hero
Artikler / Arkiv

Blogger for Eie

Sosiale medier er ikke veldig mye benyttet i eiendomsbransjen. Jeg så derfor en nisje hvor jeg kunne synliggjøre Eie eiendomsmegling, og meg selv som megler, forteller jurist og eiendomsmeglerfullmektig Dane Matanovic i Eie eiendomsmegling på Majorstuen. Siden januar har han stått bak bloggen boligmani.no som henvender seg til boligselgere og -kjøpere, i tillegg til eiendomsmeglerstudenter, som får tips, råd og svar på spørsmål. Mange studenter lurer på hvordan det er å være eiendomsmegler, og får på den måten et innblikk i eiendomsmeglerens hverdag.

– Jeg har i tre år skrevet bloggen Utstyrsfreak, som er en av Norges mest leste blogger, og har i tillegg skrevet en masteroppgave som omhandlet sosiale medier. Interessen for tema er nok i overkant, og stort sett bruker jeg alt innenfor feltet sosiale medier, men Facebook, Instagram og Twitter er favorittene, avslutter eiendomsmegleren.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: