hero
Arkiv

Jakten på Ernas kjole

Eie eiendomsmegling fikk kjøpt Erna Solbergs vakre, blå kjole på #Kjoleforskole-auksjonen på Fornebu.

-Vi ga 10.000 kroner for kjolen, og det mener vi den er verdt. Vår blivende statsminister Erna Solberg som har donert kjolen er et flott forbilde for mange av oss kvinner som jobber i Eie, uansett hvor man står politisk, sier administrerende direktør Hedda Ulvness. Hun har selv donert sin dyreste kjole til auksjonen.

- Vi har hatt kronerulling blant de ansatte i Eie, så det er tydelig at dette prosjektet engasjerer meglerne våre, sier hun.

Over 300 kjoler kom inn til prosjektet ''Kjole for skole'' etter at norske kvinner ble oppfordret til å sjekke glemte skatter i klesskapet.

Kjoleforskole begynte som en samtale på Twitter 16. juli 2013, som gikk ut på hva verdien av kjoler kunne gjøre for en skole i Afrika. På under 24 timer hadde det utviklet seg til å bli et reelt prosjekt, hvor mange ønsker å bidra med kjoler og arbeidskraft. Resultatet utviklet seg til å bli en auksjon, hvor pengene går til den private hjelpeorganisasjonen Cigiit Manyatta.

Blant de mange kjente og ukjente norske kvinner som har gitt en av kjolene sine er påtroppende statsminister Erna Solberg, designer Pia Myrvold, artist Marion Ravn, samt tv-kjendiser som Jenny Skavlan og Anne Rimmen. Og også blant våre kongelige kom det skatter ut fra skapet.

Kjolen til prinsesse Ingrid Alexandra skapte høy temperatur blant ivrige budgivere som ønsket å dresse opp sin egen, lille prinsesse. Det var Eie som til slutt fikk tilslaget, og dermed kapret vi oss den hvite, franske kjolen med sløyfe i livet.

- Prinsesse Ingrid Alxandras festkjole er helt nydelig. Vi skal gi den videre til en jente som fortjener den, og som vil bli ekstra glad for en ekte prinsessekjole, sier markeds- og kommunikasjonssjef Maren Synnevåg i Eie.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: