hero
Artikler / Arkiv

Boligprosjekt i Sarpsborg

Dette er det neste boligprosjektet som blir realisert i Sarpsborg.

Salget startet opp i fjor vår. Etter en litt treg start opplevde daglig leder Laila Bergh Andersen i Eie eiendomsmegling at første byggetrinn med ti leiligheter var solgt i januar.

Bolig prosjektet i Sarpsborg går nå så det synger etter, og den daglig lederen har god tro på fremtidsutsiktene til prosjektet.

– Nå er vi ute i markedet med neste byggtrinn bestående av åtte leiligheter. Forhåpentligvis kan utbyggingen i Grålumveien foregå fortløpende, håper eiendomsmegleren.

http://www.sa.no/Har_startet_bygging-5-46-34558.html

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: