hero
Artikler / Arkiv

Må ha nybygg

Bodø er avhengig av nybygg for å tilfredsstille etterspørselen i boligmarkedet. For vår del har vi hatt en jevn etterspørsel etter eiendom, og vi ser ingen faktorer som skulle tilsi at vi skulle gå på en smell, sier Hege Hafnor.

Også Hafnor mener at psykologien i markedet har mye å si. – Markedet blir påvirket av det media skriver. Og hvis man skriver at prisene kan rase, har det en tendens til å bli en selvoppfyllende profeti, sier hun.

http://www.an.no/nyheter/article7082483.ece

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: