hero
Artikler / Arkiv

Ny daglig leder på Røa

Etter i underkant av fire år som eiendomsmegler har Eie eiendomsmeglings dyktigste megler, Vegard Giæver, tatt over roret på Røa i Oslo. For tredje år på rad ble han kåret til kjedens dyktigste eiendomsmegler, og nå skal han motivere og engasjere 11 kollegaer til nye høyder.

– Jeg har jo vært her i tre år, og vi er en utrolig fin gjeng, så det har gått veldig bra så langt. Det er gøy å motivere, pushe dem og se at det funker. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag, selv om det har blitt litt mye jobb, og litt mindre fritid. Vi ligger allerede langt foran resultatet på samme tid i fjor, og ordrereserven vår er rekordhøy, så jeg er storfornøyd, forteller Giæver.

Eileen Vammervold Dreyer har jobbet i Eie Eiendomsmegling siden oppstarten i 2006, og har vært i Eies prosjektavdeling nesten like lenge. Fra å være daglig leder for Prosjekt, er hun nå i tillegg leder for In-Vest Eiendomsmegling, som er Eies største franchisetaker, med avdelingene Røa, Ullern, Skøyen og Prosjekt.

– Fra å kun være leder for Prosjekt, er det jo et mye større ansvar å lede et helt selskap med fire avdelinger. Siden jeg fortsatt også jobber som prosjektmegler, så det er nok av varierte arbeidsoppgaver i min hverdag. Jeg føler meg veldig heldig som får jobbe med så mange dyktige medarbeidere som inspirerer meg i hverdagen. Da kan godt arbeidsmengden være stor. Vi går et spennende år i møte med blant annet tre større prosjekter som skal lanseres før sommeren og et boligmarked som ser meget positivt ut sier Vammervold Dreyer.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: