hero
Artikler / Arkiv

Nå snakker vi boligfilm

Eie Eiendomsmegling lanserer nå en boligfilm litt utenom det vanlige. I samarbeid med sitt digitale PR-byrå Semway presenterer de penthouseleiligheten til Camilla Pihl og Peter Peters gjennom en arty og stilsikker film som ingen har sett maken til i Norge.

Filmen er noe helt annet enn de lavbudsjettsfilmene en ser med 360 graders sveip av leiligheten.


Ingen billlig triks


- Vi ønsker å gjøre noe nytt, og her spiller vi på følelsen av hvordan det vil være å leve i nettopp denne leiligheten, sier eiendomsmegler Kairon Wongraven, som selger leiligheten til kjendisparet. Wongraven har rollen som megler i filmen.

Wongraven er opptatt av at filmen ikke skal oppfattes som et billig triks for å få solgt boligen raskere.

- Vi håper dette kan være et et litt annerledes prosjekt som kan bidra på å inspirere potensielle kjøpere til å få en god følelse med hvordan leiligheten oppleves for de som har bodd der, sier han.

Selge en livsstil


Markedssjef i Eie Eiendomsmegling, Maren Synnevåg forteller at meglerne går stadig nye veier for å presentere boliger på nye måter.

- Vi ønsker å skille oss ut blant meglerne , og vi har lenge jobbet med en digital strategi som har styrket merkevaren Eie. Vi har løftet fokuset på bildebruken i kjeden, nå går vi til filmen. Vi har sett at folk er opptatt av levende bilder, og at de gjennom film raskt kan avgjøre om objektet er aktuelt eller ikke, sier hun.

- Her er det fokus på den urbane livsstil, terrassens fred og ro, og hvilken livsstil Frogner kan tilby, sier hun.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: