card-default

Emil Ekeberg Hauger

Eiendomsmegler MNEF | Fagansvarlig

Emil Hauger er BI-utdannet med bachelor i både eiendomsmegling og økonomi. Han har jobbet innen salg og service siden han var 16 år og har drømt om å bli eiendomsmegler siden.

Han har lyktes som selger fordi han har et stort konkurranseinstinkt, er meget hardtarbeidende og har et brennende ønske om å gjøre det best.

Da er det kanskje ikke så rart at det å jobbe som megler passer han perfekt og da han ble ansatt hos EIE, trivdes han fra dag én. Emil er en omgjengelig og sosial person som alltid er tilgjengelig og strekker seg langt for å gjøre alle fornøyd.

Med sin lune sjarme og sine bløde konsonanter fra det blide Sørland, er dette mannen som vil gi tillit og gode resultater til enhver kunde.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: