card-default

Åse Hansen

Eiendomsmegler MNEF | Daglig leder I Partner

Åse har vært 16 år i bransjen, og synes fortsatt at det alltid skjer noe nytt mens hun er på jobb. Hun elsker kundene sine, og synes det er de som gjør dagene interessante og morsomme. Ellers setter hun også pris på fleksibiliteten og den selvstendige arbeidsformen.
Hun beskrives som blid, positiv, bestemt og faglig dyktig.

Ved hvert eneste salg er målet hennes at partene skal gå fornøyde hvert til sitt, og at de sitter igjen med en god følelse.

Hun har en dalmatiner hun omtaler som den aller skjønneste. Sammen konkurrer de i rallylydighet hvor hun også er dommer. Hun liker å gå i fjellet og løfte vekter. Hun er heller ikke fremmed for å prøve ut nye aktiviteter, og klatring er det nyeste påfunnet.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: