hero
Arkiv

Eie til Nordstrand

Det velrenommerte eiendomsmeglerkontoret Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS blir nå en del av Eie eiendomsmegling.

Kontoret som ligger sentralt til på Holtet i bydel Nordstrand har drevet eiendomsmegling i 20 år, og består av fire erfarne og lokale eiendomsmeglere som alle er oppvokst og bor på Nordstrand og Bekkelaget.

-Det har vært mange beilere i de årene vi har holdt på, alt fra bank eide kjeder til andre aktører. Men med Eie kan godt håndverk videreføres, i tillegg til at vi identifisere oss med deres verdier. Dessuten er Eie i vekst, og har vist seg som en innovativ meglerkjede som tør å satse på nye måter, sier daglig leder Carl Fredrik Sønsteby.

-Vi setter stor pris på at Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS har valgt Eie eiendomsmegling. Vi er imponert over det gode ryktet disse meglerne har i sitt lokalområde. De bryr seg om kundene sine og (ta bort som) står på for å sikre en vellykket handel. Sammen med Eie skal vi satse på utvikling av butikken, og leve opp til vår ambisjon om å være den lokale prikken over i'en, sier administrerende direktør Hedda Ulvness i Eie eiendomsmegling.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: