hero
Artikler / Arkiv

Solgt! - På helt ukjent grunn 

Du vil snart se de på Nrk i tv- programmet "Solgt!".

Programleder Frode Søreide har reist på kryss og tvers i både Norge og utlandet, og første stopp er Trondheim. - Vi har noen spennende eiendommer til meglerne som blir med oss, så dette blir ikke lett, lover Søreide. En hel øy midt i Trondheimsfjorden står på menyen når Frode Søreide inviterer til sesongpremiere på «Solgt! » Meglerne fra Oslo og Asker sliter med å bli enige. Her blir det bom i millionklassen!

Meglerne Kine Sætre og Solveig Aune jobber til daglig i DNB Eiendom i Asker. Fra Oslo deltar Cecilie Beckmann og Joakim Swartling fra Eie Eiendomsmegling. De har lite kjennskap til boligmarkedet i Trondheim, og de får erfare at det ikke er lett å tippe pris i en fremmed by.


Kilde: Retriever

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: