hero
Arkiv

Til topps på Kolsås

Gode systemer og hyggelige kolleger var utslagsgivende for Eie eiendomsmeglings nye kollegaer på Kolsås.

«Vi har alltid jobbet med dyktige mennesker, men nå føler vi at vi har fått et riktigere og bedre arbeidsverktøy. Systemene og metodene som brukes i Eie eiendomsmegling er gode verktøy som vi kan ta med ut til kundene. Nå rekker vi over flere arbeidsoppgaver i løpet av en dag enn vi gjorde tidligere, forteller Magne Værnes, som er daglig leder og eiendomsmegler ved Eies nye kontor på Kolsås.

Satt i system


Eie eiendomsmegling har meglersystemer, arbeidsmetoder og verdier som er utviklet over tid, og de forbedres fortløpende i takt med at bransjen forandrer seg. Disse metodene er førende for hvordan Eie eiendomsmegling driver virksomheten sin.

«Eiendomsmeglere utfører flere oppgaver nå enn bare for noen år siden. Vi selger ikke kun eiendom, men står også for en rekke administrative oppgaver. Både kundene og vi nyter godt av gode meglersystemer ved at hverdagen blir mer effektiv, utdyper Værnes.

Magne Værnes og hans tre kolleger har holdt til på Kolsås siden 2005. De var en del av Postbanken og Ring Eiendomsmegling inntil de i august i år ble en del av Eie eiendomsmegling. Høsten så langt har vært god for meglerne.

Godt marked


«Vi har vært så bortskjemte at vi stort sett har solgt på første visning. Vi selger alt fra eneboliger til rekkehus og leiligheter, fra Sandvika til Lommedalen. Nå har vi et generasjonsskifte her, så det er flere eldre som ønsker å selge eneboligen sin for å flytte inne i leiligheter med enkel adkomst. Dessverre er det for få boligsameier med heis, så slike leiligheter går for en forholdsvis høy pris, sier eiendomsmegleren.

Kolsås er et populært bolig- og turområde, og har et av de største klatrefeltene i Oslo og Bærum. To bratte vegger fører til toppen, og veggene har vært en svært viktig arena for utviklingen av klatresporten i Norge. Med sol, utsikt og kort vei til marka, mener Værnes at Kolsås er et av Bærums bedre steder å bo.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: