hero
Artikler / Arkiv

Laget en helt spesiell bildeserie for å selge boligen

Våre eiendomsmeglere har mye kunnskap og vet hva som skal til for å selge en bolig. De strekker seg gjerne litt ekstra for å være unike. Det beviser Thomas Hole, eiendomsmegler ved Eie Skøyen, med sin annonse av en leilighet i Observatoriegata i Oslo.

Til denne annonsen laget han en spesiell bildeserie. Han ønsket å gjøre noe nytt slik at boligens beste sider kom frem.

– Hver eneste gang jeg skal selge en bolig vil jeg at det beste skal komme frem – ikke bare ved å vise eller selge inn på visning, men også det å få potensielle kjøpere til å se dette på bildene, forteller Hole.

En unik bildeserie

– Alle har rett til en god annonse, og selv om jeg kanskje krever mye av kundene mine vet jeg at dette gir svært gode resultater - så jeg planlegger forberedelsene og hele salgsprosessen godt. Jeg har også god hjelp av det faste teamet mitt; interiørdesigner Ida i Møyland & Co samt en meget dyktig fotograf i Chris Borowiak, sier Hole.

Hole forteller at han lagde denne bildeserien for å treffe best mulig i en stor målgruppe som har et rikt utvalg boliger å kjøpe og se på. Han mener at konkurransen om interessentene er tøff.

– Jeg ønsker at mine objekter skal "vinne". Jo flere som ser annonensen jo større øker sannsynligheten for en god visning – som igjen potensielt sett gir oss flere budgivere, sier Hole.

Gjennom bildeserien kan folk sette seg inn i hvordan det er å bo i denne leiligheten. Ansiktene er delvis blurret for å anonymisere modellene slik at man lettere kan sette seg selv inn i det som skjer.

– Men ser jo statistikk sett på flere hundre boliger før man kjøper, men jeg vil at alle skal få en god magefølelse med en gang og kjenne at dette er den rette og komme på visning for å by til banken sier stopp, forteller Hole.

Observatoriegata 12

Med tanke på prisen og størrelsen mener Hole at dette er en leilighet hovedsakelig for førstegangskjøpere. Det er en god beliggenhet som også passer godt for pendlere som jobber på for eksempel Aker Brygge.

– Den åpne atmosfæren er helt unik, man får en god følelse som er vanskelig å beskrive. Det er noe med den leiligheten som gjør at man trekker litt på smilebåndet så fort man kommer inn døren. Takhøyden, vinduer, glassrekkverk og de ulike etasjene. Alt er med på å gi denne en x-faktor som er vanskelig å sette ord på. Nå er jeg kanskje hakket mer opptatt av bolig enn folk flest, men den er skikkelig kul. Rett og slett, sier Hole.

Se den unike annonsen her.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: