hero
Artikler / Arkiv

Nå begynner det endelig

Etter en lang og kald vinter med både vinterferie og OL, ekstremkulde og ustabilt vær så er det virkelig nå boligmarkedet 2018 våkner til liv. Flere eksklusive eiendommer er på vei ut i markedet og vil definere vårsesongen for boligmarkedet.

– Vi har aldri vært så spent på responsen noen gang sier Paal Hegdahl, i Eie eiendomsmegling Sandefjord. Tidligere har vi nesten visst på forhånd hvordan sesongen blir, men i år er det ekstra vanskelig å spå.

Få enheter til salgs og mange usolgte boliger fra 2017 dominerte Vestfoldbyene i starten av året.

– Folk vil være veldig trygge nå før de selger, de vil ha bekreftelse av at det er interesse der ute - ellers venter de. Nå begynner man imidlertid å se at responsen er der. Det viser tallene. Omløpshastigheten har gått ned fra i fjor og prisene har holdt seg overraskene bra.

De som var tidlig ute i årets 2 første måneder har fått svært gode priser og mange på visning – alle boligene som er lagt ut på nyåret hos Eie eiendomsmegling Sandefjord er solgt etter maks 14 dager i markedet. Stalltipset vårt i en tidligere artikkel vedrørende å selge tidlig har vist seg å lønne seg!

– Sandefjord merker endringene i boligmarkedet på en helt annen måte enn storbyene. Tregere tempo, men fortsatt sunt og stabilt sier dalig leder i Eie Sandefjord, Didrik Schou.Schou gjør seg klar til søndagens visning av en funkis på Granholmen med prisantydning 6.970.000,- Blir denne solgt er det så langt årets dyreste.

Det viser at den øverste prisklassen enda ikke har blitt lansert. Derfor sier vi at "det er nå det begynner".

– Det er helt avgjørende å starte prosessen så tidlig som mulig, slik at man kan få satt opp en viktig strategi for akkurat din bolig. Og å selge før gresset er grønt kan lønne seg i de aller fleste tilfeller avslutter Schou med.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: