card-default

Hevin Güven

Eiendomsmeglerfullmektig

Hevin Güven er en dedikert eiendomsmeglerfullmektig med en bachelor innen eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI. Hennes omfattende kunnskap innen juss og økonomi gir henne solid kompetanse til å håndtere de komplekse aspektene ved salg av din bolig. Med Hevins ekspertise kan du være trygg på at din eiendom er i trygge hender.

Det som virkelig skiller Hevin fra mengden er hennes oppmerksomhet og lytteevne ovenfor kundene. Hun er dedikert og legger mye tid og energi i å forstå og oppfylle kundenes behov. Hun bygger sterke relasjoner basert på tillit og sørger for at kundene føler seg ivaretatt og forstått gjennom hele salgsprosessen. Hevin er opptatt av å være tilgjengelig for sine kunder. Hun gir jevnlige oppdateringer og besvarer spørsmål, samt veileder deg gjennom hele salgs og kjøpsprosessen.

I tillegg til sin faglige kompetanse, er hun også flerspråklig med gode språkferdigheter innen tyrkisk, kurdisk, norsk og engelsk. Dette gjør at hun effektivt kan kommunisere og samarbeide med en bred kundebase og sikre at informasjonen blir klart og tydelig formidlet på deres foretrukne språk.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: