hero
Artikler / Arkiv

Tre ganger så mange visninger som en normal påske

På grunn av den nåværende situasjonen og hytteforbud i påsken, vil det være mange som tilbringer påsken hjemme i år. Dette gjør det mulig for deg å dra på visning.


Flere meglere i EIE melder om bedret aktivitet i boligmarkedet og det er godt nytt for deg som er på boligjakt. I år kan du bruke påsken til å dra på visninger. Salgsdirektør i EIE, Sveinung Solberg, forteller at EIE aldri har arrangert så mange visninger som det kommer til å bli i år.


– Mange vil tilbringe påsken hjemme og det gjør det mer aktuelt for folk å gå på visninger. Derfor avholdes det over tre ganger så mange visninger som normalt i påskeuken, forteller Solberg.


Økning i antall besøkende


Etter en periode med lavere salgsvolumer merker Solberg at boligmarkedet nå begynner å røre på seg. Han håper flere benytter muligheten til å gå på visning i påskedagene.


– Finn.no melder om at besøkstallene på boligannonsene er tilbake til normalen og vi opplever at antall besøkende på visninger tar seg opp igjen, sier Solberg.


I tråd med anbefalinger fra offentlige myndigheter og Eiendom Norge, har EIE iverksatt flere tiltak for å minske smitterisikoen på visninger.


Ta hensyn til smittevernstiltakene og meld deg på visning, så skal våre meglere ta godt imot deg, avslutter Solberg.


Se boligene vi har for salg her

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: