hero
Arkiv

Nytt EIE-medlem i vest

EIE eiendomsmegling har nå skaffet seg et nytt familiemedlem i byen hvor det hender du kan spille golf den ene dagen og stå på ski den neste.


– Vi er en liten storby hvor vi har nærhet til både Jærstrender, fjord og fjell og det er kun halvannen time til nærmeste alpinanlegg. Vi har et mildt klima, og enkelte dager om vinteren er det faktisk mulig å spille golf den ene dagen og stå på ski den andre, forteller Espen Eide, daglig leder ved EIE eiendomsmegling avdeling Stavanger.


Liv på gamle tomter


Siden 1. januar i år, har tidligere Ring Eiendomsmegling Espen Eide & Partnere AS, vært en del av EIE eiendomsmegling, og stortrives med det. Eide og hans kollegaer var opptatt av at den nye kjeden skulle ha de samme verdiene, og den samme glødende interessen for kundene som dem selv, noe de fant hos EIE eiendomsmegling.


Stavanger-distriktet har et sterkt næringsliv som er preget av olje og tilstøtende næring, og mange ønsker derfor å bosette seg her. I disse dager er EIE eiendomsmegling engasjert i et stort, nytt og spennende boligprosjekt like i nærheten av Tou Scene som holder til i de gamle lokalene til nedlagte Tou Bryggeri. Området vil på nytt bli fylt med liv og stor aktivitet. Her blir det et godt samspill mellom kulturanlegg, boligområde og næring.


– Tou Park vil bli en levende bydel i Stavanger med 280 leiligheter og en miks av boliger og mennesker, noe som er svært positivt for nærmiljøet. Leilighetene er av forskjellig størrelse og pris, og salget har vært fantastisk. Mange ønsker å bo her, og det har vært rift om leilighetene, dette blir et urbant, men grønt og trivelig område, som vi er heldige å få være en del av, avslutter Espen Eide.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: