hero
Artikler / Arkiv

Velkommen til 70-tallet!

Denne leiligheten sto ferdig i 1973, og har ikke vært pusset opp siden.

I boligannonsen står det:

Vi skal tilbake til året da Stevie Wonder sin "Superstition" runget på radioen. Året da Roger Moore inntok rollen som James Bond, og året da kronprins Håkon ble født. Vi skal tilbake til 1973, sterke farger og, ikke minst, tapet med endeløse mønstre. La det være sagt; denne leiligheten har behov for modernisering. Her er nemlig standarden fra byggeåret. Selv om både bildene og videoen viser en atmosfære kun 70-tallet verdig, må alle kluter og koster til for å løfte denne leiligheten til en respektabel standard. Med mindre du sitter fast i 1973. Men her har du en unik mulighet til å skape din egen stil. Slå deg løs, puss opp leiligheten og få det hjemmet du alltid har drømt om. Med mange soverom og en flott sørvendt terrasse, ligger forholdene til rette for at du kan få det riktig så fint.

Eiendomsmegler Eivind Kalve i Eie innrømmer at boligannonsen kanskje er litt utenom det vanlige.

– Her er det en stylist som virkelig har gått inn for det. Hun dro på loppemarked og fant tidsriktige møbler som gjorde at vi kunne lage denne annonsen, sier Kalve til Nettavisen.

– Dette er en leilighet som normalt hadde blitt solgt med færrest mulig bilder, fortsetter han.

– Hvordan har interessen vært?

– Annonsen har hatt flere 1000 visninger, og folk fra hele landet har tatt kontakt. Vi satser på at min kollega på søndag stiller i lilla flanell-dress og at det skal være musikk på platespilleren, sier Kalve.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: