hero
Artikler / Arkiv

Har du opplevd disse stedene i Follo?

Boligprisene i Follo steg med 1,6 prosent i mars og det var en 12 måneders vekst på 3,3 prosent. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for en bolig i Follo ligger nå på 44 179 kroner.

Follo er området som ligger mellom Oslo og Østfold, på østsiden av Oslofjorden. Det består av kommunene Nesodden, Frogn, Oppegård, Ski, Vestby, Ås og de søndre delene av Enebakk kommune. Her finnes det mange spennende steder man bør oppleve. Daglig leder ved Eie Eiendomsmegling Ski, Joachim Hoff, har laget en liste over flotte steder du ikke bør gå glipp av i Follo.

  • Ski storsenter har 145 butikker og spisesteder. Her finner man det meste av det man trenger og man kan tilbringe en hel dag rundt i butikkene på dette kjøpesenteret.

  • Tusenfryd er Norges største fornøyelsepark. Her finnes det over 30 forskjellige attraksjoner for alle aldere.

  • Breivoll er et populært badested i Ås kommune. Her finner du sandstrand, gresslette og stupebrett.

  • Stuene på Hebekk er fine stoppeplasser på en skitur med familien. Her er det servering på vinterhalvåret.

  • Vangen og Sandbakken er to flotte turisthytter i Østmarka. Dette er to kjennemerker for skigåere og turgåere.

  • Oscarsborg er velkjent festning med nasjonalhistorisk betydning. Her kan du finne museum, havnekro, fine omgivelser for turer og det er en gjestehavn for fritidsbåter.

  • Kolben Kulturhus ligger i Kolbotn sentrum like ved togstasjonen. Kulturhuset tibyr et bredt spekter av kulturopplevelser som konserter, teater og show.

  • Norges miljø- og biovitenskaplige universitet (NMBU) er et norsk statlig universitet i Ås kommune. De har over 5000 studenter og over 60 studieprogrammer. De har fakulteter som biovitenskap, veterinærhøyskolen, miljøvitenskap og naturforvaltning og mye mer.

  • Oslo Fashion Outlet Vestby er en utendørs handlegate med over 55 merkevarebutikker.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: