card-default

Nils Christian Sørhaug

Eiendomsmeglerfullmektig

En Haugesunder med salg i blodet. Han elsker folk og er en mann som går inn i alle slags situasjoner med åpent sinn.

Han har jobbet med dørsalg i Bergen og er gjerne et kjent fjes for mange av Bergens fiskeelskere. Det var nettopp fra denne jobben som gjorde at han fikk furten av salg og fornøyde kunder.

Nils Christian går langt for våre kunder og er opptatt av at alle i prosessen skal sitte igjen med en følelse av å ha valgt rett firma og person for jobben.

Utdanningen har han fra BI Bergen, der har han en Bachelor i økonomi. Nils Christian er sulten på å hjelpe og bidra at både en kjøpsprosess og salgsprosess skal gå over all forventning for sine fremtidige kunder.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: