hero
Nyheter

Ny erfaren EIE-megler blir distriktsleder i Huseierne

EIE eiendomsmegling er stolte av at to av våre mest erfarne meglere er nå distriktsledere i Huseierne, en landsdekkende interesseorganisasjon med 235.000 medlemmer over hele Norge. I tillegg til å kjempe for boligeiernes interesser overfor myndigheter og beslutningstakere, tilbys medlemmene i Huseierne juridisk, økonomisk og teknisk bistand i bolig- og eiendomsspørsmål.

Børge Martinussen har lang fartidstid som distriksleder i Huseierne i tillegg til å være daglig leder for EIE eiendomsmegling Tromsø. Nå blir også Hege Hafnor distriktsleder ved siden av å være daglig leder ved EIE eiendomsmegling Bodø. Med til sammen 70 års erfaring i eiendomsfaget besitter de verdifull kunnskap og engasjement, som medlemmene i Huseierne nå får glede av.

Hvorfor er Huseierne en så viktig organisasjon for oss som eier bolig?

– Å eie et hus kan føre med seg mange økonomiske og juridiske utfordringer. I Huseierne jobber vi blant annet for at boligeiere ikke skal skattlegges urimelig, og vi tilbyr juridisk bistand til medlemmene våre. Vi er også opptatt av at det opprettholdes en mest mulig rettferdig fordeling i styrkeforholdet utleier/leier. At vi forhandler frem gode og relevante medlemstilbud er også en viktig faktor for mange, sier Børge Martinussen.

Dere har begge lang erfaring, er det noen saker dere brenner ekstra for på vegne av landets boligeiere?

– Utleie berører mange. Utleiere er ofte eldre folk uten juridisk kompetanse, samtidig som mange leietakere er veldig bevisste sine rettigheter. Dette kan føre til et skjevt styrkeforhold når konflikter oppstår, og da er det ofte leietager som blir hørt. Derfor kan det ikke sies ofte nok at man som huseier må ha en sikker og god leieavtale, og at man må sjekke referanser før avtaleinngåelse, sier Martinussen.

– Jeg lært Huseierne å kjenne som en organisasjon med mye kompetanse og engasjement, som kommer medlemmene til nytte. Det er jeg opptatt av at vi skal videreføre og utvikle ytterligere. Det avholdes nyttige kurs for medlemmene, og også borettslag og sameier har god nytte av den juridiske kompetansen. Organisasjonen jobber også intenst med politiske viktige saker for huseiere, som blant annet å holde nede kommunale gebyrer som eiendomsskatten på egen bolig, lave boligrenter, strøm m.m., sier Hege Hafnor.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: