett til fots
Bestemmelse om snuplass
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/1163785-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST
14.10.2022 21:00
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/1163934-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
14.10.2022 21:00
RETTIGHETSHAVER:BÆRUM KOMMUNE
Org.nr: 971198559
Bestemmelse om vegetasjon/terreng
Gjelder denne registerenheten med flere

2022/1235083-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
01.11.2022 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:BÆRUM KOMMUNE
Org.nr: 935478715
:Knr:3024 Gnr:19 Bnr:104
Bestemmelse om støttemur

2023/927692-1/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST
30.08.2023 21:00
:Knr:3024 Gnr:19 Bnr:355
Gjelder denne registerenheten med flere

2023/927692-2/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST
30.08.2023 21:00
:Knr:3024 Gnr:19 Bnr:355
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 3024-19/355
2022/1163785-2/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST
14.10.2022 21:00
:Knr:3024 Gnr:19 Bnr:104
:Knr:3024 Gnr:19 Bnr:1415
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

Rettigheter på 3024-19/355 i eiendomsrett
2022/1235041-1/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST
01.11.2022 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:BÆRUM KOMMUNE
Org.nr: 935478715
:Knr:3024 Gnr:19 Bnr:104
:Knr:3024 Gnr:19 Bnr:1415
Gjelder gang- og kjøreadkomst

Rettigheter på 3024-19/104 i eiendomsrett
2022/1235274-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
01.11.2022 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:BÆRUM KOMMUNE
Org.nr: 935478715
:Knr:3024 Gnr:19 Bnr:1415
Bestemmelse om manøveringsareal ved innkjøring til egen garasje og parkeringsareal

Selger vil før Overtakelse tinglyse en vei og adkomstrett for bnr. 355 over Eiendommen og bnr. 1415, som skissert i vedlegg 8, for å sikre bnr. 355 en hensiktsmessig adkomst for en eventuell utvikling av denne.

Eiendommen har veirett på gnr. 19 bnr. 192 som det fremkommer av servitutten tinglyst på denne eiendommen 16. mars 1965 og som det fremkommer av dom fra Borgarting lagmannsrett av 11. mai 2000.

Ifm. med mulig utvikling av bnr. 355 vil det bli tinglyst en servitutt på denne eiendommen. Denne skal sikre at utvikler kan bebygge eiendommen og at eier av denne eiendommen ikke kan nekte dette.

Terreng og vegetasjon på nedre del av tomten skal bevares. Servitutten er vedlagt salgsoppgaven.

Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.
Boligen har egen utleiedel (egen separat boenhet) som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er ikke regulert i reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligformål i kommuneplanens arealdel.

Kommuneplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 202101 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=202101)
Navn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/23424/6403470.docx
Delarealer Delareal 1 015 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 23 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 187 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 7 500 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 188 700,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 23 638 700,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 23 656 250,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500)
Grunnpakke enebolig (Kr.3 525)
Tilrettelegging (Kr.14 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 23 450 000,-) (Kr.586 250)
Innhenting av servitutter (9x 172 per stk) (Kr.1 548)
Kommer for salg annonse (Kr.5 156)
Foto (Kr.3 150)
Foto (Kr.13 350)
LØFT FINN.NO 24.3 (Kr.1 350)
Foto (Kr.6 400)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Løft finn.no 26.4 (Kr.1 350)
Markedspakke 1 (Kr.14 900)
Oppgjør (Kr.6 900)
Overtagelse (Kr.2 500)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Totalt kr. (Kr.670 779)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Garantier
Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.
Dersom avtale om salg inngås innen 6 måneder etter ferdigstillelse og selger opptrer som ledd i næringsvirksomhet, skal selger stille garanti for oppfylling av avtalen jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtagelse, og minst 5 % av kjøpesummen i fem år etter overtagelse.

Oppdragsnummer
36-22-0282

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS.
EIE Sandvika
Org. nr: 997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Edvard Chapsang

Saksbehandlere
Edvard Chapsang
EIE Sandvika
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 65 19 00 / E-post: ech@eie.no

Marketa Nigg
Eiendomsmegler
Mob: 97 89 32 08
[/ E-post: mn@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bjerkelundsveien 96C-D
For mer om objektet
Bjerkelundsveien 96C-D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: