EIE artikkelbilde

Gullmegleren 2022

Innenfor eiendomsmegling finnes det en pris som er nesten like gjev som en Oscar, nemlig Gullmegleren. Denne prisen premierer de beste markedsføringstiltakene i bransjen, og deles ut hvert år av Norges Eiendomsmeglerforbund. Prisen for «Beste salgsoppgave/presentasjon/nettside for bruktbolig/fritidsbolig» ble i år tildelt EIE eiendomsmegling Bergen. Prisen føyer seg inn i rekken som en av 13 gullmeglere EIE har vunnet.

I år var det Marte Bergtun og Eivind Kalve som stakk av med seieren på vegne av EIE eiendomsmegling Bergen. Prisen er et resultat av mange år med målrettet fokus om å oppnå de beste boligannonsene. Gjennom Kidlingevegen 48 på Bømlo, fikk de bevist nettopp dette. Denne tomannsboligen ligger i et område hvor markedet i flere år har stagnert. Her har omsetningshastigheten vært så lav, at flere boliger har ligget ute på markedet i over et år før de har blitt solgt – eller til slutt utleid.

– Vi visste da vi signerte oppdraget at markedet i området var svært vanskelig, men vi har alltid hatt stor tro på produktet vårt – og vi ønsket nok en gang å bevise at det fungerer, sier Eivind Kalve.

Konseptet til EIE er i stor grad bygget rundt betydningen av den beste boligannonsen. For å sikre god leveranse ved hvert eneste salg, har EIE eiendomsmegling Bergen et eget stylingsbyrå, og egne fotografer i HEEM Studio. Disse har tett dialog med megler for å sørge for en sømløs kundereise. Det beste produktet kombinert med godt meglerhåndverk og Premium rådgivning, er det som kalles EIE-metoden. Denne kombinasjonen har flere ganger vist seg å gi boligselgerne merverdi på flere hundre tusen kroner sammenlignet med salgsprisene på tilsvarende objekter i markedet.


FØR OG ETTER:

Etter signering ble selgeren av Kidlingevegen 48 raskt introdusert til metoden. Eiendomsmeglerfullmektig Marte Bergtun forklarer at de startet litt i motbakke, ettersom den andre halvdelen av tomannsboligen allerede hadde vært ute på markedet i over et år, uten å bli solgt. Dette til tross for at den hadde høyere standard enn den delen EIE skulle selge. Selger valgte likevel å stole på produktet EIE eiendomsmegling Bergen presenterte.

– Selger ga oss nøkkelen til huset og reiste på høstferie. Dette synes vi var en enorm tillitserklæring, og viser bare at hun virkelig hadde troen på EIE-metoden, forteller Marte.

FØR OG ETTER:

Målet til gjengen fra Bergen var aldri å foreta en full oppussing, men å gjøre de mest nødvendige oppgraderingene for å sikre et bra salg. Det ble gjort en kost/nytte-vurdering av hva som burde gjøres. Prosessen startet med en konsultasjon fra dyktige interiørdesignere, og det ble sikret avtaler med det lokale næringslivet. Næringslivet i regionen var positive til at det omsider skjedde noe nytt innenfor boligmarkedet. Da boligen var klargjort ble det lagt stor vekt på foto, noe som virkelig utgjorde en forskjell for boligannonsen. Samtidig som annonsen kom på nett ble det også publisert en film, som dokumenterte hele forvandlingen av boligen.

– Hele prosessen gikk veldig fort, og resultatet ble utrolig bra. Alt takket være uvurderlig hjelp fra hele teamet, sier Marte.

FØR OG ETTER:

Det var flere som likte resultatet, og boligen ble solgt dagen etter første visning. Boligen med tilhørende film, ble raskt en "snakkis" i bygda. Filmen ble sett både i lunsjpauser på jobb og på fest. Sosiale medier kokte av gode tilbakemeldinger og gratulasjoner, og flere bømlinger tok kontakt for hjelp med salg av sin bolig. Marte forteller at noen av dem som tok kontakt allerede hadde signert med andre meglere, men ønsket å bytte til EIE når de så resultatet fra Kidlingevegen 48.

Tomannsboligen i Bømlo ble som Eivind håpet – et bevis på at EIE-metoden fungerer. Objektet har fått mye oppmerksomhet i etterkant, og ble altså belønnet med intet mindre enn Gullmegleren 2022, for «Beste salgsoppgave/presentasjon/nettside for bruktbolig/fritidsbolig».

– Denne prisen er en refleksjon av høy dedikasjon gjennom flere år, vi har alltid vært tro mot konseptet vårt. Produktet vårt er unikt, og nå har vi fått enda et bevis på det. Presentasjon og god rådgivning, er helt avgjørende for et vellykket boligsalg, avslutter Marte.


Ta kontakt med EIE Bergen Sentrum.

Ta kontakt med EIE Bergen Sør.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: