card-default

Silje Melby Rundberg

Eiendomsmegler | Partner

Silje er utdannet ved Handelshøyskolen BI og har en bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi. Hun er født og oppvokst på Øvre Romerike og har meget god lokalkunnskap.

Med Silje som din Premium rådgiver vil du føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele salgsprosessen.

Tilgjengelighet, profesjonalitet og tillit er kvaliteter Silje setter høyt.

Det å selge og kjøpe eiendom er en av de største avgjørelsene og investeringen man gjør i livet, og du skal være helt sikker på at salgsprosessen blir skreddersydd og ingenting blir overlatt til tilfeldighetene når du velger Silje som din megler.

Silje er alltid godt forberedt, hun er en utrolig dyktig og faglig kompetent megler og er alltid opptatt av å speile hver enkelt kunde, så de får den kvaliteten de fortjener.

Ta kontakt med Silje for en uforpliktende boligprat.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: