card-default

Tajinder Sharma

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Tajinder er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. I tillegg til dette har han spesifisert seg innenfor administrasjon og teknologi ved å ta en MBA-grad fra Heriot Watt Universitetet og LRPI fra Sverige.
Før han etablerte seg som eiendomsmegler i bransjen har han jobbet innenfor prosjektledelse. Han valgte yrket som eiendomsmegler fordi det er der han trives best.

Tajinder er dedikert til jobben sin og er svært opptatt av å tilfredsstille sine kunder med god kvalitet og engasjement. Med mange års erfaring innenfor eiendomsmeglerbransjen har han i dag formidlet snart tusen eiendommer.
Kunder beskriver han som profesjonell, tilgjengelig, ryddig og en dyktig megler.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: