hero
Arkiv

Hva anbefaler du i nærmiljøet ditt?

Knut Rickoff Christensen, Fagerborg


Bor du på Fagerborg og omegn, kan du fråtse i gourmetmat og delikatesser. Hos Kristines franske fristelser får vi verdens beste bakevarer til søndagsfrokosten, hos Nye Gastro får vi oster fra fjern og nær, og verdens beste konfekt hos konditoriet Pascal. Personlig er jeg veldig glad i Thaimat, og i Kirkeveien ligger både Bambus og Thai Takeaway, som har nydelig mat.

Jeg har bodd i området her hele mitt liv, så jeg kjenner strøket like godt som min egen bukselomme. Det er utrolig koselig her, dessuten trygt og godt for barna, og masse å ta seg til. Her er et steinkast til Bogstadveien med alt av butikker, og ved Marienlyst er det både minigolf og store gressletter å boltre seg på. Fagerborg ligger særdeles sentralt, men er likevel stille og fredelig.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: