hero
Artikler / Nyheter

EIE fortsetter med visningspåmelding

I slutten av 2019 innførte EIE eiendomsmegling en digital løsning hvor du kan melde deg på visning, som første kjede i sin bransje. Tjenesten ble en suksess og det er noe EIE kommer til å fortsette å tilby.

I 2019 lanserte EIE visningspåmelding, en digital løsning hvor man kan melde seg på visning. Tjenesten sikrer at megler i større grad kan følge opp de om er interessert i boligen, i forkant av og under visning. Det gir interessentene en bedre opplevelse når de skal se på drømmeboligen.

Visningspåmelding kom virkelig til sin rett i 2020 da restriksjoner vedrørende Covid-19 ble innført. Tjenesten sørget for at megler visste hvem og hvor mange som kom på visning til enhver tid. Meglerne kunne dermed minimere antall deltagere per visning i forhold til avstandskrav fra staten og ikke minst tilbudet om en god visningsgjennomgang for de som var interessert i boligen.

Tjenesten har vært en suksess gjennom at vi kan tilby våre kunder Premium rådgivning og meglerne har full kontroll gjennom hele prosessen. Positive tilbakemeldinger fra våre selgere og kjøpere gør at vi kommer til å fortsette med visningspåmelding videre.

Partner og eiendomsmegler ved EIE eiendomsmegling Løren & Økern, Silje Dammen, forteller at visningspåmelding er en utelukkende positiv tjeneste for alle parter, da meglerne i større grad kan forutse interessen for boligen. Hun mener det er viktig at megler forbereder seg godt til visning, og denne tjenesten styrker dette.

– Jeg tror alle meglere og interessenter opplever at kvaliteten på visningene blir mye bedre når vi har fått snakket med dem på forhånd. Jeg opplever at jeg får mye bedre kontakt med interessentene og kan følge dem opp bedre. Samtidig er det lettere å gi selger en konkret tilbakemelding på hvor mange som er påmeldt til visning på deres bolig, sier Dammen.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: