hero
Artikler / Arkiv

En lilla familie i vekst

Sommeren er på hell, og vi i Eie Eiendomsmegling kan glede oss over et første halvår i sterk og drivende vekst. Vi har over 1 200 omsetninger registrert for første halvår 2012 og har en volumvekst på 45 prosent. Omsetningen har i tillegg økt med 47 prosent det først halvåret. Dette er resultater vi alle har bidratt til, og er stolte av!

Årsaken til veksten skyldes både etablering av nye kontorer, men også meget god organisk vekst. Meglerne våre er seriøse og dyktige, og kaprer stadig flere oppdrag fra konkurrentene våre. Vi lever og ånder for skikkelig eiendomsmegling, som er vårt motto, og klarer å omsette dette til praksis. Siden årsskiftet har vi opprettet fire kontorer: ett i Oslo, to i Stavanger og ett i Bodø. I disse dager starter vi nok et nytt kontor i et av våre viktigste satsingsområder; Bærum. Med fire nye og dyktige meglere med på laget oppnår vi derfor pallplass i denne viktige vekstkommunen nær Oslo. Med høy markedsandel er vi både mer synlige og mer konkurransedyktige, noe som kommer kunden til gode.

Så nå som høsten står for døren, og stadig flere vil selge boligen sin, kan jeg i hvert fall love deg at velger du Eie Eiendomsmegling, vil vårt lilla team fortsette å gjøre sitt ytterste for sine kunder.

«MEGLERNE VÅRE LEVER OG ÅNDER FOR SKIKKELIG EIENDOMSMEGLING»

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: