hero
Artikler / Arkiv

Vekstvinner i år igjen!

I 2011 ble Eie kåret til vekstvinner av Dagens Næringsliv. Nå har vi greid det igjen. I 2011 solgte vi 1864 boliger, i fjor 2414. Det utgjør 30 prosent vekst. Slike tall er vi stolte av. Så hva er hemmeligheten bak tallene? Å sette seg ambisiøse mål er en del av hverdagen i Eie. Våre meglere jobber hardt. Eie-metodene krever at vi jobber systematisk med hvert oppdrag. Vi går for å være både «på», profesjonelle og erfarne. I tillegg fokuserer vi på prestasjonene våre. Vi tror en prestasjonsorientert bedriftskultur gir vellykkede salg. Eie eiendomsmegling er Norges største privateide kjede. Vi har ingen bank å lene oss på. Vi får ikke kunder – vi får som fortjent. Derfor må vi hele tiden tenke nytt – leve ut verdien innovasjon – for å oppnå målet om å levere skikkelig eiendomsmegling.

Den digitale utviklingen påvirker boligmarkedet, så det gjelder å ligge i forkant slik at vi kan gjøre boligen din mest mulig synlig. Derfor er Eie nå også på Instagram, som Norges første eiendomsmeglerkjede. En av våre traineer mente at Eie har en X-faktor, en drivkraft, som gjør oss attraktive. Det er godt mulig. For vi ser veksten på kontorene og vi ser tallene på trykk, og vi ser at stadig flere nyutdannede og erfarne søker lykken hos oss. Derfor vet vi at vi må fortsette å fortjene hvert eneste oppdrag.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: