Bilde 1 av Sveo 15DBilde 2 av Sveo 15D
Digital salgsoppgave
Sveo 15D

5200 Os • Bjørnafjorden kommune

Prisantydning

kr 5 450 000

Omkostninger: kr 28 740Totalpris: kr 5 478 740
Osstølen | Ny, lettstelt enebolig med fire soverom. Gode kvaliteter og barnevennlig område
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Antall soverom
4 soverom
Primærrom (P-ROM)
121 m²
Bruksareal (BRA)
128 m²
Kommunale avgifter
kr 1 246 / Mnd
Prisantydning
kr 5 450 000
Omkostninger
kr 28 740
Totalpris
kr 5 478 740
Byggeår
2023
Tomt
Eiet tomt 196 m²
Oppdragsnummer
81240088
card-default

Susanne Hulsman

Eiendomsmegler MNEF | Partner
Les om Susanne
card-default

Helene K. Mathiesen

Eiendomsmegler MNEF | Daglig leder | Partner
Les om Helene
Prisantydningkr 5 450 000,-
Pantattest kjøperkr 240,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 100 000,-)kr 27 500,-
  
Totalpris kr 5 478 740
Eiendom
Sveo 15D, 5200 Os

Matrikkel
Gnr. 55 Bnr. 420 i Bjørnafjorden kommune

Boligtype
Enebolig

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 121 kvm, Bruksareal: 128 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra bygningstegningene og basert på arkitektens beregninger.

Antall soverom
4

Byggeår
2023

Tomt
Selveiende tomt på 196 kvm

Prisantydning
5 450 000

Tilstandsrapport
Det er ikke innhentet offentlig godkjent tilstandsrapport.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 5 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 27 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 100 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 28 740,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 478 740,- (Totalpris inkl omkostninger)

Kommunale avgifter
Kr. 14 941 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Eier
Osstølen utbygging as v. Therese Anna Elisabeth Bjørseth Osstølen utbygging as v. Geir Døsen

Parkering
Det er parkeringsplass i carport rett utenfor huset med plass til to biler.
Det er lagt opp infrastruktur til elbil-lader.

Beliggenhet
Eneboligen ligger sentralt på Kuven i Os - like bak Rema 1000. Dette er en ypperlig beliggenhet for deg som ønsker en sentralt beliggende bolig med kort vei til sentrumskjernen, servicetilbud, natur og infrastruktur.

Fra Sveo er det ca. 10 minutter å spasere ned til Osøyro hvor kafeer, restauranter, et utvalg butikker og serveringssteder ligger samlet. Her finnes også blant annet fra optiker, apotek, bensinstasjon, vinmonopol og døgnåpen 7-eleven. Her ligger det også restauranter, bar og kafè.

En 15 minutters spasertur unna (3 minutter med bil) finner du Amfi Os. Senteret har hele 43 butikker inennfor de fleste tjenesteområder.

Har du barn i hus? Da er det verdt å merke seg den korte avstanden til både barnehager og skoler. Nærmeste barnehager er Os barnehage og Flåten naturbarnehage. Os Barneskole og Os ungdomsskole ligger også like i nærheten - med rolig og trygg gangvei uten å måtte krysse hovedveien. Alle de nevnte ligger innenfor en ti minutters spasertur fra boligen.

Dagligvarebutikk har du ved avkjørselen fra Byvegen. Rema 1000 ligger perfekt til for den som ønsker å ha butikken i umiddelbar nærhet - både innenfor praktisk gangavstand og som perfekt stoppested før du kjører det siste lille stykket hjem. Utenfor Rema 1000 finner du også en av Teslas ladestasjoner.

Er du av typen som liker å holde deg i aktivitet? Bjørnafjorden har et bredt spekter av flotte fjellturer. For eksempel har du Borgafjellet like bak boligen, med Borgabuo som populært turmål. Ellers har du også Os idrettshall, Osbadet, klatrehall og flere treningssentere innen 5 minutters kjøreavstand. Kuventræ idrettsanlegg, som bla. har fotballbane, håndballbane og friidrettsanlegg, ligger i gangavstand fra boligen. Med andre ord er det et bredt spekter av aktivitetstilbud for både store og små like i nærheten.

Ønsker du å bevege deg utenfor ditt eget nærområde bor du også strategisk plassert i forhold til bussforbindelser og den nye motorveien mellom Os og Bergen som åpnet på tampen av 2022. Kjøreturen til Bergen sentrum er nå på ca 25 minutter, 15 minutter til Lagunen Storsenter og 20 minutter til Bergen Lufthavn Flesland.

Vi håper du ser kvaliteten av å bo i et stille og fredlig område samtidig som du har alt du trenger og ønsker i hverdagen lett tilgjengelig.

Bebyggelse
Tomten er bebygget med en enebolig.

Tomt
Selveiet tomt,  196 kvm

Adkomst
Ta av inn på Sveo fra Byvegen ved Rema 1000. Etter å ha passert butikken på høyre side vil du komme til et veikryss hvor du følger veien rett frem. På toppen av bakken kjører du inn i boligfeltet, hvor du vil se eneboligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med visningsskilt under fellesvisning. Dersom du ikke finner frem kan du ringe megler, vi hjelper deg gjerne med å finne veien.

Inneholder
Eneboligen inneholder fire soverom, to bad, hall, gang, vaskerom, tre boder og stue med kjøkken.
I tillegg medfølger 1 stk ekstern bod med tilkomst fra balkong, samt carport med plass til to biler.

Byggemåte
Kledning: Liggende og stående kledning iht. fasadetegninger. Dobbeltfalset kledning av gran med frest spor.
Tak: Kompakttak med innvendig taknedløp. Taktekking med sveiset asfaltpapp.
Vinduer: Nordan i antrasittgrå
Terrasse: Trykkimpregnerte terrassebord på balkong. Støpt plate av betong med brettskurt overflate på terrasseplatting på mark.

Primærrom
Primærrom: 121 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Fire soverom, to bad, hall, gang, vaskerom og stue med kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 128 kvm

Standard
Eneboligen i Sveo 15D er en helt ubebodd bolig som ble ferdigstilt i 2023 og nå klar for å få sine første eiere. Boligen har god intern beliggenhet i det nye boligfeltet som ligger høyt og fritt.

Kvalitetene i boligen er håndplukket av interiørarkitekter i HEEM. Underveis i byggeprosessen har de fått muligheten til å velge blant annet malingsfarger, kjøkkeninnredning, belysning, trapp, gulv og fliser til bad. Alt for å lage et sømløst og helhetlig inntrykk i boligen som passer det moderne stilluttrykket samtidig som det er vektlagt å velge kvaliteter som vil oppleves som moderne også på sikt.

Velkommen inn!

1. etasje består av hall, to soverom, bad, vaskerom og sportsbod. Vaskerommet kan også fungere som en grovinngang da det har egen inngangsdør og videre tilkomst til boligen.

Hallen er romslig med god plass til å henge fra seg yttertøy. Allerede her vil du legge merke til at kvalitetene er vel gjennomtenkt. Vegger og tak er malt i den samme lune fargen. Gulvet, som er valgt i alle oppholdsrom i boligen, er en flott en-stavs laminat. Laminat er mer slitesterkt enn en parkett og vil holde seg finere med årenes gang. Trappen tar opp fargetonene i gulvet. Her er det valgt eiketrinn i hvit lasur med hvite rekkverk og vanger.

Følger du trappen opp til 2. etasje vil du se at mange av de samme kvalitetene går igjen. Både vegger og himling i stuen er malt i samme farge som hallen nede. Rommet er stort og byr på gode innredningsmuligheter. På sommerdager regner vi med at den store skyvedøren til balkongen stort sett vil stå åpen. Det er en god bod på balkongen slik at du enkelt kan sette utemøblene inn når det går mot høst. På vinterstid kan du kose deg innendørs med knitring fra peisen. Med så flotte rammer er det ingen tvil om at dette er et rom hvor det med tiden vil skapes mange gode minner.

Kjøkkenet fra Sigdal er tegnet for å gi best mulig romfølelse. Å plassere komfyren opp i høyden gir praktiske arbeidsforhold. Her er det også kombiskap med kjøledel og fryser. Videre er det godt med benkplass fordelt på skaprekken langs veggen og øyen. På øyen er koketoppen plassert. Spottskinnen i taket gir godt med arbeidslys. Det er valgt platetopp med integrert ventilator for å ivareta den åpne følelsen i rommet. For øvrig har kjøkkenet oppvaskmaskin og servant. Håndtakene til kjøkkenskapene i eik tar opp igjen den lune trefargen fra gulv og trapp.

På soverommene er det valgt ulike farger for å skape litt variasjon og personlig preg. Alle soverommene er imidlertid romslig - også barnerommene skal ha plass til en god garderobeløsning og skrivebord. Fra hovedsoverommet er det utgang til marterasse.

Boligen har to bad. Badet i 1. etasje er helfliset med flotte 60x60 fliser både på gulv og på vegger. I dusjsonen er det mosaikkfliser på gulv. Møblene er stilriktig og har rikelig med oppbevaringsplass både i skuffer og i speilskapene. For øvrig inneholder dette badet vegghengt toalett, dusj med glassdør og har god plass til å sette inn eksempelvis et stellebord. Det er spotter i tak, belysning i speilskapene og varme i gulv.

I 2. etasje er det valgt et noe annet stiluttrykk på badet. Her er det lagt store fliser på gulv og på vegger i dusj, med mosaikkfliser i gulvet i dusjonen. Veggene på dette badet er malt med våtromsmaling, og det er valgt et ovalt speil med integrert lys. Også her er det godt med palss i baderomsmøblementet, og badet har vegghengt toaett og dusj med glassdør.

Vaskerommet har gulvbelegg og malte vegger. Dette rommet har blitt tegnet slik at det er naturlig å bruke det som grovinngang hvor man får hengt fra seg det daglige yttertøyet, skolesekker og idrettsutstyr. På denne måten kan du holde hallen ren og pen til enhver tid. Innenfor vaskerommet ligger en sportsbod med god lagringsplass.

Det er totalt tre boder i boligen: en sportsbod bak vaskerommet, en bod på balkongen i 2. etasje og en bod ved kjøkkenet.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest datert 22.03.2023.
Ferdigattesten kan besiktiges hos megler.

Oppvarming
Oppvarming ved elektriske varmekabler med termostatstyring i gang og på bad. For øvrig elektrisk oppvarming etter ønske. Det er peis i stuen.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Kr. 14 941 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Eiendomsskatt
Det er ikke eiendomsskatt i Bjørnafjorden kommune.

Faste løpende kostnader
Faste kostnader for den aktuelle boligen vil være strøm etter forbruk, innboforsikring, TV/Internett, etc.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon.

Tekniske installasjoner
Boligen har automatsikringer, rør-i-rør system og balansert ventilasjon.

Diverse
I nye bygg vil det normalt oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels på grunn av setninger og uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg samt i hjørner kan oppstå og er ikke reklamasjonsberettiget, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard.

Det er ikke utarbeidet tilstandsrapport og oppgitte arealer er et estimat beregnet fra bygningstegninger mottatt fra arkitekt.

Det betales ikke felleskostnader. Det betales imidlertid et månedlig gebyr til velforeningen på kr. 300,-. Velforeningen består av til sammen 31 boliger.

Annet
Dersom avtale om salg inngås innen 6 måneder etter ferdigstillelse og selger opptrer som ledd i næringsvirksomhet, skal selger stille garanti for oppfylling av avtalen jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtagelse, og minst 5 % av kjøpesummen i fem år etter overtagelse.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

1924/900264-1/50  Bestemmelse om veg
1943/904549-1/50  Elektriske kraftlinjer
1980/3102-3/50  Bestemmelse om veg
1981/11386-2/50  Bestemmelse om veg
1983/1726-1/50  Erklæring/avtale
1984/6800-1/50  Skjønn
1989/8453-2/50  Bestemmelse om veg
2005/8708-1/50  Bestemmelse om veg
2019/1303182-1/200  Pantedokument
2019/1303182-2/200  Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
2020/1973198-1/200  Pantedokument
2021/234852-1/200  Bestemmelse om veg
2021/234852-2/200  Bestemmelse om vann/kloakk
2021/234852-3/200  Bestemmelse om fiber-, data- og telekabel
2021/234852-4/200  Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
2021/1027085-1/200  Erklæring/avtale
2022/299992-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk
2022/384797-1/200  Bestemmelse om veg
2022/199634-1/200  Registrering av grunn
2022/299980-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk


Utleie
Eiendommen kan i sin helhet leies ut.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett for vann og avløp via private stikkledninger.

Den delen av veien som er privat hviler det solidarisk vedlikeholdsplikt på. Dette gjelder det aller siste veistykket inne på boligområdet.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Eiendommen er en del av en større reguleringsplan som omfatter bla. lekeplasser, parkering, fortau/gangareal, veger mm.

De kommende årene vil området bli ytterligere utbygget. Det er planlagt ny bebyggelse rundt boligen som vil være med på å påvirke nærområdets karakter. Se vedlagt reguleringskart.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 5 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 240,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 27 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 100 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 28 740,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 5 478 740,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
81-24-0088

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Mekleriet AS
EIE Bergen Sentrum
Org. nr:917989338
Eidsvågbakken 1
5105 Eidsvåg i åsane
Tlf: 53 51 98 80

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF | Partner Susanne Hulsman

Saksbehandlere
Susanne Hulsman
EIE Bergen Sentrum
Eiendomsmegler MNEF | Partner
Mob: 91 55 88 63 / E-post: shh@eie.no

Helene K. Mathiesen
Eiendomsmegler MNEF | Daglig leder | Partner
Mob: 93 49 14 14
[/ E-post: hkm@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Sveo 15D
For mer om objektet
Sveo 15D

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: